-
משתמש ישן חדש..
כדי שלא תגידו שאני עובר על כללים אני מודיע על זה כאן..
את המשתמש שלי פרופסור יהודה מחקתם לצמיתות עקב משתמש חדש שנפתח, שגם הוא נמחק לצמיתות בעקבות באן..
היום תיקנתי את חשבון האימייל השני שלי איתו נרשמתי ממש ממש מזמן והוא לא היה תקין עד היום- כפי שאתם רואים אני רשום לאתר במשתמש הזה כבר שנה וחצי..
..
כאמור את שני המשתמשים הקודמים מחקתם לי לצמיתות לכן אני הולך להשתמש בחשבון הזה כדי להגיב באתר ורציתי להודיע את זה לכם באופן רשמי כדי שלא תגידו שעברתי על כלל- שוב- שימו לב לזמן ההרשמה של המשתמש..
..
-
אין לך מה לחפש כאן יותר.
הרסת כל חלקה טובה באימון של ההנהלה פה. הלכת ולכלכת וקיללת, כל מה שהבטחת לא קיימת וברגע של חולשה נשברת. ירקת בפני מי שנלחם עבורך.
פנית לפורום אחר וליכלכת על ההנהלה שלנו גם שם וכשראית שאין מה לצפות מהפורום שם חזרת לפה על ארבע, מעיין.
אני ממליץ לך בחום למחוק את המשתמש הזה בעצמך ולהמשיך את חייך הרחק מהפורום הזה. כל הקהילה פה אמרה את דבריה לגביך, אתה פאסה.
כל טוב לך.
-
עדיף שלא תהיה כאן.
השארת כתם שלעולם לא ימחק, אולי אחרי הרבה מאוד זמן. אתה פשוט הלכת, קיללת, השמצת, וירקת בפנים לכל מי שעזר לך.
הפרויקט שלך היה יכול להיות הצלחה גדולה. אבל אתה פשוט קלקלת אותו בעצמך.
ורק שתדע - הרעיון כשנותנים לך באן לצמיתות זה שלא תחזור לפורום. הרעיון הוא להרחיק אותך, אז למה אתה ממשיך לנסות?
-
לשני המנהלים הנחמדים פה..
אני לא קיללתי, לא השמצתי, ולא ירקתי בפנים של אף אחד מכם עד שקיבלתי את שתי הבאן התמידי והסגירה של הפורום..
ההנהלה חיפשה לסגור לי את הפורום ולהרחיק אותי מהרגע שהצעתי את הרעיון והיא ניצלה ויכוח של אי הבנה פשוט ביני ובין היטמן..
הלכתי לפורום אחר אבל לא לכלכתי על אף אחד- ואני אשמח אם תפסיקו כבר להעליל עליי את הדברים האלה- כי העובדה היא שמלבד הויכוח עם היטמן לא עשיתי כלום, שום דבר..
רק נתתי מעצמי לפורום וההנהלה פה ירקה לי בפנים בדיוק באותה הצורה שהיא עשתה לאורך כל הדרך בה הקמתי את הפרויקט..
ולמה אני פה?
העובדה היא שאני עדיין רוצה לתרום לפורום- בלי קשר להנהלה..
אני לא בא לעבור על חוקים ולא עשיתי את זה גם פה.. אני לא מחפש להתווכח עם ההנהלה אלא לתרום למשתמשים בדרכים אחרות בלי הטבות או תנאים מיוחדים..
אתם לא חייבים להתייחס אליי, אלא פשוט לקבל את זה שנכון להרגע לא עברתי על שום חוק ולא עשיתי שום דבר מהדברים שאתם אומרים שעשיתי.. ואני אעריך את זה אם תפסיקו לשקר לי ולמשתמשים האחרים בפנים רק כדי להמשיך להשמיץ אותי..
-
אני זוכר טוב מאוד מה רשמת...
