הסיפור חוזר ובגדול!
דף מיועד לעריכה.
Printable View
הסיפור חוזר ובגדול!
דף מיועד לעריכה.
[B][SIZE="5"][COLOR="Red"]פרק 1: האי.
[/COLOR][/SIZE][/B]
אני מניח שבגלל שהסיפור נקטע בפעם שעברה קצת יהיה קשה להיכנס לעניינים. גם הרבה דברים השתנו בפורום וכעת כל מה שנשאר זה שממה. פה בעולם סביבי הכל החל להתייבש, כנראה מחוסר פעילות שם אצלכם מול המחשב. אך אנו פה מנסים ככל האפשר לרענן את הפורום, שהוא בעצם העולם שלנו והחמצן שלנו מגיע מהפעילות שלכם.
אני רק זוכר את מה שקרה הבוקר. קמתי והבטתי סביבי, ראיתי פיקאצ׳ו עייף היושן סמוך אלי ועוד כמה פוקימונים סביבי.*
כן זה לא היה מוזר לי כלל. אחרי הכל, מאז שהפכתי אני עצמי לצ׳ארמנדר החיים הפכו מלאי הפתעות.
היה חם. לי אין כל בעיה עם מזג האוויר אך ללא ספק ניכר כי פוקימונים אחרים סבלו מזה.*
״אדם?״ נשמע קולו העייף של עומר. ״מה לעזאזל השעה?״
״תגיד לי מאיפה נראה לך שיש לי שעון?״ עניתי בכעס. ״אפילו השעון של הפורום לא מכוון.״
״תגיד, מה נעשה?״ שאל עומר. הוא התקרב לעברי בעייפות.
״מה הכוונה, מה נעשה?״ שאלתי, למרות שהיה לי ניחוש פרוע לכוונתו.
״אדם החיים פה מסריחים. משעמם לי נורא ואין מה לעשות, כבר נמאס לי לחשמל את אלכס, הוא מבואס וכבר לא מתעצבן עלי בחזרה.״
מסך לבן:
במקרה ולא קראתם את הסיפור בעבר (יש דבר כזה?!) כל משתמשי הפורום הפכו לפוקימונים. אני הפכתי לצ׳ארמנדר ועומר לפיקאצ׳ו ואילו אלכס הפך במפתיע למיאו (איש לא היה מנחש זאת נכון?) ועוד כמה משתמשים בפורום נראו ויצרו איתנו קשר.
״תגיד אדם?״ שאל עומר.
״מה?״
״נראה לי שמצאתי את פורום ספרות!״ אמר עומר בדרמתיות. ״נראה לך שפורום ספרות זה בעצם המסך הלבן?״
״לא ממש... הפורומים מסתתרי...״ התחלתי להסביר
״אז מה אתה חופר פה?!״ קטע אותי ״תסביר בקיצור! כולנו הפכנו לפוקימונים ומחפשים דרך לצאת מכאן! זהו!״
-_-׳
סוף מסך לבן.
״איפה אלכס נמצא בכלל?״ שאלתי את עומר ״הוא באיזור?״
״בוא נחפש אותו!״ הציע עומר ״אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל שיהיה..״
״תגיד?״ שאלתי את עומר לפתע ״הרגשת את האדמה רועדת מעט?״ הייתי משוכנע שהרגשתי רעידה קלה.
״לא ממש.״ עומר ענה.
אך בפעם השנייה לא היה ניתן לטעות, האדמה רעדה בעוצמה ואני ועומר נפלנו על הרצפה. סדקים עמוקים החלו להיווצר בקרקע ברעש גדול.
״מה קורה פה?!״ צרחתי בפחד, אני צעיר מכדי למות!*
עד מהרה הקרקע נהרסה לחלוטין, נראה כאילו האדמה מתפצלת והחלק שבו עמדנו אני ועומר החל לגבוהה. נשמע ׳קראק׳ מפחיד והתחלנו להתרומם גבוה באוויר, נראה כאילו נשארנו על מעין ׳אי׳ ענק ומסביבנו היה נראה כאילו הגענו לחלל.
״מה לעזאזל קרה פה?״ צרח עומר בבהלה.
שלט ענק בקע מהאדמה ועליו היה כתוב להפתעתינו מילה מוזרה ומפחידה. אני ועומר בהינו בשלט וקראנו את המילה בקול ביחד:
״נובילנד.״*
[B][SIZE="7"][COLOR="Silver"]המשך יבוא...[/COLOR][/SIZE][/B]
וואו! יפה ומותח!והקטע של המסך הלבן מצחיק מאוד!
שים כבר עוד פרק אני במתח פה!
מצחיק.
