-
האתר
אני יודע שאני חופר וזה בערך הנושא החמישי שאני פותח בנוגע לנושא זה אבל האתר גוסס. מתחזקים את הפורום ולא את האתר. זה לא בסדר אם יש אתר שיעדכנו אותו אם אין אז לא צריך אתר! אני חושב שצוות האתר צריך לקחת את האתר לידיים שלו ולהתחיל לשפץ אותו. עידכון והספת עמודים ואוליי אפילו שינוי עיצוב יכולים להיות שינוי מרענן לאתר. המשכת פרוייקט הפוקידע ומדריך הפרקים גם הם יוכלו לעזור. מדריך דמויות! צריכים לעדכן אותו דחוף. צריכים להוסיף כפתור "לאתר" בעמוד הראשי. אני מבקש,האתר ממש ממש חשוב לי ואני נהנה לגלוש בו אז תצילו אותו.
-
נראה לך יש להם כוח או רצון לעדכן אותו כבר לא אכפת להם מזמן מהאתר...
-
אבל לי אכפת. ואני לא יכול לעשות [b]כלום[/b] בלי שיתוף פעולה ממישהו מצוות האתר.
כולם אומרים לי "תכתוב עמודים" אבל מה יעזור לי לכתוב עמודים עם הם יכנסו לאתר ואף אחד לא ישים לב.
-
אני מסכים איתך אך לצערי לא ניראה לי שיש מה לעשות בנידון
-
יש! אם יהיו אנשים אם מספיק מוטיבציה ויצרפו אותם לצוות האתר הם יוכלו להקים אותו לתחייה!!!
-
אני יכול לעזור.
בנתיים יש לי קצת זמן חופשי.
-
-
אילו הייתה לי גישה גם אני הייתי רוצה לעזור להוסיף לינקייה למשחקים וכאלה
-
איך אפשר לעדכן את האתר עם שתי מעדכנים?
O-ם
-
בואו נבקש מרותם לעשות מאיין בחירות לצוות האתר.
או שאוליי נוכל להקים צוות שינסה להציל את האתר.
אני מוכן להקים אותו, לנהל אותו ולקחת בו חלק פעיל.
-
-
הייתי עוזר ..
ואתה די צודק ..
-
עכשיו אנחנו צריכים אישור של רותם.
בינתיים אני קודאק ו dor_t בצוות הזה אם יש עוד מישהו שרוצה שיכתוב כאן.
אם יש אישור של רותם\ אלכס, ניצן אני אתחיל לחלק תפקידים.
-
הצוות שאתה מדבר עליו נכלל ב'צוות המעדכנים'.. יש להם גישה לאתר על מנת להוסיף דפים, זה שאף אחד לא מוסיף לאתר דפים זה בגלל חוסר זמן.
-
כן, אבל תמיד לא יהיה זמן?
הם הציעו, אני חושב שכדי לך לתת להם ניסיון. הם באים בטובה, אתה יכול לקחת אותה, או לא לקחת אותה ולהישאר ריק.
-
[QUOTE=YoRt3m;1030244]הצוות שאתה מדבר עליו נכלל ב'צוות המעדכנים'.. יש להם גישה לאתר על מנת להוסיף דפים, זה שאף אחד לא מוסיף לאתר דפים זה בגלל חוסר זמן.[/QUOTE]
אבל יש כאלה אם זמן! זה כמו לאמר שיש מישהו שהוא מנהל פורום דיבורים ואקטואליה אבל אין לו זמן לנהל את הפורום. אז למה צריך צוות מעדכנים? כדי שכל כמה זמן יסתכלו בפורום וייראו אם משתמש אחר עדכן משהו ואז לשים את זה באופן מאורגן בפורום אחר? מה הטעם בהם.
-
שלחו לי לינק לדפים שאתם מכינים, ואני אחראי על זה שאם הדף יהיה מספיק טוב הוא ייכנס.
-
מותר לי לפתוח נושא גיוס לצוות?
-
-
אתה יכול לפתוח "צוות התורמים" שיתרמו לאתר בצורה ספציפית.
