טוב, אז יש לי הזדמנות לתפוס פיג'י כשאני עוד בהתחלה, או לחכות ולתפוס זובאט כשאני אהיה במערות.
אני רוצה לדעת מה יותר חזק בהתפתחות השלישית, פידג'יוט או קרובאט, ובכללי, עדיף מעופף טהור או מעופף עם עוד סוג?
תודה מראש.
Printable View
טוב, אז יש לי הזדמנות לתפוס פיג'י כשאני עוד בהתחלה, או לחכות ולתפוס זובאט כשאני אהיה במערות.
אני רוצה לדעת מה יותר חזק בהתפתחות השלישית, פידג'יוט או קרובאט, ובכללי, עדיף מעופף טהור או מעופף עם עוד סוג?
תודה מראש.
אני הייתי לוקח קרובאט(ההתפתחות האחרונה של זובט)בגלל שהוא מהיר סוג נוסף שזה רעל
וחזק יותר מפיג'וט
עדיף קרובאט
עדיף קרובאט ורק שתדע שהוא הופך לקרובאט באמצעות שמחה.
והנה סט לדתי הוא טוב :
cross psion - מתקפה פיזית חזקה מסוג רעל . סטאב
fly-מתקפה פיזית גם כן חזקה מסוג מעופף ניתן להשיג בקלות - סטאב
ועוד מתקפה מרבייה -
brave bird- או ה fly שתיהם חזקות סוג מעופף וסטאב
ועוד אחת מה שתבחר
איך אני יכול להשיג קרוס פויזן אם זובאט או גולבאט לא לומדים אותה?
כנ"ל ציפור אמיצה.
brave bird - אתה צריך להרבות זובט\קרובאט [B]ממין נקבה [/B]עם פוקימון[B] ממין זכר[/B] שיש לו brave bird כאחת ההתקפות שלו, ובנוסף שהוא מקבוצת הרבייה שלו(כדי לבדוק מי נמצא בקבוצת הרבייה של זובט\קרובאט, היכנס לסרבי), למשל סטראפטור, או כל אחד אחר משלישיית המפותחים שלו(שכמובן יש להם את המתקפה).
כדי לחמש את קרובאט בcross poison, עלייך להשיג heart scale: או ע"י קנייה מהפוקיטלון, נדמה לי תמורת 1000 נק'(או איך שלא קוראים למה שמשיגים בפוקיט'לון), או ע"י שבירת אבנים בעזרת rock smash.
כשיש לך heart scale, עלייך ללכת לעיר מכון הדרקון, העיר blackthorn, שם בבית השני משמאל נדמה לי(זה שלידו יש עץ), נמצאים כמה אנשים: אחד הוא המוב טאטור, שמלמד את ההתחלתי שלך מתקפה מהסוג שלו אם תרצה, האיש השני משמאל הוא האיש שיכול לגרום לפוקימונים שלך לשכוח מתקפות, והשלישי(זה שליד המשכיח מתקפות מימין), מחיה לך התקפות שנלמדו ע"י הפוקימון בעבר. תסמן איזו התקפה אתה רוצה להחזיר, ובתמורה תשלם למחזיר המתקפות Heart scale אחד.
סט שלא דורש יותר מדי כאבי ראש לקרובאט:
cross poison - ע"י הארט סקייל
fly - hm
u-turn - מכת חרק כנגד החולשה של קרובאט לעל-חושי. מקבלים את הTM כשמנצחים את המכון השני. אחרי שהפוקימון עושה את ההתקפה הזו, הוא מתחלף ישר עם פוקימון אחר מהשישייה שלך(אני לא בטוח אם במידה והוא הרג את האויב, הוא מקבל את האקספי או הזה שיגיע אחריו. מקווה שאתה יודע, או שפשוט תשאל)
[B]או[/B]
bite - אותו כנל, כנגד החולשה שלו לעל-חושי ( את המכפה בייט קרובאט לומד ברמה 13)
מכה רביעית:
roost - מעלה לפוקימון חצי מהמקסימום של החיים שלו (מקבלים את הTM של ההתקפה הזו ממנהיג המכון הראשון, מנהיג המכון מסוג תעופה)
אני בכלל מציע דרגונייט דרקון ומעופף אבל בין שנהם קרובאט
[QUOTE=נדודי שינה;970011]brave bird - אתה צריך להרבות זובט\קרובאט [B]ממין נקבה [/B]עם פוקימון[B] ממין זכר[/B] שיש לו brave bird כאחת ההתקפות שלו, ובנוסף שהוא מקבוצת הרבייה שלו(כדי לבדוק מי נמצא בקבוצת הרבייה של זובט\קרובאט, היכנס לסרבי), למשל סטראפטור, או כל אחד אחר משלישיית המפותחים שלו(שכמובן יש להם את המתקפה).
כדי לחמש את קרובאט בcross poison, עלייך להשיג heart scale: או ע"י קנייה מהפוקיטלון, נדמה לי תמורת 1000 נק'(או איך שלא קוראים למה שמשיגים בפוקיט'לון), או ע"י שבירת אבנים בעזרת rock smash.
כשיש לך heart scale, עלייך ללכת לעיר מכון הדרקון, העיר blackthorn, שם בבית השני משמאל נדמה לי(זה שלידו יש עץ), נמצאים כמה אנשים: אחד הוא המוב טאטור, שמלמד את ההתחלתי שלך מתקפה מהסוג שלו אם תרצה, האיש השני משמאל הוא האיש שיכול לגרום לפוקימונים שלך לשכוח מתקפות, והשלישי(זה שליד המשכיח מתקפות מימין), מחיה לך התקפות שנלמדו ע"י הפוקימון בעבר. תסמן איזו התקפה אתה רוצה להחזיר, ובתמורה תשלם למחזיר המתקפות Heart scale אחד.