(היה סיפור כזה בעבר?)
כנראה אני אהיה קוראת קבועה.
מהר, עוד פרק!
וואי אדיר, לייק
אשמח אם תכניס אותי בתור דמות בהמשך P=
מקווה שהפעם לא תיקטע
וואי, ממש אהבתי, אני מאוד אשמח אם תכניס אותי בתור דמות :)
לדעתי רעיון אדיר
(איך אני לא חשבתי על זה ?! :) )
ועוד אחד בשביל גלידה פעם שלישית גלידה): :)
מגניב לאאלה D:
אהבתי, אשמח להיכנס גם כן בתור דמות. ^_^
חח פרק נחמד..קצת קצר אבל אחלה..
ותכניס אותי לסיפור..אני הכי סקסי
פרק טוב נחמד שחזרת לכתוב את הסיפור
השארת אותי במתח בסוף הסיפור
סיפור ענק אשמח להיכנס בתור דמות גם כן ם:
סוף סוף אתה ממשיך את הסיפור הזה!!
על בטוח תפגשו את ניר,הוא זה שקורא לפורום נובילנד..
בכל מקרה טוב מאוד שהסיפור הזה חוזר-איפה אני בגל הדבר הזה?
וואו ממש יפה
אהבתי תמסך הלבן
יאלה תכניס גם אותי :)
פרק גדול
מחכה לפרק הבא
חזקקקקק טוב שחזרת לכתוב אותו אני מקוה שתמשיך עד הסוף הטוב(או הרע) של הסיפור
נובילנד? חחחחחחחחחחחחח קרדיט לאילן Xddddd אני על הרצפה פה Xdddddddddddddddddd
איפה הבידוף הסקסי הזה איפה >:
אהבתי את המסך הלבן.
חחח יאללה אני מחכה לעוד פרק...
ותיתן לחדשים לינק שיקראו תפרקים הקודמים...
עריכה:
הנה מצאתי..
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32563[/URL]
[B][SIZE="5"][COLOR="Red"]פרק 2: הקרב על הבאן![/COLOR][/SIZE][/B]
״מה זה נובילנד?״ שאלתי בבילבול ״מה קורה פה?״
״מה אתה כל כך מופתע?״ נשמע קולו המיואש של אלכס. ״כנראה שהפורום מתדרדר עד כדי כך שהוא בעצמו כבר קרא לעצמו נוב...״
״תגיד לי אלכס מה הסיפור שלך? עומר בחייאת תגיד לי מה נסגר איתו, מה זה הדיכאון הזה?״ שאלתי בכעס.
״עומר?״ הבטתי מסביבי. עומר לא היה שם.*
״כנראה שגם הוא פרש ועבר דרך הדלת המוזרה הזאת...״ אמר אלכס בקול משעמם. ״כולם בחרו לעשות את זה, כנראה שזה רק אני ואתה עם ככה. ורותם שעדיין לא מצאנו אותו.״*
״אתה רוצה להגיד לי שניצן ונדב וכולם הלכו דרך הדלת הזאת חזרה לעולם המציאותי?״ שאלתי בבילבול. מוזר. מעולם לא הבחנתי בדלת הזאת בעבר.
״אדם, תהיה כנה, לא בא לך לעבור דרך הדלת הזאת חזרה לעולם המציאותי?״ שאל אלכס ״יש לך חיים. אשה ועבודה. תחזור. מבטיח לך שלא אכעס.״
״למה אתה לא חוזר?״ שאלתי ״מה, אין לך חיים?״
״לא יודע. כנראה שלא.״ ענה אלכס בקול מדוכא עוד יותר ״מיאו.״
הרגשתי רע לאלכס. עומר כנראה פרש, במחשבה שניה מדוע לא אפשרוש בעצמי? יהיה נחמד לחזור הביתה, כבר זמן מה שאני לא ראיתי את הבית, את החברים שלי, משפחה... אולי זה לטובה.*
״אתה רואה מה עשית?״ צרח פילאפ מעצבן במיוחד. ״בגלל היהירות שלך והתשוקה לכוח הרסת את הפורום!״
״אוי לא!״ צרחתי באימה ״זה עידוס!!״
״השטן בכבודו ובעצמו. אדם תגיד לי, אתה לא חושב שזה אשמתך כל מה שקורה כאן?״
״תגיד אלכס אכפת לך לתת לו באן?״ שאלתי בכעס.
״אני לא יכול לתת באנים יותר, אין לי כוח.״ ענה המבואס.
