-
Bw035 - פרק מפתיע ביותר!
[RIGHT][SIZE=6][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]BW035[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4]פרטים כלליים:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[SIZE=2][COLOR=#696969][B][U]מספר הפרק לפי ספירת "המשאלות הכי טובות":[/U][/B] BW035[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969][SIZE=2][COLOR=#696969][B][U]שם הפרק בתרגום מיפנית לאנגלית[/U][/B]: Palpitoad and Stunfisk! Battle on the Water!! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U]שם הפרק בתרגום חופשי מאנגלית לעברית:[/U][/B] "פלפיטואד וסטאנפיסק! קרב על המים!!"[/SIZE]
[SIZE=2][B][U]תאריך שידור ראשון של הפרק ביפן:[/U][/B] 19/05/2011[/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
[RIGHT][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4]קישורים לצפייה (איכות לא טובה):[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=dimgray][FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.youtube.com/watch?v=o2YzhFN22N4"]חלק 1[/URL] (ללא ההתחלה)[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=dimgray][FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.youtube.com/watch?v=j1Gfqcbctp0"]חלק 2[/URL] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=dimgray][FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.youtube.com/watch?v=BVBaD_IZ3yQ"]טריילר לפרק הבא[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[B][SIZE=4][U]אירועים מיוחדים: [/U][/SIZE][/B]
[SIZE=2]מתגלה שאש החזיר את טרנקוויל לפרופסור ג'וניפר[/SIZE]
[SIZE=2]אשואווט לומד לפתוח עיניים בזמן שהוא במים ובכך גם שולט בסילון אקווה[/SIZE]
[SIZE=3][B]אש תופס פלפיטואד![/B][/SIZE]
[SIZE=3][B]סילן תופס סטאנפיסק![/B][/SIZE]
[B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4][U]מהלך הפרק, אירועים מיוחדים (מודגש) ופרטים מעניינים:[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[LIST=1][*][SIZE=2]החבורה מגיעה לאגם יפה, ובעוד איריס וסילן מתלהבים מהמקום, אש נזכר באירועי הפרק הקודם.[/SIZE][*][SIZE=2]כזכור, בקרב נגד טריפ, טריפ הראה לאש שאשואווט עוצם עיניים בזמן שימוש בסילון אקווה, ועכשיו אש רוצה להתאמן איתו.[/SIZE][*][SIZE=2]בנתיים הם מוציאים את כל הפוקימונים שלהם שיהנו את המקום.[/SIZE][*][SIZE=2][B]בכך אנחנו מגלים שטרנקוויל נשלח שוב לפרופסור ג'וניפר[/B].[/SIZE][*][SIZE=2]אמולגה מופיעה בפעם הראשונה מאז BW028.[/SIZE][*][SIZE=2]הפוקימון היחיד שלא יוצא זה אקסדריל של איריס, כנראה היא יודעת שזה לא ישנה לו אם הוא יהיה בחוץ או בפנים.[/SIZE][*][SIZE=2]זה נראה שלמרות הסיום של BW028 אמולגה וסניבי עדין לא מסתדרות.[/SIZE][*][SIZE=2]אש מתחיל להתאמן עם אשואווט, אבל למרות השיחה שלהם אשואווט עדין מפחד לפתוח את העיניים שלו במים.[/SIZE][*][SIZE=2]באחת מהניסיונות אשואווט אפילו תוקף את אש עם אקדח מים ומעיף אותו ליבשה.[/SIZE][*][SIZE=2]שאר הפוקימונים משחקים עם איריס, והיריבות בין אמולגה ולסניבי גורמת לכדור לעוף על דוואבל שהוא לא מוכן, ומוציא מהכדור את כל האוויר.[/SIZE][*][SIZE=2]בנתיים סקרגי רואה בשייח ליד מלא פוכדורים, אבל עד מראה הוא מגלה שאלה פוקימונים שאומרים לו ללכת.[/SIZE][*][SIZE=2]אבל הוא לא אוהב את זה ותוקף אותם בנגיחה. הם לא נשארים חייבים.[/SIZE][*][SIZE=2]שאר הפוקימונים שומעים את הרעש ובאים למקום, בדיוק שהפוקימונים דמויי הפוכדור תוקפים את סקרגי עם אבקת רעל, וכתוצאה מזה כולם מורעלים.