-
ברצלונה-סביליה 1-1
יממה אחרי שריאל מדריד ניצחה בקלילות את הרקולס וצימקה את הפער מהפסגה הספרדית, נבלמה ברצלונה בתיקו סוער אצל סביליה. ההפרש בין המקום הראשון לשני עומד על 5 נקודות בלבד, וכעת הרבה תלוי בדרבי של מדריד במחזור הקרוב.
פפ גווארדיולה קיבל בחזרה את ג'רארד פיקה ובנה על ניצחון שביעי ברציפות על האנדלוסים, אך למארחים היו תכניות אחרות. כבר סמוך לפתיחה נפסל שער של ליונל מסי אחרי שריקה מפוקפקת לעבירה של סרחיו בוקסטס. פדרו נפצע והוחלף בבויאן קרקיץ', שהציב את בארסה ביתרון בדקה ה-30.
שחקני סביליה הגיבו בלחץ אדיר והשוו משער של חסוס נאבאס, אחרי בישול נפלא של אלבארו נגרדו. אין-ספור הזדמנויות הוחמצו בשני הצדדים ובסיום אובדן נקודות ראשון לברצלונה אחרי 5 ניצחונות רצופים.
ויאריאל איבדה יתרון מול 9 שחקני גיחון, אספניול עברה את לה קורוניה, מאיורקה של דודו אוואט נתקעה בתיקו אצל לבאנטה וסוסיאדד נכנעה למלאגה.
[COLOR="Black"][B][U]סביליה - ברצלונה 1:1[/U][/B][/COLOR]
כל השבוע דיברו בספרד על כך שבארסה עלולה לאבד נקודות ברמון סאנצ'ס פיחואן. אולם, מבט מעמיק יותר בסטטיסטיקות הראה שהקטלונים ניצחו בכל 6 משחקיהם האחרונים מול סביליה והפסד האחרון במפגש חוץ מולה נרשם לפני ארבע שנים. למרות כל זאת, ועל אף העובדה שגם לואיס פביאנו עזב את המארחים לטובת סאו פאולו, פפ גווארדיולה החליט לא לקחת סיכונים והציב את ההרכב החזק ביותר העומד לרשותו.
כבר בדקה השמינית מצא ליונל מסי את הרשת של חאבי ואראס בכדור חופשי, אבל השער נפסל בטענה שגויה לעבירה של סרחיו בוסקטס בחומה. טעות קשה של השופט פרס לאסה. 13 דקות בלבד מהפתיחה נאלץ גווארדיולה לערוך חילוף ראשון - פדרו הפצוע יצא ואת מקומו תפס בויאן קרקיץ'.
חצי שעה מהפתיחה החילוף נשא פרי. אנדרס אינייסטה העביר כדור נפלא לדני אלבס, שמסר למרכז וקרקיץ' נכנס עם הכדור לשער. 0:1 לברצלונה, בישול מספר 13 העונה למגן הברזילאי. בדקה ה-42 הקפיץ צ'אבי כדור עומק לראש של מסי, שנעץ נגיחה אדירה במשקוף. כעבור דקתיים הוא שלח בעיטה חופשית מסוכנת וחאבי ואראס הדף.
רגע לפני השריקה להפסקה דהר מסי לרחבה, נתקל עם הברך בברכו של השוער המקומי והתפתל מכאבים ברחבה. אנשי ברצלונה עצרו נשימתם וחבייר מסצ'ראנו מיד רץ לבדוק את מצב חברו לנבחרת, אך לאחר טיפול קצר הכוכב קם על רגליו.
דקות אחרי ההפסקה הגיע השוויון. אלבארו נגרדו המאסיבי דהר לתוך רחבת האורחים, ניער מעליו את אלבס והגביה למרכז, חסוס נאבאס נגח לאמצע השער את ה-1:1. בדקה ה-53 נגרדו הגיע לעוד מצב מסוכן, אך הפעם בעט גבוה ליציע.
