פרק 4-ההפלגה ארוכה אך מדליקה
"[SIZE="2"]רינג רינג רינג בוקר טוב בוקר טוב" נשמע קול חלש כאשר עידן פקח את עיניו. הוא לא בזבז רגע וירד למטה, שם כבר חיכתה לו ארוחת בוקר ואמו ישבה ליד השולחן.
''בוקר טוב'' היא אמרה.
''בוקר טוב. אמא, איפה אבא?"אמר עידן בפה מלא.
''אבא מחכה בחוץ. הוא החליט שהוא נוסע איתך עד לנמל בורמיליון''אמרה אמו.
''באמת? יש!'' אמר עידן תוך כדי שפירורים יוציאים מפיו.
''כדאי שתזוז ההסעה יוצאת'' אמרה אמו ואז בהתלהבות גדולה, עידן חיבק את אימו.
''צא לשם ותעשה אותנו גאה'' אמרה אמו של עידן תוך כדי שהוא רץ ויוצא החוצה. בחצר, ראה את אביו עם המזוודה שלו מחכה ליד האוטובוס
''עידן! בוא מהר ההסעה יוצאת!'' אמר אביו.
שניהם עלו על ההסעה וישבו מאחור. בהסעה היו המון אנשים אך איש אחד משך את תשומת לבו של עידן. זה היה איש לבוש כחול עם כובע גדול.
''על מה אתה בוהה?'' שאל אביו.
''לא יודע, האיש הזה נראה לי מוכר'' אמר עידן
''אז לך אליו. לך תדע אולי אתה באמת מכיר אותו'' אמר אביו בגיחוך.
"לא יודע אולי זאת סתם תחושה'' אמר עידן.
''לקחת את הפוקנאב?'' אמר אביו.
''כן, הוא אצלי בכיס יש פה גם מפה שתוביל אותי לנמל' אמר עידן. הנסיעה המשיכה עוד שעה. בסיומה עידן לקח את מזוודתו ונפרד מאביו.
בנמל היו המון אנשים הרוב מבוגרים ורק מעט ילדים. פתאום, עידן שמע תרועה. זאת הייתה הספינה. היא עגנה וקראה לנוסעים לעלות לכניסת הספינה. לייד הכניסה, עמד איש שביקש כרטיסים. עידן הושיט יד לכיסו אך מצא רק את הפוקנאב.
''אוי ואבוי מה אני יעשה?'' אמר עידן בעצבנות.
''מחפש את זה?'' נשמע קול לעבר עידן. זה היה ריילי והוא החזיק כרטיס ביד.
''הכרטיס שלי איך מצאת אותו?'' אמר שאל עידן.
''הוא פשוט עף לי ישר לפנים וחיפשתי מישהו שמחפש כרטיס,,ואתה נראת בחרדה אז שיערתי שזה שלך''אמר ריילי.
''וואו תודה הצלת אותי''אמר עידן והוסיף ''טוב אני חייב לזוז, תודה'' אמר עידן.
ריילי גיחך וכשעידן הסתובב לאחור, ריילי נעלם.
''כולם לעלות'' הכרטיסן אמר.
עידן מסר את כרטיסו ועלה לספינה. בדרכו לקבלה, ראה שלט שעליו כתוב "תחרות השנתית למאמנים מתחילים!". עידן התרגש אך נזכר שעוד אין לו פוקימון ולכן המשיך בדרכו עד שהגיע לקבלה
''אמממ...סלחי לי'' גימגם עידן כשיבר עם פקידת הקבלה.
''תוכלי להגיד לי איפה החדר שלי ומאיפה אני מקבל מפתח'' שאל עידן.
''בשמחה'' ענתה הפקידה.''מה השם בבקשה?''
''עידן'' אמר עידן בביישנות.
''ובכן אתה שוכן בחדר 101 והנה המפתח שלך'' הביאה לעידן את המפתח..