אמרת שלא תמכו בך ורצו לסגור לך את הפורום מההתחלה.
פורום אוכל ומתכונים למשל גם רצו לסגור בהתחלה ולא תמכו בו כל כך, אבל הנה הוא חי וקיים. כי יש בו מנהל טוב, ופעילות. אצלך היה אותו דבר.
המנהלים אומנם לא תמכו בהחלטה, אבל כן החליטו לתת לך. נתנו לך פורום, נתנו לך ניהול (אם אני זוכר נכון - וגם אם לא) היו לך משתמשים רבים. ואז באת וקשקשת על ההנהלה שלא תומכת בך והודעת על פרישה.
הם באו, נתנו לך, עזרו לך. ואז אתה בא ואמר שלא מספיק לך, ואתה רוצה לסגור את הפרויקט. (אני מדבר לפני הבאן)
רק שתדע, אתה גם קיללת את היטמן בפרטי. יש הרבה דברים מאחורי הקלעים, הבאן שנתנו לך היה מוצדק.
ואז באת ופתחת עוד משתמש - אז נתנו לך באן לצמיתות כי זה אסור.
אתה סגרת את הפרויקט מבחירה. למה? אתה אומר בגלל שנתנו לך באן. למה נתנו לך באן? כי קיללת. אז אתה בעצם רק מאשים את עצמך...
חוץ מזה אני יודע שחלק מהמשתמשים רצו להמשיך לשחק. ואתה גרמת להם לפרוש. ואחרי זה אתה מצפה שיתנו לך להישאר בפורום? שיתנו בך אמון?
גם אם רצית לסגור את הפרויקט, יכולת לעשות את זה בכבוד, בלי איומי פרישה, בלי קללות.
תרענן קצת את הזיכרון. מה באמת קרה בפועל?
כרגע זו החלטה של ההנהלה הגבוהה אם להשאיר אותך או לא... אני אמרתי את דברי.
-
אז אני יגיד לך מה- להיטמן לא אמרתי שום דבר שהוא לא אמר עליי.. ואני די בודאות לא זוכר קללות..
לגבי משתמשים שרצו להמשיך לשחק- יש כאלה שהחזרתי במהלך הסופ"ש אחרי הודעת הפרישה- שהמטרה היחידה שלה הייתה להחזיר משתמשים שפרשו ורצו..
אבל משתמשים שאמרו שרצו להמשיך לשחק ולא פנו אליי הם משתמשים שלא הגיבו בכלל וציפו להמשיך ולשחק..
בתור שה"ם אם אתה מבין- לנהל משחק של 20+ שחקנים זה לא קל ואני מעדיף להפעיל אנשים שמגיבים.. אז להגיד שהם רצו להמשיך לשחק זה טוב ויפה- אבל הם היו צריכים להגיב בשביל להשאר במשחק- אתה לא חושב?
ושוב אני אומר- אתה יכול להגיד שקיללתי כמה שאתה רוצה- זה לא ישנה את העובדה שלא קיללתי, ואתה כמנהל יכול להמציא פרטים כדי להצדיק את עצמך- וזה לא ממש ניצול נאות של המעמד-
אם יש לך מקור- תפרסם אותו פה ואני אמחק את המשתמש שלי בעצמי- אבל כל עוד אתה אומר שקרים לגבי- זה לא מחמיא לא לך ולא להנהלה..
גם אני את שלי אמרתי- זה כרגע המשתמש היחידי שלי כי 2 המשתמשים האחרים שלי נמחקו..
אם רוצים לתת לי באן על פתיחת משתמש נוסף- זה שבוע באן..
שאני מוכן לקבל- אבל אין לכם זכות לתת לי באן תמידי על שום דבר..
-
בקיצר עשית מספיק. אני מניח שאתה צריך להבין שאתה פשוט לא מתאים, הרבה לפני שתקבל באן.
אל תציג את עצמך כקורבן כי אתה ממש רחוק מלהיות.
