-
[color=lightgray][b][u][SIZE=2] "מה לכל ה-" "רוחות?"[/color][/u][/b]
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>[i]*או בתרגום יותר יפה לאנגלית....*[/i][/SIZE]
[b][u][SIZE=2] ..."?What the-" "hell"[/SIZE][/u][/b]
[i] פנטזיה, מד"ב.[/i]</span>
[color=gray][b]הקדמה[/b]
[i]ג'נבה, CERN, מאיץ LHC. השביעי למרס- אלפיים ותשע, יום שבת, 9:00.[/i]
"תודה לך גדי," נשמע קולו של הקריין בטלוויזיה. "אני נמצא כרגע במתקן המפורסם בג'נבה- כמה דקות לפני ההפעלה של הניסוי שעליו דיברו חצי שנה שלמה!" נכרה התרגשות בקולו.
"לידי הנמצא הפרופסור הישראלי, גיורא מיקנברג." הוא נופף על אחד האנשים שעמדו ברקע- והאיש החזיר לו ניפוף בחזרה. "אנחנו עומדים להיות עדים, לאחד הניסויים הגדולים ביותר של המדע!"
המצלמה התרחקה מעט מן הקריין- ולאט לאט הצופים התוודעו למרחב העצום של המתקן.
"Ten, Nine, Eight, Seven, Six, Five, Four, Three, Two, One." נשמעה הספירה ברקע, "עכשיו הפעילו את תותח הפרוטונים- הנהאתם רואים במסך כאן.." הקריין הראה לעבר מסך דיגיטלי שהראה מן רישום של המנהרה, ודברים זוהרים קטנים ורבים יוצאים מתוך צינור. "הצינור הוא תותח הפרוטונים, והדברים הזוהרים הם האלומות פרוטונים עצמן."
התחילו לשמוע מנועים עובדים. "עכשיו הפעילו את המאיץ!" צעק הקריין בכדי שישמעו אותו, "הנה- תסתכלו על המסך- רואים שם את החלקיקים זזים במהירות רבה ו-" פיצוץ שנשמע קטע את דבריו. שתיים מן האלומות התנגשו- גובת שרשרת אדירה- מסך הטלוויזיה נהפך ללבן לשניה- וחזר למצבו הרגיל.
"תראו!" צעק הקריין והתציע על משהו, "חור שחור מזערי!" המצלמה התמקדה בכיוון שאליו הוא הצביע-
נראה מן עיגול קטן ושחור. הדפים בחדר התחילו להתעופף, ואז הם נחתו בחזרה על הרצפה.
"חור של חש שניות!" אמר הקריין בהתלהבות, "אין סוף עולם! מעניין אם נמצא חלקיקים קטנים יותר.. בעוד כשעה- יהיה עדכון."
[i]ג'נבה, שוויץ, CERN, מאיץ LHC. השביעי למרס- אלפיים ותשע, יום שבת, 10:00.[/i]
"תודה רבה לך גדי," אמר הקריין בהתלהבות, "לפני כשעה היינו עדים לאחת התופעות המדהימות ביותר שראינו עד היום! הצלחנו ליצור חור שחור- וזה עוד לא הכל! נמצא חלקיק ההיגס! אסור לנו כרגע להיות כאן-" המצלמה התרחקה לאט לאט, ונגלה לעייני הצופים המראה של ג'נבה עצמה- מחוץ לבניין הניסוי, "בגלל שעכשיו חוקרים את החלקיק ומנתחים אותו ואת יכולותיו השונות, אז יצאנו החוצה כדי לשדר. לא גילו לנו יותר פרטים בעניין- אבל כפי שאתם רואים," הוא הצביע על כל מיני אנשים שמחזיקים מיקרופון ולידים אנשים שמחזיקים מצלמות, " יש כאן עוד הרבה צוותי צילום חוץ ממנו שרוצים לדעת את האמת..."
[i]חיפה, ישראל, ביתה של מעיין. הראשון לאפריל- אלפיים ותשע, יום רביעי, 14:06.[/i]
"ענק.." מעיין אמרה לעצמה, "איזו מתיחה גדולה אני והילה עשינו להם...זה היה גדול.. טוב יאללה- נתחבר לפורום ונדבר עם דני..."
מעיין נכנסה למחשב- ופתחה את האינטרנט אקספלור.