[/SIZE][*][SIZE=2]אש מגיע למקום ובודק את הפוקימונים בפוקדע-אלו הם פונגוס, פוקימוני עשב/רעל מהדור החמישי.[/SIZE][*][SIZE=2]הפונגוס הולכים, וסילן מגלה שאין מרכז פוקימונים בסביבה. אש, סילן ואשואווט מחליטים ללכת למצוא ברי שמרפא הרעלה.[/SIZE][*][SIZE=2]סילן מבין שמה שהם מחפשים נמצא בקרקעית האגם, אז אש בעזרת מכשיר לנשימה מתחת למים צולל לאגם יחד עם אשואווט, למרות הפחד של אשואווט.[/SIZE][*][SIZE=2]במים, פוקימון כחול רואה את אש ואשואווט והוא לא מרוצה מהנוכחות שלהם, אז הוא אומר לחבורת פוקימונים כחולים קטנים לתקוף אותם.[/SIZE][*][SIZE=2]בדיוק שאש מוצא את העשב, חבורת הפוקימונים הקטנים תוקפת אותו והוא ואשואווט כבר לא מחזיקים אחד בשני.[/SIZE][*][SIZE=2]אשואווט מפחד לזוז בלי שאש מכוון אותו, ונפגע מהמתקפות הרבות של הפוקימונים הקטנים.[/SIZE][*][SIZE=2]אש אומר לאשואווט להשתמש בחיתוך שיריון, אבל מכיוון שהעיינים שלו סגורות אשואווט מפספס.[/SIZE][*][SIZE=2]לבסוף, [B]אשואווט פותח את העייניים,[/B] מפוצץ את הבועות של הפוקימונים, מפחיד ומבריח אותם.[/SIZE][*][SIZE=2]הפוקימון הכחול עצבני ואומר לפוקימון חום לתקוף אותם, והוא מחשמל אותם עם פריקה.[/SIZE][*][SIZE=2]הם עפים ליבשה ומאחדים עם סילן ואש בודק את הפוקימון בפוקדע-זה סטאנפיסק, פוקימון חשמל/אדמה שאין לו התפתחות או תת התפתחות.[/SIZE][*][SIZE=2]סטאנפיסק נכנס למים, וסילן מחליט להשתמש בחכה שלו.[/SIZE][*][SIZE=2]כזכור, BW026 לא שודר אבל התקיימה בו תחרות דייג בה סילן השתתף.[/SIZE][*][SIZE=2]בעזרת החכה וכישורים מדהימים משהו, סילן מצליח לדוג את סטאנפיסק ולהביא אותו ליבשה.[/SIZE][*][SIZE=2]לפתע מגיח הפוקימון הכחול, ואש בודק אותו בפוקדע-זה פלפיטואד, פוקימון מפותח (צורה שניה) מסוג מים/אדמה.[/SIZE][*][SIZE=2]ביחד עם סטאנפיסק הם תוקפים את השלושה עם ירית בוץ ופצצת בוץ.[/SIZE][*][SIZE=2]סילן משתמש בחכה בשביל להעיף את סטאנפיסק באוויר, ואש עוזר לאשואווט להתגבר על הפחד שלו להלחם נגד פלפיטואד.[/SIZE][*][SIZE=2]אשואווט משתמש באקדח מים, אבל פלפיטואד משתמש במשאבת הידרו, וכתוצאה מזה אשואווט נפגע.[/SIZE][*][SIZE=2]אשואווט בא להשתמש בחיתוך שיריון, אבל פלפיטואד משתמש בקול על, עוצר את המתקפה של אשואווט ופוגע בו.[/SIZE][*][SIZE=2]פלפיטואד משתמש בעוד ירית בוץ אבל אשואווט ואש לא מוותרים, ואש אומר לו להשתמש בסילון אקווה.[/SIZE][*][SIZE=2]אבל אשואווט עדין לא פותח את העיינים, מפספס את פלפיטואד שמצידו מנצל את ההזדמנות ומשתמש בירית בוץ.[/SIZE][*][SIZE=2]בעזרת שיחת עידוד מאש שמזכיר לו מה היה במים, אשואווט פותח את העיינים, מתחמק מירית הבוץ ופוגע בפלפיטואד בחוזקה.[/SIZE][*][SIZE=2]פלפיטואד מתעלף, וסילן זורק את סטאנפיסק על היבשה, וכתוצאה מהסיבובים באוויר והנפילה גם הוא מתעלף.[/SIZE][*][SIZE=2]2 הפוקימונים נתפסים.[/SIZE][*][SIZE=2]בכך, [/SIZE][SIZE=3][B]אש תופס פלפיטואד וסילן תופס סטאנפיסק![/B][/SIZE][*][SIZE=2]זו הפעם הראשונה מאז העונה הראשונה שאש תופס 7 פוקימונים (לא כולל פיקאצ'ו-סה"כ 8) במחוז אחד.[/SIZE][*][SIZE=2]זו הפעם הראשונה בסדרה ששתי דמויות ראשיות תוספות פוקימון באותו פרק.[/SIZE][*][SIZE=2]הפוכדור של פלפיטואד ננעל, וסילן מזכיר לאש שיש לו כבר 6 פוקימונים, אז הוא לא יכול להשתמש בפלפיטואד אלא אם הוא ישלח את אחד מהפוקימונים שלו לג'וניפר.[/SIZE][*][SIZE=2]עכשיו שהמצב באגם נרגע, אשואווט צולל לבד בשביל להביא את העשב המיוחד, והוא עושה זאת בלי בעיה.[/SIZE][*][SIZE=2]איריס מכינה את התרופה בעזרת העשב, וכל הפוקימונים נרפאים.[/SIZE][/LIST]
-
חח..לא ציפיתי שאש יתפוס את הפוקימון,רק ידעתי שסילן יתפוס את סטונפיסק חח..