״טוב מאוד אלכס, תנוח. כנראה שאתה לא חתול מרושע אחרי הכל.״ חינף עידוס
״אין בעד מה! מיאו!״ חייך אלכס ״אדם באמת מה הוא עשה לך רע, לא מגיע לו באן.״
״מה?!״ צרחתי בכעס ״אין בעיה, אני אנסה לתת לו באן בעצמי!״ אכן פס אנוכי חצה את עידוס ונהיה שקט. ״זה על כך שהרסת לי את הנרגילה אז...״
מסך לבן:
״אתה רואה? שוב אתה מנצל את הכוח שלך כבריון האינטרנט. בוא נראה אותך במציאות, אני משוכנע שלא תוכל לפגוע בזבוב. וזה כי אתה מכור למחשב ואין לך חיים בכלל, תראה אותי למשל, אני אוהב לרוץ ולשחות, אוהב לבלות ולטייל, ואתה כל חייך נמצא תחת הכוח שיש לך ברשת...״ חפר עידוס.
״אויש עידוס תשתוק כבר!״ מילמלתי בעייפות. ״למה להתנהג כמו אדיוט?״
״אני לא מאמין...״ לחש עידוס בדרמתיות ולפתע צרח בכל הכוח ״אתה קראת לי נאצי?! אתה קראת לי נאצי! קראת לי צורר יהודים! אני דורש באן! אני דורש פיצוי, אני דורש...!!״
טוב כמובן שהפס המדליק לא איחר לבוא. כנראה שאני פקח :)
אגב, כיון שיש מעין פער לבין המתרחש בפורום לבין הסיפור, אני אעדכן שכרגע גיליתי שאני פקח ^^.
״אדם?״ נשמע קול מסתורי
״מה?״
״עכשיו אתה מצרף את הבידוף השמעקסי?״*
-_-??
(לפתע נשמע סיום השיר בעוצמה ״יאיר לפיד מלך!!!״)
סוף מסך לבן.
״תשחרר אותו אדם.״ אמר אלכס בכעס ושלף ציפורניים.
״למה?״ כעסתי והרגשתי את בית החזה שלי בוער ״כי הוא התחנף אליך? אמר לך מילה טובה?״
״תשחרר אותו!״ צרח אלכס וקפץ לעברי כשידו נכונה לשרוט את פני. חמקתי בבהלה.
״תגיד אלכס אתה אשכרה נלחם בי?״ שאלתי בהלם.
״תשחרר אותו!״ קפץ לעברי שוב ופגע בכתף שלי. וואו זה כאב.
״אין בעיה בכלל!״ כעסתי, יכולתי להרגיש את הבעירה, ושלחתי לעבר אלכס גחלת...
אני לא מאמין שאני נלחם נגד המנהל הראשי!!!
[B][SIZE="7"][COLOR="Silver"]המשך יבוא...[/COLOR][/SIZE][/B]
חחחחחחחח
אחלה פרק,מחכה לפרק הבא...
חחח פרק נחמד
לא הבנתי עידו לא אמור להיות נגד אלכס?
פרק נחמד, מחכה לבא..
כפי שאמרתי טוב מאוד שהסיפור הזה חזר, התגעגעתי אליו..
חחח..אהבתי את הפרק האחרון..
פרק נחמד...
אחלה פרק
בא לי כבר את הפרק הבא כדי לדעת מי ינצח בקרב
חחחח הרבה ישתנה בזמן שהפסקת
אני הייתי שם טרטויג
פרק יפה!
אתה יכול להוסיף גם אותי? בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה?
תפרסם עוד פרק ומהההרררר.....!
נחמד מאוד.
מחכה לפרק הבא.
חחחחחח
פרק טוב...מחכה להמשך..
אחלה פרק! מעניין מה יקרה בפרק הבא... אני מקווה שתכניס עוד משתמשים (ומה גחלת?! תירה עליו גל חום! תעשה לו נזק! סתם בצחוק אלכס... :))
תותח!יאלה אקשן!
אבל איפה הבידוף השקסי בכל הסיפור הזה ;;
פרק אדיר.
אתה ממש טוב!
[B][SIZE="5"][COLOR="Red"]פרק 3: מי זו עולה מן הבקעה?
[/COLOR][/SIZE][/B]
פעם קיבלתם שריטה מחתול? ובכן, זה כואב. אני אשכרה התחלתי עכשיו קרב פוקימונים נגד אלכס המנהל הראשי!
שלחתי לעברו גחלת שפגעה בו ישירות, הוא הועף כמה מטרים לאחור אך עד מהרה הוא נעמד על רגליו, רץ לעברי שוב.
כמה שאני אוהב את צ׳ארמנדר, אני די חלוד. אני אפילו לא זוכר את ההתקפות הבסיסיות. האינסטינקט הראשוני שלי היה לחבוט בו בעזרת זנבי. רק חשבתי על זה וראיתי שאלכס הועף כמה מטרים אחורה. שוב.