בדקה ה-59 הוגבה כדור לעבר וייה, אך ואראס הקדים את החלוץ והטיס אותו לקרקע תוך כדי הצלה. האווירה התחממה אחרי פגיעה מיותרת של צ'אבי בגארי מדל והשופט הרגיע את שני הצדדים בכרטיס צהוב. בארסה הגבירה את הלחץ ובדקה ה-66 ביזבז אדריאנו עוד הזדמנות. כעבור 3 דקות מסי ניפנף בסלאלום את הגנת סביליה, אבל הבעיטה שלו נבלמה אצל קאסרס.
בדקה ה-73 נפל קרקיץ' ברחבה וטען לעבירה עליו, השופט לא השתכנע. דקתיים חלפו ומתפרצת מסחררת של סביליה הסתיימה בהצלה גדולה של ואלדס עם הרגל אחרי בעיטה של נאבאס. גם ניסיון של פרדי קאנוטה אחרי מסירת רוחב של דייגו פרוטי לא הוביל לשער מקומי. בדקה ה-80 היה זה שוב חלוץ נבחרת מאלי שהפגיז מסף הרחבה, אך ואלדס קלט. גם נפילה נוספת של בויאן ברחבה עברה בלי שריקה.
בדקה ה-85 חזר גווארדיולה על החילוף שערך במשחק הראשון מול ארסנל כשהכניס את סיידו קייטה במקום וייה. כעבור דקה שלח אינייסטה כדור אדיר למשקוף. בתוספת הזמן הציל מדל מקו השער אחרי בעיטה של אותו אינייסטה, שהגיעה אחרי עוד סלאלום של מסי. בשלב הזה הסתיימה החגיגה. במחזור הבא ברצלונה מארחת את חטאפה, סביליה אצל ולנסיה.
--------
תודה לספורט 5
[url]http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=378&docID=96199&lang=HE[/url]
--------
[B][U][COLOR="black"]דעה אישית[/COLOR][/U][/B]:
אני עכשיו בשמיים אתם לא מבינים
בסוף המשחק היו לי דפיקות לב
והעיקר שהפער הצטמצם
-
הגול בדקה ה-8 היה חוקי ... סתם הביאו תקווה לריאל .. שופט מכור ..
-
אז פעם 1 השופט לא שם על ברצלונה ישר מתבכיינים
-
כי זה היה גול ברור ... ואתה לא יכול להגיד שלא ..
-
מה אכפת לי אם היה או לא
כל הקטע שהיא איבדה נקודות ורק בגלל זה אני שמח
-
אל תדאג ... לא תקחו את האליפות =] מקום ראשון לא יהיה לכם .
-
עדן - מחצית שנייה ברצלונה שיחקה בדיוק כמו ריאל מדריד, סביליה פשוט גילתה במחצית שנייה איך לחסל את ברצלונה וגם כמעט ניצחה את המשחק, אז הייתם צריכים להגיד תודה לסביליה.
חוץ מזה אתם נהנהתם ביום שלישי מטעות של שופט (ההרחקה של ואן פרסי) אז פעם אחת טעות זה לא כזה משנה.
וזה אומר אוהד צ'לסי.
-
טעות גדולה אבל ... והם לא ניצחו 1-1 אחי ..
-
נכון פעם 1 השופט עשה טעות נגד ברצלונה מה אסור סופסוף שופט עם ביצים
ולא פחדן ואוהד ברצלונה כמו ההוא מהמשחק נגד צלסי
-
[quote=talent man;1045334]נכון פעם 1 השופט עשה טעות נגד ברצלונה מה אסור סופסוף שופט עם ביצים
ולא פחדן ואוהד ברצלונה כמו ההוא מהמשחק נגד צלסי[/quote]
ארסנל, עדיין לא צ'לסי :),
שכחתי לכתוב את הכמעט,
-
התכוונתי לשופט מהחצי גמר מ2009 נראה לי
-
[quote=talent man;1045338]התכוונתי לשופט מהחצי גמר מ2009 נראה לי[/quote]
אהה, חשבתי על המשחק של ארסנל,
נכון גם אז היה משהו עם דרגובה או מישהו אחר שהיה טעות שיפוט.
