-
המצב בפורום מדאיג אותי!
ניצן, מנהל ראשית. רשמה לפני יומיים 10 הודעות שכולן מסתכמות בכמה מילים בודדות ושוליות.
ההודעה האחרונה שלה היתה ב31.3 ולאחר מכן ב14.4.
מצטער לבשר לכם חברים יקרים, [u]תם זמנה[/u].
אני רואה אנשים יורדים מניהול (ראה להלן אלכס), אנשים שהפורום היה חלק מהלב שלהם ואני פשוט מוחא על כך בכל תוקף!
אני זוכר בזמנו שאלכס הוריד את ניצן מניהול, אתה מבין רותם? אתה טעית! אלכס צדק! הוא צפה מראש שניצן נצלנית לא קטנה והוריד אותה.
מה גם שרוב הסיכויים שאני אקבל עכשיו באן, אני מקווה שאם יהיה הדבר תעשו איזה מחאה להחזרתי. אני בסה"כ רוצה בטובת הפורום ולא בטובת האפליה הפסולה שנוצרה כאן.
ישנם משתמשים רבים שאכפת להם מהפורום, ראו לדוגמה את Stm, בלעדיו לא היה פורום, הוא הגרעין של פורום פוקימון! כמו Stm יש עוד אלפים שרק מחפשים לתרום מעומק ליבם ומקבלים כתודה חרא.
אני שולח לניצן ברכת הצלחה רבה! היית מנהלת מדהימה [u]ואהובה[/u]. יותר ממגיע לך לקבל חברת כבוד!
בהצלחה בהמשך!
-
[b]מי זאת שיר?
זאת שהייתה מנהלת אנימה מנגה ומצויירים?,
מתי היא הייתה בכלל מנהלת ראשית?
ותחליט, בהתחלה היא נצלנית ועכשיו מגיע לך חברת כבוד? O_o...,
תחליט מה אתה רוצה להגיד ואז תדבר....[/b]
-
[QUOTE=♣DarkGaara♣;1069649][b]מי זאת שיר?
זאת שהייתה מנהלת אנימה מנגה ומצויירים?,
מתי היא הייתה בכלל מנהלת ראשית?
ותחליט, בהתחלה היא נצלנית ועכשיו מגיע לך חברת כבוד? O_o...,
תחליט מה אתה רוצה להגיד ואז תדבר....[/b][/QUOTE]
טעות שלי, מרוב שהיא לא פעילה קראתי לה שיר, התכוונתי לניצן.
מגיע לה חברת כבוד על הזמנים עברו, אבל מה לעשות, זמנה תם ויש אחרים שישמחו להחליף אותה.
-
אתה די צודק,הפורום מתייבש ויש כאלה שתורמים ולא מתייחסים אליהם בכלל..אפילו לא רואים את התרומה..ואתה באמת צודק לגבי stm..הוא לדעתי המשתמש שהכי מגיע לו!
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1069663]אתה די צודק,הפורום מתייבש ויש כאלה שתורמים ולא מתייחסים אליהם בכלל..אפילו לא רואים את התרומה..ואתה באמת צודק לגבי stm..הוא לדעתי המשתמש שהכי מגיע לו![/QUOTE]
STM הוא פנינה חשובה, מלבדו יש עוד הרבה כאלה.
גלשתי במהלך השבת בפורום ומצאתי הרבה אוצרות שתורמים ואני עצוב להגיד לך, אף אחד לא שם לב להשקעה שלהם.
זה הזמן לעשות מהפיכה, העיפו את ניצן מראשי ותתחילו לראות את הדור החדש של משקיעני הפורום!
מה שהולך פה זה פשוט בזיון במלוא המובן.
-
למה אלכס ירד באמת ?
ניצן = Galactico ?
-
[QUOTE=Virus;1069668]למה אלכס ירד באמת ?
ניצן = Galactico ?[/QUOTE]
כן, מרוב שהיא לא פעילה הדור החדש לא מודע שיש מנהלת ראשית בכלל.
-
כן אתה צודק. אנשים משקיעים ומקבלים חרא כתודה. אני התחלתי לעשות פרויקט שיכול להרים את הפורום כמו מגזין פוקימונ'ס ואף אחד לא מסתכל. פשוט שמים --- (אתם יודעים למה אני מתכוון)
-
-
אני מנסה להחיות את פורום ספורט
ואפילו המנהל שם בקושי מגיב..
באמת מגיע לניצן לרדת מהניהול
לגבי Stm אני חושב שהוא אמר שהוא לא רוצה להיות פקח או מנהל ראשי..