זאת דעתי.
-
אני מניח שאתה יודע שאסור להוציא חומרים מפורום מנהלים...
בכל מקרה, אני אמרתי מה שאמרתי, גם אם אתה צודק.
אני מעדיך לתת להנהלה להחליט.
אני לא רוצה להתפתח לריב. אז אני מעדיף לא להגיב פה יותר.
-
השיחה עם אלכס ורותם קרתה אחרי הבאן והעונש כשרציתי לחזור לפורום ולא ניתן לי- שעל זה אני לא רואה שום תירוץ- אין לכם שום זכות להרחיק אותי מהפורום אחרי שביצעתי את עונש הבאן שלי...
את החסימה של רותם במסן אני מאמין שמותר לי לעשות- זה מסנג'ר שלי לא?
ולמה אתה מספר רק את זה?
למה אתה לא מספר על ההודעה הפרטית ששלחתי לך כדי להרחיב את התרומה שלי בפרויקט בפורום שלך?
למה אתה לא מספר על משתמשים שרשמתי בחזרה במהלך הסופש?
למה אתה לא מספר שההנהלה השמיצה אותי בפורום שלהם ורק חיפשה תירוץ כדי לסגור לי את הפרויקט למרות ששחקנים רצו להמשיך לשחק?
הרבה מילים גבוהות יש לכם- להפוך אותי לבחור הרע שסגר את הפרויקט אחרי כל האמון שניתן בו..
אבל העובדה היא שאתם נתתם לי באן ומחקתם לי את הפורום- אז תפסיקו לנסות להציג אותי באור רע ולנצל שוב את הניהול שלכם רק לרעה..
תקבל את זה שחזרתי- ולא ביקשתי ממך, מרותם או מכל מנהל יחס מיוחד..
ואני לא חושב שיש לכם זכות לסלק או לגרש מישהו מהפורום בצורה כזאת... במיוחד אחרי התרומה שנתתי לבדי... לבבדדיי!!
[QUOTE=the charmander;947627]בקיצר עשית מספיק. אני מניח שאתה צריך להבין שאתה פשוט לא מתאים, הרבה לפני שתקבל באן.
אל תציג את עצמך כקורבן כי אתה ממש רחוק מלהיות.
זאת דעתי.[/QUOTE]
לא מתאים למה?
מה זה פה תוכנית הדחות?
אני מתמש חדש בדרגת מאי.. שבא כדי להיות בפורום..
אין לי ריב לא איתך, לא עם פייק, לא עם היטמן, ולא עם אף מנהל זוטר פה..
למעשה אני מעדיף לא להיות באינטרקציה עם אף מנהל פה, ואני רוצה להיות משתמש רגיל שמציית לחוקים...
אז כרגע יש לי משתמש חדש- ואני מיידע את ההנהלה..
את הבאן שיתנו לי אם יתנו- אני יקבל בכיף- כל עוד זה לא באן לצמיתות- כי לא עשיתי או אמרתי שום דבר שיזכה אותי בזה..
אני אשמח אם תפסיקו עם השטות של אחוות המנהלים- זה שחסמתי את רותם במסנג'ר זה לגיטימי וגם השיחה שלי איתו הייתה לגיטימית.. ונטולת קללות אם אתם כבר רוצים להזכיר..
זה שקראתי להנהלה ילדותית זה לא קללה, זה תיאור שבו גם רותם השתמש כלפיי..
הקללות לאלכס קרו אחרי שחרור הבאן כדי לסגור את המשתמש השני ברציפות..
כרגע קיים המשתמש הזה- והוא רוצה לגלוש בפורומים בכיף כדי לקבל עזרה בפוקימון שחור/לבן ולבלות עם שאר המשתמשים שכן נהנו במשחק שלו ומצטערים על זה שהוא נסגר בדיוק כמוני...
