כותרת.
Printable View
כותרת.
בהצלחה
ראשון?
שני D:
בהצלחה מחר לכולם... כל היום רק נחתי ועשיתי יוגות וכאלה כדי להירגע ): זו הבגרות האחרונה שלי במתמטיקה... D:
שאלון 007 - Here I come!!!
[quote=Lord Voldemort;1101699]שני D:
בהצלחה מחר לכולם... כל היום רק נחתי ועשיתי יוגות וכאלה כדי להירגע ): זו הבגרות האחרונה שלי במתמטיקה... D:
שאלון 007 - Here I come!!![/quote]
היא הכי קשה עם כל הוקטורים אנליטית וכו'
בוקר..
המ, בהצלחה לכולכם. אם אתם עדיין פותרים משהו לפני המבחן ויש בעיות עם זה, כידוע, אני כתובת אפשרית.
מי יודע איך אני מוצא משוואת קוטר של המעגל בנקודה (8, 5-)
משוואת המעגל היא (y-4) ( X+3)
[QUOTE=!!!~איתי~!!!;1101714]מי יודע איך אני מוצא משוואת קוטר של המעגל בנקודה (8, 5-)
משוואת המעגל היא (y-4) ( X+3)[/QUOTE]
מה?
זה לא משוואת מעגל?
משוואת מעגל היא משוואה מהצורה
z (x-a)^2+(y-b)^2 = R^2
(התעלם מה-z).
בכל מקרה, הקוטר אמור לעבור במרכז המעגל... תחשוב על כך.
[QUOTE=LordAbizi;1101716]זה לא משוואת מעגל?
משוואת מעגל היא משוואה מהצורה
z (x-a)^2+(y-b)^2 = R^2
(התעלם מה-z).
בכל מקרה, הקוטר אמור לעבור במרכז המעגל... תחשוב על כך.[/QUOTE]
אני יודע אבל עמצא המעגל זה 4-,3 אני לא יודע איך למצוא תעזור קצת וR =25
[quote=!!!~איתי~!!!;1101717]אני יודע אבל עמצא המעגל זה 4-,3 אני לא יודע איך למצוא תעזור קצת וR =25[/quote]
R = 25 או R^2 =25?
בכל מקרה זה לא חשוב כאן.
מה שכן, אתה יכול לכתוב במפורש מה ה-X ומה ה-Y של הנקודות? כי אני חושש שהפורום קצת הופך את הסדר.
[RIGHT]
[/RIGHT]
[QUOTE=LordAbizi;1101719]R = 25 או R^2 =25?
בכל מקרה זה לא חשוב כאן.
מה שכן, אתה יכול לכתוב במפורש מה ה-X ומה ה-Y של הנקודות? כי אני חושש שהפורום קצת הופך את הסדר.
[RIGHT]
[/RIGHT][/QUOTE]
זה R^2
A=3
B=-4
X=-5
Y=8
[quote=!!!~איתי~!!!;1101721]זה R^2
A=3
B=-4
X=-5
Y=8[/quote]
אוקיי, אז שיפוע הקוטר הוא:
[LEFT]m=(B-Y)\(A-X) = (-4-8)\(3+5) = -12\8 = -1.5
[RIGHT]ואז משוואת הקו היא:
[LEFT]y + 4 = -1.5(x-3) z
y = -1.5x + 0.5
[RIGHT]וזהו.
[/RIGHT]
[/LEFT]
[/RIGHT]
[/LEFT]
[QUOTE=LordAbizi;1101722]אוקיי, אז שיפוע הקוטר הוא:
[LEFT]m=(B-Y)\(A-X) = (-4-8)\(3+5) = -12\8 = -1.5
[RIGHT]ואז משוואת הקו היא:
[LEFT]y + 4 = -1.5(x-3) z
y = -1.5x + 0.5
[RIGHT]וזהו.
[/RIGHT]
[/LEFT]
[/RIGHT]
[/LEFT][/QUOTE]
תודה:)
אני לא יודע אם זה קשור, אבל אני מתכווון להיבחן במוזיקה, וזה אפשרי וזה קשה לפחות כמו מתמטיקה
אני נבחן היום
תגידו זה נכון שהבגרות של שאלון 002 באחד?