-
היה איזה 5 טעויות שיפוט
ואז דרוגבה התחיל לצעוק עליו קיצור היה שם בלאגן גדול
-
[quote=JoinT;1045320]הגול בדקה ה-8 היה חוקי ... סתם הביאו תקווה לריאל .. שופט מכור ..[/quote]
כאילו כל השופטים בצ'מפיונס/ליגה לא לטובתכם
יאללה
קרן של תקווה
יש ליגה
אסור לתת להזדמנות לברוח לנו שוב (כמו דפורטיבו)
ועכשיו המשחקים הקשים נופלים עלינו
-
[QUOTE=Galactico;1045377]כאילו כל השופטים בצ'מפיונס/ליגה לא לטובתכם
יאללה
קרן של תקווה
יש ליגה
אסור לתת להזדמנות לברוח לנו שוב (כמו דפורטיבו)
ועכשיו המשחקים הקשים נופלים עלינו[/QUOTE]
חחחחחחחחחחח איך חיכיתי לתגובה ממך חחחחחחחח
-
[QUOTE=Galactico;1045377]כאילו כל השופטים בצ'מפיונס/ליגה לא לטובתכם
יאללה
קרן של תקווה
יש ליגה
אסור לתת להזדמנות לברוח לנו שוב (כמו דפורטיבו)
ועכשיו המשחקים הקשים נופלים עלינו[/QUOTE]
עכשיו צריך לתת את כל מה שאפשר בעיקר שנשאר עוד קלאסיקו
לפי דעתי אם ננצח בעזרת השם בשני המפגשים נגד ברצלונה (ליגה וגביע) הקבוצה באמת תיהיה שקוע בבוץ
וכל מה שנשאר לומר הוא
האלה מדריד
HALA MADRID
-
[QUOTE=talent man;1045388]עכשיו צריך לתת את כל מה שאפשר בעיקר שנשאר עוד קלאסיקו
לפי דעתי אם ננצח בעזרת השם בשני המפגשים נגד ברצלונה (ליגה וגביע) הקבוצה באמת תיהיה שקוע בבוץ
וכל מה שנשאר לומר הוא
האלה מדריד
HALA MADRID[/QUOTE]
הסר דאגה מליבך , לא תנצחו =]
-
[quote=talent man;1045388]עכשיו צריך לתת את כל מה שאפשר בעיקר שנשאר עוד קלאסיקו
לפי דעתי אם ננצח בעזרת השם בשני המפגשים נגד ברצלונה (ליגה וגביע) הקבוצה באמת תיהיה שקוע בבוץ
וכל מה שנשאר לומר הוא
האלה מדריד
HALA MADRID[/quote]
אל תזלזל בבארסה,
יהיה לכם מאוד קשה לנצח אותו בשני המפגשים.
-
אז לא זה יהיה הכי קל ברור שזה יהיה קשה
-
[quote=talent man;1045411]אז לא זה יהיה הכי קל ברור שזה יהיה קשה[/quote]
אתה אומר כאילו זה קל,
אם כל הכבוד לריאל, ואני אוהב יותר את ריאל מאשר את בארסה,
בארסה כנראה תנצח באחד מהמפגשים.
יש להם לחץ גדול,בכל מקרה בהצלחה לכם,
אבל יש עוד מפגשים לפני,
אגב תעקבו לגבי מסי, אמרו שאם הוא יקבל עוד כרטיס אז זה יהיה החמישי,
אני לא מאמין שיפספס את זה אבל אולי יקרה משהו.
-
אני לא אשקר אני בא מאוד אופטימי לקראת שני המפגשים הללו
-
אופ"א לא ייתנו למסי להחמיץ את הסופר - קלאסיקו
אל תחיו באשליות :)
-
[quote=The Pearl;1045418]אתה אומר כאילו זה קל,
אם כל הכבוד לריאל, ואני אוהב יותר את ריאל מאשר את בארסה,
בארסה כנראה תנצח באחד מהמפגשים.
יש להם לחץ גדול,בכל מקרה בהצלחה לכם,
אבל יש עוד מפגשים לפני,
אגב תעקבו לגבי מסי, אמרו שאם הוא יקבל עוד כרטיס אז זה יהיה החמישי,
אני לא מאמין שיפספס את זה אבל אולי יקרה משהו.[/quote]
הם לא טיפשים
הם ידאגו שהוא יקבל את החמישי לפני הקלאיסקו ככה ככה שלקלסיקו הוא יבוא נקי