והפרק האב נראה מגניב!
כמו שרואים בטריילר,איריס תיזכר איך היא לכדה את אקסדריל,שאז היה דרילבור,ואיך היא פיתחה אותו.
רואים שהוא מקשיב לה בפעם הראשונה.
כמו שנראה,היא תילחם נגד ברטיק,כנראה כדי להתחזק.
-
נייייס! אני מת על פאלפיטוד ואני מקווה שהוא יתפתח
-
אוווף..
ציפיתי מסילן ליותר..
למה לתפוס את הפוקימון הזה?הוא אחד הגרועים!
-
איך אני מקווה שאושווט הזה כבר יתפתח!! כמה פרקים עשו עליו כבר?
-
לאש יש 8 פוקימונים!
זה מעניין.... מה הוא מתכוון לעשות?
-
איזה עונה אש תופס יותר מ6 פוקימונים וזה קרה רק בעונה הראששונה נראה שזה היה הדור האחרון
ובפרק הבא אקסדריל יתחיל להקשיב לאיריס
-
עידכון יפה, בהחלט לא ציפיתי שסילן ילכוד את סטאנפיסק (ולא סטונפיסק).
-
[quote=Imagine;1099275]עידכון יפה, בהחלט לא ציפיתי שסילן ילכוד את סטאנפיסק (ולא סטונפיסק).[/quote]
אני אף לא לא יבין מתי U זה צליל של "או" ומתי זה צליל של "אה".
נוספו קישורים לפרק, שימו לב שהאיכות לא הכי טובה וזה בלי ההתחלה (הקטע שלפני השיר פתיחה)
את מהלך הפרק אכתוב מחר
-
אני דווקה אוהב את הפוקימון אדמה חשמל....
פרק יפה!:)
-
ככה זה אנגלית. גם לא תמיד רק A זה לרשום א'.
פרק נחמד.
אתם יודעים, עכשיו כשאני חושב על זה, זה באמת קשה לפתוח עיניים באמצע סילון אקווה.
ת'כלס, לטוס באווירון קשה לפתוח את העיניים, שזה דומה.
עצוב שהסגל של סילן נראה טוב יותר משל אש.
הם חטפו חתיכת מכה מסטאנפיסק במים.
איזה פרק טוב זה נראה הפרק הבא. למי שלא יודע, שאגה, האבא של איריס, יופיע שם.
-
הוא יופיע אבל רק בפלשבק. והוא לא האבא שלה, זה לא צוין בשום מקום.
-
סוף סוף ניתן לראות שיפור בפוקימון .
-
אדיר!
לא העלתי בדעתי שאש ישיג פוקימונים כאלה!
אכן....פרק מפתיע ביותר!
-
סוף סוף אש קיבל קצת שכל....
-
אם אש ממשיך ככה הולך להיות לו שישייה מטורפת לליגה
ויש לי תחושה שזה לא הולך להיות הפוקימון האחרון שאש הולך לתפוס
-
חח בקצב הזה הוא יתפוס גם זורוארק....
-
-
אני לא כל כך עוקב אחרי הסדרה אבל איזה פוקימונים יש לאש ולחבריו
אני יודע שלאש יש את:
פיקאצ'ו
אושווט
פינגי או איך שלא קוראים לו
סקרגי אם אני לא טועה
העשב המפותח
וסרטן לא?
לאיריס יש את:
קיבגו
והמעופף חשמל?
ולאחרון ההוא יש את:
הפוקימון חשמל/אדמה
סניבי
והקוף עשב
אני צודק?
-
[QUOTE=ExtremeStyle;1099876]אני לא כל כך עוקב אחרי הסדרה אבל איזה פוקימונים יש לאש ולחבריו
אני יודע שלאש יש את:
פיקאצ'ו
אושווט
פינגי או איך שלא קוראים לו
סקרגי אם אני לא טועה
העשב המפותח
וסרטן לא?
לאיריס יש את:
קיבגו
והמעופף חשמל?