היא פתחה בלשונית הראשונה את גוגל- כי התכוונה לחפש את האתר שאור דיברה עליו,
בלשונית אחרת פתחה את ויקיפדיה וכתבה "אחד באפריל", ' מעניין מי התחיל את הקטע הזה...' היא חשבה לעצמה, ' ולחשוב שגם חלק ממסדר ציון היה מתיחה כביכול...',
ובלשונית האחרונה פתחה את הפורום פוקימונס- ונכנסה לנו"ד.
"היי אנשים (:", היא כתבה הודעה ולחצה על שלח- וחיכתה שדני יגיב לה.
[i]חיפה, ישראל, ביתה של הילה. הראשון לאפריל- אלפיים ותשע, יום רביעי, 14:34.[/i]
"יואו.." הילה דיברה לעצמה, "כמה שיעורים.. בטח מעיין כבר בפורום."
היא הדליק האת המחשב- והלכה לקחת עוגייה. כשחזרה הביתה- ראתה שמעיין השאירה לה הודעה באייסיקיו שהיא בפורום. הילה השאירה את החלון פתוח- ולחצה על האייקון של השועל.
גם היא פתחה לשוניות- גוגל, בשביל לפתוח את הג'י-מייל, ופוקימונס.
"היי מעיין" היא כתבה בנו"ד, "תגיבי אצלי במשחק.. זה יהיה מה זה מאגניב..."
הילה חזרה לפורום דיבורים- והסתכלה על נושא חדש, שפרסם- אורח???
הילה תהתה לבין עצמה איך זה הגיוני, אך מיד הסיקה שזה שם של משתמש- אבל הסתבר לה שזה באמת היה אורח. 'מוזר' היא חשבה לעצמה- והתעלמה.
[i]
גרסאות חדשות של מסנג'ר ואייסיקיו! מי היה מאמין?!
יצא אייסיקיו שבע, ומסנג'ר עשר!
אל תחכו- ותורידו את שתי התוכנות בלינקים הבאים:
[/i]
היה שם לינק לאתר של msn, ולינק לאתר של אייסיקיו.
הילה כמו כל שאר האנשים בעולם שמעה על התוכנה הזו אתמול- ועכשיו היא הורידה.
כשסיימה ההורדה היא התחילה לדבר עם דני.[/color][quote][b]
I <3 Wolverine! said:
היי דני D:
Lovehatetragedy said:
היי
I <3 Wolverine! said:
שברתי תרגל !
Lovehatetragedy said:
אחד באפריל.. ווי. איזה כיף :/
I <3 Wolverine! said:
אל תהיה כזה..
I <3 Wolverine! said:
בכיתה שלי אני ומעיין עשינו מתיחה מה זה גדולה!
Lovehatetragedy said:
כיף לך :/
I <3 Wolverine! said:
בעעעע
I <3 Wolverine! said:
אתה מעצבן :/
ביי
Lovehatetragedy said:
ביי D:
[/b][/quote]
[color=gray]
הילה נכנסה לגוגל והתכוונה לכתוב "עצומה נגד הורדת שיעורי נגרות"
אבל פתאום חמימות מתגברת מהמחשב גרמה לה להתעלף- ולהופיע במקום שונה לגמרי- הייתה רצפה לבנה- שבכלל לא ידעו שהיא רצפה- אפשר לחשוב שאין כלום מתחת, מכל הצדדים היה לבן- לא היו קירות, ולמעלה נראה הסמל של Google.
הילה נסתה לחפש הסבר הגיוני לכל זה- כשפתאום שמה לב שיש לה מן מכשיר מוזר וקטן שנראה כמו לחצן מקלדת מוגדל, שכתוב עליו:
[i]Tab[/i]
[/color]
[u]המשך בפרק הראשון...[/u]
[color=gold]
[b] מדריך פרקים[/b]
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4506&view=findpost&p=163078]פרק 1 - תגיד לי שזה אחד באפריל[/url]
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4506&view=findpost&p=163543]פרק 2 - הוא קו-קו[/url]
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4506&view=findpost&p=165656]פרק 3 - מוזר פה[/url]
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4506&view=findpost&p=165994]פרק 4 - חחח אתה לא מצחיק[/url]
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4506&view=findpost&p=169389]פרק 5 - דני?[/url]
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4506&view=findpost&p=173900]פרק 6 - הגילוי (לב?)[/url]
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4506&view=findpost&p=176812]פרק 7 - WTH[/url]
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4506&view=findpost&p=179810]פרק 8 - אורח לא קרוי[/url]
[/color]
-
סיפור שולט. אהבתי 3:
תמשיכי..
-
-
התחלה יפה! ממש אהבתי את הרעיון של הLHC איך אני לא חשבתי על זה, אבל בקרוב יגיע לכם סיפור ממני.
