כותרת וראיתי שגם לכמה פורומים אחרים יש אז למה לא לשלנו?
Printable View
כותרת וראיתי שגם לכמה פורומים אחרים יש אז למה לא לשלנו?
כי זה פאדיחות?
כי אמנם כולנו מעריצים של פוקימון אבל בינינו מי סיפר למישהו שהוא מעריץ של פוקימון אני לדוגמא בן 13 ואני לא מתבייש שאני מעריץ שרוף של פוקימון אבל לא הייתי רוצה שידעו שאני מעריץ של פוקימון חחח בכל אופן כל אחד והדעה שלו למרות רעיון טוב אולי קבוצה בפייסבוק של פורום פוקימון טוב לא משנה אני לא החלטי חחח
מילא רותם הופך את הפורום לכללי אז יהיה אפשר לפתוח קבוצה
לדעתי אחרי שהפורום יהיה כללי נוכל לעשות את זה.
כרגע, זה לא כזה מומלץ
[quote=ErWiN.W;1005599]לדעתי אחרי שהפורום יהיה כללי נוכל לעשות את זה.
כרגע, זה לא כזה מומלץ[/quote]אני איתך..בכל מילה ומילה..
[quote=ErWiN.W;1005599]לדעתי אחרי שהפורום יהיה כללי נוכל לעשות את זה.
כרגע, זה לא כזה מומלץ[/quote]
אני לא חושב שזה רעיון טוב כי אני מיתביש מאוד על זה שאני שרוף על פוקימון ואני בטוח שעוד כמה מישתמשים פה מיתבישים אז אני לא חושב שצריך
אני ואני מניח שעוד כמה מהקהילה מעדיפים שלא לחשוף תמונות שלנו, השם המלא שלנו וכו'.
כך שיכול להיות שזה לא יהיה כלכך טוב.
מה, מה בושה כאן?
אני כבר לא יודע מה להגיד...ואני גם לא רוצה להגיד.
ממש לא. הפייסבוק הרס דברים וזה יהרוס את הפורום.
אני מחזק את דעתם של השניים האחרונים ..
(אופיר וליר )
כי יש כאן הרבה שמתביישים ..אני מתבייש אבל לא ממש כאילו חברים שלי יודעים ..ועד לא מלפני שנה כולם שיחקו ביחד איתי עד שנמאס להם .. בקיצור אני מתבייש אבל לא מחברים אלה מהילדים עצמם ..
והפייסבוק הורס דברים .. לא כדאי כלום בו ..חוץ מזה אני מעדיף לא לחשוף יותר מדי פרטים .
[quote=pokefan;1005586]כי אמנם כולנו מעריצים של פוקימון אבל בינינו מי סיפר למישהו שהוא מעריץ של פוקימון אני לדוגמא בן 13 ואני לא מתבייש שאני מעריץ שרוף של פוקימון אבל לא הייתי רוצה שידעו שאני מעריץ של פוקימון חחח בכל אופן כל אחד והדעה שלו למרות רעיון טוב אולי קבוצה בפייסבוק של פורום פוקימון טוב לא משנה אני לא החלטי חחח[/quote]
GET A LIFE.
תשמע,אני בחיים לא יעשה LIKE לפוקימון.
כשזה יהפוך לפורום כללי...
סבבה.
עד אז...
זה פאדיחות
יש כבר פייסבוק לפורום, ניצן פתחה אחד תחפשו אותו.
ד"א אולי באמת עדיף לחכות עד שנאהיה פורום כללי....
חלק מהאנשים פה צודקים זה באמת מפדח
ובלי קשר לא בלי לחשוף פרטים או לעשות לייק לפוקימון
[QUOTE=מלון מעופף;1005935]GET A LIFE.
תשמע,אני בחיים לא יעשה LIKE לפוקימון.
כשזה יהפוך לפורום כללי...
סבבה.
עד אז...
זה פאדיחות[/QUOTE]
אפשר לדעת מה עשיתי לך רק הבעתי את דעתי מה אתה רוצה ממני או שהתכוונת לזה שאני בן 13 ואוהב פוקימון כי אם כן רק שתדע יש פה יותר גדולים ממני שאוהבים פוקימון אז מה אתה רוצה ממני נכון אני מודה זה לא רעיון טוב כי זה פאדיחות אבל מה עשיתי לך ״get a life":doubt::doubt:
זה לא קשור לבושה...
למה באמת שנפתח קבוצה בפייסבוק על פורום של פוקימון ?
כפי שאמרתי בתגובתי הקודמת ,כרגע לא.
אלא אם כן יהיה איזה שינוי בפורום
בונא אתם חסרי ביטחון בעליל נשבע לכם :ם
יש לי חבר בן 17 כיתה י"ב וכל הכיתה לשו יודעת שהוא אוהב פוקימון והוא לא מתבייש בזה, ולא הוא לא חוטף כאפות כל היום כמו שזה נדמה לכם.. צאו מהסרט
[QUOTE=Just Haim;1006203]בונא אתם חסרי ביטחון בעליל נשבע לכם :ם
יש לי חבר בן 17 כיתה י"ב וכל הכיתה לשו יודעת שהוא אוהב פוקימון והוא לא מתבייש בזה, ולא הוא לא חוטף כאפות כל היום כמו שזה נדמה לכם.. צאו מהסרט[/QUOTE]
אני איתך לגמרי..
זה לא פדיחות
אם למישו יש בעיה של לחשוף פרטים זה כבר אישי ואין מה לעשות
אבל וואלה אם זה כל כך מפריע לכם לעשות לייק לפוקימון אפשר להיות חכמים ולקרוא לקבוצה בשם קצת אחר.
או, אלה אנשים.
מה פאדיחות בזה?
חובבי המשחקים - אחד המשחקים הטובים ביותר.
חובבי הסידרה - אחת הסדרות הנצפות ביותר.
יש עוד ועוד ועוד ואתם פשוט מביישים את הכל.
כולם יודעים שאני אוהב פוקימון ובחיים שלי אף אחד לא אמר ולא יגיד לי כלום.
אנשים אוהבים דרגון בול, אז מה הבעיה בפוקימון? אנשים אוהבים וואן פיס, מה הבעיה בפוקימון?
באמת שאתם מדברים שטויות.
בטח פאדיחות זה כמעט כמו לעשות לייק לפורום של דורה שזה יהיה פורום כללי זה כבר משהו אחר
בזמנו הצעתי לרותם חשבון טוויטר אבל הוא אמר לי שזה המוני מדי בשבילו.
אני לא בטוח שההצעה הזו תתקבל בצורה אחרת.
אתה מוזמן לפתוח ,בשביל הכיף שלך, דף שיעשו לייק בפייסבוק.
זה לא יהיה רשמי ולא מצריך מאף אחד משהו~
אין צורך בשום דבר מזה. אם נהיה פורום כללי זה כבר משו אחר. אולי אפילו טוויטר.. מי יודע?