ולאחרון ההוא יש את:
הפוקימון חשמל/אדמה
סניבי
והקוף עשב
אני צודק?[/QUOTE]
בכלל לא....
אש:
פיקצ'ו
סקרגי
סנייבי
טפיג
אושווט
ההתפתחות של החרק עשב
טנקוויל
והצפרדע שהוא תפס עכשיו
סילן:
פאנסייג
האדמה חשמל
והסרטן הוא...
לאיריס:
אקסיו
אקסקדריל
והמעופף חשמל...
-
[QUOTE=buizel שולט;1099877]בכלל לא....
אש:
פיקצ'ו
סקרגי
סנייבי
טפיג
אושווט
ההתפתחות של החרק עשב
טנקוויל
והצפרדע שהוא תפס עכשיו
סילן:
פאנסייג
האדמה חשמל
והסרטן הוא...
לאיריס:
אקסיו
אקסקדריל
והמעופף חשמל...[/QUOTE]
תרשה לי לתקן אותך:
התפתחות עשב חרק-סוודאלון
צפרדע שאש תפס-פלאטיפוד
אדמה חשמל-סטופניק או משהו כזה...
סרטן ההוא-דוובל
מעופף חשמל-אמולגה
(אם זה נחשב ספאם אני אבקש לערוך ואני מצטער...)
-
קראתי שמי שבא לקולנוע אם פוקימון שחור מקבל זקרום אם השם של אש (סטוצ'י או משהוא כזה) ומי שבא אם לבן מקבל רשירם
-
[quote=אין על פוקימון;1100016]קראתי שמי שבא לקולנוע אם פוקימון שחור מקבל זקרום אם השם של אש (סטוצ'י או משהוא כזה) ומי שבא אם לבן מקבל רשירם[/quote]
זה לא קשור לעדכון הזה.
עדכנתי על האיוונט הזה בעדכון אחר.
בכל מקרה לא ידוע אם זה יהיה כך.הדבר היחיד שידוע הוא שמי שבא לקולנוע עם פוקימון שחור מקבל זקרום ומי שבא עם לבן מקבל ראשיראם.
וזה ביפן ולסרט ה-14, כך שאין סיכוי שתקבל את זה.
-
דבר ראשון לא רציתי לפרסם את זה בגלל האיוונט אלה בגלל שבשם של מי שתפס את רשירם\זקרום כתוב את השם של אש שזה מרמז על זה שאש ילכוד או יתחבר אם אחד מהם.
ולמה אתה שולל את האפשרות שלא יהיה לי את האיוונט?
-
[quote=אין על פוקימון;1100212]דבר ראשון לא רציתי לפרסם את זה בגלל האיוונט אלה בגלל שבשם של מי שתפס את רשירם\זקרום כתוב את השם של אש שזה מרמז על זה שאש ילכוד או יתחבר אם אחד מהם.
ולמה אתה שולל את האפשרות שלא יהיה לי את האיוונט?[/quote]
כי האיוונט, כפי שאמרתי, הוא ביפן ורק בבתי הקולנוע ביפן. אין סיכוי שתצליח.
חוץ מזה שבאנימה אף אחד לא מתקשר לאגדיים או לוכד אותם, רק בסרטים שזה דבר ברור מאליו (חוץ מראש פירמידת הקרב שהוא יוצא דופן).
-
[quote=ranrevah;1099643]אם אש ממשיך ככה הולך להיות לו שישייה מטורפת לליגה
ויש לי תחושה שזה לא הולך להיות הפוקימון האחרון שאש הולך לתפוס[/quote]
בהחלט לא האחרון..
לדעתי עומד להיות שוב מפגש עם קרוקורוק [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/krokorok.png[/IMG].
ואש הולך לתפוס אותו.
-
-
יש גם את ההוא מסינו שיש לו לאטיוס ודארקראי אה וגם אחות ג'וי עם לטיאס
על הפרק ממש אדיר שמתחילים לגוון לאש את התפיסות... אני עדיין מקווה שהוא יתפוס דארומאקה הוא כל כך מתאים יותר לאש מאשר טפיג... יכול להיות שהוא גם יתפוס רוגנרולה? אני כבר לא שולל שום דבר בעונה הנהדרת הזו
-
[QUOTE=Druddigon man;1099956]תרשה לי לתקן אותך:
התפתחות עשב חרק-סוודאלון
צפרדע שאש תפס-פלאטיפוד
אדמה חשמל-סטופניק או משהו כזה...
סרטן ההוא-דוובל
מעופף חשמל-אמולגה
(אם זה נחשב ספאם אני אבקש לערוך ואני מצטער...)[/QUOTE]
והרשה לי לתקן אותך:
פלאטיפוד- פאלפיטואוד
סטופניק- סטאנפיסק