-
תת פורום האבקות
[B]אוקי דבר ראשון פקחים, מנהלים ראשיים ורותם, אני מבקש לא לנעול את הנושא או משהו, זה חשוב.
אתמול בנו"ד כמה משתמשים העלו רעיון שהצעתי בפני רותם לפני כמה חודשים שבו ביקשתי תת פורום האבקות, עכשיו אני יודע שאין קהילת ספורט גדולה בפורום אבל לפי מה שראיתי בפורום הזה יש זרימה פה טובה של משתמשים ואפשר להוציא משהו טוב מהפורום הזה.
אוקי אז מטרת הנושא פה היא שאתם המשתמשים ([COLOR="Red"]אני מדבר רק על אלה שרואים האבקות[/COLOR]) יגידו פה בנושא ואם הם מוכנים לקחת חלק בפתיחת הפורום הזה! מי שלא רואה או משהו פשוט שלא יגיב אני רוצה לראות אם יש קהילה מספיק גדולה (שאני אומר גדולה אני מדבר על 15 אנשים שרואים כל סוג של האבקות, WWE, MMA, TNA וכד'). מי שרוצה להתחיל לראות שגם יגיב פה, אני כבר ידבר איתו בפרטי ויתחיל להסביר לו ושלוח לו תוכניות.
תודה ומקווה שילך לי(;[/B]
-
אני רואה את wwe ואני יכול להשקיע גם בפורום הזה...
אז אני בעד לרעיון!
-
סבבה,אם תשקיעו בפורום ספורט בנושא Wwe,נפתח לכם פורום Wwe...
-
גם אני בעד לרעיון.
יש המון אנשים שרואים האבקות וזה יכול לעניין כמה אנשים ולהביא אותם לכאן.
-
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1022723]סבבה,אם תשקיעו בפורום ספורט בנושא Wwe,נפתח לכם פורום Wwe...[/QUOTE]
WWE זה כנראה מה שיצא מהפורום אבל מקווה שיבואו עוד כאלה שרואים TNA כבר יש 2 בעד כולל אני זה 3, תמיר בטח גם יהיה בעד זה יהיה 4 ואם אופיר יראה את הנושא זה יהיה 5.
-
לא חשוב גם בעד יש לכם...אמרתי את שלי...
-
[QUOTE=Randy Orton;1022725]WWE זה כנראה מה שיצא מהפורום אבל מקווה שיבואו עוד כאלה שרואים TNA כבר יש 2 בעד כולל אני זה 3, תמיר בטח גם יהיה בעד זה יהיה 4 ואם אופיר יראה את הנושא זה יהיה 5.[/QUOTE]
פשש... אתה טוב...
אני רק רוצה לציין שראיתי, אך לפעמים אני עוקב אחרי פיודים טובים או דברים כאלה
אז כן זה 5.
-
אני נגד בינתיים, כי אם כן, למה שלא יעשו גם לכדורגל, לכדורסל, לטניס, לגולף ולעוד סוגי ספורט?
אבל אם תשקיעו בנושא, אני חושב שיגיע לכם שיפתחו אותו.
-
בד"כ הייתי נגד,אבל בגלל שהפורום כנראה ויהפוך לכללי ופורום האבקות יהיה חייב להיפתח,אני אהיה בעד אם תשקיעו בנושא הזה בפורום ספורט.
בהצלחה דויד...
-
כמו שאמרתי לכם בנו"ד
תביאו קהילת האבקות גדולה נפתח לכם תת פורום משלכם
בנתיים גם לקהילת הספורט הגדולה ביותר פה (כדורגל) אין תת פורום משלה
-
[QUOTE=DarkTiger;1022738]אני נגד בינתיים, כי אם כן, למה שלא יעשו גם לכדורגל, לכדורסל, לטניס, לגולף ולעוד סוגי ספורט?
אבל אם תשקיעו בנושא, אני חושב שיגיע לכם שיפתחו אותו.[/QUOTE]
לא פניתי למי שנגד, פניתי למי שבעד, אל תנסה להתנהג כמו פקח ולהגיד את הדעות שלך כי הם לא מעניינות אותי.
עומר~ניצן
רציתי לדעת אם יש למי לפנות בסך הכל ואני רואה שיש די הרבה כאלו.
-
אני מבקשת שלא תריבו פה
דודי
עוד שאלה?
או שאפשר לנעול?
-
[QUOTE=Galactico;1022788]אני מבקשת שלא תריבו פה
דודי
עוד שאלה?
או שאפשר לנעול?[/QUOTE]
הייתי שמח אם היית משאירה את הנושא פתוח, בכל זאת אני יודע שיש עוד כמה שרואים פה האבקות אז אני רוצה לשמוע את התגובות שלהם, תודה.
-
-
-
[QUOTE=Hit Man;1022997]בעד.[/QUOTE]
אתה עדין צופה בWWE\TNA? אני צריך עזרה ממשהו שמבין באמת..
-
בעד, אף כי אינני רואה היאבקות, אני יודע שזה יחזיר אותך דייוויד, מה שיתרום לפורום לכשעצמו :)
-
האבקות Wwe מזויפת?
או האחרים.
אני רואה לפעמים תאחרים.
בעד
-
[quote=Randy Orton;1023004]אתה עדין צופה בWWE\TNA? אני צריך עזרה ממשהו שמבין באמת..[/quote]
לא צופה בכל תוכניות הWWE (לא צופה בNXT וסופרסטארס) בכל שבוע אבל כן, יש לי הבנה מה הצפי שם.
-
הדברים חוזרים על עצמם ועדיין אין הוכחות בשטח. מה אתם עושים בזה שאתם פותחים את האשכול? להגיד בעד כל אחד יכול אבל להשקיע כבר מעכשיו זה לא.
-
[QUOTE=YoRt3m;1023119]הדברים חוזרים על עצמם ועדיין אין הוכחות בשטח. מה אתם עושים בזה שאתם פותחים את האשכול? להגיד בעד כל אחד יכול אבל להשקיע כבר מעכשיו זה לא.[/QUOTE]
המטרה פה היא למצוא את המשתמשים שיהיו פעילים ויגיבו בנושאים שנעשה, ולפי מה שאני רואה יש פה די קהילה גדולה לכך.
היטמן- אתה יכול לעשות סיקורי תוכניות של ראו? או שTNA?
-
שוב, אין קשר. גם לפורום משחקי רשת בזמנו היו אנשים בעד וגם ליוגיהו... היו צריכים להשקיע לפני הנושא הזה.
-
[QUOTE=YoRt3m;1023164]שוב, אין קשר. גם לפורום משחקי רשת בזמנו היו אנשים בעד וגם ליוגיהו... היו צריכים להשקיע לפני הנושא הזה.[/QUOTE]
זה מה שהתחלתי לעשות, אני מקווה שהחברה שאומרים שהם בעד יתחילו להיכנס ולהגיב לנושאים האלה.
-
תגיד רותם, מותר להביא קרבות/אירועים להורדה/צפייה? כי אם כן יש לי מה לתרום~