-
Bw037 ועוד תפיסה!
[RIGHT][SIZE=6][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]BW037[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4]פרטים כלליים:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[SIZE=2][COLOR=#696969][B][U]מספר הפרק לפי ספירת "המשאלות הכי טובות":[/U][/B] BW037 [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969][COLOR=#696969][SIZE=2][FONT=Arial][FONT=Arial][B][U]שם הפרק בתרגום מיפנית לאנגלית[/U][/B]: Roggenrola! Let's Fire the Flash Cannon!! [/FONT][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#696969][SIZE=2][FONT=Arial][B][U]שם הפרק בתרגום חופשי מאנגלית לעברית:[/U][/B] "רוגנרולה! בוא נירה את תותח ההבזק!!"[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#696969][FONT=Arial][B][U]תאריך שידור ראשון של הפרק ביפן:[/U][/B] 02/06/2011[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U]שם הפרק בארה"ב:[/U][/B] Gotta Catch A Roggenrola!
[B][U]שם הפרק בארה"ב בתרגום חופשי לעברית:[/U][/B] חייב לתפוס רוגנרולה!
[B][U]תאריך שידור ראשון של הפרק בארה"ב:[/U][/B] 24/09/2011
[/FONT]
[/COLOR][/SIZE]
[RIGHT][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4]קישורים לצפייה:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=dimgray][URL="http://www.youtube.com/watch?v=lgHkHaLGaOE"]חלק 1 [/URL][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=dimgray][URL="http://www.youtube.com/watch?v=VgdG2IyJ0gs"]חלק 2[/URL] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#3d88b1][URL="http://www.youtube.com/watch?v=iLSRqhO2mFI"]טריילר לפרק הבא[/URL][/COLOR][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[B][SIZE=4][U]אירועים מיוחדים: [/U][/SIZE][/B]
[SIZE=3]אש תופס רוגנרולה![/SIZE]
[SIZE=2]רוגנרולה יודע את המתקפות: סופת חול, stone edge, תותח הבזק ודחיפה.[/SIZE]
[SIZE=2]היכולת שלו זו sturdy[/SIZE]
[B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4][U]מהלך הפרק, אירועים מיוחדים (מודגש) ופרטים מעניינים:[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[LIST=1][*][SIZE=2]הפרק מתחיל שרואים פוקימון דמוי אבן מקפץ החוצה מתוך מערה וצרחה שלו נשמעת.[/SIZE][*][SIZE=2]בנתיים, בקרבת מקום, החבורה נהנת מהאוכל של סילן, שהפוקימון קופץ על השולחן והורס הכל.[/SIZE][*][SIZE=2]אש בודק אותו בפוקדע-זה הוא רוגנרולה, פוקימון מסוג אבן טהור שזו הופעתו הראשונה באנימה.[/SIZE][*][SIZE=2]הפוקימון משתולל על השולחן ולא נרגע, ואש מחליט לתפוס אותו אז הוא מוציא את אשואווט.[/SIZE][*][SIZE=2]אשואווט משתמש באקדח מים, אבל רוגנרולה משתמש באחת מהקערות של סילן ומחזיר את אקדח המים לאשואווט.[/SIZE][*][SIZE=2]אשואווט משתמש [URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=40751"]בסילון אקוה, ולמרות שעכשיו הוא כבר שולט במתקפה[/URL] רוגנרולה מתחמק ואשואווט מתעלף על השולחן.