-
סליחה דאבל פוסט, מצטער, אפשר למחוק..
-
ואני הבעתי דעה, לגיטימי. לא?
:)
-
[QUOTE=the charmander;947636]ואני הבעתי דעה, לגיטימי. לא?
:)[/QUOTE]
דיעה שמבוססת על חצאי דברים לא לגיטימי בכלל..
וגם לא מובנת לי העובדה- של מה עשיתי לך רע שאתה משמיץ אותי כאילו אין מחר?
או FAKE BOY שאפילו לא היה רשום למשחק שלי- ובטח מלכלך עליי- רק כי יצא לו לשמוע את הצד של ההנהלה בפורום שלכם.. אחרי הכל איך תשמעו את הגרסה שלי אם קיבלתי באן וגורשתי מהפורום?
בחייכם.. תנו לבן אדם להרשם לפורום ולגלוש למען השם- זה לא שאני הולך לפתוח פה תת פורום חייקו שני..
-
תגלוש, ואני גם לא עשיתי לך כלום.
רק אמרתי לך שבעיני הגולשים פה, אתה פאסה זה הכל.
איכזבת כל כך הרבה אנשים, ואתה תגיד מה שתרצה אני ראיתי הכל שחור על גבי לבן.
והכי מצחיק שהצהרת שם בפורום שההשקעה שלך תהיה שונה מפה...
מה קרה, גילית שהפורום מונה 3 משתמשים פעילים אז רצת חזרה לפה?
לא קוסם לי... סורי.
מה שעשית לי, זה הרבה יותר ממה שנדמה לך.
-
[QUOTE=the charmander;947638]תגלוש, ואני גם לא עשיתי לך כלום.
רק אמרתי לך שבעיני הגולשים פה, אתה פאסה זה הכל.
איכזבת כל כך הרבה אנשים, ואתה תגיד מה שתרצה אני ראיתי הכל שחור על גבי לבן.
והכי מצחיק שהצהרת שם בפורום שההשקעה שלך תהיה שונה מפה...
מה קרה, גילית שהפורום מונה 3 משתמשים פעילים אז רצת חזרה לפה?
לא קוסם לי... סורי.
מה שעשית לי, זה הרבה יותר ממה שנדמה לך.[/QUOTE]
מה שעשית נקרא להסית- זה לא כלום, זה הרבה.
וכן- רציתי פורום עם אנשים שאני מכיר וזוכר- ולא כולם שונאים אותי פה כמו שאתה חושב.
וחלק ממי שכן שונא אותי- לא יודע את העובדות- שאני לא סגרתי את המשחק ולא רציתי להפסיק אותו.. אבל לקבל באן ומחיקה של הפורום קצת מנע ממני להמשיך..
ודרך אגב- אני לא מפסיק להשקיע בפורום ההוא.. ש"השמצתי" בו את הפורום הזה... אחלה שקר..
אני אמשיך גם שם כל שבוע לעדכן את מה שהבטחתי...
ולגבי מה שאתה ראית ומה שאני עשיתי לך- אני אשמח לראות ולשמוע כל דבר כזה או אחר שיש לך- אם אתה צודק אני מבטיח לך שאני אמחק לעצמי את המשתמש כמו שאמרת.. אבל אתה רק מדבר חצאי דברים ושקרים- ולא מגבה או מוכיח את עצמך- ולהסית בצורה הזאת זה הכי גרוע.
נכון לרגע זה אני לא רואה שעשיתי לך שום דבר וכל מה שאתה בא לעשות כרגע נגדי הוא מוטעה ושגוי עד שתוכיח אחרת..
