-
אלכס חזר לניהול
כדאי לכם לקרוא את התגובות שהגבתי לכמה נושאים במשוב ואז תבינו למה.
אם אתם חושבים שאלכס מתנהג לא בסדר. אז תדעו שאני במקומו הייתי נותן לחלק מהמשתמשים פה הרחקה לשבועיים ולא יומיים.
ואם אתם חושבים שזה דיקטטורה. אז כדאי שתלמדו קצת יותר הסטוריה.
אף אחד לא מכריח אתכם להשאר פה אם אתם לא אוהבים את ההתנהלות פה.
אתם מוזמנים להגיב בנושא הזה על כל הסיפור שהתנהל פה בשבועיים האחרונים.
[b]כמה חוקים לנושא הזה :
[/b]- אין לקלל אף אחד.
- אין לפגוע באף אחד.
- אין לפרסם תמונות של חתולים (גם לא תמונות יפות שלהם...)
- אין לדבר \ לפרסם תמונות \ לדון \ לרמוז על כל דבר שקשור לאגסים ואפרסקים. (העברין ייענש - אל תנסו אותי)
- נא לדבר בשפה מכובדת, תכבדו את המקום ואת האנשים שגולשים איתכם פה.
-
מעולה.
אני תומך באלכס, לדעתי הוא מנהל ראשי טוב.
כל השאר סתם מדברים שטויות לדעתי, לא דיקטטורה ולא נעליים.
-
[quote=The Pizza;1020738]מעולה.
אני תומך באלכס, לדעתי הוא מנהל ראשי טוב.
כל השאר סתם מדברים שטויות לדעתי, לא דיקטטורה ולא נעליים.[/quote]
+1000
אני יודע שיבואו וירשמו שזה בגלל שאנחנו בהנהלה ודברים דומים אבל גם לפני שעליתי לניהול אני לא הבנתי למה כולם כל כך שונאים את אלכס, זה היה נראה לי שיטת העדר שכולם הלכו אחרי משתמש אחד שלא אהב את אלכס.
-
לא מרוצה ממש מההחלטה הזאת, אבל אני מקווה שאלכס למד לפחות משהו מהמקרה וינסה להשתפר להבא, ושלא ינהג כרגיל שוב, כי אז בעצם לא עשינו כלום בזה וחזרנו לאותה הנקודה.
---------
נ.ב.
[SPOILER]
[IMG]http://frenchtasticpeople.com/pear.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
-
[QUOTE=יאיר לפיד מלך;1020755]לא מרוצה ממש מההחלטה הזאת, אבל אני מקווה שאלכס למד לפחות משהו מהמקרה וינסה להשתפר להבא, ושלא ינהג כרגיל שוב, כי אז בעצם לא עשינו כלום בזה וחזרנו לאותה הנקודה.
---------
נ.ב.
[SPOILER]
[IMG]http://frenchtasticpeople.com/pear.jpg[/IMG]
[/SPOILER][/QUOTE]
תודה רבה שהוכחת את הנקודה שלי.
אתה חייב לעשות כל דבר דווקא ? החתול שפירסמת זה לעצבן את אלכס והנה שאני רושם חוק ברור שלא לפרסם אגסים אתה תעשה הכל בשביל לעבור על החוק הזה.
קבל הרחקה לשבוע ולא הייתי ממליץ לנסות לערער על זה כי זה לא יילך.
איזה כיף, עכשיו יהיה צחוקים על זה שקיבלת באן על פרסום תמונה של אגס.
נ.ב היחיד שאני מרשה לו לוותר לך על הבאן זה אלכס. אבל זה כבר החלטה שלו :)
וגם זה לא יהיה לפני שיעברו כמה ימים.
-
מעולה, תמיד חשבתי שהוא מנהל מעולה..
ואני הראשון שאמר שזה שיטת שרשרת ><״
-
החלטה טובה ומעולה,
אלכס הכי קשוח מכל המנהלים, אם כל הכבוד למנהלים האחרים,
הפורום באמת צריך אותו.