לקח לי כמה שניות להבין שזה הייתי אני. אך עד מהרה הרגשתי את האנדרנלין. והרי דיווח מעניין, זה היה כיף!
״למה אתה לא משחרר את עידוס בעצמך בכל מקרה?״ שאלתי את אלכס.
״אני לא מסוגל משום מה!״ התנשף אלכס. הוא נשכב על הדשא בכבדות. לא היה לי כוח להמשיך לריב וביטלתי את הבאן.
עידוס צחק צחוק קצר והסתלק מהמקום.
״מה יהיה אלכס?״ לחשתי בעייפות ״אתה כבר לא מנהל ראשי?״
״לא יודע, כנראה שלא.״ אמר אלכס ״דווקא אני מבסוט מזה, עכשיו לא יצלבו אותי על כל צעד שאני עושה, זה דווקא היה נחמד שעידוס אמר לי מילה טובה לשם שינוי.״
״אני חושב שאתה מנהל ראשי מעולה, אני בטוח שכולם חושבים כמוני.״ עניתי בחיוך.
״אני לא יודע... אבל עודדת אותי, תודה.״
״אני החלטתי שלא לעבור דרך הדלת. אני אשאר פה עד שכבר לא תהיה דרך אחרת.״ אמרתי בהחלטיות.
״אבל מה נעשה?״ שאל אלכס ״אי אפשר להחזיק אנשים בכח!״
״קודם נחפש את מי שכן נמצא. אח״כ נטפל במי שעזב.״ עניתי ״אני ממליץ שנתחיל לחפש את רותם.״
״רותם נראה לי בהזדמנות הראשונה כבר ברח מהדלת כדי ללכת לצבא.״
מסך לבן:
״אתה צוחק עלי נכון?״ שאל אלכס בכעס ״מה זה הדמות המתבכיינת הזאת?! אני לא ראשי כי לא בא לי, זה הכל! יש לי חיים, יש לי מה לעשות ואני לא משועמם!! פשוט נמאס לי מיציאות של אנשים! גם אחרי שהורידו אותי עדיין פתחו עלי נושא במשוב!״
״אלכס, אתה מלוכלך...״ אמרתי...
״מה הקשר?! אני לא אכחיש שאני אהבתי להיות ראשי אני לא אשקר! ויש הרבה מה לשפר שיכולתי לעשות למען הפורום בתוך התפקיד הזה!״
״אלכס... אתה מלוכלך!״ אמרתי שוב...
״לא נכון! סך הכל אני כן קצת נותר טינה לרותם שהוא הוריד אותי ככה ואני כן שוקל לפרוש כי אני שונא את הצבע הורוד ואני כן רוצה לחלק באנים! אבל רק כדי לשפר את פני הפורום!״
״אלכס!!! אתה מלוכלך!!!״ צרחתי עליו, הוא לא מקשיב!
״טוב!!! אז זה כיף לחלק באנים ואזהרות! ויש מן עינוג עדין ומפרפר כשאני לא מאשר משחק בחת״ם!!! אז מה?!״
״בזנב!!!!!״ סיימתי סופסוף משפט.
אלכס עצר את רצף דיבורו ובהה בי כמה דקות. ״מה אמרת?״
״אמרתי שאתה מלוכלך בזנב...״
-_-׳
סוף מסך לבן.
״תגיד לי אלכס? תמיד הכרת אותי בחייל מצטיין שמסור כל כך לצבא?״ נשמע קול בלתי מוכר. ״אדם, כל הכבוד על היוזמה. בוא נשקם את הפורום!״
עוד לא ממש הצלחנו לראות את רותם, אור השמש שסינוורה אותנו כשעומר הופיע, סונוורה גם הפעם.
וכן, אני יודע שחשוך על פי העלילה, אבל הייתי חייב למצוא איזה כניסה דרמתית כמו שהיה עם עומר, ולא היה לי כוח להיות יצירתי.
כן. זה היה רותם.
[B][SIZE="7"][COLOR="Silver"]המשך יבוא...*[/COLOR][/SIZE][/B]
חחח פרק נחמד לא הבנתי מה הקטע של הזנב
מתי אני מגיעה ???
אתה יכול להכניס גם אותי לסיפור?
אחלה פרק
פרק קצר אך אהבתי אותו
אהבתי מאוד :)
אפשר גם להיכנס? חח..
סיגל, מה לא מובן, היה לו אבק על הזנב, חחחח
אהבתי את הפרק!
תוסיף אותי, אני רוצה להיות טאפיג שלא יודע לצייר פייקים!