-
נבחרי השנה 2010-התוצאות
[B][COLOR=sienna]קודם כל סיכום קצר,לנבחרים השנה הצביעו כ18 משתמשים (וזה מספר דיי גרוע =/)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]וחלקם לא הצביעו לחלק מהקטגוריות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]היו כמה תחרויות צמודות,אחרות היו חד צדדיות,אז בלי יותר מידי מילים,נעבור לתוצאות.[/COLOR][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=indigo]פרישת השנה[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]עם ניצחון מכריע,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הפרישה של השנה היא של....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ארווין [/COLOR](עם 9 קולות)[/B]
[B][COLOR=slategray]אחריו היטמן[/COLOR] (3 קולות)[/B]
[B][COLOR=darkred]יוסי ואסף חולקים את המקום השלישי[/COLOR] (2 קולות לכל אחד)[/B]
[B][SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]פורום השנה[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]זאת הייתה קטגוריה שהצביעו בה ל10 פורומים שונים[/B]
[B][COLOR=darkorange]את המקום הראשון חולקים דיבורים וחת"ם[/COLOR] (4 קולות לכל אחד)[/B]
[B][COLOR=slategray]משחקים ואנימה ומנגה חולקים את המקום השני[/COLOR] (2 קולות לכל אחד)[/B]
[B][COLOR=darkred]את המקום השלישי חולקים לימודים,יוגיהו,פנאי והומור,משחקים,ספורט ואוכל[/COLOR] (קול 1 לכל פורום)[/B]
[B][SIZE=3][COLOR=magenta]אירוע השנה[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]זה היה מעניין,בדיוק שההייתי בטוחה בהצבעות של ההתחלה שאירוע אחד לוקח ביחד,אירוע אחר התעלה מעליו וניצח אותו ברוב ענק[/B]
[B][COLOR=darkorange]במקום הראשון,אחרי שעשה מהפך על גל ההרשמה והחזרה....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]המתיחה של יוסי ועומר![/COLOR] (10 קולות)[/B]
[B][COLOR=slategray]גל ההרשמה והחזרה במקום השני[/COLOR] (3 קולות)[/B]
[B][COLOR=darkred]כל שאר האירועים חולקים את המקום השלישי[/COLOR] (קול 1 לכל אחד)[/B]
[B][SIZE=3][COLOR=darkorchid]מנהל השנה[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]הקטגוריה הזאת הייתה מעניינת,היו בה המון הצבעות שונות אבל רוב מכריע למנהל השנה[/B]
[B][COLOR=darkorange]מנהל השנה של 2010 הוא...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]STM![/COLOR] (שלקח את התחרות עם 6 קולות)[/B]
[B][COLOR=slategray]במקום השני נמצאים אלכס,DARK TIGER וגלואה[/COLOR] (2 קולות לכל אחד)[/B]
[B][COLOR=darkred]את המקום השלישי חולקים-אדם,עומר (sex style),אמיר,ניצן,ghostface ואיתי[/COLOR] (קול 1 לכל אחד)[/B]
[B][SIZE=3][COLOR=green]משתמש השנה[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]בהתחלה זה היה רוב מכריע לליאור[/B]
[B]אבל אחרי זה היה אחד שהשתווה לו[/B]
[B][COLOR=darkorange]במקום הראשון,משתמשי השנה של 2010,הם....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]היטמן וליאור[/COLOR] (6 קולות לכל אחד)[/B]
[B][COLOR=slategray]את המקום השני חולקים עומר (ריטסוקה קון),נדב,תומר,dark tiger וגלואה[/COLOR] (קול 1 לכל אחד)[/B]
[B][COLOR=teal]את פרס הווינר יקבל ליאור,היטמן לא צריך את הפרס מכיוון שהוא בדרגה גבוהה יותר מדרגת הווינר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=yellowgreen]מזל"ט לכל המנצחים,מי שלא זכה,לא נורא,אתם מוזמנים להגיב ולפרגן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]סוף שנה מצוין ושתיהיה שנה אזחית טובה עוד יותר מזאת לכולם![/COLOR][/B]
-
מזל ע\טוב לכל הזוכים,באמת שמגיע לכם.
-
מזל טוב למנצחים [=
><" יוגי הו כבר ירד.. לא?
-
לכל מי שהצבעתי זכה במקום הראשון =)
כל הכבוד לכל הזוכיםםם
-
לדעתי לא היו מספיק קטגוריות.
אבל ישר כח לזוכים
.
ובאמת ,
הזוכה בפרישת השנה זה דבר טוב או רע ? ><
-
-
[quote=YoRt3m;988839]לדעתי לא היו מספיק קטגוריות.
אבל ישר כח לזוכים
.
