יש לי הרבה רעיונות לפוקמונים מקוריים שלי משהוא יכול לתת לי קווים מנחים ליצירת הפוקמון?
לדוגמא: כמה נקודות סטאט אני יכול לשבץ איך קובעים מתי צריך לקבל כול מתקפה.
Printable View
יש לי הרבה רעיונות לפוקמונים מקוריים שלי משהוא יכול לתת לי קווים מנחים ליצירת הפוקמון?
לדוגמא: כמה נקודות סטאט אני יכול לשבץ איך קובעים מתי צריך לקבל כול מתקפה.
יש את הפורום ליצירת פייקים, זה פחות או יותר מה שאתה מחפש.
פוקימונים בד"כ משאירים ליפנים...
בכל מקרה, בכדי ליצור פוקימון עושים פייקים שהם לא פוקימונים אמיתיים.
בכדי ליצור פייק לא צריך להתחשב בסטאטים, אלא רק לצייר בצייר (מדריכים לציור פייק יש בפורום ציור ממוחשב).
אבל אני רוצה לעשות ממש פוקימון לקבוע מתקפות יכולות מיוחדות וכדומה.
[quote=פוקפוק;1105998]אבל אני רוצה לעשות ממש פוקימון לקבוע מתקפות יכולות מיוחדות וכדומה.[/quote]
אתה יכול לעשות את זה, אבל זה לא ממש יהיה אמיתי..
בציור ממוחשב יש מדריכים לזה..
ואתה עדין יכול להכין פייק ולרשום את היכולות המתקפות והסטאטים...
אבל מה שאני שואל זה [b]איך[/b] לבחור את המתקפות והסטאטים.
כלומר איזה מתקפות וסטאטים אני יכול לעסות כדי שהפוקימון לא יהיה חזק או חלש מדי.
[QUOTE=פוקפוק;1106009]אבל מה שאני שואל זה [b]איך[/b] לבחור את המתקפות והסטאטים.[/QUOTE]
זאת בחירה שלך.
מה שתמצא לנכון.
זה תלוי כמה הפוקימון שלך היה חזק,
אם הוא התחלתי פוקימון מפתח התפתחות או לא התפתחות, אם יש לו זנב רגליים ארוכות קצרות,
לדוגמא,
האם פוקימון יכול לעשות זנב ברזל בלי זנב? ברור שלא!
ככה אתה מתאים, לפוקימון מים צריך אקדח מים או קרן בועות, אפשר הגנה ופעימת מים, תלוי את החוזק של הפוקימון, הסוג שלו ואיך הוא נראה ומה הדברים המיוחדים שלו (שאתה ממציא)
אי אפשר לקבל קווים מנחים או משהוא?
למשל אני רוצה ליצור סג של עץ רקוב שהוא סוג רוח ועשב
יש אדם שיוצר פוקימונים פשוט תסתכל על היצירות שלו
[url]http://jesgrad07.deviantart.com/gallery/5832650[/url]
אתם לא הבנתם. הוא דיבר על מה שמעבר לציור.
אתה יכול להמציא את הסטטים לבד, להחליט לבד מתי הוא לומד מתקפות, מה היכולת שלו וכו'. אבל הכל צריך להיות בגדר ההיגיון בהתאם לרמה וזה שיקולך בלבד למען האמת. אבל תשתדל לעשות אותו מאוזן.
[QUOTE=IdanOrany;1106021]אתם לא הבנתם. הוא דיבר על מה שמעבר לציור.
אתה יכול להמציא את הסטטים לבד, להחליט לבד מתי הוא לומד מתקפות, מה היכולת שלו וכו'. אבל הכל צריך להיות בגדר ההיגיון בהתאם לרמה וזה שיקולך בלבד למען האמת. אבל תשתדל לעשות אותו מאוזן.[/QUOTE]
[B]בדיוק![/B]
אז משהו מוכן לעזור לי אם זה? חוקים? דרך לקבוע מה חזק מדי נגיד לפקימון שבחרתי שהו ברמת חוזק בינוני פלוס?
[QUOTE=sigal123;1106016]זה תלוי כמה הפוקימון שלך היה חזק,
אם הוא התחלתי פוקימון מפתח התפתחות או לא התפתחות, אם יש לו זנב רגליים ארוכות קצרות,
לדוגמא,
האם פוקימון יכול לעשות זנב ברזל בלי זנב? ברור שלא!
ככה אתה מתאים, לפוקימון מים צריך אקדח מים או קרן בועות, אפשר הגנה ופעימת מים, תלוי את החוזק של הפוקימון, הסוג שלו ואיך הוא נראה ומה הדברים המיוחדים שלו (שאתה ממציא)[/QUOTE]
בקשר למתקפות גם פוקימון מים יכול ללמוד מתקפת אבן...
