-
הארה|stm
בבניגוד לאלה שמפרסמים תלונות וכ'ו אני מפרסמת הארה.
אחרי שנרשמתי לפורום, שמתי לב שstm מקפיד מאוד על הכללים של הפורום.
ראיתי הודעות שלו, ללא שגיאות, מנוסחות היטב, יפות לעין, אני רוצה לציין אותו לטובה.
בדקתי הודעות ממזמן וראיתי גם הודעות מושקעות שלו. הוא נועל נושאים עם הסבר ברור, ציטוט, ומקפיד על החוקים. הוא יכול לשמש דוגמא טובה למנהלים אחרים. אני מקווה שאפשר לפרסם הארות כאן, בכלל, אבל הייתי חייבת לציין אותו לטובה. תמשיך לשמש דוגמא טובה למנהלים אחרים!
-
הוא יכול לשמש דוגמה כמעט לכל המנהלים הראשיים + המייסדים + הפקחים
-
נכון, עידו!
בדיוק ככה!
אפילו מנהל יכול לשמש דוגמא של דרגה גבוהה מעליו.
(לא בהכרח לכולם!)
-
-
יש לכתוב *הערה*
ובקשר לstm אין ספק שהוא משמש כדוגמא כולם יכולים ללמוד ממנו
-
יש מצב שאתם הופכים אותו לפקח? הוא באמת אהוב המשתמשים...
-
[QUOTE=talent man;1026221]יש לכתוב *הערה*
ובקשר לstm אין ספק שהוא משמש כדוגמא כולם יכולים ללמוד ממנו[/QUOTE]
הערה זה משהו שצריך לשפר. נגיד, אני פותחת נושא 'הערה| ...' אז אני מקשת מאותו אדם לשפר משהו אבל הארה זה מן המילה אור, הצד החיובי במשהו. stm מאוד תורם לפורום ודואג שלא ירמו ואפילו ביטל את האפשרות לזכות בווינר אם עושים מדריך כדי שלא יעשו את זה בשביל הווינר אלא בשביל הפורום.
-
[quote=talent man;1026221]יש לכתוב *הערה*
ובקשר לstm אין ספק שהוא משמש כדוגמא כולם יכולים ללמוד ממנו[/quote]
לא.
הארה זה מהמילה "אור" וזה שונה מהמילה הערה.
השאלה היא למה היא התכוונה, הערה או הארה.
ובקשר לstm אני מסכים.
למרות שזה לא חוכמה, בכל זאת הוא בוט :wink:
-
יש בעיה קטנה,הוא מנהל פורום משחקי פוקימון ואין אף אחד שעובר את הרמה שלו,יש הרבה פורומים של משחקי פוקימון ונגיד והוא יהיה פקח,העבודה תכביד עליו יותר מידי.
בכל מקרה,לא נראה לי שהוא מעוניין להיות פקח,הוא מעוניין רק בפורומים שקשורים למשחקי פוקימון בעיקר ובפורומים שקשורים לפוקימון...
אתם ראיתם אותו מסתובב בפורומים אחרים?
-
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1026225]יש בעיה קטנה,הוא מנהל פורום משחקי פוקימון ואין אף אחד שעובר את הרמה שלו,יש הרבה פורומים של משחקי פוקימון ונגיד והוא יהיה פקח,העבודה תכביד עליו יותר מידי.
בכל מקרה,לא נראה לי שהוא מעוניין להיות פקח,הוא מעוניין רק בפורומים שקשורים למשחקי פוקימון בעיקר ובפורומים שקשורים לפוקימון...
אתם ראיתם אותו מסתובב בפורומים אחרים?[/QUOTE]
רק בפוקימון כללי.
הוא גם מסוגל לתרום לשני פורומים בבת אחת. הוא פותח נושאי חדשות הרבה פעמים בפורום 'פוקימון-כללי' וגם תורם לפורומים של משחקי פוקימון. הוא נותן דוגמא טובה מאוד ופקחות תכבד אותו מאוד, אבל, העבודה תכביד עליו מאוד. אני מקווה שאף פעם לא תוציאו אותו מתפקידו. (אלא אם כן הוא יבקש)
-
הוא המנהל שמנהל יותר פורומים מכולם ולא צריך להכביד עליו עוד פורום.
-
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1026225]יש בעיה קטנה,הוא מנהל פורום משחקי פוקימון ואין אף אחד שעובר את הרמה שלו,יש הרבה פורומים של משחקי פוקימון ונגיד והוא יהיה פקח,העבודה תכביד עליו יותר מידי.
אתם ראיתם אותו מסתובב בפורומים אחרים?[/QUOTE]
כן לפעמיים הוא מסתכל בפורום שלא קשור לפורום
ואפשר למצוא הודעות שלו שהוא הגיב בפורומים שלא קשורים לפוקימון
-
נכון. עוד עבודה יכולה לגרום לו לפרישה מהפורום גם בגלל עבודת יתר. בכל מקרה, טוב שהוא מנהל לדוגמא.