[QUOTE=ExtremeStyle;1101733]אני נבחן היום
תגידו זה נכון שהבגרות של שאלון 002 באחד?[/QUOTE]
נראה לי שכן לי יש ב3:30 ולחברים שלי שעושים 801 זה ב6:00
והמורה שלי אמרה שאצלנו בבית הספר מתחילים את הבגרויות בשעה 12:00
שונאת מתמטיקה! (טוב... כולם שונאים חוץ מאח שלי ומארכימדס.)
בהצלחה לכולם! :)
אני מתכנן לפתוח מ"ת של ben 10. מישהו הולך להרשם אם הוא יפתח?
חחח אני עוד שעתיים מסיים מתמטיקה לכל החיים
עריכה:
אני יירשם אחי
[QUOTE=ExtremeStyle;1101749]חחח אני עוד שעתיים מסיים מתמטיקה לכל החיים
עריכה:
אני יירשם אחי[/QUOTE]
כיף לף אני רק שנה הבאה אני עושה עכשיו את 803 ועם אני לא עובר עם ציון 90 ומעלה אני עושה שנה הבאה 802-801 וגם אני ישים עם זה
בהצלחה
[QUOTE=Golden Boy;1101702]היא הכי קשה עם כל הוקטורים אנליטית וכו'[/QUOTE]
זה נוראא ואיום, אני שונא את החומר הזה. אנליטית זה דיי קל לי משום מה אבל וקטורים ומרוכבים אני שונאאאא... לוגריתמים ומעריכיות אני סבבה אבל לא הכי.
[quote=Lord Voldemort;1101754]זה נוראא ואיום, אני שונא את החומר הזה. אנליטית זה דיי קל לי משום מה אבל וקטורים ומרוכבים אני שונאאאא... לוגריתמים ומעריכיות אני סבבה אבל לא הכי.[/quote]
אסור לשנוא מתמטיקה.
אם אתה שונא מתמטיקה, המתמטיקה תשנא אותך חזרה ואז בחיים לא תצליח להשתלט עליה.
וקטורים זה בסך הכל כמו לטייל.
ומרוכבים זה הדבר הכי חשוב בעולם.
אין כאן שום קושי.
[QUOTE=LordAbizi;1101757]אסור לשנוא מתמטיקה.
אם אתה שונא מתמטיקה, המתמטיקה תשנא אותך חזרה ואז בחיים לא תצליח להשתלט עליה.
וקטורים זה בסך הכל כמו לטייל.
ומרוכבים זה הדבר הכי חשוב בעולם.
אין כאן שום קושי.[/QUOTE]
מדבר ארכימדס... :\ כשהייתי בגישה כמו שאתה מדבר עליה קיבלתי ציונים הרבה יותר גרועים. במזלללל אבל במזל הוגשתי על 90 כי הגשתי למורה עבודות ותיקוני מבחנים והשקעתי כל השנה וחרשתי כמו לא יודע מה... בסה"כ עד עכשיו יש לי ממוצע 79 בבגרויות במתמטיקה (005, 006) שזה מעולה מבחינתי, אני רק מקווה להעלות אותו היום. לא משנה מה ניסיתי כדי להפחית לחץ זה לא עזר... וזה בעיקרון מה שדופק אותי
[quote=Lord Voldemort;1101759]מדבר ארכימדס... :\ כשהייתי בגישה כמו שאתה מדבר עליה קיבלתי ציונים הרבה יותר גרועים. במזלללל אבל במזל הוגשתי על 90 כי הגשתי למורה עבודות ותיקוני מבחנים והשקעתי כל השנה וחרשתי כמו לא יודע מה... בסה"כ עד עכשיו יש לי ממוצע 79 בבגרויות במתמטיקה (005, 006) שזה מעולה מבחינתי, אני רק מקווה להעלות אותו היום. לא משנה מה ניסיתי כדי להפחית לחץ זה לא עזר... וזה בעיקרון מה שדופק אותי[/quote]
טוב, היחידי שיכול לדבר עם הנפש שלך זה אתה. אני אף פעם לא חושש ממבחנים, כי אני במילא מקבל את הקיום על פני העולם הזה כעונש מידי שמים, ואז כבר קשה לגרום לי לחשוש.
אז לאמר לך "אל תפחד" לא יעזור, אז אני אגיד "בהצלחה וזכור להשתמש בראש שלך מדי פעם".
[QUOTE=LordAbizi;1101760]טוב, היחידי שיכול לדבר עם הנפש שלך זה אתה. אני אף פעם לא חושש ממבחנים, כי אני במילא מקבל את הקיום על פני העולם הזה כעונש מידי שמים, ואז כבר קשה לגרום לי לחשוש.