[/SIZE][*][SIZE=2]סילן מבחין שיש לרוגנרולה משהו על הגב, שאש מחזיר את אשואווט ומוציא את טפיג.[/SIZE][*][SIZE=2]טפיג משתמש במספר דחיפות אבל רוגנרולה מתחמק מכולן ואז טפיג משתמש בהסתערות להבה.[/SIZE][*][SIZE=2]המתקפה לא עושה הרבה נזק ואיריס מציינת שהיכולת של רוגנרולה היא sturdy.[/SIZE][*][SIZE=2]המתקפה מעיפה את הדבר שהיה לו על הגב, ועכשיו רוגנרולה משתמש בסופת חול.[/SIZE][*][SIZE=2]הסופה עוצרת את הדחיפה של טפיג ורוגנרולה משתמש ב-stone edge שמעלפת את טפיג.[/SIZE][*][SIZE=2]החבורה מחליטה לקחת את טפיג למרכז הפוקימונים, שרוגנרולה עדין לא נרגע וקופץ, כנראה מנסה להגיד להם משהו.[/SIZE][*][SIZE=2]במרכז, אש מקבל את הפוכדורים של אשואווט וטפיג שהם בריאים.[/SIZE][*][SIZE=2]אדם מגיע למקום ואומר שאין בעיה בצינורות של מרכז הפוקימונים והבעיה יכולה להיות במקור שממנו באים המים.[/SIZE][*][SIZE=2]איריס שואלת מה הבעיה וג'וי אומרת שמאז הבוקר אין להם מים במרכז, אז חברת המים שלחה את האיש הזה, מר גריסון, שיראה מה הבעיה.[/SIZE][*][SIZE=2]גריסון מספר שמקור המים למרכז הוא במערה והאחות ג'וי מוסיפה שחיים שם הרבה רוגנרולה.[/SIZE][*][SIZE=2]החבורה מספרת שהם פגשו רוגנרולה, מה שמפתיע את ג'וי וגריסון כי הרוגנרולה כמעט לא יוצאים מהמערה והם מבינים שמשהו לא כשורה.[/SIZE][*][SIZE=2]סילן חושב שהרוגנרולה שהם פגשו ניסה לספר להם משהו ומספר לשאר שהוא ראה חפץ מוזר עליו.[/SIZE][*][SIZE=2]גריסון מחליט ללכת לבדוק מה קורה במערה והחבורה מצטרפת אליו.[/SIZE][*][SIZE=2]בנתיים, רוגנרולה מנסה לדבר עם כמה פוקימונים פראיים שלפתע נשמע רעש מהמערה שמבריח אותם.[/SIZE][*][SIZE=2]במערה מספר רוגנרולה נתפסים ע"י מכונה של צוות רוקט שנבנתה ע"י ד"ר זגר.[/SIZE][*][SIZE=2]המכונה משתמשת בכוח של רוגנרולה על מנת לשחרר כוח רב.[/SIZE][*][SIZE=2]החבורה מגיעה למקום ושמים לב שאין מים, שרוגנרולה מגיע גם הוא ואומר להם להכנס ולבוא אחריו.[/SIZE][*][SIZE=2]בתוך המערה הם רואים מפולת סלעים שחוסמת את המים שצוות רוקט מגיעים ותופסים את רוגנרולה.[/SIZE][*][SIZE=2]סילן מבין שהחפץ שהיה על הגב של רוגנרולה הוא חלק מהמכונה של צוות רוקט שבנתיים מתחיל במוטו.[/SIZE][*][SIZE=2]מתגלה שהם תפסו מלא רוגנרולה וחסר להם אחד למכונה שלהם, ואש מוציא את טפיג ומשחרר בעזרת גחלת את רוגנרולה שהם פגשו מקודם.[/SIZE][*][SIZE=2]צוות רוקט מסתלק מהמקום לא לפני שהוא יוצר עוד מפולת סלעים ואחד מהסלעים עומד לפגוע באש.[/SIZE][*][SIZE=2]רוגנרולה משתמש בתותח הבזק ומפוצץ את הסלע, מציל את אש.[/SIZE][*][SIZE=2]צוות רוקט יוצאים מהמערה ומשתמשים במכונה שלהם ובכוח של הרוגנרולה ומפוצצים את הכניסה, גורמים לעוד מפולת סלעים בדיוק שהחבורה מגיעה למקום.[/SIZE][*][SIZE=2]רוגנרולה של החבורה כמעט נפגע מהמפולת, אבל אש מציל אותו.