''תודה'' אמר עידן ורץ לחדרו. כאשר פתח את דלת, חדרו עידן נפעם עם פה פעור. זה היה חדר מפואר עם מיטת מים, סבונים מפוארים וזר פרחים על השולחן, שאליו מוצמד פתק. עידן תלש את הפתק והתחיל לקרוא:
'מקווים שתהנה במסע זאת מתנה קטנה מאתנו אוהבים דואגים וגאים אמא ואבא שלך' עידן חייך ומיד לאחר מכן זאת ועוד כן כן, פרק את מזוודתו הוציא את בגדיו, לבש משהו ויצא מחדרו. בדרכו לסיפון העליון, רץ עידן שלפתע, הוא התנגש במישהו ומחבטת ההתנגשות, הוא נפל. הוא קם, מסתכל על אותו אחד שהתנגש בו ונבהל עד צרחה גדולה ומרטיטה. היה זה איש לבוש בגדים שחורים פניו מכוסים מסכה ובידיו אחז מכשיר קשר שעליו חרוטה האות L, האיש לא התייחס לעידן והמשיך בדרכו,
''מילא'' אמר עידן וכאשר הגיע לסיפון העליון לא מצא את עצמו היו שם כל כך הרבה אטראקציות שפשוט אי אפשר להספיק את כולם, מכיוון שהיה מפוצץ עידן בחר מתקן אחד ומיוחד שנקרא:''pokemon battle simulator'' שהגיע תורו הוא נכנס למתקן ושם היה איש שהסביר לו הכל,
''במשחק זה אתה עובר מבחן קצר שיקבע איזה פוקימון אתה, כאשר תגמור את המבחן תרכיב את המשקפיים האלה'' אמר האיש והצביע על משקפיים שהיו מונחים בקרבת המקום.
''כאשר תרכיב את המשקפיים האלה אתה תהפך לפוקימון שנבחרת להיות ותלחם מול איש אחר מהצד השני של הסיפון גם הוא בצורת הפוקימון שהוא נבחר להיות, תודה שהקשבת ובהצלחה'' אמר האיש והגיש לעידן מחשב מגע ושאלות.
'כדי להתחיל את המבחן אמור התחל' נשמע קול מן המחשב, עידן התרגש לא בזבז רגע צעק ''התחל'' ושאלות הופיעו על המסך,
'מהו סוג הפוקימון האהוב עליך?': 'אין מועדף כולם טובים בפני עצמם' רשם עידן,
'מיהו המאסטר פוקימונים?': 'קארן' ענה עידן,
'אם היית יכול איזה פוקימון היית רוצה להיות? (לא אגדיים)': 'דרגונייט' רשם עידן בביטחון רב,
'האם אתה מחשיב את עצמך כאחד שמבין אנשים?' :'סוג של, אף על פי שיש כאלה שקשה להבין אותם' ,
'שאלה אחרונה מי הוא המאמן פוקימונים האהוב עליך?': 'רד' ענה עידן,
'רינג רינג רינג' צלצל המכשיר והוסיף
'הפוקימון שנבחרת להיות הוא ריולו, אנא הרשם לפוקימון באטל סימולטור אתה תקבל את כרטיסך בסיום הקרב', עידן רשם את שם המשתמש שלו באגודת הפוקימונים הרכיב את המשקפיים ואמר ''התחל'' .
פתאום משום מקום נעמד מול עידן מנחה הולוגרמי שאמר ''יריבך הוא מאצ'ופ'',
'מאצ'ופ אוי זה הולך להיות קשה' אמר עידן בלבו, פתאום נשמע קול הקריין
''התפעול מאוד פשוט כל מתקפה שתחשוב עליה תקרה, זזים כמו שזזים בעולה האמיתי זה פשוט קורה''.
עידן החל להתרגש ופתאום ראה מאצ'ופ מולו
''יריבים אתם מוכנים?'' נשמע קול הקריין שוב
''כן'' אמרו שני המתמודדים ''תנו לקרב להתחיל'',
מאצ'ופ החל לתקוף את עידן בעוד שלעידן לקח זמן להבין מה קורה,
שקלט את העניינים כבר היה בחצי חיים עידן מיד התעשת על עצמו והחל לתקוף, במהרה חייהם היו שווים רבע לכל אחד, המאצ'ופ פתאום דיבר
''יחסית לפעם ראשונה אתה טוב'',
''תודה'' אמר עידן והוסיף ''גם אתה לא רע'' עידן הכה את יריבו בזנב ברזל דבר שגרם ליריבו להתעלף ואז נשמע קול הקריין,
''המנצח הוא עידן!''.