ובאמת ,
הזוכה בפרישת השנה זה דבר טוב או רע ? ><[/quote]
לגבי הפרישה של השנה יש בזה משהו ><"
ולא נורא,שנה הבאה נשים יותר קטגוריות
-
מקווה ששנה הבאה יהיה הרבה יותר למה להצביע
מזל טוב לזוכים
-
מזל טוב לזוכים!!
כל הכבוד!! D:
-
-
מתי היו הצבעות אישהוא פיספסתי
בכל מקרה מזל טוב לזוכים
-
יאי עוד פעם זכיתי במשתמש השנה
תודה למי שהצביע לי
מזל טוב לזוכים
-
-
[quote=The Charmander;988946]איזה אדם? ><'[/quote]
אתה
וgolden boy
הם היו כל השבוע
-
-
מזל טוב לזוכים!
חבל שלא הוספתם עוד קטגוריות.. כמו סיפור השנה בפורום ספרוט, משחק השנה בפורום חת"ם וכו'...
-
תודה רבה לכל מי שהצביע לי, זה מאוד מחמם לב ואני מודה לכם מקרב לב.
אני מסתכל קצת על ההודעות שיצא לי לפתוח השנה, וזו אכן הייתה שנה עמוסה.
זה התחיל בכך שחזרתי לפורום אחרי ריב ביני לבין ההנהלה ובסופו של דבר, לאחר לחץ של שניים מהחברים הקרובים פה, מצאתי את עצמי חוזר לפה וגם משקיע. זה המשיך בכך שנלחמתי להקים את פרויקט חייקו, ובסוף גם מצאתי את עצמי כפקח בקהילה. בעזרת צוות אנשים אדיר הרמנו את סיקור העונה השנייה של פוקימון, לאחר שאת הראשונה עשיתי בכוחות עצמי ותודה להם על זה. הרמנו גם את עיתון החגים, עדכונים, עשינו מתיחה ענקית (ומוזר שהיא לא מופיעה בין הרגעים הכי Omg של הפורום) ואפילו הקמנו את הסיפור של הסיפור פוקימונס. ניסיתי לתרום ככל שיכולתי, בין אם זה לענות לאנשים, לדבר איתם בגובה העיניים, לתת כבוד לאנשים עם משתמש השבוע, לעשות נבחרי הקהל - מפעל חיים והצלחתי להכניס כמה אנשים מאוד מוכשרים להנהלה.
זה בהחלט כבוד אמיתי ואני מאחל שהשנה שתבוא עלינו תהיה מלאה בהשקעה, יוזמה והרבה חברויות.
-
[QUOTE=Hit Man;989648]תודה רבה לכל מי שהצביע לי, זה מאוד מחמם לב ואני מודה לכם מקרב לב.
אני מסתכל קצת על ההודעות שיצא לי לפתוח השנה, וזו אכן הייתה שנה עמוסה.
זה התחיל בכך שחזרתי לפורום אחרי ריב ביני לבין ההנהלה ובסופו של דבר, לאחר לחץ של שניים מהחברים הקרובים פה, מצאתי את עצמי חוזר לפה וגם משקיע. זה המשיך בכך שנלחמתי להקים את פרויקט חייקו, ובסוף גם מצאתי את עצמי כפקח בקהילה. בעזרת צוות אנשים אדיר הרמנו את סיקור העונה השנייה של פוקימון, לאחר שאת הראשונה עשיתי בכוחות עצמי ותודה להם על זה. הרמנו גם את עיתון החגים, עדכונים, עשינו מתיחה ענקית (ומוזר שהיא לא מופיעה בין הרגעים הכי Omg של הפורום) ואפילו הקמנו את הסיפור של הסיפור פוקימונס. ניסיתי לתרום ככל שיכולתי, בין אם זה לענות לאנשים, לדבר איתם בגובה העיניים, לתת כבוד לאנשים עם משתמש השבוע, לעשות נבחרי הקהל - מפעל חיים והצלחתי להכניס כמה אנשים מאוד מוכשרים להנהלה.
זה בהחלט כבוד אמיתי ואני מאחל שהשנה שתבוא עלינו תהיה מלאה בהשקעה, יוזמה והרבה חברויות.[/QUOTE]
חיממתה לי את הלב.
טוב לדעת שיש אנשים כל כך טובים.
חבל שאתה כבר לא כל כך פעיל=(
בהצלחה בכל מה שתעשה. זה באמת מגיע לך...
שנה טובה :)
-
-
מזל טוב , מגיע לכם ^^
כל מי שקיבל לדעתי הגיע לו לקבל
-
-
-
[quote=Real Madrid;989099]
וgolden boy
הם היו כל השבוע[/quote]
אני חושב שדבר כזה (בחירות לאנשי השנה) צריך לעשות לפחות שבועיים שלוש
עוד פעם מזל טוב למנצחים
-
-
את המקום השלישי גם חולקים לאון Golden Boy
מזה את התעלמת?(אני הצבעתי ללאון למשתמש השנה)