-
-
סחתיין על ההשקעה בפורום.
התחלה נחמדה.
-
קולD:
גם אני בסיפור נכון?
-
מחר נראה לי פרק ראשון..
אולי אפילו היום אחרי הצהריים
-
סיפור חמוד. אני לא ממש מכיר את האנשים פה...אבל נראה...
-
תגיד לי איך קוראים לך ואני אשלב אותך D:
אני בערך גם אשלב את כל הכיתה שלי- ואני אשמח אם תגידו לי במסן/ICQ על אנשים שנראה לכם שיהיה נחמד לשלב בסיפור D:
מסכנה חברה שלי- תקועה בפורום תפוז :X
-
קוראים לי שגיא. תשלבי אותי אם בא לך D:
-
בהקדמה-טקסט נטוי היה כדי לציין מקום, וטקסט בתוך צמד מרכאות ['טקסט'] היה מחשבה.
מהפרק הזה ואילך- טקסט עם קו תחתון יהיה כדי לציין מקום, וטקסט נטוי יהיה כדי לציין מחשבה.
-כמו ברוב הסיפורים שאני מכירה..[מדברת על הקטע של הנטוי.]-
[b]פרק ראשון – תגיד לי שזה אחד באפריל[/b]
[i] מה לעזאזאל?![/i] חשבה לה הילה מוכת ההלם, [i] טאב זה לא הדבר הזה שבעזרתו עוברים לשוניות במחשב?[/i]
היא הסתכלה למילה הכתובה מעליה. [i] מי שמדבר על מחשב..[/i]
הילה ישבה על הרצפה - לפחות מה שאפשר לקרוא לו רצפה – וחשבה.
[i] מה קורה כאן? הורדתי את התוכנה החדשה של המסנג'ר ואייסיקיו. אבל זה היה מהאתר הרשמי שלהם... וגם זה לא מסביר מה שקורה כאן...[/i]
גל של תדהמה עבר בה. "מעיין!" הילה קראה בזמן שקמה ממקומה בהתרגשות, "עשית מתיחה טובה! אשכרה גרמת לזה להראות כאילו אני בתוך המחשב! קרעת אותי! יאללה- צאי החוצה ותראי את עצמך!".
דממה. שום רחש לא נשמע חוץ מנשימותיה של הילה.
[i]מה?[/i] היא התיישבה עוד פעם.[i] מה קורה פה לעזאזאל?! היתה מן חמימות כזו...אני נמצאת במשהו שנראה כמו דף הבית של גוגל... רק אני פה... לבד... אולי-[/i] הילה קמה והרימה את אצבעה כסימן לרעיון, [i]לא.. אין סיכוי... זה קורה רק בסרטי מדע בדיוני... הצחקתי את עצמי... להכנס לתוך מחשב, קורע! אז-[/i] היא הסתכלה על הכפתור המוזר, [i] מה זה?[/i]
[u]פורום פוקימונס, דיבורים, נו"ד.[/u]
"וואו!" צעק נער כבן ארבע עשרה, עם שער חום-שטני מסודר בספורת קוצים. על גופו הייתה חולצה של "הג'וקר", ומכנסיו היו מכנסי ג'ינס גזורים עד הברכיים. עייניו הכחולות הצלולות לא שמו לב למקום הכחול-לבן המוזר שמסביבו. "איזה טיררררוףףף!!! אני יכול להחליף את קובי פרג'!!!"
הוא עשה תנועה של לקום מהכיסא, ופתאום קלט שאין כיסא.
"מה לעזאז-" הוא התחיל לאמר- אבל נערה נאה וגבוהה עם עייניים חומות ושער שחור חלק וארוך קטעה את מחשבתו. "ניצן? את יודעת מה-", "קורה פה?" ניצן המשיכה את שאלתו כקוראת את מחשבותיו. "גם אני לא ממש מבינה- ביחוד את הדבר שלמעלה." היא הצביעה על משהו שנראה כמו שלט ענק-
שעליו היה מצוייר פוקימון, ולידו היה כתוב בגדול [b]פוקימון האתר הישראלי[/b].
הם הסתכלו אחד על השני בפליאה. "לא..." שניהם צחקו וביטלו את מחשבותיהם, "זה אחד באפריל... בטח אביר הזה צוחק עלינו..."
לפתע- הופיעה לעיינהם ילדה כבת ארבע עשרה, שיערה החום המתולתל והארוך, עיינייה הבורקות, ופרצופה הנעים לא הותיר ספק. "מעיין?!" שאלו יוסי וניצן בבת אחת. "יוסי?! ניצן?!" היא שאלה בפליאה וכמעט נפלה, "מה קורה פה?! איפה המחשב?! ומה לעזאז-" פרץ אור חזק קטע אותה.