-
[QUOTE=indoneJa;1069709]אני מנסה להחיות את פורום ספורט
לגבי Stm אני חושב שהוא אמר שהוא לא רוצה להיות פקח או מנהל ראשי..[/QUOTE]
ציינתי אותו כדוגמה על מנת להראות כמה משקיעים ללא דרגה ישנם בפורום :)
-
לא ממש הבנתי..אז מה הסיכום? מה אתם רוצים שההנלה יעשו?
-
[QUOTE=indoneJa;1069709]אני מנסה להחיות את פורום ספורט
לגבי Stm אני חושב שהוא אמר שהוא לא רוצה להיות פקח או מנהל ראשי..[/QUOTE]
צודק. מוזיקה וספורט כבר מתים, ספרות גוסס, חת"מ עוד פעיל איכשהו, ככה גם ציור, וכל השאר לא פעילים כבר כל כך הרבה זמן שאין טעם להחזיק אותם. בקיצור היחידים הפעילים בפורום הם חת"מ וציור.
-
גם חסרים הרבה מנהלים
לדעתי צריך לעשות בחירות לניהול
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1069712]לא ממש הבנתי..אז מה הסיכום? מה אתם רוצים שההנלה יעשו?[/QUOTE]
הסיכום הוא כזה :
ההנהלה צריכה להוריד את המנהלים שסתם נהנים "לתפוס כותרת" ולמנות במקומם את המשקיענים באמת.
ותאמין לי שיש לא מעט כאלה :wink:
-
גם צריך לפורומים שאין בהם כלום ומשקיעים..וגם כאלה יש הרבה..אבל צריך לפנות להנהלה..
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1069723]גם צריך לפורומים שאין בהם כלום ומשקיעים..וגם כאלה יש הרבה..אבל צריך לפנות להנהלה..[/QUOTE]
ההנהלה לא תעשה כלום. אם באמת היה אכפת להם מהפורומים המתים הם היו כבר שמים מנהלים משקיענים
-
שמתם לב כמה אנשים משקיעים בפורום ציור ממוחשב ואין אפילו מנהל..
-
הפורום מת. הרבה יותר קשה למנוע את זה מאשר לעשות את זה.
כל הפורומים נרצחו באחרי שהם נפתחו. נגיד אוכל ומתכונים, תוך שעה נפתחו לו 3 עמודים ועכשיו רק אלכס (שפרש) נמצא בו. הפורום הזה נרצח בדם קר.
פורום סלולרי, נהרג ע"י קרינה. הדבר היחידי שהיה בו זה הדברים של רותם ועוד דברים שאיתי [U]מנהל ספורט [/U]עשה. פורום חת"ם הורעל, כל משחק שהוא לא פוקימון נדקר. הוא שוכב על הרצפה אך ל"הוטהוט" לא אכפת מזה.
פורום ד"א הוא חיי, מספאם. הדבר היחידי שקורה בו זה הנו"ד, ושבעבר אני ועוד כמה משתמשים ניסינו להעלות בו אקטואליה, כדי שהוא היה פחות מוספם, קיבלנו יריקות. כן, ואני אומר את זה, מי שעשה בערך 20 K מספאם. פורום ציור ממוחשב חיי על ההשקעה של פוזון וגם קצת על קודאק. האנשים בו משקיעים, ואז "הרוצח" מגיע והאנשים נופלים. והפעם ה"מולטרס הוטהוט" לא רואה את ירידת האנשים בפורום זה.
הפורומים היחדים שנדקרו ברגל ולא בלב זה הפורומים של stm. הרבה משתמשים הולכים אל הפורומים האלה וstm תמיד מונע ספאם או כל דבר שלא דרוש בפורומים שלו. כל פעם שהם נפצעים, הוא מגיע ושם להם פולידין וחובש אותם. הפורומים האלה חיים ע"י stm ואם הוא ירד, הם ימותו מאובדן דם.
כנראה שכמעט לכל דבר יש סוף. וגם לפורום הזה, היה. אני מאמין שכל השקעת הזמן של משתמשים בו שדרשו את השקעתם בחזרה, לא יקבלו אותה. גם אם אני יקבל באן וההודעה תצונזר, אני את הדברים שלי אמרתי. עכשיו רותם, אתה יכול לראות מראה של מה שקורה פה. את הפורום.
-
[QUOTE=תסתכל למעלה;1069733]הפורום מת. הרבה יותר קשה למנוע את זה מאשר לעשות את זה.