-
ואיי יש לי כל כך הרבה מה להגיב פה רק חבל שאני בפלאפון. בכל מקרה, שאני אחזור אתה תקבל באן לצמיתות עם הסבר מפורט. יום טוב. (כמו שאמרת על החסימה במסן ~ זכותי לתת לך באן לצמיתות כי זה פורום שלי)
-
[QUOTE=YoRt3m;947640]ואיי יש לי כל כך הרבה מה להגיב פה רק חבל שאני בפלאפון. בכל מקרה, שאני אחזור אתה תקבל באן לצמיתות עם הסבר מפורט. יום טוב. (כמו שאמרת על החסימה במסן ~ זכותי לתת לך באן לצמיתות כי זה פורום שלי)[/QUOTE]
מה שמוכיח עוד יותר את העניין של הנהלה שמחפשת כוח הרבה מעבר ללתת למשתמש לגלוש בפורום...
מסנג'ר היא תוכנה פרטית שמותקנת במחשב ויש לי שליטה עליה ככה שאני קובע עם מי לדבר ועם מי לא..
הפורום הוא אתר כללי ברשת שאתה מנהל.
זה שאתה הקמת אותו לא אומר שאתה יכול להעיף את מי שבא לך רק כי הוא אמר לך דברים שהיה קשה לך לשמוע- ולהעיף אותי מוכיח את מה שאמרתי לך- אתה ילדותי, ומחפש רק להחזיר כי קשה לך לשמוע את האמת...
ואם אתה בוגר כמו שאתה טוען- תיתן למישהו אוביקטיבי לשפוט בעניין..
אולי- היטמן? שכל התירוץ שלכם לסגירת הפורום והבאן שלי זה שקיללתי אותו?
......
בכל אופן- אם אני כן אקבל באן לצמיתות כי המנהל לא רוצה משתמש בפורום שלו (ממש בוגר..)
אז אני אנצל את הבמה להתנצל בפני כל השחקנים שכן הגיבו, וכן השקיעו וכן תרמו מזמנם כמו שאני תרמתי מזמני- אני מצטער שהמשחק נסגר, לא רציתי בזה והאחריות שלי בזה הייתה נמוכה- אבל זאת עדיין הייתה אשמתי שהייתי חלש ונתתי להנהלה לנצל מצב שלא היה אמור להתחיל.
תודה לכם שלקחתם חלק במשחק ועזרתם לי לראות שלפחות הגרעין של המשתמשים בו הוא טוב.
חבל לי שאתם צריכים להסתדר עם הנהלה כזאת...
(ורק לרקורד- אין לי שום דבר נגד היטמן, או THE CHARMANDER, או FAKEBOY- שלדעתי שלושתם מנהלים/פקחים שעושים עבודה מעולה והלוואי והייתה לי האפשרות להמשיך לנהל את הפרויקט בסטנדרטים שלהם- חבל לי שהם נתנו להנהלה הגבוהה להסית אותם..)
-
לפי מה שאני זוכר כשקיבלת באן אמרת שכשתחזור מהבאן תסגור את הפרויקט (לפי מה שאני זוכר מההודעה גם קיללת ולאחר מכן פתחת משתמש כפול שעל זה נתנו לך באן לצמיתות)
ורק שתדע. רותם לא חייב לך כלום. זה הפורום שלו. וכמו שאני זוכר שהוא תמיד אמר.
הוא יכול לתת באן למישהו סתם אם מגרד לו באף.
-
לתת באן בגלל שמגרד לו באף זה ילדותי- לא משנה מה תגיד- בין אם הוא יכול לעשות את זה או לא..
זה מה שאמרתי לו שהוא והוא מוכיח את זה.. לא ממש אכפת לי...
כשקיבלתי באן אמרתי שאני אסגור את הפרויקט כי אני לא יכול לנהל פרויקט בבאן..
ועוד מנהלים שאני חושב שהם טובים...
Inuzuka Kiba שהיה אחראי עליי היה תותח- התריע לי ועזר לי בכל מה שהייתי צריך..
~Poke Chef~ שמנהל את פורום מתכונים על רמה..
