אני רוצה להשיג פוקימונים זוהרים, יש ליהרבה פוקימונים, אם אתם רוצים החלפה אז תגידו את מי אתם רוצים על מי.
Printable View
אני רוצה להשיג פוקימונים זוהרים, יש ליהרבה פוקימונים, אם אתם רוצים החלפה אז תגידו את מי אתם רוצים על מי.
יש לי רק סוויקון זוהר
[QUOTE=liran cena;1070851]יש לי רק סוויקון זוהר[/QUOTE]
אני לא צריך את הכלבים זוהרים, אני צריך אחרים...
יש לי רטטה...חח..אבל הוא יכול להתפתח לרטיקייטס! ואם אין לך Hgss אז אתה רוצה גרידוס?
[QUOTE=~The KoDaK~;1070856]יש לי רטטה...חח..אבל הוא יכול להתפתח לרטיקייטס! ואם אין לך Hgss אז אתה רוצה גרידוס?[/QUOTE]
אוקי, אני רוצה רטטה זוהר...
אין לי HG/SS אבל כרגע אני לא רוצה/צריך גארידוס...
תקבע איתי פרטים בה"פ...
מה תיתן לי? (תציע..יש לי המון..)
יש לי מיוטו, ג'ירצי. (זוהרים)
[QUOTE=liran cena;1070861]יש לי מיוטו, ג'ירצי. (זוהרים)[/QUOTE]
אני רוצה את שניהם, מי אתה רוצה בתמורה?
גיא,תענה למה שרשמתי לך..
מי יש לך?
[QUOTE=liran cena;1070868]מי יש לך?[/QUOTE]
אני אתן לך על שניהם שיימין ודאוקסיס, מה אתה אומר?
שיימין יש לי וגם דיוקסיס (מצאתי את דיוקסיס ליד עיר המכון האחרונה ב Ss, נ.ב אין לי מושג איך עשיתי את זה)
[QUOTE=liran cena;1070873]שיימין יש לי וגם דיוקסיס (מצאתי את דיוקסיס ליד עיר המכון האחרונה ב Ss, נ.ב אין לי מושג איך עשיתי את זה)[/QUOTE]
אז רוצה דארקרי וקרסלייה?
יש לי את שניהם
[QUOTE=liran cena;1070883]יש לי את שניהם[/QUOTE]
איזה אגדיים אין לך?
סלבי, אבל כל מי שכתבתי לך חוץ מדארקרי וכראסליה בss שלי והם יכולים להימחק
יש לי פוניטה איוי פיצ'ו גרידוס ושלושת הכלבים כולם זוהרים מה אתה מציע?
[QUOTE=liran cena;1070887]סלבי, אבל כל מי שכתבתי לך חוץ מדארקרי וכראסליה בss שלי והם יכולים להימחק[/QUOTE]
אז אתה רוצה אותם?, ככה שלא יהיה סיכוי שהם ימחקו?
סלבי אין לי....
[QUOTE=benfabian22;1070891]יש לי פוניטה איוי פיצ'ו גרידוס ושלושת הכלבים כולם זוהרים מה אתה מציע?[/QUOTE]
מי אתה רוצה?, יש לי מאדיטייט זוהר...
יש לי מאדיצאם
יש לי מאדיצ'אם
נו? אז מה עם יש לך מאדיטייט כמו שאמרתי לך יש לי מאדיצאם, אתה מתבלבל מדיטייט הוא לא המפותח של מאדיצאם אתה יכול לבדוק בפרקים של סינו מול מנהיגת מכון סנופוינט יש לה מאדיצאם ואומרים שם שהוא המפותח של מדיטייט (למיילין היה מדיטייט
[QUOTE=liran cena;1070901]נו? אז מה עם יש לך מאדיטייט כמו שאמרתי לך יש לי מאדיצאם, אתה מתבלבל מדיטייט הוא לא המפותח של מאדיצאם אתה יכול לבדוק בפרקים של סינו מול מנהיגת מכון סנופוינט יש לה מאדיצאם ואומרים שם שהוא המפותח של מדיטייט (למיילין היה מדיטייט[/QUOTE]
אני יודע, התבלבלתי...
יש לי מאדיצ'ם...
אז כמו שאמרתי יש לי מדיצאם אני מצטער אבל הם נמחקו לי עכשיו יש לי בעיות אם Ss אז עכשיו נשאר לי רק פיצו זוהר מהאוונט, שלושת הכלבים בזוהר וגרידוס זוהר. אלה היחידים שנארו לי.
[QUOTE=liran cena;1070917]אז כמו שאמרתי יש לי מדיצאם אני מצטער אבל הם נמחקו לי עכשיו יש לי בעיות אם Ss אז עכשיו נשאר לי רק פיצו זוהר מהאוונט, שלושת הכלבים בזוהר וגרידוס זוהר. אלה היחידים שנארו לי.[/QUOTE]
מה אתה רוצה על הפיצ'ו הזוהר?
מי יש לך?
[QUOTE=liran cena;1070925]מי יש לך?[/QUOTE]
יש לי הרבה...
זוהרים יש לי רק מאדיצ'אם ושלושת הכלבים האגדיים...
אני רוצה דרקראי ודרגונייט רמה מאה (שאני יודע שיש לך) על פוניטה ואיוי והפיצ'ו הזוהר שלי יודע Volt Tackle אז תציע עליו בבקשה
[QUOTE=benfabian22;1070985]אני רוצה דרקראי ודרגונייט רמה מאה (שאני יודע שיש לך) על פוניטה ואיוי והפיצ'ו הזוהר שלי יודע Volt Tackle אז תציע עליו בבקשה[/QUOTE]
בסדר...
נעשה את ההחלפה מחר, אוקי?
בסדר אבל מה אני מקבל על הפיצ'ו שלי (הוא מפעיל את האיוונט)
גם לי יש את הפיצ'ו הזוהר מהאיוונט מה אתה מציע?
תגידו לי פשוט מי אתם רוצים ואני אגיד לכם אם יש לי אותו...(יש לי הרבה...)
אני יכול לתת לך בידריל זוהר .
[QUOTE=Virus;1071524]אני יכול לתת לך בידריל זוהר .[/QUOTE]
בסדר, מי אתה רוצה עליו?
חינם ..
מה המהלחים של המדיצ'אם הזוהר?
[QUOTE=Virus;1071560]חינם ..[/QUOTE]
וואי!, תודה רבה לך!!!
תודה, תודה תודה!
תגיד לי מתי אתה יכול....
[QUOTE=JARI95;1071603]מה המהלחים של המדיצ'אם הזוהר?[/QUOTE]
אני לא בטוח...,
אם אתה רוצה להחליף עליו תגיד לי מי תתן לי עליו ואני אבדוק את ההתקפות שלו...
אני אתן את הפיצ'ו הזוהר מהאיוונט עם יהיה לך יום אחד Hg Ss תוכל להישתמש בו כדי להשיג פוקימון
[quote=סלמנס;1071629]וואי!, תודה רבה לך!!!
תודה, תודה תודה!
תגיד לי מתי אתה יכול....
[/quote]
תשמע אני אתן לך מחר ובסוף זה יהיה רק 1~2 , אנשים ביקשו ממני לא להתחיל לחלק זוהרים כדי שה"בורסה" לא תרד .
יש לי את הכלבים את גרידוס את פיצ'ו (מהאיוונט) פוניטה ואיוי
יש לי את הכלבים בזוהר, פיצו ודיוקסיס זוהר