כל הפורומים נרצחו באחרי שהם נפתחו. נגיד אוכל ומתכונים, תוך שעה נפתחו לו 3 עמודים ועכשיו רק אלכס (שפרש) נמצא בו. הפורום הזה נרצח בדם קר.
פורום סלולרי, נהרג ע"י קרינה. הדבר היחידי שהיה בו זה הדברים של רותם ועוד דברים שאיתי [U]מנהל ספורט [/U]עשה. פורום חת"ם הורעל, כל משחק שהוא לא פוקימון נדקר. הוא שוכב על הרצפה אך ל"הוטהוט" לא אכפת מזה.
פורום ד"א הוא חיי, מספאם. הדבר היחידי שקורה בו זה הנו"ד, ושבעבר אני ועוד כמה משתמשים ניסינו להעלות בו אקטואליה, כדי שהוא היה פחות מוספם, קיבלנו יריקות. כן, ואני אומר את זה, מי שעשה בערך 20 K מספאם. פורום ציור ממוחשב חיי על ההשקעה של פוזון וגם קצת על קודאק. האנשים בו משקיעים, ואז "הרוצח" מגיע והאנשים נופלים. והפעם ה"מולטרס הוטהוט" לא רואה את ירידת האנשים בפורום זה.
הפורומים היחדים שנדקרו ברגל ולא בלב זה הפורומים של stm. הרבה משתמשים הולכים אל הפורומים האלה וstm תמיד מונע ספאם או כל דבר שלא דרוש בפורומים שלו. כל פעם שהם נפצעים, הוא מגיע ושם להם פולידין וחובש אותם. הפורומים האלה חיים ע"י stm ואם הוא ירד, הם ימותו מאובדן דם.
כנראה שכמעט לכל דבר יש סוף. וגם לפורום הזה, היה. אני מאמין שכל השקעת הזמן של משתמשים בו שדרשו את השקעתם בחזרה, לא יקבלו אותה. גם אם אני יקבל באן וההודעה תצונזר, אני את הדברים שלי אמרתי. עכשיו רותם, אתה יכול לראות מראה של מה שקורה פה. את הפורום.[/QUOTE]
שכחת את פורום מוזיקה שאף אחד לא נכנס. מתפרסם שם אשכול בערך פעם החודש. ניסיתי להשקיע אבל קיבלתי יריקה בפרצוף. אף אחד אפילו לא הסתכל לשם.
כנראה זה הסוף. לא של הפורום, אלא של פוקימון בישראל
-
שכחתי גם להגיד על פורום מנהלים. הפורום נעלם למנהלים ועלה רק להנהלה הגבוה. ועכשיו שאלכס פרש וניצן לא פה, פורום מנהלים הוא "פורום רותם". בפורום הזה רותם מחליט את ההחלטות שלו ועכשיו שאין מנהלים, יש לרותם החלטות דיקטטוריות. לא בגללו, אלא בגלל המשתמשים שהחליטו לא להזיז את עצמם ורק להביט בדברים שככה הורידו את המנהלים.
-
אני מבין מאיפה באה התלונה שלך,אבל אתה צריך לחשוב על זה לעומק.
אם ניצן פורשת כל ההנהלה יכולה לקרוס-גם אם היא לא פעילה היא עדיין עושה פה עבודה.
אלכס פרש,עומר פרש,אני פרשתי-אם עכשיו ניצן תפרוש הבנאדם היחיד שיישאר בהנהלה הגבוהה חוץ מרותם יהיה אדם.
ואני לא חושב שילדים בני 12 יוכלו לנהל את הפורום כמו שצריך ולשמור על הקוואליטי שלו (שהאמת-כבר לא משהו).
עידוס שים את עצמך במקום מי שקובע-מה אתה היית עושה?מעיף את ניצן?ומה אז כשאין לך צוות של מנהלים?את מי היית ממנה?
-
תפסיקו להגיד פורום מת ופורום זה ופורום ככה ...
אתם רוצים להחיות אותו ? שכל אחד פה ייקח לעצמו יוזמה אישית .
וכל אחד יעשה 3 מדריכים לכל מיני דברים .
סיקורים מדריכים לא יודע מה ... תעשו את זה ותראו איך הפורום קם שוב ! איך יהיה יותר עניין ועוד אנשים יבואו !
-
מנסים. אתה יודע מה ההרגשה כשאתה עובד שעתיים על משהו שירים את הפורום לשמיים ויורקים לך בפרצוף?
כי אני יודע טוב מאוד
-
[QUOTE=cladino;1069747]מנסים. אתה יודע מה ההרגשה כשאתה עובד שעתיים על משהו שירים את הפורום לשמיים ויורקים לך בפרצוף?