מתוך האור הופיע נער כבן שש עשרה. בעייניו החומות נראה זיק של שובבות ושמחה, ושיערו השחור סודר בסתפורת קוצים. הוא לבש מכנסי ג'ינס ארוכים, נעליי אול סטאר כחולות, וגופייה שחורה שהבליטה את גופו השרירי.
"דני?!" צעקה ניצן וכמעט התעלפה. יוסי בהגבה מהירה ביותר תפס אותה והחזיר אותה למקומה. "תודה יוסי." ניצן הודתה לו בחמימות ובנשיקה על הלחי.יוסי הסמיק ולא ידע מה להגיד. [i]אפעם לא הגבתי כל כך מהר.[/i] הוא חשב לעצמו. [i] מוזר..[/i].
"דני- מה זה הכפתור הזה על החגורה של הג'יננס שלך?" שאלה מעיין. " יש לי גם כזה!"
"נראה לי-" הוא אמר והסתכל על הכפתור "שזה כפתור לשוניות...tab..."
-
-
יאיD:
אני מופיעD:
ואולסטאר כחולות לדני?תגידי שאת המצאת את זה?XD
-
פרק חמוד. טיפה קצר \:
יוסי,
למה אתה מופתע? אסור לי להסתובב עם הנעליים הללו בעיר? באמצע הקיץ החם הזה?
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Sep 14 2008, 08:24 PM
[b] פרק חמוד. טיפה קצר \:
יוסי,
למה אתה מופתע? אסור לי להסתובב עם הנעליים הללו בעיר? באמצע הקיץ החם הזה? [/b][/quote]
לא...סתם זה היה מוזר כזה...
ואני שונא אולסטאר בצבע ירוק/ורוד/כחול...
כל השאר בסדר(בערך S:)
-
לא אניהמצאתי ><"
תודה D:
בוורד זה היה דף שלם ><"
פעם הבאה פרק יותר ארוך..
אני אוהבת פרקים ארוכים- אבל זה גם היה הוס את המתח O:
-
אחלה פרק יפה
תוסיפי אותי גם מתחנן
-
פרק יפה...
מתי אני מופיע? או שאת צריכה תיאור שלי או משהו ?
-
אני צריכה תיאורים של אנשים-
ותפסיקו להתחנן ><"
אני מוסיפה את כל מי שפעיל ><"
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 14 2008, 05:51 PM
[b] בהקדמה-טקסט נטוי היה כדי לציין מקום, וטקסט בתוך צמד מרכאות ['טקסט'] היה מחשבה.
מהפרק הזה ואילך- טקסט עם קו תחתון יהיה כדי לציין מקום, וטקסט נטוי יהיה כדי לציין מחשבה.
-כמו ברוב הסיפורים שאני מכירה..[מדברת על הקטע של הנטוי.]-
[b]פרק ראשון – תגיד לי שזה אחד באפריל[/b]
[i] מה לעזאזאל?![/i] חשבה לה הילה מוכת ההלם, [i] טאב זה לא הדבר הזה שבעזרתו עוברים לשוניות במחשב?[/i]
היא הסתכלה למילה הכתובה מעליה. [i] מי שמדבר על מחשב..[/i]
הילה ישבה על הרצפה - לפחות מה שאפשר לקרוא לו רצפה – וחשבה.
[i] מה קורה כאן? הורדתי את התוכנה החדשה של המסנג'ר ואייסיקיו. אבל זה היה מהאתר הרשמי שלהם... וגם זה לא מסביר מה שקורה כאן...[/i]
גל של תדהמה עבר בה. "מעיין!" הילה קראה בזמן שקמה ממקומה בהתרגשות, "עשית מתיחה טובה! אשכרה גרמת לזה להראות כאילו אני בתוך המחשב! קרעת אותי! יאללה- צאי החוצה ותראי את עצמך!".
דממה. שום רחש לא נשמע חוץ מנשימותיה של הילה.