-
ההחלטה הכי טובה בפורום!
אלכס המנהל הכי טוב שיש!
-
אני לא מבין איפה כולכם הייתם עד עכשיו??
-
רק לשם הפרוטוקול;
מעולם לא רציתי שאלכס יעוף מניהול, כל מה שעשיתי היה רק כדי לנסות להוכיח שמשהו בגישה שלו היה מוטעה.
אולי פעלתי ביותר מדי קיצוניות ו/או העלבתי את אלכס, ובכל מקרה כבר התנצלתי בפניו בפרטי.
ברוך שובך, אלכס.
-
רותם.. אני הייתי נגדו וגם אמרתי לו שאני מצטער.. אני בצד שלו ותודה שהחזרת אותו. אני מרגיש שהכל באשמתי.. שוב אלכס,סליחה. נסחפתי עם האחרים.
-
גם אני לא רציתי שהוא ירד מניהול , רק שישנה גישה פעם אחת ולתמיד ויפסיק לחלק באנים ולהיות כזה עוקב אחרי החוקים , אבל הבן אדם פרש כי לא יכל לשנות גישה , במקומך רותם הייתי מחכה קצת שירגע קצת הוא וכולם
ולגבי המנהלים הם תמיד היו בעד אלכס .... וגם בעד הגישה שלו שהיא ציטוט מעומר: " נענעבננה אני יכול לנעול ולתת באנים ואתם לא!" ככה זה הרגיש
בעיקרון אף אחד לא רצה שאלכס ירד מניהול לצמיתות , בכללי הוא מנהל טוב אבל לפעמים הוא לא מקבל שום דעה
-
רותם.. אני מרגיש שמגיע לי עונש. ולא זה לא לצומי,אני רציני. אולי מי שהתנגד לא רוצה,אני מודע לזה שאני צריך לקבל ואני רוצה לקבל מה שאלכס יטיל עלי. תוכל לשאול אותו האם הוא רוצה להעניש אותי?.. ואם כן אז איך. תודה רבה..
-
אני לא אתן לך שום עונש על דברים כאלה. מותר להתנהג אבל לא צריך לקלל ולעבור על החוקים בהתנגדות הזאת. מה גם שאני מקווה שכל הסיפור הזה מאחורינו ושבפעמים הבאות שיקרו מצבים כאלה אני אהיה פה בשביל לחתוך את הבעיה משורשיה.
-
היה צפוי שזה יקרה, ואני שמח שזה קרה. המקום של אלכס בניהול הוא מקום שהורווח בהרבה מאוד עבודה קשה, ולהעיף אותו זה לא מה שיפתור את הבעיה. נקווה שהמצב ישתפר מכאן, שאלכס ילמד ושהמשתמשים בפורום ילמדו, כי אתה הוכחת כאן שיש בעיה שנובעת מהמשתמשים (בנוסף למה שדיברתי עליו בנושא הקודם) וזה ניסיון לעבור על החוקים בכוונה.
-
לא הבנתי מה הרעיון
"אני פורש"
"אני שונא את הפורום הזה"
"אני לעולם לא אחזור"
"אלכס חזר לניהול"
-
אני אומר לך חד וחלק
אלכס מנהל מעולה וטוב שחזר לניהול ראשי
כל הכבוד רותם !
-
אני מאז ומתמיד הייתי בעד אלכס , לדעתי ככה מנהל צריך לתפקד , תפקידו של מנהל לשמור על כל החוקים , ולדאוג שאף אחד אחר לא יעבור אליהם .
-
וואי, או שהאנשים פה מטומטים כמו נעל או שהם...מממ....מטומטמים כמו נעל.
אם זה דור העתיד אז מגיע לנו שיגיע דיקטטור וישתלט על הארץ הזאת.