-
לא חייבים צוות רשמי בשביל לתרום,כל משתמש יכול לתרום
פשוט תכינו דף מידע ותפרסמו אותו פה:
[URL]http://forum.pokemons.co.il/forumdisplay.php?f=30[/URL]
אם הוא יהיה מספיק טוב אני אדאג להכניס אותו לאתר.
-
[QUOTE=SexStyle;1030441]לא חייבים צוות רשמי בשביל לתרום,כל משתמש יכול לתרום
פשוט תכינו דף מידע ותפרסמו אותו פה:
[URL]http://forum.pokemons.co.il/forumdisplay.php?f=30[/URL]
אם הוא יהיה מספיק טוב אני אדאג להכניס אותו לאתר.[/QUOTE]
הוא לא פונים על זה שאין להם איך לכתוב דפים, אלא על זה שאף אחד לא מוסיף אותם.
-
לא חייב, אבל רצוי.
חוץ מצוות המעדכנים שלא עידכנו את האתר הרבה זמן והמנהלים שאין להם זמן, אף אחד לא תרם לאתר.
אם תשימו לב, הרבה אנשים רוצים להיות חלק לעזרה כאן וכדי להראות ואחת הדרכים להראות להם אכפתיות היא לפתוח צוות לזה. אם אתם רוצים להראות להם שלא אכפת לכם מהם, זו לא הדרך.
אני יודע על מה אתם מדברים, כל הוותיקים כאן.
שאתה הרבה מנהל פורום אתה מתחיל להיתרחק מהתפקיד עם הזמן, אני מבין אותכם, אולי הגיע הזמן שתיתנו לאחרים גם לנסות?
-
דפים על מידע על Wifi (נגיד מדריכים וזה) נחשבים?
-
[QUOTE=YoRt3m;1030244]הצוות שאתה מדבר עליו נכלל ב'צוות המעדכנים'.. יש להם גישה לאתר על מנת להוסיף דפים, זה שאף אחד לא מוסיף לאתר דפים זה בגלל חוסר זמן.[/QUOTE]
אז תמנו אנשים שכן יש להם זמן ושרוצים לעדכן כי עמית וגיל לא בדיוק מעדכנים משהו... (גיל לא עידכן כלום בזמן האחרון כלל ועמית מדי פעם אבל זה לא מי יודע מה מספיק)
למשל יש כמה דפים שלא הגיעו לאתר אני מוכן לכתוב דפים אבל רק אם יוסיפו אותם...
וכרגע לא הוסיפו כלום
אני גם מוכן להיות בצוות הזה
-
כל מי שמעוניין להוסיף דפים לאתר יכול לדבר איתי.
אני רוצה להדגיש שאנחנו לא מכניסים כל דף לאתר.
יש לאתר רף גבוה, הדורש יכולת התנסחות ברורה.
בכל אופן, אני אשמח להכניס כל דף מלבד דפי דמות, בהם אני מטפל כבר כמה חודשים (ועד עכשיו לא השלמתי אותם מסיבות של חוסר זמן, אולם אני לקראת סיום.)
ואילן, "גיל לא עידכן לאחרונה כלום".
גיל בכלל לא היה פעיל בזמן האחרון, לכן הוא לא עידכן כלום.
וגם לפני כן- אם הוא לא עידכן סימן שלא ממש היה מה לעדכן.
או שאחרים (אהם, עמית אהם, Stm) עידכנו עליו כבר.
-
[QUOTE=The Pizza;1030510]כל מי שמעוניין להוסיף דפים לאתר יכול לדבר איתי.
אני רוצה להדגיש שאנחנו לא מכניסים כל דף לאתר.
יש לאתר רף גבוה, הדורש יכולת התנסחות ברורה.
בכל אופן, אני אשמח להכניס כל דף מלבד דפי דמות, בהם אני מטפל כבר כמה חודשים (ועד עכשיו לא השלמתי אותם מסיבות של חוסר זמן, אולם אני לקראת סיום.)
ואילן, "גיל לא עידכן לאחרונה כלום".
גיל בכלל לא היה פעיל בזמן האחרון, לכן הוא לא עידכן כלום.
וגם לפני כן- אם הוא לא עידכן סימן שלא ממש היה מה לעדכן.