[i]מה?[/i] היא התיישבה עוד פעם.[i] מה קורה פה לעזאזאל?! היתה מן חמימות כזו...אני נמצאת במשהו שנראה כמו דף הבית של גוגל... רק אני פה... לבד... אולי-[/i] הילה קמה והרימה את אצבעה כסימן לרעיון, [i]לא.. אין סיכוי... זה קורה רק בסרטי מדע בדיוני... הצחקתי את עצמי... להכנס לתוך מחשב, קורע! אז-[/i] היא הסתכלה על הכפתור המוזר, [i] מה זה?[/i]
[u]פורום פוקימונס, דיבורים, נו"ד.[/u]
"וואו!" צעק נער כבן ארבע עשרה, עם שער חום-שטני מסודר בספורת קוצים. על גופו הייתה חולצה של "הג'וקר", ומכנסיו היו מכנסי ג'ינס גזורים עד הברכיים. עייניו הכחולות הצלולות לא שמו לב למקום הכחול-לבן המוזר שמסביבו. "איזה טיררררוףףף!!! אני יכול להחליף את קובי פרג'!!!"
הוא עשה תנועה של לקום מהכיסא, ופתאום קלט שאין כיסא.
"מה לעזאז-" הוא התחיל לאמר- אבל נערה נאה וגבוהה עם עייניים חומות ושער שחור חלק וארוך קטעה את מחשבתו. "ניצן? את יודעת מה-", "קורה פה?" ניצן המשיכה את שאלתו כקוראת את מחשבותיו. "גם אני לא ממש מבינה- ביחוד את הדבר שלמעלה." היא הצביעה על משהו שנראה כמו שלט ענק-
שעליו היה מצוייר פוקימון, ולידו היה כתוב בגדול [b]פוקימון האתר הישראלי[/b].
הם הסתכלו אחד על השני בפליאה. "לא..." שניהם צחקו וביטלו את מחשבותיהם, "זה אחד באפריל... בטח אביר הזה צוחק עלינו..."
לפתע- הופיעה לעיינהם ילדה כבת ארבע עשרה, שיערה החום המתולתל והארוך, עיינייה הבורקות, ופרצופה הנעים לא הותיר ספק. "מעיין?!" שאלו יוסי וניצן בבת אחת. "יוסי?! ניצן?!" היא שאלה בפליאה וכמעט נפלה, "מה קורה פה?! איפה המחשב?! ומה לעזאז-" פרץ אור חזק קטע אותה.
מתוך האור הופיע נער כבן שש עשרה. בעייניו החומות נראה זיק של שובבות ושמחה, ושיערו השחור סודר בסתפורת קוצים. הוא לבש מכנסי ג'ינס ארוכים, נעליי אול סטאר כחולות, וגופייה שחורה שהבליטה את גופו השרירי.
"דני?!" צעקה ניצן וכמעט התעלפה. יוסי בהגבה מהירה ביותר תפס אותה והחזיר אותה למקומה. "תודה יוסי." ניצן הודתה לו בחמימות ובנשיקה על הלחי.יוסי הסמיק ולא ידע מה להגיד. [i]אפעם לא הגבתי כל כך מהר.[/i] הוא חשב לעצמו. [i] מוזר..[/i].
"דני- מה זה הכפתור הזה על החגורה של הג'יננס שלך?" שאלה מעיין. " יש לי גם כזה!"
"נראה לי-" הוא אמר והסתכל על הכפתור "שזה כפתור לשוניות...tab..." [/b][/quote]
יש לי שיער חום לא שחור ><
אני יכולה להביא לך תמונה אם את רוצה
אהבתי ממש
ומי זאת מעיין?
-
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Sep 15 2008, 02:54 PM
[b] יש לי שיער חום לא שחור ><
אני יכולה להביא לך תמונה אם את רוצה
אהבתי ממש
ומי זאת מעיין? [/b][/quote]
O:
אני אמרתי לך
כי את יפה יותר עם שיער שחורD:<
-
-
יוסי אמרלי שיער שחור ><"
לשנות?
[b]פרק 2 – הוא קו-קו[/b]
"כן.." דני אמר בהיסוס קל, "זה בטוח טאב.. לחצתי על זה ועברתי לכאן.. הייתי קודם בדף לבן...". "אז-" מעיין שאלה ושמה את ידה על הכפתור, "אתה אומר שאם אני אלחץ על זה, אני-". מעיין נעלמה, כלא הייתה. לפתע במרחק כמה מטרים מהם, הופיעה מעיין עוד פעם. "מגניב!" היא צעקה בשמחה, "זה באמת טאב! עברתי לגוגל!". יוסי התקדם לעבר מעיין בצעד מאיים. "אז למה לנו אין כזה?" הוא שאל. "למה אני תקועה בפורום הזה? אני רוצה חיים! אני לא רוצה להיות תקוע כאן לנצח!".
אחרי שתיקה רבה של ניצן, היא פתחה את פיה." נראה לי-" היא אמרה, "לא.. זה לא.. אולי- כן?"