פוקפוק-קבע את הסטאטים לפי מה שנראה לך אבל-אם זה פוקימון אגדי תעשה את הסטאטים שלו בסביבות מאה
אם פוקימון רגיל-תעשה שהוא חזק בהתקפה (ההתקפה גבוהה) והמיוחדת נמוכה..(תוקף פיזי)\המחיודת גבוהה והרגילה נמוכה (תוקף מיוחד)\שניהם באמצע(משולב) אותו דבר בהגנה...
נסה לקבוע במה הוא היה טוב יותר
הגנה?
התקפה?
הגנה מיוחדת או אולי התקפה מיוחדת?
ומה אם מהירות?
כול זה תלוי במתקפות שלו ואיך הוא נראה,
אני הייתי עושה ללוח עץ הגנה מיוחדת,
כדי שהוא לא היה חזק מידי, אתה צריך שלא היו לו יותר מידי מתקפות וכמובן שהססטאטים לא היו ממש גבוהים, אם הוא חזק סטטאים גבוהים חלש נמוכים רגיל בינונים, וגם צריך להתאים תסטטאים בנוגע להתקפה הגנה מהירות וכול זה
[QUOTE=sigal123;1106048] אם הוא חזק סטטאים גבוהים חלש נמוכים רגיל בינונים, וגם צריך להתאים תסטטאים בנוגע להתקפה הגנה מהירות וכול זה[/QUOTE]
תודה זה מאוד עוזר אבל אפשר להגדיר מזה סטטאים גבוהים בינוניים וחלשים?
וגם יש איזה תוכנת עזר או דרך נוכה לכתוב את הפוקימון?
נגיד התקפה מיוחדת 80 ורגילה 60 אם הוא תוקף מיוחחד..
וזה לחזק בינוני או חלש?
זה לבינוני בערך
תודה.
הנה משהוא שהכנתי לפי מה שאמרו לי:
תריגו
מראה: עץ רקוב בלי עלים ואפל איפה שהוא עובר הוא משאיר שובל של ריקבון.
סוגים: רוח עשב
יכולת מיוחדת: ריקבון: שתוקפים אותו או שהוא תוקף במתקפת מגע יש סיכוי של45% שהפוקימון היריב מורעל.
סטאטוסים: חיים: 60* התקפה: 45* הגנה: 50* התקפה מיוחדת: 65* הגנה מיוחדת: 90* מהירות: 48*
* בסיסי בלבד לא כולל את הדרגה ונתונים אחרים.
מתקפות: עשיתי רק עד רמה 15: רמה 0: סריטה (scratch'), מחליש הגנה (leer) רמה 5: היפנוזה רמה 7: זרע עלוקה רמה 10: curse רמה 13: עלי תער רמה 15: צל לילה (night shade).
תעלה לו קצת את ההתקפה המיוחדת
תוסיף לו עלי טער כדי שהיה לו עוד מתקפת עשב...
הוא אמור להיות התחלתי?
כן הוא דומה להתחלתי ו אני הוספתי עלי תער
התחלתי לא יכול להיות 2 סוגים.. אולי תעשה שהוא התפתחות להתחלתי?
אוקי אז הוא היפתחות (יכול להיות התפתחות ברמה נמוכה) מתפתח מוודי גדם עץ מוזר בעל שלוש עיניים מסוג עשב.
תודה על הכל דרך אגב
[quote=כינוי מקורי;1106214]התחלתי לא יכול להיות 2 סוגים.. אולי תעשה שהוא התפתחות להתחלתי?[/quote]
בלבאזור, ההתחלתי הראשון ולמעשה הפוקימון הראשון בפוקדע הכללית הוא 2 סוגים-רעל/עשב.
[QUOTE=stm;1106217]בלבאזור, ההתחלתי הראשון ולמעשה הפוקימון הראשון בפוקדע הכללית הוא 2 סוגים-רעל/עשב.[/QUOTE]
אהה כן שחכתי את זה..
פוקפוק
אוקי עכשיו תתחיל לצייר אותו..
צריך עוד עזרה?
אני מצייר ברמה של בית שעשוי מריבוע ומשולש :big_wink: כלומר [B][I][U]כלום[/U][/I][/B]
אז [B][U][I]ברור[/I][/U][/B] שאני צריך עזרה :sorry:
זה כבר מתאים לפורום ציור ממוחשב,אז אני מעביר לך לשם. גלישה מהנה~
[QUOTE=פוקפוק;1106269]אני מצייר ברמה של בית שעשוי מריבוע ומשולש :big_wink: כלומר [B][I][U]כלום[/U][/I][/B]
אז [B][U][I]ברור[/I][/U][/B] שאני צריך עזרה :sorry:[/QUOTE]
תקרא מדריכים בלינקיה (מדריכים ועזרים)