-
-
[QUOTE=The Pizza;1026224]לא.
ובקשר לstm אני מסכים.
למרות שזה לא חוכמה, בכל זאת הוא בוט :wink:[/QUOTE]
צודק טעות שלי לא שמתי לב...
עכשיו בקשר לstm לפי דעתי אם יהפכו אותו לפקח יהיה לו קשה מאוד
בקיצור אני מקווה שהוא לא יפרוש בזמן הקרוב (או הרחוק)
-
אין ספק שהוא מנהל לדוגמא.
הוא עוזר, הוא תורם, לא מתלונן, לא רב.
הוא בין המנהלים הכי טובים אם לא הכי טוב.
-
[QUOTE=DarKCry;1026239]אין ספק שהוא מנהל לדוגמא.
הוא עוזר, הוא תורם, לא מתלונן, לא רב.
הוא בין המנהלים הכי טובים אם לא הכי טוב.[/QUOTE]
נכון!
הוא מעולם לא התלונן ולא רב ואם רצה להתלונן אז היה כותב ה"פ לרמות גבוהות יותר ממנו ומנסח את זה בצורה הכי טובה שיש. כמו שאומרים 'יחס גורר יחס'. אם משתמש אוהב אותו הוא ייתן לו אהבה בחזרה וזה מה שקורה. מרוב שהוא טוב מאוד אוהבים אותו ואין לו על מה להתלונן.
-
הוא עושה את העבודה בצורה טובה וחלקה והוא מקבל תמיד מחמאות ואף פעם לא מתלוננים עליו.
מנהל לתפארת
-
[quote=~DaRk_AnGeL~;1026225]יש בעיה קטנה,הוא מנהל פורום משחקי פוקימון ואין אף אחד שעובר את הרמה שלו,יש הרבה פורומים של משחקי פוקימון ונגיד והוא יהיה פקח,העבודה תכביד עליו יותר מידי.
אתם ראיתם אותו מסתובב בפורומים אחרים?[/quote]
הוא יודע רק על פוקימון,הוא מסתובב בכול נושא פוקימון,משחקים,סדרה וסרטים,כללי ועידכונים,לא מצאתי אף הודעה שלו בפורום אחר,ורוב הסיכויים שהוא גם לא יראה איך אתם משבחים אותו,אבל בכול זאת,STM הוא מנהל מצוין
-
זה שהוציאו את הווינרים בגלל המדריכים זה גרוע אני הייתי כותב מדריכים אבל אני לא רואה מוטיבציה לעשות זאת בלי שיעריכו את מה שאני עושה אני בקלות יכול למצוא על מה לכתוב מדריך:
סבא של ביל ואבני פיתוח Hgss
מדריך לhmים Bw
מדריך להחלפות Bw
מדריך לסיום המשחק בתירגום דברים לאנגלית והשווה לפוקימון שחור Bw (בעוד חודש)
מדריך לאספנים Bw
ועוד
מוטיבציה.... אין...
בכללי Stm מנהל טוב אבל די חבל שהוא סוג של מתבודד.....
הוא לא בוט! ב99% מהנעילות שלו הוא צודק לגמרי ואין ויכוח והוא יודע מה הוא עושה
אבל מה שחסר אולי אלו דיונים בפורומי המשחקים כי כרגע זה רק שאלות של משתמשים חדשים וזהו...
-
[QUOTE=Ilan;1026300]זה שהוציאו את הווינרים בגלל המדריכים זה גרוע אני הייתי כותב מדריכים אבל אני לא רואה מוטיבציה לעשות זאת בלי שיעריכו את מה שאני עושה אני בקלות יכול למצוא על מה לכתוב מדריך:
סבא של ביל ואבני פיתוח Hgss
מדריך לhmים Bw
מדריך להחלפות Bw
מדריך לסיום המשחק בתירגום דברים לאנגלית והשווה לפוקימון שחור Bw (בעוד חודש)
מדריך לאספנים Bw
ועוד
מוטיבציה.... אין...
בכללי Stm מנהל טוב אבל די חבל שהוא סוג של מתבודד.....
הוא לא בוט! ב99% מהנעילות שלו הוא צודק לגמרי ואין ויכוח
אבל מה שחסר אולי אלו דיונים בפורומי המשחקים כי כרגע זה רק שאלות של משתמשים חדשים וזהו...[/QUOTE]
כן, חסרים דיונים בעיקר. אבל בכללי הוא מנהל טוב.
(אתה צודק, הוא באמת מתבודד הרבה, 100% מהנעילות שלו מוצדקות, לא רק 995.)