בכ"מ, חרא החלטה אבל אין מה לעשות
יש פה עדרים של נובים ללא יכולת חשיבה וזה כנראה תהיה הבעיה שלהם
חבל שבחרת בדרך הלא נכונה רותם
אני מקווה לפחות שאלכס יכבד את זה שהוא אמר שהוא פורש לתמיד
למרות שכנראה אני יותר מידי אופטימי וזה פשוט עוד שקר שחבורת חסרי המוח פה יבלעו בכיף.
-
[QUOTE=TheChosenOne;1020883]וואי, או שהאנשים פה מטומטים כמו נעל או שהם...מממ....מטומטמים כמו נעל.
אם זה דור העתיד אז מגיע לנו שיגיע דיקטטור וישתלט על הארץ הזאת.
בכ"מ, חרא החלטה אבל אין מה לעשות
יש פה עדרים של נובים ללא יכולת חשיבה וזה כנראה תהיה הבעיה שלהם
חבל שבחרת בדרך הלא נכונה רותם
אני מקווה לפחות שאלכס יכבד את זה שהוא אמר שהוא פורש לתמיד
למרות שכנראה אני יותר מידי אופטימי וזה פשוט עוד שקר שחבורת חסרי המוח פה יבלעו בכיף.[/QUOTE]
לא רק שאתה עובר על החוקים בהודעה הזאת, אתה גם לא מתרץ את עצמך.. פשוט זרקת כל מיני משפטים בלי הסבר למה אמרת אותם.
הרחקה ל-3 ימים.
-
אני לא מבין מה הולך פה,כנראה שבאמת היה פה עדר, או שיש כאן צבועים.
אנשים לפני יום יומיים אמרתם שאלכס מתנהג ממש לא בסדר וצריך להעיף אותו.
ועכשיו כולם "אלכס מנהל מצוין,לא היה צריך להעיף אותו"
מה עובר עליכם!?
אם אתם תומכים בו-למה ללכלך?
ואם לא-למה להיות צבועים ופחדנים?
אני אומר את זה כאן ועכשיו,אני לא בעד אלכס.
כן הוא היה מנהל טוב,כן הוא היה מנהל קשוח,כן הוא היה יכול להחזיק את הפורום מבחינת משמעת.
אבל מילת המפתח זה היה,כי משהו עבר על אלכס והוא השתנה
ההתנהגות הזאת של אני מחליט פה ואסור לערער,והנעילות ל"מניעת ספאם".
מה זה?! אז כן רותם יש פה דיקטטורה,וכן אני יודע שאם בא לי אני יכול ללכת,אבל תזכור שאם אני אלך,ועוד שלא בא להם ילכו,בסופו של דבר ישאר פה כלום,קומץ ישראו.
ועצם זה שאתה אומר את זה,רק נותן לו את היד החופשית להמשיך להתנהג באופן האובר-קשוח הזה.
אני ממש לא אתעסק עכשיו בתמונות של החתולים או מה שזה לא יהיה,לכל אחד יש שריטה ומפריע לו שלועגים לזה או כל דבר אחר. אבל זה בכלל לא קשור לזה,ההתנהגות שלו בימים האחרונים ממש מרגיזה,אני קובע פה! אני מחליט ואני עושה דברים שבעיני טובים! מה זה?!
אז בסדר הוא הלך.
אז בסדר,הבנתם שלא תוכלו שלא יהיה מישהו בהנהלה שיחזיק ת'משתמשים קצר וישחטוף אש כשהשאר מתחבאים מאחוריו. אז החזרתם אותו,אבל אם הוא לא עשה את השינוי אז כל זה שווה ל(המבין יבין,ואם לא הבנתם אז זה שווה לקליפת השום).
אם הוא כן השתנה,ואני מאוד מקווה שכן,אני אוריד בפניו ת'כובע,שאפו! אני גם מוכן להתנצל על מה שאמרתי כאן ובימים האחרונים,אבל כל עוד אין שינוי,זה לא שווה כלום.