"מה?" שאל אותה יוסי, " אולי-" היא השיבה כתוהה עם מחשבתה נכונה, " כשפתחתי את המחשב, אז פתחתי רק את הפורום, לא שום דבר אחר. גם אתה ככה תמיד עושה יוסי, אבל למשל- דני- יכול להיות שפתחת כמה לשוניות?". "שני חשב קצת ולאחר מכן פניו התבהרו, "כן!" הוא אמר בהתרגשות, "פתחתי את הפורום, פתחתי את גוגל, ולשוניה חדשה ריקה ולבנה...".
דממה הייתה בינהם. "זה לא קצת מוזר ?" שאל יוסי, "טוב זה בטח חלום שלי.." הוא צבט את עצמו- אך כלום לא קרה.
"אז זה חלום של מעיין?" הוא שאל והלך לעבר מעיין כמחכה להזדמנות לקפוץ על טרפו. "יוסי.." אמרה ניצן ולקחה אותו בחזרה למקומו. "אל תעשה לנו עכשיו ציד..."
[u]גוגל, מנוע חיפוש, 15.00[/u]
בזזזזטט נשמע קול מלמעלה. תמונה של איש בלונדיני עם משקפיים גדולות ואף עקום נשאה מלמעלה.
הנער גיחך.
"שלום לכל העולם" הוא אמר באנגלית חסרת מבטא. "אני מבין שאתם כולכם כבר במחשב- נכון? יופי."
התמונה זזה קצת שמאלה, וראו את המחשב שלו- שבתוכו נראו כמה מסכים קטנים- כמו מצלמות.
"אלה כמה מקומות חשובים ברשת. הנה גוגל- או!" הוא אמר והצביע על מסך קטן ולבן עם המילה גוגל כתובה בראשו. "אני רואה שיש לנו שם ילדונת שלא יודעת מה לעשות... מה נשמע קטנטונת?!"
בתמונה נראתה נערה כבת שלוש עשרה. שערה היה בלונדיני-זהב חלק ובקצוותיו גלי, עיינייה היו בצבע אגוז נוטות לכיוון ירוק- וברקו מזעם. היא לבשה מכנסי ברמודה שחורים, גופייה צמודה עם קצת מחשוף מקדימה, ונעלי סקטור חומות- "אולסטאר" עם סקוטצ'ים.
הילה מיד שמה לב שזו היא. "מה עשית לי?!" היא צעקה בזעם "איך עשית את זה?!"
"אני רואה שאת הולכת ישר ולעניין" הוא אמר והזיז את המצלמה בחזרה אליו. "אני נגעל מאופי האדם כל הזמן. לגלות ולגלות ולגלות. אז מה יקרה אם לא יהיה אדם לגלות? יהיה נפלא!"
הוא הזיז את המצלמה לצד ימין- ונראה מחשב שעל מסכו נראה כמו עיגול קטן וסגול שמסתובב, ונתונים רצים כל הזמן.
"זה החלקיק היגס המפורסם." הוא אמר וסובב את המצלמה בחזרה. חיוך שטני נראה על פניו. "אני הייתי חלק מן הניסוי המפורסם- אך העיפו אותי כי גילו שפרצתי למסמכים שלא מיועדים לי." היוא חייך והתחיל לגחך.
"לחלקיק הזה תכונות רבות ויפות." הוא המשיך. "ובעזרתו ובעזרת ידעי הרב הכנסתי לאייסיקיו והמסנג'ר החדשים פרצה- ווירוס קטן שגרם לכולם להשאב למחשב. אני פשוט חולה מדע בדיוני... מה לעשות...חוץ מזה אני לא יודע מה זה יעשה." הוא אמר וחיוכו השטני גדל.
"אולי יעלים אתכם לנצח, אולי יגרום למחשב להתעורר לחיים, אולי להוציא אתכם מהמחשב עצמו. לא ידוע." הוא המשיך. "אז- ביי."
[u]פורום פוקימונס, דיבורים, נו"ד[/u]
ההתרגשות שבין הנערים והנערות נעלמה.
"שמעתם?" שאלה ניצן בפחד, "אנחנו- תקועים, בתוך המחשב- אולי ל-ל-נצ-לנצח..."