-
בהחלט הוא מנהל מצוין שמשקיע בפורום שלו (פורומים)
עונה לשאלות
ונועל נושאים במידת הצורך (ומצטט מהחוקים למה)
בהחלט מנהל מעולה
-
נכון, הוא מנהל מתנה פשוט
פורום משחקים נופלו בלעדיו
אבל לדעתי הוא תוכנה/מיקרוסקופ.
-
[QUOTE=lipion;1026303]כן, חסרים דיונים בעיקר. אבל בכללי הוא מנהל טוב.
(אתה צודק, הוא באמת מתבודד הרבה, 100% מהנעילות שלו מוצדקות, לא רק 995.)[/QUOTE]
לא כי הוא נועל דיונים...
-
לדעתי הוא אחד המנהלים אם לא ה! דרך אגב הוא הגיב בפורומים אחרים, פורום מנהלים :p תגידו הוא מנהל מאז שהוא נרשם או שפעם הוא היה בנאדם?
-
הוא עדיין בן אדם... והוא תמיד היה הוא פשוט לא אוהב את הנוד ופורומים אחרים... תעזבו אותו בשקט
-
זכותו להסתגר בעצמו אם בא לו. זה שהוא מנהל טוב זה הפיצוי על כך שהוא מתבודד.
-
מה פתאום מתבודד?
אולי פשוט לא מעניין אותו? אולי פשוט הוא לא אוהב להיות בפורומים אחרים?
אתם מדברים כאילו אתם יודעים שבתכלס אף אחד לא יודע את השם שלו.
-
בדיוק.
מה שטוב ב-stm שהוא לא נכנס לכל העניין הזה של הסמול טוק. הוא עובד במקצועיות בלי להתחיל לריב עם אנשים ולא מעניין אותו מה הולך בחוץ.
הלוואי שגם אני הייתי יכול לעשות את זה אבל מתוקף תפקידי אני חייב להתערב בדברים האלה.
-
[quote=YoRt3m;1026380]בדיוק.
מה שטוב ב-stm שהוא לא נכנס לכל העניין הזה של הסמול טוק. הוא עובד במקצועיות בלי להתחיל לריב עם אנשים ולא מעניין אותו מה הולך בחוץ.
הלוואי שגם אני הייתי יכול לעשות את זה אבל מתוקף תפקידי אני חייב להתערב בדברים האלה.[/quote]
נכון. stm (בניגוד למנהלים אחרים) ממלא את תפקידו לפי הצורך.
-
עכשיו מישהו חייב להגיד לו כמה משבחים אותו כאן
-
[quote=The Pizza;1026224]לא.
ובקשר לstm אני מסכים.
למרות שזה לא חוכמה, בכל זאת הוא בוט :wink:[/quote]
הארה באלף זאת הערה חיוביית.
אתה צריך לדעת את זה אם אתה עושה בגרות או משהו.
-
[QUOTE=lipion;1026386]נכון. stm (בניגוד למנהלים אחרים) ממלא את תפקידו לפי הצורך.[/QUOTE]
אני מצטער אבל אני לא מוכן שתגידי דבר כזה. את עלולה לפגוע במנהלים אחרים.
ראי זו כאזהרה בעל פה.
-
תודה לכולם!
בהחלט עשה לי את היום
לגביי הקטע של המדריכים-חוק הוינרים גרם להרבה אנשים לעשות מדריכים לא מושקעים ועל כל ירד.
לגביי פקחות-בהחלט לא מעוניין בזה. אני גם חשוב שצריך מישהו שנמצא בכל הפורומים בשביל זה וגם העבודה הזו אומרת לחלק אזהרות וזה משהו שאני לא רוצה לעשות.
ואני לא בוט.. לא נראה לי לפחות. מחכה לתוצאות המעבדה.
ושוב תודה!
-
[QUOTE=stm;1027067]תודה לכולם!
בהחלט עשה לי את היום
לגביי הקטע של המדריכים-חוק הוינרים גרם להרבה אנשים לעשות מדריכים לא מושקעים ועל כל ירד.
לגביי פקחות-בהחלט לא מעוניין בזה. אני גם חשוב שצריך מישהו שנמצא בכל הפורומים בשביל זה וגם העבודה הזו אומרת לחלק אזהרות וזה משהו שאני לא רוצה לעשות.
ושוב תודה![/QUOTE]
WTFFFFF הגבת מחוץ לפורום שעוסק בפוקימון
מלךךךך!@$!%@#%#@
-
[QUOTE=stm;1027067]תודה לכולם!
בהחלט עשה לי את היום
ושוב תודה![/QUOTE]
במשפט האחרון היה סוג של חוש הומור- הוא לא בוט..:)
מתי שהוא תתן לנו את השם שלך כי זה התחיל להציק לקרוא לך STM:)
או אולי שם כיסוי?