-
[QUOTE=PikaRevulotion;1020824]רותם.. אני הייתי נגדו וגם אמרתי לו שאני מצטער.. אני בצד שלו ותודה שהחזרת אותו. אני מרגיש שהכל באשמתי.. שוב אלכס,סליחה. נסחפתי עם האחרים.[/QUOTE]
אז אל תרגיש שהכל באשמתך, זה ממש לא היית אתה~
-
אם אני יגיד שאני שמח אני ישקר...
אני חושב בתאכלס שמה שעשו לו מוגזם,אבל אני מקווה שהוא ייקח מזה משהו וישנה קצת תגישה...
פחות נעילות למניעת ספאם,פחות ללכת ראש בקיר...
בכ"מ אני לא יודע אם הוא יחזור אחרי מה שהוא אמר בנו"ד...
-
[QUOTE=SexStyle;1020925]אם אני יגיד שאני שמח אני ישקר...
אני חושב בתאכלס שמה שעשו לו מוגזם,אבל אני מקווה שהוא ייקח מזה משהו וישנה קצת תגישה...
פחות נעילות למניעת ספאם,פחות ללכת ראש בקיר...
בכ"מ אני לא יודע אם הוא יחזור אחרי מה שהוא אמר בנו"ד...[/QUOTE]
אם כל הכבוד איני יכול לדמיין מצב בו אתה נמצא בניהול לבדך ואלכס פורש. אז באמת יהיה תוהו ובוהו....
אני מאוד שמח שאלכס חזר! התפקיד מתאים לו בול ואני שמח שיש מי שיחזיר את הסדר לפורום.
ניהול ביידי עומר וניצן היו הופכים לקטסטרופה.
-
פחחחחח!!!! זה הדבר היחיד שיש לי להגיד על התגובות
איזה צבועים פתאום כולם אהבתי את אלכס ולא רציתי שירד... חחח...
טוב החלטה טובה לדעתי למרות שהיו לי פעם בעיות וכן אני רציתי פעם שהוא יעוף מניהול למרות שעכשיו אין לי בעיות איתו...
הוא מנהל טוב לא צריך לותר עליו
-
[QUOTE=Mor;1020897]אני לא מבין מה הולך פה,כנראה שבאמת היה פה עדר, או שיש כאן צבועים.
מה עובר עליכם!?
כן הוא היה מנהל טוב,כן הוא היה מנהל קשוח,כן הוא היה יכול להחזיק את הפורום מבחינת משמעת.
מה זה?! אז כן רותם יש פה דיקטטורה,וכן אני יודע שאם בא לי אני יכול ללכת,אבל תזכור שאם אני אלך,ועוד שלא בא להם ילכו,בסופו של דבר ישאר פה כלום,קומץ ישראו.
ועצם זה שאתה אומר את זה,רק נותן לו את היד החופשית להמשיך להתנהג באופן האובר-קשוח הזה.
אני ממש לא אתעסק עכשיו בתמונות של החתולים או מה שזה לא יהיה,לכל אחד יש שריטה ומפריע לו שלועגים לזה או כל דבר אחר. אבל זה בכלל לא קשור לזה,ההתנהגות שלו בימים האחרונים ממש מרגיזה,אני קובע פה! אני מחליט ואני עושה דברים שבעיני טובים! מה זה?!
אז בסדר הוא הלך.
אז בסדר,הבנתם שלא תוכלו שלא יהיה מישהו בהנהלה שיחזיק ת'משתמשים קצר וישחטוף אש כשהשאר מתחבאים מאחוריו. אז החזרתם אותו,אבל אם הוא לא עשה את השינוי אז כל זה שווה ל(המבין יבין,ואם לא הבנתם אז זה שווה לקליפת השום).
אם הוא כן השתנה,ואני מאוד מקווה שכן,אני אוריד בפניו ת'כובע,שאפו! אני גם מוכן להתנצל על מה שאמרתי כאן ובימים האחרונים,אבל כל עוד אין שינוי,זה לא שווה כלום.[/QUOTE]
שוב מסכים.
הם חנפנים. והם פחדנים.
