אני בלבן ועל פי הנתונים סניבי יותר שימושי במשחק הזה מה לעשות?
Printable View
אני בלבן ועל פי הנתונים סניבי יותר שימושי במשחק הזה מה לעשות?
לפי הנתונים סניבי ממש לא שימושי במשחק...
טפיג ברור שעדיף טפיג
טפיג ברור ..
טפיג.
למה אחד אש לחימה מיצינו לא? חוץ מזה אני תוקף את זקרום עם ההתפתחות האחרונה של טפיג יורד רגיל הוא תוקף אותי גם כן רגיל אבל עם אני תוקף אותו עם ההתפתחות האחרונה של סניבי יורד לו רגיל אבל אם הוא תוקף אותי יורד לי חצי אז עכשיו מה אתם אומרים?
את זרקום .. אבל יש עוד פוקימונים ויש Wi Fi אתה יודע ....
[QUOTE=benfabian22;1046266]למה אחד אש לחימה מיצינו לא? חוץ מזה אני תוקף את זקרום עם ההתפתחות האחרונה של טפיג יורד רגיל הוא תוקף אותי גם כן רגיל אבל עם אני תוקף אותו עם ההתפתחות האחרונה של סניבי יורד לו רגיל אבל אם הוא תוקף אותי יורד לי חצי אז עכשיו מה אתם אומרים?[/QUOTE]
זה תלוי בהגנות ומה הקשר בין זאקרום לשאר המשחק?!
קח פוקימון אדמה וגמרנו מישהו מכריח אותך להישתמש בהתחלתי נגד האגדי? אני בכלל זרקתי את ההתחלתי עוד התחלה...
קח בכלל את אושווט...
אני לא מבין למה החישוב שלך נעשה בהתאם לאגדי ולסוגים שלהם ולא לגבי סטטוסים/התקפות
תאמין לי.
אני שיחקתי בפלטינום עם טרטוויג וביהלום עם צ'ימצ'אר ועם צ'ימצ'אר לא הפסדתי באף קרב ועם טרטוויג הפסדתי בהרבה.
אותו מקרה.
טפיג יותר טוב.
טוב אני לוקח את טפיג
לא התרגלתי עדיין לשמות של הפוקמונים אז שיהיה פשוט יותר קח את המים.
לקחתי אותו ועכשיו אני פותח חדש עם האש כי המים אפס
אושווט הוא המים הכי טוב שתוכל למצוא במשחק הזה, וטפיג- יש גם פוקימוני אש יותר טובים (דרמניטן, שנדלור) וגם פוקימוני לחימה יותר טובים (סקראפטי, מינשאו, קונקלדור (אם אתה בds))
סניבי..יש לו מתקפות טובות ואין עשב טוב ממנו במשחק..(חוץ מהאגדי..)
ומישו צודק..
אז מה לעשות? ומישו אם עדיין חסר לך ארסאוס יש לי אחד
כל ההתחלתיים בדור הזה אפסים
איזה מתקפות שמת לאושווט שקבעת כל כך מהר "שהוא אפס" או שזה רק שיקול על האגדי....
תקח את המים הוא הכי טוב שם
טפיג הוא הכי טוב מבין השלושה,הוא גם הכי שימושי במכונים:במכון השני[המכון הרגיל והוא בסופו של דבר לחימה]מכון שלישי[מכון חרק]מכון שישי[כנף]מכון שביעי[קרח]האליט פור של האופל.
[quote=טום רידל;1046734]טפיג הוא הכי טוב מבין השלושה,הוא גם הכי שימושי במכונים:במכון השני[המכון הרגיל והוא בסופו של דבר לחימה]מכון שלישי[מכון חרק]מכון שישי[כנף]מכון שביעי[קרח]האליט פור של האופל.[/quote]
א. לחשוב על יעילות הפוקימון בכלל מכונים או אגדיים זה לא חכם.... וזה רק בגלל סוגים!
ב. לחימה לא טוב נגד מעופף...
ג. עדיין לא הבנתי איך הגעת למסקנה שאושווט אפס?
אני סיימתי איתו את הכל (חוץ מאת הליגה) הוא היה רמה 69 עם המתקפות הכי טובות שאפשר לשים לפוקימון מים ולא הצלחתי לעבור את הליגה
[QUOTE=benfabian22;1047186]אני סיימתי איתו את הכל (חוץ מאת הליגה) הוא היה רמה 69 עם המתקפות הכי טובות שאפשר לשים לפוקימון מים ולא הצלחתי לעבור את הליגה[/QUOTE]
איזה מתקפות?
מוזר דווקא שהיה לי אותו ברמה 50 עברתי את הליגה רק איתו
הכי טוב זה אושווט אחר כך סניבי ואז טפיג הוא הכי גרוע אני התחלתי בלבן אם אושווט ובשחור אם סניבי אבל בא לי להתחיל מהתחלה בשחור ולקחת את טפיג