אז לאמר לך "אל תפחד" לא יעזור, אז אני אגיד "בהצלחה וזכור להשתמש בראש שלך מדי פעם".[/QUOTE]
אני אשתדל, שמעתי ששימוש בראש יכול לעזור לפעמים. (: תודה רבה
שלום לכולם .
[QUOTE=!!!~איתי~!!!;1101753]כיף לף אני רק שנה הבאה אני עושה עכשיו את 803 ועם אני לא עובר עם ציון 90 ומעלה אני עושה שנה הבאה 802-801 וגם אני ישים עם זה
בהצלחה[/QUOTE]
ישים=גוף שלישי: הוא
אשים=גוף ראשון: אני
[QUOTE=ExtremeStyle;1101749]חחח אני עוד שעתיים מסיים מתמטיקה לכל החיים
עריכה:
אני יירשם אחי[/QUOTE]
למה כולם משתמשים בגוף שלישי?! בעוד שהם צריכים להשתמש בגוף ראשון?!
יירשם=גוף שלישי: הוא
ארשם=גוף ראשון: אני
[QUOTE=InFecTeD ErWiN;1101762]שלום לכולם .[/QUOTE]
שלום, מה נשמע?
אני שונאת מתמטיקה כי זה עושה לי כאב ראש אבל זה קל נורא ברוב הפעמים.
אני זוכרת שבכיתה ה' נראה לי קיבלתי 98 במיצ"ב... קל כל כך... :)
[quote=lipion;1101766]ישים=גוף שלישי: הוא
אשים=גוף ראשון: אני
למה כולם משתמשים בגוף שלישי?! בעוד שהם צריכים להשתמש בגוף ראשון?!
יירשם=גוף שלישי: הוא
ארשם=גוף ראשון: אני
שלום, מה נשמע?
אני שונאת מתמטיקה כי זה עושה לי כאב ראש אבל זה קל נורא ברוב הפעמים.
אני זוכרת שבכיתה ה' נראה לי קיבלתי 98 במיצ"ב... קל כל כך... :)[/quote]
בהצלחה עם מלחמה בתופעה הזו, אני כבר ויתרתי על לנסות לתקן אנשים על שגיאות דקדוקיות\תחביריות [B]נפוצות[/B]. על טעויות מוזרות ומשונות אני טורח להעיר עם זאת.
זו בעיה חמורה.
לא מקשיבים בשיעורי לשון/שפה, הא?
האמת שאין מה לשנוא מתמטיקה.
זה רק משעמם, מסובך ומעצבן, אבל קל נורא... :)
נל וארכימדס, אני ממש צריך את העזרה שלכם. אתם מבינים, אני רוצה לפתוח מ"ת של ben 10 ואני לא ממש יודע איך עושים מ"ת. תוכלו לעזור לי?
ברור שאני יכולה לעזור.
ראיתי פעם ben 10, את העונה הראשונה.
במה אתה צריך עזרה?
נ.ב: יש לי שם חדש! P=
[QUOTE=lipion;1101771]ברור שאני יכולה לעזור.
ראיתי פעם ben 10, את העונה הראשונה.
במה אתה צריך עזרה?
נ.ב: יש לי שם חדש! P=[/QUOTE]
ממש תודה.
אני צריך עזרה במה שצריך להיות במ"ת. האמת, חוץ מעלילה וטופס הרשמה, אני לא יודע מה עוד להוסיף. אולי את יודעת מה אני צריך להוסיף?
[quote=cladino;1101769]נל וארכימדס, אני ממש צריך את העזרה שלכם. אתם מבינים, אני רוצה לפתוח מ"ת של ben 10 ואני לא ממש יודע איך עושים מ"ת. תוכלו לעזור לי?
ben 10- the end of the space
~לוגו בקרוב~
מילות פתיחה
היי כולם. הרבה זמן רציתי לעשות כזה מ"ת ועכשיו יש לי הזדמנות. מקווה שתירשמו!