DarkTiger בפורום ירוק שפעם חשבתי שהוא מיותר אבל הוא מצליח בצורה שרק משתמש כמוהו היה יכול להרים
NiGhtShiFt שלקח פיקוד על משחקים כלליים והתרומה שלו נראית לעין בצורה ברורה מאוד...
שיהיה כל טוב...
-
חח זה שאני הקמתי אותו זה בהחלט אומר שאני יכול. בכל מקרה... אני אפרט שאני אהיה בבית. אבל כמו שהסברתי לך במסן וסירבת להבין לא משנה איך ולמה תפתח משתמש תמיד תקבל באן לצמיתות מכיוון שזה יהיה משתמש כפול. כל הקטע בהרחקה לצמיתות שזה לצמיתות ולא שתפתח משתמש חדש והופ אתה יכול לגלוש בפורום. שלא נדבר על הקללות שכתבת לאלכס בהפ (שאמרת שאם היית יכול לשלוח לי הפ היית כותב לי אותו דבר.) בכל מקרה , יש לי עשרות סיבות לתת לך באן לצמיתות. אבל למזלי אני לא חייב להסביר לך.
-
[QUOTE=YoRt3m;947644]חח זה שאני הקמתי אותו זה בהחלט אומר שאני יכול. בכל מקרה... אני אפרט שאני אהיה בבית. אבל כמו שהסברתי לך במסן וסירבת להבין לא משנה איך ולמה תפתח משתמש תמיד תקבל באן לצמיתות מכיוון שזה יהיה משתמש כפול. כל הקטע בהרחקה לצמיתות שזה לצמיתות ולא שתפתח משתמש חדש והופ אתה יכול לגלוש בפורום. שלא נדבר על הקללות שכתבת לאלכס בהפ (שאמרת שאם היית יכול לשלוח לי הפ היית כותב לי אותו דבר.) בכל מקרה , יש לי עשרות סיבות לתת לך באן לצמיתות. אבל למזלי אני לא חייב להסביר לך.[/QUOTE]
תמשיך.. זה בסדר.. אתה יכול לתת את כל עשרות הסיבות השקריות שלך ולהציג את עצמך כילד..
או להגיד שאתה לא חייב לי הסברים ולבכות כמו ילד שמישהו אמר לך שאתה ילד או חסם אותך במסנג'ר.. אוי ואבוי מישהו חסם את רותם במסנג'ר...
למזלי- אני חכם יותר מילד..
ובאן לצמיתות לא ישנה את זה שאני יהיה בפורום בין אם תרצה את זה או לא...
בינתיים תמשיך את הג'וב העלוב שלך בצבא ותגיד לעצמך שזה עושה אותך גבר, אבל בתכלס אתה צעיר דונג פתוח..
אוי ואבוי!! קראתי לך צעיר..
מהר תן לי באן...
.... בחייך רותם- אתה מעליב את עצמך כאן...
-
חחח כבר קיללו אותי גרוע יותר. ההבדל בינך לביניהם הוא שהם עדיין גולשים במשתמשים שלהם. אתה רוצה להשאר בכח במקום שלא רוצים אותך בו ואתה עוד קורא לי ילד. טוב שיהיה לך בכיף.
-
[QUOTE=YoRt3m;947647]חחח כבר קיללו אותי גרוע יותר. ההבדל בינך לביניהם הוא שהם עדיין גולשים במשתמשים שלהם. אתה רוצה להשאר בכח במקום שלא רוצים אותך בו ואתה עוד קורא לי ילד. טוב שיהיה לך בכיף.[/QUOTE]
זה שאתה לא רוצה אותי פה זה משהו אחד...
זה שהסטת אנשים לא לרצות אותי, זה משהו נוסף..
אבל יש אנשים שעדיין רוצים אותי- ואני מוכן לערוך הצבעה על כך שאני יישאר בבחירות אם תפתח כזה אשכול- מי רוצה שיהודה יעוף ומי לא...
