מקום אחרון במ״ת שלי ! Pokemon the forbidden island
Printable View
מקום אחרון במ״ת שלי ! Pokemon the forbidden island
ראשון
אבל אמרתי שאני ראשון .. ולמה ספאם ? -.-
היי כולם
עדן, אתה באמת פורש מהפורום המתחרה?.
והיי כולם.
מה שלום כולם?.
[QUOTE=Batista;1067439]מה שלום כולם?.[/QUOTE]
אני מצוין מה איתך?
אמא שלי עם ציריים היא הולך ללדת כל רגע
חזרתי מאוכל,
יש בינתיים 2 שבמקום השני בחידון,
נראה מי ישבור אותו,
בחלק הבא.
היי כולם
יאלה יש לי ספגטי בחולצה פחחח
הדבר הזה קר..
אממ עוד כמה הודעות הקדשה!
ושאלה פקודה ועוד כמה
תירשמו למ''ת שלי!!!
[quote=SportMan;1067451]חזרתי מאוכל,
יש בינתיים 2 שבמקום השני בחידון,
נראה מי ישבור אותו,
בחלק הבא.[/quote]
שכחתי לעשות שיר רקע,
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=8b8cGhxhAsY[/URL]
מיאו לכולם!
(סיגל, אני אגיב במ"ת שלך עוד מעט).
היי כולם
ונל יופי ואני ישמח אם תגיבי מהר כי אני עוד כמה זמן הולכת..
סיגל ביקשתי בהערות השקעה בתגובות ..
אני לא משקיעה?
תסתכל אל ההודעות שלי עכשיו
זה איזה שלוש שורות לפחות!
למישהו שכותב שורה אחת!
כאשר מישהו יכתוב איזה שלוש שורות היה לי חומר לכתיבה כרגע אני מנסה כמה שאני יכולה
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=39135[/URL]
חברה תעשו את זה.
עכשיו יש לי מסר מליאור:
[QUOTE]
[RIGHT]fgfg[FONT=Segoe UI][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Segoe UI][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Segoe UI][SIZE=2][COLOR=#545454] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454]אומר/ת:[/RIGHT]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Segoe UI][SIZE=2][FONT=Segoe UI][SIZE=2][RIGHT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2]תרצה שאני יעביר הודעה לנו"ד, לכתוב משהו שתרצה להגיד[/RIGHT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Segoe UI][SIZE=2][FONT=Segoe UI][SIZE=2][RIGHT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2]?[/RIGHT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=#545454][SIZE=2][COLOR=#545454][RIGHT]monster[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][FONT=Segoe UI][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Segoe UI][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Segoe UI][SIZE=2][COLOR=#545454] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454]אומר/ת:[/RIGHT]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Segoe UI][SIZE=2][FONT=Segoe UI][SIZE=2][RIGHT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2]כן[/RIGHT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Segoe UI][SIZE=2][FONT=Segoe UI][SIZE=2][RIGHT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2]לכול שחקני שלושה מחוזות אם אתם רוצים מקום שמור במשחק החדש שלי.אז תגידו לי[/RIGHT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
מה קורה אנשים?
היי פו רוצה להירשם למ''ת שלי?
[QUOTE=sigal123;1067497]היי פו רוצה להירשם למ''ת שלי?[/QUOTE]
אני אשמח.
איזה משחק?
היי כולם
זה pokemon h2o
ואני ישמח שעוד ירשמו אפילו..
[COLOR="White"][SIZE="7"]היי כולם!!![/SIZE][/COLOR]
היי איתי,
מה קורה?.
[SPOILER][COLOR="white"][SPOILER][COLOR="White"][SPOILER]מה[/SPOILER][/COLOR]
קורה[/SPOILER]
אנשים נחמדים?![/COLOR][/SPOILER]
הכל טוב יצא הפרק של נארוטו שיפודן עם תרגום לאנגלית
שוב,
לכל השחקנים של ליאור
[RIGHT]
[QUOTE] [RIGHT]fgfg[FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454]אומר/ת:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[RIGHT][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2]תרצה שאני יעביר הודעה לנו"ד, לכתוב משהו שתרצה להגיד[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[RIGHT][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2]?[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=#545454][SIZE=2][COLOR=#545454]
[RIGHT]monster[/RIGHT]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][RIGHT][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454]אומר/ת:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#545454]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[RIGHT][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2]כן[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2]לכול שחקני שלושה מחוזות אם אתם רוצים מקום שמור במשחק החדש שלי.אז תגידו לי[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[/QUOTE][/RIGHT]
בסדר אבי עוד 5 שעות ועולה הפרק עם תרגום
יש לי שאלה:
רק ניבx10 יכול לאשר משחקי תפקידים? :x
שלום
בוקר טוב.
מה נשמע?
איך החיים?
[QUOTE=Pooh;1067535]יש לי שאלה:
רק ניבx10 יכול לאשר משחקי תפקידים? :x[/QUOTE]
לא גם אלכס
[quote=!!~איתי~!!;1067547]לא גם אלכס[/quote]
מי זה אלכס?
[QUOTE=Pooh;1067548]מי זה אלכס?[/QUOTE]
הבן באדום ><
מנהל ראשי ומנהל חת''ם
[quote=!!~איתי~!!;1067550]הבן באדום ><
מנהל ראשי ומנהל חת''ם[/quote]
טוב תודה
[QUOTE=Pooh;1067551]טוב תודה[/QUOTE]
קישור לפרופיל שלו [url]http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=6398[/url]
מי כאן?
[QUOTE=!!~איתי~!!;1067552]קישור לפרופיל שלו [url]http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=6398[/url]
מי כאן?[/QUOTE]
תודה
יש פורום מתחרה? שלחו לי אותו בה"פ
[QUOTE=Randy Orton;1067555]יש פורום מתחרה? שלחו לי אותו בה"פ[/QUOTE]
מי שלח?
וכן
[quote=!!~איתי~!!;1067556]מי שלח?
וכן[/quote]
אני מבקש שישלחו Oo"
[QUOTE=Randy Orton;1067557]אני מבקש שישלחו Oo"[/QUOTE]
יש לי אותו אבל הוא לא משהו הקהילה שם כמעט 50 אנשים ו20 פעילים
והאנשים שם חראות