עלילה
איש אחד הלך הלך הלך בום שניצל.[/quote]
איני מכיר את העלילה של בן10 אבל אני יכול לאמר לך את הדבר הבא:
בשביל משחק תפקידים אתה צריך לקחת איזשהו קו עלילה, ולראות את העתיד שלו. העלילה של המשחק צריכה להציג את הקו הזה בצורה הכי מסתורית שיש, ככה שיהיה קשה להבין מה קורה שם. הדבר מגביר את המתח ויכול למשוך שחקנים. תמיד כדאי לחשוב קדימה כשאתה בונה את העלילה, ואז לראות אם הכל מסתדר.
אחרי שיש לך עלילה אתה צריך גם להוסיף כל מיני מידע על דברים שנלווים לעלילה (אם ידוע על איזשהו אויב, אז מה ידוע עליו. אם יש איזשהו משהו בעולם הזה שהדמות במשחק צריכה לדעת אז גם לפרט עליו.)
ואז באים הקטעים הטכניים של טופס הרשמה חוקים וכו'.
[QUOTE=LordAbizi;1101774]איני מכיר את העלילה של בן10 אבל אני יכול לאמר לך את הדבר הבא:
בשביל משחק תפקידים אתה צריך לקחת איזשהו קו עלילה, ולראות את העתיד שלו. העלילה של המשחק צריכה להציג את הקו הזה בצורה הכי מסתורית שיש, ככה שיהיה קשה להבין מה קורה שם. הדבר מגביר את המתח ויכול למשוך שחקנים. תמיד כדאי לחשוב קדימה כשאתה בונה את העלילה, ואז לראות אם הכל מסתדר.
אחרי שיש לך עלילה אתה צריך גם להוסיף כל מיני מידע על דברים שנלווים לעלילה (אם ידוע על איזשהו אויב, אז מה ידוע עליו. אם יש איזשהו משהו בעולם הזה שהדמות במשחק צריכה לדעת אז גם לפרט עליו.)
ואז באים הקטעים הטכניים של טופס הרשמה חוקים וכו'.[/QUOTE]
תודה, ממש עזרת לי. רק אם תוכל למחוק את העלילה, אני לא רוצה ספוילרים ושמתי את זה שם בטעות :sorry:
[quote=cladino;1101775]תודה, ממש עזרת לי. רק אם תוכל למחוק את העלילה, אני לא רוצה ספוילרים ושמתי את זה שם בטעות :sorry:[/quote]
הוסתר.
אה... יואב, יש לי רעיון בשבילך, למה שלא תכין יצורים בעצמך ותדביק עליהם את האומניטריקס?
אם אתה רוצה אני אעזור לך להכין אותם.
ואתה יכול לשים גם מפה של כל העולם, ששחקנים ידעו איפה הם לפחות?
ואולי גם המטרה של המשחק?
כאילו, מה עושים בו?
[quote=lipion;1101778]אה... יואב, יש לי רעיון בשבילך, למה שלא תכין יצורים בעצמך ותדביק עליהם את האומניטריקס?
ואולי גם המטרה של המשחק?
כאילו, מה עושים בו?[/quote]
לכתוב מטרה מפורשת, כדבריו של Inuzuka Kiba זה לא דבר טוב.
המטרה צריכה להיות מובנת משאר הדברים במשחק.
[QUOTE=lipion;1101778]אה... יואב, יש לי רעיון בשבילך, למה שלא תכין יצורים בעצמך ותדביק עליהם את האומניטריקס?
ואולי גם המטרה של המשחק?
כאילו, מה עושים בו?[/QUOTE]
כן. אבל כמו שארכימדס אמר שמישהו אחר אמר, מטרה מפורשת זה לא דבר טוב. ומפה כדאי שאני לא אעשה, כי מפה של כל היקום תהיה לא מספיק מפורטת ומפה של כל כוכב בנפרד זה יותר מדי עבודה, יש אלפים. ובקשר ליצורים, אני כנראה אקח מאתר שאני מכיר
[quote=cladino;1101781]כן. אבל כמו שארכימדס אמר שמישהו אחר אמר, מטרה מפורשת זה לא דבר טוב. ומפה כדאי שאני לא אעשה, כי מפה של כל היקום תהיה לא מספיק מפורטת ומפה של כל כוכב בנפרד זה יותר מדי עבודה, יש אלפים. ובקשר ליצורים, אני כנראה אקח מאתר שאני מכיר[/quote]
אז אם לא מפה מפורטת, אולי רשימה של מספר מקומות חשובים? תחשוב מה כדאי לך לעשות כדי להפוך את המשחק ליותר סימפאטי עבור אנשים שכמוני אינם מכירים את בן10.