או שאחרים (אהם, עמית אהם, Stm) עידכנו עליו כבר.[/QUOTE]
אז למה אתה במעדכנים אם אתה לא פעיל זה מה שאני בכלל לא מבין אז תהייה פעיל ותעדכן לפחות תצדיק את המעמד שלך כי כרגע אתה רק מעדכן כי כתוב מעדכן לא בפועל
תבדוק ב"הוספת דפי מידע" יש שם כמה דפים לעדכן , כמה שלי כמה של עומר הייתי מוסיף יותר אבל אין התייחסות...
-
כן . האתר באמת לא מעודכן . אם הייתי יכולה , הייתי מעדכנת אותו .
-
כל מידע מעניין וחשוב שקשור לפוקימון יכול להגיע לאתר.
ואם אתם כותבים דף-קחו בחשבון מה שגיל אמר:
[quote]יש לאתר רף גבוה, הדורש יכולת התנסחות ברורה.[/quote]
-
[QUOTE=SexStyle;1030565]כל מידע מעניין וחשוב שקשור לפוקימון יכול להגיע לאתר.
ואם אתם כותבים דף-קחו בחשבון מה שגיל אמר:[/QUOTE]
ראיתי את הרמה באתר לזה אני לא קורא רף גבוה...
מה הגיע לאתר שורה וחצי סיקור על כל משחק? אף אחד לא עידכן את הפוקידע או את BW.
על איזה רף אתם מדברים, כתבתי כמה דברים בהוספת דפי מידע אמרו שיוסיפו לאתר הוסיפו? לא!!
תיראה הרמה של האתר(לא גבוה ממש) אז די לתרץ תירוצים, ותעשו משהו בנתיים אתם רק דיבורים: "למה לא פניתם אליי קודם" זה מה שגיל אומר, אילו היה רוצה להשקיע הוא היה ניכנס לפוקימון כללי בודק את דפי המידע שכותבים שם נותן טיפים לשיפור לפני ההוספה לאתר , מעצב ושם באתר, לא בא בתירוצים שהוא לא פעיל כי זה תירוץ.
אני אומר שהבן אדם לא מתאמץ לטובת העידכון וזה סתם תירוצים "אין מה לעדכן" עובדה שיש בסרביי מעדכנים [B]כל יום[/B].
תעשו לי טובה מה שקורה פה הוא לא חוסר זמן אלא חוסר רצון להשקיע, אם למעדכנים אין זמן או שהם לא פעילים [B]תחליפו אותם[/B] כאילו מה עובד שלא עושה את עבודתו כלל נישאר עם תפקידו? שימו אנשים עם רצון להשקיע שהם בעצמם מכינים דפי מידע לאתר [B]לפחות פעם בשבוע[/B] ולא פעם בשנה, כי עובדה שיש מלא מה לעדכן באתר פשוט אף אחד לא מוכן לעשות את זה כי הם כבר קיבלו את התפקיד הם לא יאבדו אותו בגלל שהם חברים של ההנהלה.
תגידו מה שתגידו זאת האמת אילו היה באמת אכפת לכם אתם הייתם מחפשים לעדכן את האתר ולא אנחנו, כי כרגע כל אחד מאשים מישהו אחר
אני ניסיתי להקים פרויקט פוקידע והייתי מתמיד בזה אילו היה תמיכה אבל אין פה פשוט שום רצון לשפר את האתר...
תמיד אתם יכולים לשים את מדריכי הלינקיות באתר אבל למה שתעשו זאת , למה?
-
ניר מצטער אבל לא יכול להיות שאני,אילן וליר עובדים קשה לתרגום ולהסביר מה שלכם יש תפקיד שאתם אמורים לעשות ואנחנו עושים את זה סתם. זה לא הגיוני! אם בן אדם רגיל היה מחליט החלטות של ראש ממשלה, אותו דבר. (כן אני יודע שדימוי שונה חח)
ויש לי שאלה,אם אני מתרגם את הפתיח של עונה שלוש עשר אפשר להכניס לאתר או שזה רק בעברית מדובבת?