"מילא להתקע בתוך מחשב!" אמר נער כבן חמש עשרה שיצא מתוך פתח בתחתית העמוד שהיה כתוב מעליו "דיבורים ואקטואליה". שיערו היה בלונדיני-חום, ובעייניו החומות נראה שמץ של דאגה מוסתר בזיק של נחישות. הוא לבש חולצה שחורה שהיה כתוב עליה "טריאתלון", וג'ינס ארוך. "לא ראיתם מי הייתה בתוך התמונה? אתם לא זוכרים כמה שהיא אמרה שיש לה שער בלונד זהב חלק ובקצוות גלי, ושיש לה עייניים ירוקות? אני בטוח שזו היא!"
"אם זו היא-" שאל יוסי בתמיהה, "איך אתה מתכוון להציל אותה בכלל? היא בגוגל- לא ראית?!"
"גוגל?" מעיין שאלה כמתוך חלום, "אני פתחתי לשונית של גוגל לפני שנכנסנו לכאן- אז אולי.." היא לחצה על הכפתור שבחגורתה ונעלמה.
"מוזר כאן" אמרה ניצן והלכה לכיוון הפתח. "אני הולכת למשחק של הילה. ראיתי שהיא נתנה בהמשך של יוסי קישור לאקס מן.. היא כתבה שזה אמיתי... ואם אנחנו בתוך מחשב- זה יהיה ממש מגניב.." היא נעלמה בתוך הפתח.
"חכי לי!" צעק יוסי ורץ אחריה במהירות, "אני אכין לך פופקורן!".
[u]גוגל, מנוע חיפוש[/u]
הבזק אור לבן קטע את מחשבותיה של הילה. "מעין?!" היא שאלה בפליאה, "מה- איך- למה- מהההה?!" היא צעקה בבלבול.
"לא שמעת את הפסיכי ההוא?" מעיין שאלה, "את בגוגל... הלו... וכמו שאתה רואה על החגורה שלי ושלך- הכפתור הזה- זה כמו הטאב במקלדת... לעבור בין לשוניות... "
"אני פתחתי לשונית של פוקימון!" הילה אמרה בשמחה ומיד לחצה על הטאב ונעלמה.
"רק-" מעיין התחילה לאמר אבל הילה כבר לא הייתה כאן. "תחכי לי..."
מעיין לחצה על הכפתור.
-
><"
אל תצוד לי כאן?!
מגניבD:
פרק חמוד,אני צריך להופיע יותר כי אני כוסוןD:
מחכה לפרק הבאD:
-
-
תודה ^^
לא הבנתי יוסיO:
את זה:
"אל תצוד לי כאן?!"
אני כתבתי את זה?
-
-
פרק נחמד.
אבל למה לעזאזל השם שלי לא מופיע בכלל אם אני מופיע בפרק?!
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 15 2008, 08:18 PM
[b] תודה ^^
לא הבנתי יוסיO:
את זה:
"אל תצוד לי כאן?!"
אני כתבתי את זה? [/b][/quote]
[quote][b]"אז זה חלום של מעיין?" הוא שאל והלך לעבר מעיין כמחכה להזדמנות לקפוץ על טרפו. "יוסי.." אמרה ניצן ולקחה אותו בחזרה למקומו. "אל תעשה לנו עכשיו ציד..."[/b][/quote]
אני מתכוון לשורה הזאת!
O:"
-
פרק קצר O:
תעשי קצת אקשן ודברים מצחיקים. בינתיים אנחנו רק מדברים S:
-
-
אוקי ^^
דברים מצחיקים יש לי בעיה לפעמים..
אבל תכף יתחיל העניין האמיתי של הסיפור ^^
למי שרוצה ספויילר-
אז הוא יצטרך לעשות חקירה D:
[b]רמז להשגת הספוילר[/b]
[u] בשביל להבין את הספוילר, פשוט תצטרכו לקרוא את הסיפור, ואולי לחפש בפורום. בסיפור נתתי את אחד הרמזים הגדולים, ובפורורם גם מפוזרים רמזים קטנים ^^[/u]
-
-
הילה זו אור ^__^
סיפור מדהים, לא הצלחתי להפסיק לקרוא אותו :o
מחכה לפרק הבא, תעדכני אותי כשאת מעלה אותו (:
אוהבת 333>
אור.
-
[b] פרק 3 – מוזר פה.[/b]
"נו?" שאלה ניצן שישבה על השוק של יוסי כדי להכאיב לו. "מה עושים?".
"לא יודע" ענה לה אסף, "משעמם פה טיחו.". "מה התחלת לדבר סלנג?" שאל יוסי, "אם אתה רוצה להיות ארס אתה צריך לקחת שיעורים ממני. לא מנדב. נדב לא ארס."
"יוסי," אמרה לו הילה, "אתה סוטה.". "מה קשור?" הוא שאל כתגובה. "סתם." הילה ענתה. "זה נכון."