שנעלו להם את המשחק הם רוצים שהוא יעוף ופתחים הפגנות, ושהוא חוזר, אז הם מתחנפים. כי לא כדי להיות מסוכסך עם מנהל ראשי...
לדעתי בכלל לא היה צריך להיות פה ירידה וחזרה לניהול. רק שינוי גישה..
-
אני מסתכל על התגובות של אנשים ובא לי לבכות, לראות את אלה שאמרו לפני יומיים "שיעוף מניהול" , "לא רוצים אותו" ועשו דברים בכוונה בשביל שיעוף. תעמדו על הדעה שלכם, הצלחתם להוציא אותו מניהול פעם אחת, הוא חזר וכולם כמו שפנים בורחים אל המחילות שלכם מתחת לאדמה כדי להסתתר ממה שנקרא "איימת האכלס" או "קללת האלכס" מהפחד הענקי שלכם לקבל באן.
הייתי רוצה לקחת את הדוגמה של ארוין (אני מצטער אם אני פוגע בך ארוין), הוא היה מנהל ראשי פה וחילק באנים ומחק חופשי נושאים. הוא הורד מניהול מכל מיני סיבות וחלק מהסיבות הם הבאנים שהוא חילק על ימין ועל שמאל. אלכס לא רחוק מהמצב הזה. כבר הצלחתם להוריד אותו פעם אחת תעמדו במילה שלכם, בשבועים האחרונים המצב של הפורום היה על הפנים ועמד על סף קריסה, כואב לי פה שאנשים כמו "יאיר לפיד מלך" קיבלו עכשיו באן על השטות הזאת שנקראת "חזרה של אלכס לפורום" שלפני יומיים אמר פה בנו"ד "אני שונא את הפורום הזה" ופתאום חזר ועוד חזר לניהול ראשי.
קחו את עצמכם ברצינות ותעמדו על המילים שלכם שאתם יוצאים נגד בנאדם.
דעתי על החזרה: בחירה לא טוב בעליל ואין לי מה להגיד חוץ מאכזבה כאחד שלקח חלק בניהול פה בפורום וראה מהצד של ההנהלה הגבוהה את הצורת התנהלות של אלכס שבימיים שהוא לא היה פה וגם ניצן ורותם היה אומר לי בmsn "אל תחשוש לתן באנים, תרגיש חופשי".
-
בסדר צודקים מור ודודי , אני פחדתי מבאן
באמת די עצוב שגם אלכס אחרי שפרש חזר לפה אחרי כל הקללות וגם זה שרותם רוצה שיהיה בלאגן
דווקא היה די שקט אתמול....
מצד אחד הוא היה 3 שנים
מצד שני לפעמים צריך לומר די ואולי לתת למישהו אחר את התפקיד? הרי לא משנה מה ישנאו אותו למה צריך את זה?
הבן אדם אשכרה נותן אזהרות באנים לפי דעתו לפעמים זה ליו דווקא בגלל החוקים , בעיקר נועל נושאים כמו לא יודע מה , הבאן של נדב לפי דעתי לא היה כזה מוצדק
-
מתי תבינו, זה לא המשתמשים שקובעים את הרף של מתי ההנהלה קשוחה מדי ומתי לא. כמו שהמנהלים הראשיים אחראים לראות אם המנהלי פורומים מבצעים את העבודה שלהם כנדרש כך אני תפקידי לראות אם המנהלים הראשיים עושים את העבודה שלהם כנדרש.
ורק שתהיו מודעים - אם הייתי נמצא פה בימים האלה של הבלאגן המשתמשים היו חוטפים הרחקות הרבה יותר ארוכות. אז אל תבואו לאלכס בטענות - תבואו אלי בטענות. אני קבעתי את הרף הזה.
-
[quote=Mor;1020897]אני לא מבין מה הולך פה,כנראה שבאמת היה פה עדר, או שיש כאן צבועים.
מה עובר עליכם!?
אז בסדר הוא הלך.