סט שלא דורש יותר מדי כאבי ראש לקרובאט:
cross poison - ע"י הארט סקייל
fly - hm
u-turn - מכת חרק כנגד החולשה של קרובאט לעל-חושי. מקבלים את הTM כשמנצחים את המכון השני. אחרי שהפוקימון עושה את ההתקפה הזו, הוא מתחלף ישר עם פוקימון אחר מהשישייה שלך(אני לא בטוח אם במידה והוא הרג את האויב, הוא מקבל את האקספי או הזה שיגיע אחריו. מקווה שאתה יודע, או שפשוט תשאל)
[B]או[/B]
bite - אותו כנל, כנגד החולשה שלו לעל-חושי ( את המכפה בייט קרובאט לומד ברמה 13)
מכה רביעית:
roost - מעלה לפוקימון חצי מהמקסימום של החיים שלו (מקבלים את הTM של ההתקפה הזו ממנהיג המכון הראשון, מנהיג המכון מסוג תעופה)[/QUOTE]
תודה רבה.
לדעתי ציפור אמיצה זה מאוד מסובך להשיג, אז אני אשמתמש בסט שבנית לי.
ד"א, אולי במקום roost אפשר לשים עוד מתקפה שתוקפת ופשוט לקנות שיקויים ובכך לפצות על זה שלא שמתי לו roost?
עריכה:ולגבי הu turn, זה מתחלף לי בצורה רנדומלית או פוקימון שאני בוחר מהשישייה?
[quote=yrnozr;970072]תודה רבה.
ד"א, אולי במקום roost אפשר לשים עוד מתקפה שתוקפת ופשוט לקנות שיקויים ובכך לפצות על זה שלא שמתי לו roost?
עריכה:ולגבי הu turn, זה מתחלף לי בצורה רנדומלית או פוקימון שאני בוחר מהשישייה?[/quote]
אתה בוחר אבל זה מתקפה מסוג חרק אני לא חושב שהוא יכול ללמוד את זה
מבחינת חוזק קרובט-איך שלא מסתכלים על זה הוא יותר טוב.
אבל אני אוהב יותר את פידג'יוט-אז בחרתי בו...
תראה.. המשחק לא כזה קשה,אני מציע לך לבחור מה שאתה אוהב ולא להתעסק עם "חזק" או "לא חזק"
[QUOTE=JOHN_CENA;970110]אתה בוחר אבל זה מתקפה מסוג חרק אני לא חושב שהוא יכול ללמוד את זה[/QUOTE]
בדקתי בסרברי, הוא כן יכול ללמוד.
אפשר תשובה בקשר לroost?
אתה משחק במחשב תעשה מה שבא לך אפשר לוותר על רוסט כאשר אתה במחשב בכללי
[quote=yrnozr;970072]תודה רבה.
עריכה:ולגבי הu turn, זה מתחלף לי בצורה רנדומלית או פוקימון שאני בוחר מהשישייה?[/quote]
אני לא בטוח לגבי זה. אני חושב שכן, אבל יכול להיות שהוא מתחלף לפוקימון הבא שעומד בתור אחרי המשתמש בu-turn. אם לא בא לך על המכה הזו, תוכל להחליף אותה בX-scissor, מכת חרק חזקה יותר, מורידה 80(במקום 70 של היו טארן), ובעלת 100 דיוק. אני אישית, לא יודע איפה להשיג TM שלה. אבל אני סבור שתוכל לבדוק היכן להשיג אותה בלינקיית המדריכים של הפורום(בתור הלינקייה, מדריך לTM HM). אם לא בא לך על המכה רוסט, אתה יכול להחליף לו אותה במכה confuse ray, מכה שתעצבן את היריב(מבלבלת אותו), בעלת 100% דיוק, אותה קרובאט לומד ברמה 21, כך שלא תצטרך להתאמץ יותר מדי כדי להשיג לו אותה.
עוד דבר: אם לא תצליח להשיג heart scale, תוכל ללמד את קרובאט poison jab. את המכה הזו אפשר להשיג רק במחוז קנטו(אחרי שעוברים ת'ליגה), מקבלים אותה ממנהיגת מכון הרעל בעיר פושיה. המכה מורידה 80 עם דיוק 100 ויש לה סיכוי של 30% להרעלה. לשיקולך :)
[quote=SexStyle;970117]מבחינת חוזק קרובט-איך שלא מסתכלים על זה הוא יותר טוב.
אבל אני אוהב יותר את פידג'יוט-אז בחרתי בו...
תראה.. המשחק לא כזה קשה,[B]אני מציע לך לבחור מה שאתה אוהב ולא להתעסק עם "חזק" או "לא חזק[/B]"[/quote]
מחזק :)
לא פשוט תשים לו Mean Look כדי ללכוד את הכלבים ואת לטיאוס/לטיאס
אני מציע לך לקחת פיג'יוט למרות שאם אתה לוקח קרובאט אז חשוב שתדע שבלי היפנוסיס הוא ממש גרוע
מתוך ניסיון
אממ, טוב תודה רבה לכל מי שעזר.
קיצר קח סקארמורי
קח קרובאט