"היא צודקת." אמר נער בעל שיער בלונד-כהה ועור שזוף. עייניו היו חומות כהות עם זיקים של שובבות. הוא לבש מכנסיים קצרים שחורים, וחולצה כחולה של סימפסון, שנכתב עליה "Two Beer, or not, Two Beer" . "יוסי סתם סוטה."
"מי אתה?!" שאל יוסי בפליאה," ואיך הגעת לכאן?!".
"חשבתי שאתה יותר חכם." נאנח הנער. " אותך אפשר לזהות, גם את כל מי שפה. - אבל אותי לא- אה יוסי?".
"גיל?" שאלה ניצן בספק. "זהו שמי." הוא ענה בניצחון. "שם יפה. זה מסביר למה אני תמיד שמח.".
[i]לא קשה להבין את זה...[/i] חשבה לעצמה מעיין. [i] כל היום ' יפי פופי פאפי פה'. שישתוק פעם אחת...[/i].
"אני-" גיל התחיל לאמר אבל לא סיים את המשפט. "אתה..." חזר אחריו יוסי, "אתה- רוצה להתוודות בפיניו? אתה הומו?". גיל לא הגיב. הוא ניסה לדבר אך לא הצליח.
[i] למה – לעזאזאל – אני – לא – מצליח – לפתוח – את – הפה?![/i] הוא חשב ונאבק בלסתותיו. הוא ניסה לפתוח את פיו אך לא הצליח. [i] לעזאזל! הפה המוזר הזה![/i].
"הכל בסדר גיל?" שאל דני. "אתה נראה מאוד- אממ – מוזר.". גיל היה נראה מוזר מכיוון שהוא שלח את ידיו לעבר פיו וניסה לפתוח אותו-אך ללא הצלחה. הוא קם ורץ לעבר הפתח, ונעלם.
[i]ילד מוזר[/i] חשבה לה מעיין. [i] יש לו בעיות נראה לי...[/i].
[u]פוקימונס, לוח הבקרה של גיל.[/u]
[i]מה לעזאזאל!? [/i] גיל צעק בתוך עצמו מנסה להרביץ לפיו. [i]איך – אני - לא – מצליח ?![/i]
[u]במרחק של עשרי מטר משם[/u]
"דווקא מסכן הגיל הזה." אמרה מעיין. "איך הוא לא יכול לפתוח את הפה.. כאילו הוא אכל דבק...".
"אל גיל אני דווקא לא אתפלא אם זה באמת קרה לו." אמר אסף, "הוא לפעמים יכול לא לחשוב בהגיון. מה לעזאזאל טעים בפיצה?!". "הרבה!" ענתה לו הילה. "מרגריטה הכי טוב...". "תשעה מליון!" השלימה אותה ניצן. " ' מגה ג. מגיעה להציל את המחירים!' רק שתבוא להציל אותנו... הכיעור שלה יביס את המחשב הזה...". "את רצינית?" שאל יוסי באיפוק." המחשב הזה מפרסם פרסומות שלה!"
"לא דיברנו על גיל?!?!" צעק דני והשתיק את כולם. " דבירם מוזרים קורים כאן..."
"אווץ'!" צרחה הילה בעוצמה רבה שחירשה את דני שישב לידה. "הידיים שלי!" הילה נאנקה מכאבים, וליטפה את השקעים שבין האצבעות בחוזקה. "השקעי מיקי-מאוס כואבים לי!".
"שקעי מיקי מאוס?" שאל דני בפרצוף אדיש. "מה נהיית לי? וולט דיסני?!", "ומה אתה?! יא מתנשא אחד!". "מה קרה לך?!" דני שאל בכעס, "כואב לך באצבעות המתוקות אז את מתחילה לקלל?".
"שקט!" צעקה ניצן וקמה ממקומה. "הילה- אמרת שיש לך טאב גוגל, נחפש באינטרנט מה זה. דני- לך לגן."
כאשר ניצן הלכה בזעם עם הילה הן חלפו על פני גיל.
"מה קרה להן?" הוא שאל. "יוסי...".
"זה לא אני!" ענה יוסי בכעס. "ועכשיו אתה כן מדבר?!".
"יוסי-" אסף פתח את פיו לאחר כמה דקות ששתק, "מה זה על היד שלך? כפפה שחורה?"
-
קולO:<
אתה הומו? זה הכי הצחיקD:
-
למה לי ללכת לגן? O:
פרק מגניב.
-
-
לא שמתי לב שזה קצר ><"
זה היה בוארד..
D: