ידיעות פוקימונ'ס! גיליון 4
[IMG]http://i52.tinypic.com/2eq7x2p.png[/IMG]
עורך העיתון:ארוין
כתבים:zach fair ונייטשיפט
תאריך:31.1.11
מספר גיליון:4
לדעתי ,אם לא יהיו עוזרים בכתיבת הכתבות ועוד סיוע של משתמשים ,הגיליון לא יחזיק מעמד, כי קשה לי להסתדר לבד.תודה ושבוע טוב.
הידיעות פוקימונ'ס
[SPOILER]
f.c.barcelona פורש מהפורום
amitbarak משתמש חדש בפורום
food fighter מקדיש 13K
אלכס מתנצל
תעלומת היעלמות ה-הודעות המסתורית .
אליס.. התגלתה כרומה ![/SPOILER]
ידיעות ה-פוקימון
תודה רבה למעדכנים שלנו על החדשות הללו!
[SPOILER]התוכנית Pokemon Smash, המחליפה של התוכנית "פוקימון סאנדיי", חשפה היום מידע מעניין על עתיד "המשאלות הכי טובות".
הם גילו שלוקר יופיע שוב באנימה!
לוקר מופיע בתמונה עם שוטרת ג'ני ופרופסור ג'ופיטר.
לא ברור בדיוק למה הוא חוזר או מתי.
במשחקים הוא מופיע אחרי הליגה, כאשר השחקן פוגש את ה-sage השונים, אז לוקר מופיע ועוצר אותם אחד אחד.
כזכור, לוקר הוא חלק מהמשטרה הבין לאומית.
לראשונה הוא הופיע במשחק "פלטינה" ונתן כמה הופעות בסדרה, שם עקב אחרי צוות גלקטיק בניסיון לעצור אותם.
הוא הופיע לסרוגין בין DP130 ל-DP152.
למרות שחוץ מלהיות מרגל, לא נראה שיש לו יכולות מיוחדות, וגם כמרגל הוא לא השיג מידע שבאמת עזר.
האם אנחנו מתקרבים להופעה ראשונה של צוות פלזמה בסדרה?
ואולי סוף סוף התוכניות של צוות רוקט יגיעו לשלב הסופי שלהם?
מעניין איך לוקר יגיב לשינוי של צוות רוקט, שב-DP לוקר וצוות רוקט איכשהו תמיד סיימו ביחד.
עם זאת, שהחבורה הצליחה לעצור את צוות גלקטיק, לוקר הוא זה שעצר אותם והזמין תגבורת.[/SPOILER]
חדשות הטלוויזיה -
[SPOILER]השבוע ב"האח הגדול" נכנסו 5 דיירים חדשים ומתוכם אבירם בן שושן , הארוס לשעבר של ליהיא "הודח" ויצא מן בית האח הגדול לחיים המציאותיים.
במהלך השהות שלו בבית הוא הצליח לארגן פגישה עם ליהיא ,שיחה עם עתי מלב אל לב ואפילו למצוא חן בעיניי מאות בנות בישראל.הייתכן?
השבוע יודחו שני דיירים מן הבית, שני דיירים ותיקים, ואם זאת החדשים מקבלים חסינות.[/SPOILER]
חדשות המוזיקה !
[SPOILER]הפעם בחדשות רציתי להתייחס ללהקה שאני מאוד אוהב ושמה "muse" הלהקה החלה את דרכה ב1994 ועד היום היא מוציאה אלבומים וסינגלים חדשים.
רציתי לשתף אתכם באחד מן השירים היפים ביותר שהיו לה איי פעם .
השיר אמנם יצא ב2009 ,אך מתאר באופן מעולה את מה שקורה עכשיו במצרים, "מהפכה".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=w8KQmps-Sog[/YOUTUBE][/SPOILER]
חדשות ספרותיות !
[SPOILER]בחדשות הספרות יש הפעם חדשות רבות .
והפעם רציתי לפרסם לכם סיפור שחזר לכתיבה... הסיפור של fakeboy
[url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24910[/url]
ידיעה נוספת היא שהסיפור "החולם" הגיע לקיצו .
הפרק האחרון שמתאר את הסוף ה"מסתורי" ניתן לומר נותן טעם לעוד..
אז... אמנם הסיפור נגמר אך צפוי לו המשך .
ובקרוב יגיע סיפור חדש -ישן לפורום
הבאנו לכם את ההקדמה של הסיפור כדי שתגידו מה דעתכם:
מילות הכותב :
למי שלא זוכר ,"דברים שלא קרו" -הוא הסיפור הראשון שלי .
הסיפור היה קצר ,ללא תוכן כמעט, לא מובן ומאוד מאוד משעמם לדעתי,אך עדיין ישנם עשרות משתמשים שאהבו אותו.
הסיפור בעל מספר פרקים רב, אך הוא הופסק בפרק 10 עקב איבוד החומר שלי .המחשב מחק את כל הקבצים ובכך נשארתי חסר אונים.
"דברים שלא קרו" -הוא סיפור קצת דומה לכל הסיפורים שקראתם
"אסון הזמן, אסון הטבע" -מבחינה אחת בלבד,
יש בסיפור הזה כמה דמויות ראשיות, כוחות על ,ומעט מאוד על הזמן,שאני מאוד אוהב להכניס אותו בסיפורים שלי .
לסיפור "דברים שלא קרו" -ישנם 2 חלקים .
מפרק 1 עד 15 הוא מציג 5-6 דמויות ראשיות שמסתובבות במהלך ההיסטוריה למטרה מסוימת שתיחשף בהמשך , ומפרק 15 ואילך מצטרפות לדמויות אלה . 3 חברים טובים .
(ארוין ,טמיר, רן ) דמויות בעצם, מהחיים שלי, ומאותו מקום, הסיפור עובר איזשהו מהפך, לטוב ולרע.
הפרקים יותר מותחים.. ,יש יותר אקשן בסיפור, ויותר סיפורי אהבה .
חשוב שכולם ידעו, הסיפור פעם פורסם כבר, אך הפעם זה "אפגרייד" לסיפור ושיפור משמעותי לתוכן ולעלילה.
קריאה מהנה.[/SPOILER]
חדשות בספורט
[SPOILER]הישג ענק לכדורגל הישראלי וליו"ר ההתאחדות, אבי לוזון, נרשם הערב (חמישי) כאשר ישראל נבחרה לארח את טורניר יורו 2013 לנבחרות צעירות על ידי הוועד הפועל של אופ"א.
ישראל גברה על ארבע מדינות שרצו גם הן לארח את הטורניר - אנגליה, בולגריה, צ'כיה ו-וויילס. אנגליה היתה המועמדת הבולטת פרט לישראל, אך בהצבעה החשאית נבחרה ישראל ברוב של שמונה קולות, מול חמישה קולות לצ'כים, כאשר אף אחת מהמדינות האחרות לא קיבלה קולות, מה שהבטיח לישראל את הניצחון בלי צורך בסיבוב הצבעות שני.[/SPOILER]
קומיקס !
[SPOILER]הפעם לא הכנתי קומיקס :P לא נורא.
הפעם רציתי לשתף אתכם בקומיקס מצחיק לא פחות משלי D:
[IMG]http://i55.tinypic.com/4rw66o.jpg[/IMG][/SPOILER]