עידכון - רעידת האדמה פוגעת בצוות פוקימון?!
[RIGHT][U][B][SIZE=3][COLOR=Black]מה קרה?![/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[/RIGHT]
[SIZE=2][COLOR=Black]רעידת האדמה (8.9 בסולם ריכטר )שהתרחשה ביפן ביום שישי הגיעה אל כולם, כולל אל הפוקימון.[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Red][B]מידורי הארדה[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black]אמנית של משחק קלפי הפוקימון ושל המשחקים צייצה בטוויטר:[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[COLOR=DeepSkyBlue][B]"אי אפשר לעזוב את הביניין. זה בסדר אם אני אשתמש במעליות, להתחשב בעובדה שאין בעיות בקומות האחרות. הממ עוד 3 ימים יתקנו את המעלית ונוכל לחזור לשגרה".[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Red]קן סוגימורי[/COLOR][/B], [/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]מאייר של עבודות האמונות במשחקי הפוקימון, ציצץ בטוויטר גם הוא על מצבו האישי:[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE] [SIZE=2][COLOR=DeepSkyBlue][B]"אחרי טיסת העסקים שהתקיימה באוקוונה ב-11-10 במרץ, לא סבלתי מזה. טיסת החרה ליפן התבטלה ואי אפשר לחזור נכון לעכשיו. מחכה בנמל התעופה מאז הביטול"[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]אחרי כמה תגובות שונות ומשונות מאתרי אינטרנט, יוצר פוקימון סאטושי טאג'ירי בריא ושלם.[/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=Red][B]נינטנדו אמריקה[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [COLOR=Black]צייצו גם הם בטוויטר בשל הדאגה:[/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=DeepSkyBlue][B]"תודה על הדאגה! ברעידן האדמה אף אחד מחברת נינטנדו ביפן לא נפגע ולא קרה אסון גדול."[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=Black]כולם חוששים מפגיעה חזקה שעלולה להיות קשה עבור גיים פריק או נינטנדו, זה אף יכול לפגוע בזכיינות (כמו שקרה ב-2004).
[COLOR=Red][B]קן סוגימורי[/B][/COLOR] עידכן שוב בטוויטר שלו בקשר לסטאושי:
[COLOR=DeepSkyBlue][B]"הוא חיי"
[/B][COLOR=Black]קן גם לא הודיע בתיקשורת על התוכניות הקרובות. ככל הנראה התוכנית הקרובה של "פוקימון סמאש" תבוטל.
רעידת האדמה הזו היא אחת מאסונות הטבע הגרועות ביותר שהתרחשו ביפן. יותר מ-1000 הרוגים, פצועים ונעדרים. עם זאת, המפעלים הגרעיניים ביפן היתפוצצו וזה מהווה סכנה גדולה.
[COLOR=Red][B]קן סוגימורי [/B][COLOR=Black]עידכן שוב בטוויטר שלו על מצבו האישי והביטחוני:
[B][COLOR=DeepSkyBlue]"חזרתי הביתה בביטחה. תודה לכל מי שדאג לי."
[/COLOR][/B][COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=Black]עם זאת, הוא אישר על המצב הביטחוני של גיים פריק:
[COLOR=DeepSkyBlue][B]"יתר על כן, גיים פריק במצב בטוח עכשיו"
[COLOR=Red]מידורי הארדה [/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]עידכנה בטוויטר שלה על מצב האישי:
"אני בסדר, המעלית מתחילה להתאושש. אנשים רבים דואגים לי. תודה לכולם, לדואגים ואוהדי פוקימון!"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=Black][B]עד כאן, ליר ועומר. נמשיך לעדכן אותכם בקשר לרעידת האדמה.[/B][/COLOR][/SIZE]