[/SIZE][*][SIZE=2]בשביל לצאת מהמערה, איריס מוציאה את אקסקדריל שאחרי [URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=40957"]הפרק הקודם [/URL]חזר לציית לה, ויחד עם פנסייג' הם משתמשים בחפירה ומוציאים את החבורה משם.[/SIZE][*][SIZE=2]נראה שרוגנרולה יודע לאן צוות רוקט הלכו, וגריסון אומר שרוגנרולה הם פוקימונים שמאוד רגישים לקול.[/SIZE][*][SIZE=2]רוגנרולה מוביל את החבורה למבנה נטוש בו אכן נמצאים [/SIZE][SIZE=2]צוות רוקט ומתחיל קרב ביניהם, שג'סי מוציא את וובט שמשתמש ברוח.[/SIZE][*][SIZE=2]טפיג בתגובה משתמש בגחלת אבל וובט מתחמק אבל בסוף נפגע, אז צוות רוקט מחליטים להכנס לרכב שלהם.[/SIZE][*][SIZE=2]הם טוענים את הרכב עם הכוח של הרוגנרולה שהם תפסו, ויורים אותו, אבל רוגנרולה מנסה להגיד לחברים שלו לעצור את המתקפה ושהם לא מצליחים הוא משתמש בתותח הבזק וכוח המתקפות שווה.[/SIZE][*][SIZE=2]צוות רוקט מופתעים ומנסים שוב, אבל המכונה כבר לא עובדת כי הרוגנרולה מצליחים לשלוט באנרגיה שלהם בעצמם ולברוח.[/SIZE][*][SIZE=2]ג'ימס מוציא את ימסק שמשתמש בצל לילה ו-וובט מצטרף אליו עם רוח, אבל טפיג משתמש בגחלת ופוגע בשניהם.[/SIZE][*][SIZE=2]פיקאצ'ו והרוגנרולה מסיימים את הקרב עם כדור אלקטרו ותותחי הבזק, משמידים את המכונה של צוות רוקט.[/SIZE][*][SIZE=2]צוות רוקט כרגיל מתחמקים בעזרת הסילונים שלהם.[/SIZE][*][SIZE=2]אחרי שהכל נרגע, החבורה במרכז הפוקימונים וכל הרוגנרולה במצב טוב.[/SIZE][*][SIZE=2]גריסון אומר שהוא סיים לכתוב דו"ח על מה שקרה והוא ידווח לחברת המים שיבואו לתקן את הנזק שנגרם.[/SIZE][*][SIZE=2]רוגנרולה שהיה עם החבורה במהלך הפרק מוביל את החבורה החוצה ומאתגר את אש לקרב.[/SIZE][*][SIZE=2]אש מסכים ומחליט להשתמש בטפיג, למרות החולשה למתקפות אבן ולמרות הקרב הקודם.[/SIZE][*][SIZE=2]טפיג משתמש בדחיפה אבל רוגנרולה משתמש בסופת חול ועוצר את הדחיפה.[/SIZE][*][SIZE=2]רוגנרולה פוגע בטפיג עם stone edge אבל הפעם הוא לא מתעלף וחוזר לעמוד.[/SIZE][*][SIZE=2]רוגנרולה מתחיל לטעון תותח הבזק, אבל טפיג מהיר יותר ופוגע בו עם הסתערות להבה.[/SIZE][*][SIZE=2]2 הפוקימונים פוגעים אחד בשני מספר פעמים עם דחיפה, עד שלבסוף רוגנרולה נופל ואש זורק עליו פוכדור.[/SIZE][*][B][SIZE=3]אש תופס רוגנרולה![/SIZE][/B][*][B][SIZE=2]לפי מה שלמדנו מהפרק, רוגנרולה יודע stone edge, סופת חול, תותח הבזק, דחיפה והיכולת שלו היא sturdy.[/SIZE][/B][*][SIZE=2]זה פוקימון האבן הראשון שיש לאש (אש מעולם לא תפס את לרביטר).[/SIZE][*][SIZE=2]הפוכדור ננעל אוטומטית כי לאש יש 6 פוקימונים אצלו.[/SIZE][/LIST]
-
תודה על העדכון..
זה היה צפוי שהוא יתפוס את רוגנרולה.
נמאס שהוא תופס כל פוקימון שהוא רואה..
-
תודה.
זה כבר מעצבן! יש לאש כבר 9 פוקימונים!!
-
פעם התלוננתם שאש תופס פחות מידי פוקימונים....
סוף סוף הבחור תופס כל מה שהוא יכול
ושלא תגידו שזה איזה פוקימונים דפוקים כמו טורקול שלא יכולים להתפתח
לפי מה שאני חושב לאש יהיו השנה 2 שישיות שכוללות את פיקצ'ו
אז הוא יתפוס עוד 2 פוקימונים לפחות
-
[quote=Druddigon man;1110293]תודה.