-
[QUOTE=PikaRevulotion;1030859]ניר מצטער אבל לא יכול להיות שאני,אילן וליר עובדים קשה לתרגום ולהסביר מה שלכם יש תפקיד שאתם אמורים לעשות ואנחנו עושים את זה סתם. זה לא הגיוני! אם בן אדם רגיל היה מחליט החלטות של ראש ממשלה, אותו דבר. (כן אני יודע שדימוי שונה חח)
ויש לי שאלה,אם אני מתרגם את הפתיח של עונה שלוש עשר אפשר להכניס לאתר או שזה רק בעברית מדובבת?[/QUOTE]
תעשה מה שבא לך בעצם זה יכול להיות טוב לחלק מהסיקור המלא כאילו שיהיה סיקור מלא של השיר פתיחה
-
אתמול עברתי על הפורום "הוספת עמודי תוכן לאתר" וכל מה שמתאים מהעמוד הראשון נכנס לאתר.
-
[QUOTE=SexStyle;1030947]אתמול עברתי על הפורום "הוספת עמודי תוכן לאתר" וכל מה שמתאים מהעמוד הראשון נכנס לאתר.[/QUOTE]
מה הוכנס? סטטוסים וטבע?
תבדוק לפי דעתי עם "הרמה הגבוהה" שלכם זאת זאת אז יש שם מלא מה להכניס תבדוק גם את העמוד השני
[url]http://www.pokemons.co.il/content.php?id=5[/url]
כל כך היה מקום פה להוסיף על כל השישיות שלהם בכל משחק ואפילו באנימה לזה אתם קוראים רמה גבוהה?
-
[quote=Ilan;1030956]מה הוכנס? סטטוסים וטבע?
תבדוק לפי דעתי עם "הרמה הגבוהה" שלכם זאת זאת אז יש שם מלא מה להכניס תבדוק גם את העמוד השני[/quote]
לא..
הסרט ה11 הוכנס.
-
-
נשאלת השאלה : למה עומר צריך לעדכן את האתר?
זה בכלל לא תפקידו יש 2 אנשים, גיל ועמית שכתוב להם למעלה "מעדכן", אז למה, שהם לא יעדכנו? מתי הם עידכנו משהו לאחרונה? למה עומר צריך לעדכן ולא הם??
עבודתו של מעדכן לא נגמרת עד שהאתר הוא לפחות ברמה של סרביי
-
[QUOTE=Ilan;1031080]נשאלת השאלה : למה עומר צריך לעדכן את האתר?
זה בכלל לא תפקידו יש 2 אנשים, גיל ועמית שכתוב להם למעלה "מעדכן", אז למה, שהם לא יעדכנו? מתי הם עידכנו משהו לאחרונה? למה עומר צריך לעדכן ולא הם??
עבודתו של מעדכן לא נגמרת עד שהאתר הוא לפחות ברמה של סרביי[/QUOTE]
למה אתה מתלונן על כל דבר? עומר רצה להוסיף והוא הוסיף. זה שלא הוא היה צריך להוסיף את זה אלא אנשים אחרים זה לא עניינך. באמת אנשים, במקום לחפש את הדברים הרעים תחפשו את הדברים הטובים.
תגיד "כל הכבוד עומר!" במקום "גיל ועמית חצופים".
תחשוב קצת לפני שאתה אומר משהו.............
-
אני לא מתלונן על עומר, זה שהוא הוסיף כל הכבוד לו, פשוט זה גרוע שהעידכון לא קורה באופן מתמיד
-
עומר תודה שהוספת, תסתכל על הסיקור החדש שלי. אני יודע, עומר עשה את זה כל הכבוד, אמרתי משהו טוב. אבל גם משהו רע, מעדכנים יש, תפקיד יש,הטבות יש,עשיית התפקיד אין,עדכונים אין,אתר עדכני [b]אין.[/b]
או שתמנו מעדכנים שעושים משהו, או שתורידו כאלה שלא עושים ותעשו בחירות, רק תסתכלו על זה שיש כאלה שקורעים את התחת שלהם בלי שום הטבות וגם לא רוצים (כמוני וכמו אילן) והמעדכנים שלנו בפנאן עם הטבות מפה עד לא יודע איפה ולא עושים כלום. ת-ת-ח-ש-ב-ו