-
חידה לרותם
[QUOTE]הירוק בדרגתו הוא מעל האדום, האדום אדום בחסד.
לולא הירוק לא היה פורום ואני שואל מתי הירוק יהפוך לאדום?[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"]זאת החידה, כואבות לי כבר העיניים לנוכח העובדה שבלעדי ה"ירוק" לא היה פורום ואני חושב שהגיע הרגע שה"ירוק" יהיה ה"אדום" האמיתי כלפי חוץ כפי שהוא עכשיו בשבילנו כלפי פנים.
דרך אגב אם היית טורח לפתוח את מערכת ההודעות הפרטיות הייתי שולח לך שם >.> קח את ה"חידה" הזאת לתשומת ליבך. מאיתנו,
[LEFT]גולשי פורום פוקימונס שמחכים בציפייה גדולה לאשכול המינוי החדש.[/LEFT][/COLOR]
-
מה אתה רומז פה בעצם? שיש פקח שמגיע לו ראשי?
-
הוא רומז שהוא מעריץ את היטמן ורוצה שיתנו לו ראשי ..
אבל עידוס אתה לא רותם ולא אחד מן ההנהלה , ככה שמצטער להודיע לך אם רותם יחשוב לנכון הוא יעלה אותו .
תפסיק להספאים..
-
[QUOTE=Just Haim;922594]מה אתה רומז פה בעצם? שיש פקח שמגיע לו ראשי?[/QUOTE]
הבחנה דקה :sunglasses:
-
ואם היטמן לא רוצה להיות ראשי חשבת על זה?
מה אתה רוצה פותח נושאים כאלה במשוב
ועוד בחידה תגיד " אני רוצה את היטמן בראשי" יופי הבנו למה אתה פותח בכלל נושא כזה במשוב?
הנה חידה
[quote]התכלת מעצבן ברמות הדרגה שלו לא מתאימה לתכלת הוא היה בורדו לפני כמה זמן פס עליו מתאים יותר[/quote]
-
למה אתה פותח נושאים כאלה במשוב?,עם רותם ירצה הוא יעלה אותו אתה סתם ספאמר.
עריכה:זה עידוס!
-
החלטתי להביא משוב חיובי בנוגע לאדם אשר מבצע את עבודתו בצורה הטובה ביותר! כשכל השאר לא מבצעים.
ראיתי בעבר מאות משובים חיוביים על משתמשים מסויימים שקיבלו פידבקים שונים והחלטתי שגם להיטמן מגיע אחד.
אני מאוד מתנצל בקרב קהילת המשתמשים שאני "מעריץ" שלי מישהו שעשה שינוי משמעותי בפורום מאשר מישהו שמביא נרגילה למפגש הפורום..
-
[QUOTE=idos055;922604]החלטתי להביא משוב חיובי בנוגע לאדם אשר מבצע את עבודתו בצורה הטובה ביותר! כשכל השאר לא מבצעים.
ראיתי בעבר מאות משובים חיוביים על משתמשים מסויימים שקיבלו פידבקים שונים והחלטתי שגם להיטמן מגיע אחד.
אני מאוד מתנצל בקרב קהילת המשתמשים שאני "מעריץ" שלי מישהו שעשה שינוי משמעותי בפורום מאשר מישהו שמביא נרגילה למפגש הפורום..[/QUOTE]
אני לא מבין מה מפריע לך שמישהו אמר שיביא נרגילה למפגש שאתה לא בא אליו ולא יתקיים בכלל.
-
אז שלח לו הודעה בפרטי למה לפרסם שטויות במשוב?
-
[QUOTE=Guille;922606]אז שלח לו הודעה בפרטי למה לפרסם שטויות במשוב?[/QUOTE]
"דרך אגב אם היית טורח לפתוח את מערכת ההודעות הפרטיות הייתי שולח לך שם "
גם אתה בחבורת המגניבים שקוראים רק את השורה הראשונה בכל נושא? :wink:
-
למה אתה מדבר בשם הקהילה כולה?
תדבר בשם עצמך
אתה יודע למה רותם לא פותח את ההודעות הפרטיות בגלל דברים כאלו
-
tאם היית פחות זמן בבאן היית מבין שהיטמן לא רוצה תתפקיד..
זה מה שזכור לי שהוא אמר שאחד הנושאים ... תתקן אותי אם אני טועה.
-
-
אולי תחכו להיטמן?
חוץ מזה, לפי מה שהבנתי רק 2 מנהלים ראשיים יכולים להיות והם מתפקדים מצוין!
-
היטמן אמר לי בפרוש שהוא לא רוצה להיות ראשי.
אין טעם לנושא הזה.
נעול.
-
עידו, תודה חבר על המשוב, זה ממש מחמיא לי.