''אנא הורידו את המשקפיים ותודה שהשתתפתם בפוקימון באטל סימולטור'' עידן יצא מן המתקן ובדרך האיש שבהתחלה תדרך אותו העניק לו את כרטיס המועדון, עידן המשיך להסתובב בסיפון ופתאום שמע שוב קול קריינות, ''קריאה אחרונה להרשמה לתחרות השנתית למאמנים מתחילים'' עידן שוב התבאס מכיוון שאין לו פוקימון, הוא הלך למצוא מקום כדי לראות את התחרות, הוא התיישב קרוב לזירה בשורה ריקה
''סליחה המקום הזה תפוס?'' עידן הסתובב כדי לראות מי שואל אותו זה היה ריילי, עידן היה מופתע ומיד אמר
''לא'' ריילי התיישב ושאל ,
''תגיד למה לך לצפות בתחרות במקום להשתתף בה?'',
''איך אני יכול הרי אין לי פוקימון'' אמר עידן ריילי חייך הוציא פוקדור מהתיק ואמר
''לך תדע פעמים יש כמה אנשים עם טיפת מזל'', עידן היה בהלם ושאל
''אתה רציני? אני לא מאמין'' ''כן'' אמר ריילי והוסיף ''הקטנצ'יק הזה חסר ביטחון טיפה אני בטוח שאיתך הוא יהיה בסדר ,אבל אל תשכח להחזיר לי אותו בסיום התחרות! ''
''בסדר'' אמר עידן לקח מריילי את הפוקדור ורץ להירשם, הוא רץ לקבלה ושם ראה דף הרשמה ובו רק שני מקומות נותרים, עידן רשם את עצמו ופתאום ראה שצריך לכתוב אם איזה פוקימון אתה משתתף, הוא הוציא את הפוקדור מהכיס וזרק אותו באוויר,
''צא פוקימון!'' עידן צעק והפוקדור נפתח יצאה ממנו קרן אדומה שלאט לאט קיבלה צורה של פוקימון ,אף על פי שעידן התקשה לזהות את הפוקימון הוא התרגש, כעבור חצי שנייה נעמד שם פוקימון קטן עם עיניים מפוחדות זה היה ריולו, עידן התכופף לריולו ואמר
''שלום ריולו נעים מאוד אני עידן'', ריולו חשש ונסוג אחורה,
''אל תפחד אני לא אפגע בך אני רק מבקש את עזרתך כדי לזכות בתחרות ואחרי זה אתה תחזור למאמן שלך'', ריולו התחיל לקבל קצת ביטחון והנהן כהסכמה, עידן החזיר את ריולו לתוך הפוקדור ורשם את שמו על הדף, כאשר עידן סיים לכתוב את הפרטים הוא נדחף ונפל על הרצפה, הוא היה עצבני ופנה בכעס אל מי שדחף אותו
''סליחה מי אתה חושב שאתה?'' אמר עידן, הילד שדחף אותו ענה ''כל מה שאתה צריך לדעת זה שאני ישחט אותך אם אנחנו נילחם בתחרות'' ,
''וואו תירגע זאת רק תחרות'' אמר עידן ''פשוט אל תתעסק איתי''אמר הילד והלך,
''טוב'' אמר עידן והמשיך
''בוא נראה אלו מתקפות יש לך ריולו, עידן הוציא את הפוקדור ובעזרת הפוקנאב סרק אותו קול מתכתי בקע מן הפוקנאב,
''ריולו סוג לחימה, מתקפות: מתקפת מהירות,מיקוד אנרגיה,אגרוף ממוקד, ריולו גם ניחן במהירות והתקפה גבוהה''
''לא רע'' אמר עידן בוא ריולו יש לנו תחרות לזכות בה.
האם עידן יזכה בתחרות?
מה הקטע של הילד שדחף אותו?
כל זאת ועוד בפרק הבא של פוקימון הרפתקאות במחוז קאבורן.[/SIZE]