אני הכי שונא לימודים זה צרכים של כלב XD חחח קיצר תנסו לעשות תיוג כמו דיון בקשה שאלה עזרה פרסום וכל השאר אז בהצלחה o-o
Printable View
אני הכי שונא לימודים זה צרכים של כלב XD חחח קיצר תנסו לעשות תיוג כמו דיון בקשה שאלה עזרה פרסום וכל השאר אז בהצלחה o-o
אותך
סתם חח
טרוריסטים ונאצים- טעות של אלוהים..
את דרודיגון Xd
סתם!
אני הכי שונא זומבים,הם מחליאים אותי..
[QUOTE=~JustDor~;1100524]אותך
סתם חח
טרוריסטים ונאצים- טעות של אלוהים..[/QUOTE]
ואו אתה צודק באמת טעות של אלוהים o-o
[QUOTE=Druddigon man;1100526]את דרודיגון Xd
סתם!
אני הכי שונא זומבים,הם מחליאים אותי..[/QUOTE]
אני לא שונא אותם, אני סתם מפחד מהם..
אני שונא 2 דברים, בני אדם, ואת עצמי
שונאי יהודים למיניהם,מורות למדעים בשם ציפי,ערסים,ערסי צעצוע,מורות לחשבון,ועוד כמה דברים
"לשנוא" זו מילה חזקה, אני אלך על "לא אוהב" כי זו יותר הנישה שלי.
אני לא אוהב את העובדה שאתה יכול לתת מעצמך 100% (בין אם זה בקשר רומנטי, בלימודים, ואפילו באתר אינטרנט) ולקבל משהו נוראי בתמורה.
וזה לא שאני עושה משהו כדי לקבל תמורה, והאמת שלא לקבל שום דבר בתמורה היה מוגדר בעיני טוב, אבל לקבל יחס גרוע זה פי כמה וכמה יותר כואב.
ואני לא אוהב אוכל לא טעים / קר / שלא שווה את הערך שהוא נקנה בעבורו, ובחורות יפות שלא מטפחות את עצמן ובעיקר בורות של אנשים.
אני בדיוק כמו היטמן
אני לא אוהב פולנים ,מדוע אתם בטח שואלים
כל הפולנים שאני מכיר משווים את עצמם למזרחים של היום ומנצלים את השואה כמשהו שעבר עליהם
ציטוט של חבר פולני "אנחנו עברנו שואה ואתם העיראקים לא עברתם כלום"
זה פשוט וככה ואין פולני שלא חושב ככה.
אנשים שהמטרה שלהם בחיים היא לפגוע בבן אדם או קבוצה אחרת, כאלה שקמים בבוקר רק כדי לעשות דווקא. אני שונא גם צבועים, דו-פרצופיים, שקרנים, סנובים, ערסים (כבדים), חלק גדול מהעדה הערבית, את ביבי נתניהו ואנשים שחושבים שהם משהו כשהם בכלל כלום.
אנשים שמשקרים כל החיים שלהם ואנשים שמתייפיפים.
[QUOTE=InFecTeD ErWiN;1100740]אני בדיוק כמו היטמן
אני לא אוהב פולנים ,מדוע אתם בטח שואלים
כל הפולנים שאני מכיר משווים את עצמם למזרחים של היום ומנצלים את השואה כמשהו שעבר עליהם
ציטוט של חבר פולני "אנחנו עברנו שואה ואתם העיראקים לא עברתם כלום"
זה פשוט וככה ואין פולני שלא חושב ככה.[/QUOTE]
אין פולני שלא חושב ככה?, הכללה מטורפת.
[QUOTE=UuUuUuU;1100804]אין פולני שלא חושב ככה?, הכללה מטורפת.[/QUOTE]
יכול להיות שאני טועה ..אני לא פוסל את זה
ערסי צעצוע, מורות חופרות, אנסים.
והכי חשוב: [B][FONT=Fixedsys][SIZE=6][COLOR=red]שונא את ג'סטין ביבר בדם!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
אני שונא :
אניטישמים (שלמי שלא יודע זה נחשב גם שנאת ערבים ואני יכול להסביר את זה בקלות רבה)
מורות רוסיות סוביטיות לספורט.
והנורא מכל ג'סטין הנורא
אני שונא:
ג'סטין ביבר,ערבים,נאצים,בחורות כוסיות שלא מטפחות את עצמם,[COLOR="Red"]ברצלונה[/COLOR],לימודים
[QUOTE=Hit Man;1100735]"לשנוא" זו מילה חזקה, אני אלך על "לא אוהב" כי זו יותר הנישה שלי.
אני לא אוהב את העובדה שאתה יכול לתת מעצמך 100% (בין אם זה בקשר רומנטי, בלימודים, ואפילו באתר אינטרנט) ולקבל משהו נוראי בתמורה.
וזה לא שאני עושה משהו כדי לקבל תמורה, והאמת שלא לקבל שום דבר בתמורה היה מוגדר בעיני טוב, אבל לקבל יחס גרוע זה פי כמה וכמה יותר כואב.
ואני לא אוהב אוכל לא טעים / קר / שלא שווה את הערך שהוא נקנה בעבורו, ובחורות יפות שלא מטפחות את עצמן ובעיקר בורות של אנשים.[/QUOTE]
רק שתדע שלא אוהב זה לא בהכרך שונא...לפני כמה שנים עשו בדיקות וההפך מאהבה זה דווקא אדישות..
משהו שאתה לא אוהב אתה אדיש אליו..(סליחה על החפירה..D: )
אני שונא את כל שונאי היהודים למינהם,זרע עמלק..
וגם פריקים ואימואים..לא מבין ת'קטע שלהם..
אני שונא לימודים ופוקימון Xd
סתם, אני אוהב פוקימון..
אני שונא בתכלס איזה ילד אחד מהכיתה שלי, ערסים, מוזיקה מזרחית, וששמים מוזיקה מזרחית בפול ווליום בשכונה שלי..