אבל בכל אופן- מגרד לך האף אז אתה צריך להעיף אותי...
ו... אני לא זוכר תכונה ילדותית שאומרת שלהשאר במקום שלא רוצים אותך זה ילדותי?
זה נקרא עקשנות, טרטוריאליות, חוש צדק מסויים להיות נוכח במקום שמשתמשים טובים צריכים לסבול מייסד כמוך..
רק ילד יחשוב שמישהו שלא רוצה לזוז לו מהמקום הוא ילד.. והוא יכול לבכות על זה כמה שהוא רוצה..
חחח אתה כל כך עצבני שאתה מנסה לתת לי באן דרך הפלאפון כבר אהה?
אגב- באיזה חור ג'ובניקי תקעו אותך שאתה יכול לגלוש בפורום פוקימון מהצבא? פחח
-
-
וואלה אני נהנה :)
לחשוב מה יקרה כשתחזור...
באן זמני.. :)
.... מה אני עוד יכול לרשום פה בזמן שאתה שם... או עד שמנהל אחר שכפוף לך ייתן לי באן זמני בשמך?
אני אוהב את זה שצארמנדר ופייק בוי ממשיכים לעקוב אחרי הנושא-
אתם מנהלים טובים, ומשתמשים נהדרים- חבל שאתם מחפשים לקבל נקודות אצל רותם- הוא כולה ייסד אתר- הוא לא זה שעושה אותו- אתם עושים אותו עם התוכן שלכם והמשתמשים עושים אותו עם התגובות שלהם- הוא כולה נתן לכם שטח לעשות את זה...
מעניין לראות שגלואה לא הגיב כל הנושא..
די יבש בשעות האלה אהה?
איך בקריה רותם? המזגן עובד? האצבעות כואבות מהלהקליד כל כך הרבה מילים בפלאפון קטן עם קליטה של שתי פסים?
-
אתה יורד לרמות שלא חשבתי שקיימות. אני אעשה לשנינו טובה ואנעל את הנושא.
-
רצית סיבות נכון?
אין בעיה בכלל =o
הינה סיבות שיספקו אותך
[SIZE=1][B]כל הזכויות שמורות לניצן את שמוליקיפוד מחלקת בילוש ומעקב (c)[/B][/SIZE]
סיבה ראשונה שבגללה קיבלת את הבאן היא בחייקו עצמו שנסגר שאמרת להיטמן שהוא יכול לקחת משהו (לא זוכרת מה אמרת שהוא יקח) וידחוף אותו לאתה יודע לאן
בוא לא נשחק אותה טיפשים לא התכוונת שהוא ידחוף את זה לארון
סיבה מספר 2:
ההודעה לאלכס (וכן יש לנו גם תמונה מצולמת)
סיבה מספר 3:משתמשים כפולים
סיבה מספר 4:לכלכת עלינו בפורום אחר
אז בוא נסכם ככה
על מה שרשמת להיטמן קיבלת באן ליומיים
על פתיחת המשתמש lightsword86 קיבלת באן לשבוע במשתמש החדש ולצמיתות בקודם
בסדר
אז כן,ההיית יכול עוד לחזור אחרי זה
לכלכת על ההנהלה בפורום המתחרה,זה חימם אותנו אבל החלטנו פשוט לשתוק לך על זה
הקללות על אלכס,זאת הסיבה לבאן לצמיתות שקיבלת בlightsword86
ועכשיו קיבלת עוד אחד למשתמש הכפול הזה.
נ.ב. מי שלא רוצה את רותם בתור בעלים מוזמן ללכת,אנחנו לא מחזיקים משתמשים בכח,רותם יכול לתת לך באן גם כי הכלב שאין לו חולה
זה האתר שלו והוא יעשה פה מה שבא לו,לא נעים לך? סע לשלום,גם ככה אתה לא תחזור...
[LEFT]יום טוב:nose_pick:[/LEFT]