אם הוא כן השתנה,ואני מאוד מקווה שכן,אני אוריד בפניו ת'כובע,שאפו! אני גם מוכן להתנצל על מה שאמרתי כאן ובימים האחרונים,אבל כל עוד אין שינוי,זה לא שווה כלום.[/quote]
כבר אמרתי,עשיתי את זה ועכשיו אני מצטער.
-
האשמה היא לא על אלכס, האשמה היא על אדם אחר.
מאוד נוח לרשום חוקים כמו אלה:
- אין לקלל אף אחד.
- אין לפגוע באף אחד.
- אין לפרסם תמונות של חתולים (גם לא תמונות יפות שלהם...)
- אין לדבר \ לפרסם תמונות \ לדון \ לרמוז על כל דבר שקשור לאגסים ואפרסקים. (העברין ייענש - אל תנסו אותי)
- נא לדבר בשפה מכובדת, תכבדו את המקום ואת האנשים שגולשים איתכם פה.
ובמציאות יושב לו עומר ועובר על כל החוקים האלה בחסותה של ההנהלה.
אני נתתי לו לראות את המציאות מהצד שלי וציטטתי את כל ההודעות שבהם הוא מקלל גולשים בפורום מנהלים.
בתמורה לכך הוא צנזר את ההודעה, נתן לי באן והמשיך במדיניות הזו שבה כל מה שהוא עושה הוא יידאג שאלכס יימצא אשם.
אם אתה באמת רוצה פורום בריא, תעקור את הבעיה מהראש שלה ותטפל במי שצריך לטפל - עומר (סקסטייל)
לא ייתכן שאתה תדרוש מהגולשים לא לקלל ופקח יישב לך בפורום מנהלים ויפרסם את כל הקללות שלו על כל העולם.
לא ייתכן שאנשים יבואו לאלכס בטענות על דברים שעומר עשה, טעה ושגה לגביהם ובסוף שום דבר לא ייעשה בנידון.
לסיום אני אגיד לך כזה דבר, אתה סומך על אלכס ואני יכולתי להגיד בעיניים עצומות שהוא יחזור. סבבה.
אבל כאשר יש מצב שבו מנהל ראשי, פקח, 2 מנהלי פורומים וקהילה שלמה שלא סומכת על פקח, פה אתה בבעיה.
שנינו יודעים שהוא עלה לשם רק בגלל ניצן, הוא התחיל לתפוס בטחון ועכשיו רואים שהוא לא מתאים יותר למערכת.
אתה קורא לאנשים לצאת מפה ולמצוא מקום אחר לגלוש בו, זה בדיוק מה שהם עושים.
פוקימון כבר לא מעניין אף אחד באמת ומה שנשאר באמת לפורום הזה להציע זו הקהילה שלו.
אם אנשים מקבלים באנים על ימין ועל שמאל ו/או החברים שלהם תמיד בבאן, אז מה זה שווה?
אם מנהלי פורומים, גולשים ומשתמשים בפורום פונים אליי במקום אל ההנהלה, אז משהו דפוק פה.
אם לא תעשה דבר, אתה תמשיך למצוא את עצמך מופתע בכל פעם שתחזור מהצבא. זה לא סוד.
אם אתה רוצה לשמוע מה באמת הלך פה ולא מאחד שמפחד מאיך ש"מנהל ראשי או מייסד יראו אותו", אתה מוזמן לדבר איתי. אני זמין.
-
היטמן כל מילה בסלע!
אני ממש מקווה שלא תקבל כאות הערכה שוב באן...
-
תפסיקו כל חודש לחפש שעיר לעזאזל חדש!
פעם זה אלכס, פעם זה עומר, פעם זו ניצן ופעם זה אני!
חלאס תתחילו להיסתכל לפעמים על ההתנהגות שלכם במקום כל הזמן לחפש את ההנהלה.
אתם לא ילדים קטנים וזה לא מתפקידנו לחנך אתכם להתנהג.