כי אני יודע טוב מאוד[/QUOTE]
כן ?! אז תן דוגמא ! מה עשית ?
-
לי יש כמה רעיונות להחיות את פורום ספורט אבל אני לא יודע מי צריך לתת לי אישור
-
[QUOTE=Virus;1069748]כן ?! אז תן דוגמא ! מה עשית ?[/QUOTE]
מה כתוב בחתימה שלי בצבע כחול?
[QUOTE=indoneJa;1069749]לי יש כמה רעיונות להחיות את פורום ספורט אבל אני לא יודע מי צריך לתת לי אישור[/QUOTE]
פשוט תעשה. אל תשאל
-
[quote=indoneJa;1069749]לי יש כמה רעיונות להחיות את פורום ספורט אבל אני לא יודע מי צריך לתת לי אישור[/quote]
אם מנהל פורום ספורט לא עונה לך דבר עם אדם(הפקח),הוא יידאג לך...
-
[QUOTE=SexStyle;1069754]אם מנהל פורום ספורט לא עונה לך דבר עם אדם(הפקח),הוא יידאג לך...[/QUOTE]
אדם זה מנהל פורום ספרות?
-
[quote=indoneJa;1069758]אדם זה מנהל פורום ספרות?[/quote]
כן.
-
אוקיי אז אני מתכנן לעשות משהו גדול שיחייה את כל הפורום .
כל מי שמעוניין לעזור , לתרום , ולהשתתף שיישלח אליי ה"פ .
-
שלחתי
אתה יכול להגיד לי בה"פ מה אתה מתכנן?
-
[quote=SexStyle;1069743]אני מבין מאיפה באה התלונה שלך,אבל אתה צריך לחשוב על זה לעומק.
אם ניצן פורשת כל ההנהלה יכולה לקרוס-גם אם היא לא פעילה היא עדיין עושה פה עבודה.
אלכס פרש,עומר פרש,אני פרשתי-אם עכשיו ניצן תפרוש הבנאדם היחיד שיישאר בהנהלה הגבוהה חוץ מרותם יהיה אדם.
ואני לא חושב שילדים בני 12 יוכלו לנהל את הפורום כמו שצריך ולשמור על הקוואליטי שלו (שהאמת-כבר לא משהו).
עידוס שים את עצמך במקום מי שקובע-מה אתה היית עושה?מעיף את ניצן?ומה אז כשאין לך צוות של מנהלים?את מי היית ממנה?[/quote]
יש פה מספיק אנשים שהם לא בני 12 ובתאוריה יכולים לפקח על הפורומים אבל השאלה עד כמה הם קרובים להנהלה ורוצים לעשוק בעבודה חוסרת הערכה הזאת
כל מי שעולה לאיזו שהיא עמדת פיקוד ישר ניקטע ע"י אנשים שרק מחפשים את ההנהלה
אם רוצים באמת לעלות מנהלים צריך לעשות חיפוש רחב [B][U]אבל לרותם אין לזה זמן [/U][/B]ורצון
-
[b]צריך להוריד את כל המנהלים שיש כרגע (אני מתכוון גם אליי ,ובכך מדגיש שאני לא נשאר בניהול כי הוא ניהול אלא כי אני אוהב להשקיע )
ולעשות סינון קפדני למנהלים חדשים .[/b]
-
דבר כזה לא יקרה
ואתה יודע זאת טוב מאוד
-
כמו שאמרתי מקודם לדעתי צריך לעשות בחירות חדשות
תשימו לב שברוב הפורומים אין מנהלים..
-
מהפכת פוקימונס 2011 יוצאת לדרך?
הנה אנחנו ב"שבת הגדולה", אותה שבת בה קרו ניסים רבים לעם ישראל במשך שנים רבים!
אנחנו בפתחו של חודש ניסן! חודש הניסים של עם ישראל, ואני שואל, האם הנס יגיע גם לכאן?
-
אני אישית מסכים עם ארווין
וחוץ מזה באמת שני שליש מהפורומים חסרי מנהלים
-
לפורומים שהם לא פעילים לא צריכים מנהלים
-
פשוט תתביישו לכם!
אין לכם טיפת כבוד?
אין לכם יותר מה לעשות אז אתם יוצאים עכשיו על ניצן? העפת את אלכס, שהיה השעיר לעזאזל שלכם, גרמת לעומר השני לפרוש וככה לכל אדם שמנהל בפורום.
תתביישו לכם.
עלק מהפכה!
תתהפכו על עצמכם.
פשוט זבלים!