-
זאת הבעיה, זה פורום של ילדים קטנים...
-
[quote=Ritsuka Kun;1021087]תפסיקו כל חודש לחפש שעיר לעזאזל חדש!
פעם זה אלכס, פעם זה עומר, פעם זו ניצן ופעם זה אני!
חלאס תתחילו להיסתכל לפעמים על ההתנהגות שלכם במקום כל הזמן לחפש את ההנהלה.
אתם לא ילדים קטנים וזה לא מתפקידנו לחנך אתכם להתנהג.[/quote]
+מיליארד ושתיים.
אני מעולם לא הייתי נגד אלכס, מעולם לא אמרתי שהוא רע וצריך לעוף פשוט עד עכשיו לא השמעתי את קולי.
אלכס הוא מנהל ראשי, התפקיד של מנהל ראשי הוא לשמור על הסדר בפורום לפי ראות עיניו.
כל עוד רותם סומך על אלכס הוא לא צריך דין וחשבון לאף אחד-ככה הפורום עובד.
זאת לא דמוקרטיה פה, אילו הייתה אז המייסד היה נבחר מחדש אחת לחודש.
המצב שונה- רותם הוא המייסד של הפורום כבר שלוש ויותר שנים ועושה את זה על הצד הטוב ביותר בלי התנגדות מהמשתמשים.
אלכס, כבר למעלה משנה השעיר לעזאזל של הפורום.
מאז היותו מנכ"ל (ולמען האמת גם קודם לכן) הוא האיש שכולם אוהבים לשנוא.
כאשר אני מכיר אותו כבן אדם משקיען וטוב לב, למרות שיש בו קצת נוקשות.
אבל אין מה לעשות, זו דרכו של הפורום, מי שלא רוצה- בעיה שלו.
אלכס הוא מנהל טוב שממלא את החוקים טוב, אני לא ראיתי פעם אחת שנתן עונש שאינו מוצדק בעיני, מקסימום הגזמה בחומרתו של העונש.
ואני לא חנפן ולא שפן, הטקסט הזה מביע את דעתי גם אם בכל מקום שכתוב "אלכס" יהיה כתוב "ניצן", "עומר" או כל מנהל אחר שאני תומך בו.
מקווה שהבהרתי את הדעה שלי.
ד"א: מעניין שדווקא שמי שהיו עמיתיו פונים כנגדו.
-
[URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=3009"][COLOR=darkgreen]Ritsuka Kun[/COLOR][/URL], אז יש לי שאלה - אתה מגבה את ההתנהגות הזו שבה פקח קורא לאנשים בקללות מאחורי גבם?
ואתה בטח קורא לנו להסתכל על עצמינו כי בתכלס זה מה שחשוב. נכון???
שאנחנו הגולשים הפשוטים נסתכל על עצמינו ואיך אנחנו יכולים להתאים את עצמינו לחוקים.
אבל אם חוקים הם חוקים כמו שנאמר, הרי מן הראוי שגם אתם בהנהלה תעמדו בהם.
מחליא אותי לראות שאנשים מוכנים למכור את החברים שלהם כדי לעמוד לצידה של ההנהלה.
איפה הייתם כשמישהו מההנהלה כמו אלכס היה צריך את הגיבוי שלכם?
היה לכם נוח שהוא ייצא מהמערכת. נכון? כי אם מסתכלים על העובדות, אז אתם שתקתם כשזה התרחש.
אני מודרך ע"פ הפתגם הבא "מה שרע אהפוך לטוב , ומה שטוב אשמור קרוב", מה האג'נדה שלך?
-
[QUOTE=Hit Man;1021116][URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=3009"][COLOR=darkgreen]Ritsuka Kun[/COLOR][/URL], אז יש לי שאלה - אתה מגבה את ההתנהגות הזו שבה פקח קורא לאנשים בקללות מאחורי גבם?
ואתה בטח קורא לנו להסתכל על עצמינו כי בתכלס זה מה שחשוב. נכון???
שאנחנו הגולשים הפשוטים נסתכל על עצמינו ואיך אנחנו יכולים להתאים את עצמינו לחוקים.
אבל אם חוקים הם חוקים כמו שנאמר, הרי מן הראוי שגם אתם בהנהלה תעמדו בהם.
מחליא אותי לראות שאנשים מוכנים למכור את החברים שלהם כדי לעמוד לצידה של ההנהלה.
איפה הייתם כשמישהו מההנהלה כמו אלכס היה צריך את הגיבוי שלכם?
היה לכם נוח שהוא ייצא מהמערכת. נכון? כי אם מסתכלים על העובדות, אז אתם שתקתם כשזה התרחש.
אני מודרך ע"פ הפתגם הבא "מה שרע אהפוך לטוב , ומה שטוב אשמור קרוב", מה האג'נדה שלך?[/QUOTE]
כמו שבן אדם חכם מאוד אמר פעם "האנשים לא מתאימים את עצמם לחוקים מתאימים את החוקים לאנשים..."
כל מילה בסלע אנחנו עומדים ליד ה"חברים" שלנו רק מתי שנוח לנו
-
כן באמת מתי שהיה כל הריב עם אלכס כל "התומכים" שתקו פתאום כולם "אלכס התגעגענו , החלטה מעולה רותם"
באמת שלאיים בבאן זה די ילדותי אם אי אפשר לשלוח הודעה פרטית עם אזהרה בע"פ אז זה מאוד לא בוגר , פשוט תנסו לבקש דברים בצורה מנומסת ממשתמשים אצלי זה עוזר לרוב
-
היטמן גם אתה לא טלית שכולה תכלת.
אתה לא מקלל? עזוב אתה יש פה אחד שלא קילל מישהו אחרי הגב שלו?
ואם אתה טוען שלא, אז זה שקר ואחד גס.
כן אולי עומר לא היה צריך לקלל- אבל יצא לו Bfw?!
תפסיקו כל הזמן לדוש וללוש כדי ליצור ריבים והורדות- סתם כי מישהו לא בא לכם בטוב.
עומר פקח מעולה ואלכס מנהל ראשי מעולה.
אבל לכל אחד יש צד טוב וצד רע- ופה כנראה אתם אוהבים לראות רק את הרע.
אני אישית לא היתערבתי, כי אתם כבר עושים את זה על בסיס שבועי לחפש אנשים שזה כבר מחליא אותי.
אתם כמו סבתות פולניות שרק מקטרות על כולם- אבל כשהן עושות טעות זה השכן שלמעלה.
תפסיקו עם זה- ברצינות ההתנהגות הזו כבר מגעילה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1021133]היטמן גם אתה לא טלית שכולה תכלת.
אתה לא מקלל? עזוב אתה יש פה אחד שלא קילל מישהו אחרי הגב שלו?
ואם אתה טוען שלא, אז זה שקר ואחד גס.
כן אולי עומר לא היה צריך לקלל- אבל יצא לו Bfw?!
תפסיקו כל הזמן לדוש וללוש כדי ליצור ריבים והורדות- סתם כי מישהו לא בא לכם בטוב.
עומר פקח מעולה ואלכס מנהל ראשי מעולה.
אבל לכל אחד יש צד טוב וצד רע- ופה כנראה אתם אוהבים לראות רק את הרע.
אני אישית לא היתערבתי, כי אתם כבר עושים את זה על בסיס שבועי לחפש אנשים שזה כבר מחליא אותי.
אתם כמו סבתות פולניות שרק מקטרות על כולם- אבל כשהן עושות טעות זה השכן שלמעלה.
תפסיקו עם זה- ברצינות ההתנהגות הזו כבר מגעילה.[/QUOTE]
אולי אתה רואה רק את הצד המלא של הכוס גם אם זה בקושי טיפה....
אל תהיה גזען! תנו לו באן ל10 יום כמו שנתתם לי באן מה זה סבתות פולניות זה בסדר?!?!