זה כבר מעצבן! יש לאש כבר 9 פוקימונים!![/quote]
כדאי שתדייק.
אש תפס [B]במחוז אונובה [/B]9 פוקימונים.
כי בכללי יש לו הרבה יותר.
-
שיעיף את החרק....
וזה לדעתי ממש מגניב שאש טופס הרבה פוקימונים...:)
תודה על העדכון:)
עריכה: קודק כדאי שתדייק, אש תפס 8 פוקימונים באונובה.... פיקצ'ו הוא מקנטו:)
-
[quote=buizel שולט;1110303]שיעיף את החרק....
וזה לדעתי ממש מגניב שאש טופס הרבה פוקימונים...:)
תודה על העדכון:)
עריכה: קודק כדאי שתדייק, אש תפס 8 פוקימונים באונובה.... פיקצ'ו הוא מקנטו:)[/quote]
זו לא טעות שלי אלא שלו,הוא בלבל אותי בזה שהוא רשם 9 :sorry:
בכל מקרה,החרק הוא פוקימון טוב אצל אש יחסית לשאר,הוא התפתח מהר ועוד בקרב ה2-3 שלו.
-
לא התכוונתי שהוא תפס שם 8 פוקימונים או שיש לו יותר,
התכוונתי שיש לו כבר 9 פוקימונים במחוז אונובה...
למרות שאני חושב על זה עכשיו,זה די מגניב שיש לאש הרבה פוקימונים :)
-
הלוואי שיחליפו כבר דמות ראשית! אש הוא חתיכת מעצבן.הלוואי שיהיה מישהו עם פוקימונים נורמליים!
-
בנאדם מוזר! הוא החליט לממש את המוטו של העונה הראשונה "לתפוס את כולם" דווקא בעונה הזאת?
-
הקאצט'פרייס שלי:Ho Joy..
הוא נהיה מה זה משועמם בעונה הזאת,כל פוקימון שהוא רואה הוא מחליט לתפוס!
תכף בסרט ה-14 הוא יתפוס את ויקטיני..
-
-
אני לא מבין למה אתם מתלוננים. דבר ראשון, אגב, זה יונובה, לא אונובה.
אחרי הכל, הוא בליגה כנראה לא ישתמש בפוקימונים קודמים, וזה יהיה די משעמם אם הוא ישתמש רק באותם שישה פוקימונים כל הזמן. אני רק מקווה שלכל הפוקימונים עכשיו יהיה זמן שווה לאימונים ולזמן מסך.
-
אם הוא יצליח לפתח אותו להתפתחות האחרונה, זה יהיה אחד הצעדים הכי חכמים שהוא עשה.
לפי דעתי זה נחמד שהוא תופס כל פוקימון שהוא רואה. עכשיו נוכל לראות כל מיני פוקימונים אצלו.
אני רוצה שהוא יתפוס הידרייגון, הייתי מת לראות את ה"כימייה" הלא יוצלחת בין השניים (נשמע גרוע יותר אפילו מצ'אריזרד)
-
[QUOTE=Kakashi;1110671]הקאצט'פרייס שלי:Ho Joy..
תכף בסרט ה-14 הוא יתפוס את ויקטיני..[/QUOTE]
זה עדיף מאשר פרקים בלי כלום נכון?
-
[QUOTE=Kakashi;1110671]הקאצט'פרייס שלי:Ho Joy..
תכף בסרט ה-14 הוא יתפוס את ויקטיני..[/QUOTE]
הלוואי, אני מת על ויקיטיני... :)
-
אתם יודעים מה מציק לי בסדרה? שבכל פרק זה מתחיל או נגמר שהם יושבים לאכול, כל פרק!
עם סילן לא מבשל טוב, איריס קופצת על עצים ומביאה פירות! דיי!
-
פרק נחמד
עכשיו שאש תפס את רגולנה הזה וכדי לפתח אותו לצורתו האחרונה צריכים להחליף אותו.כנראה הוא יחליף אותו עם מאמן(שבדרך שיחליף גם את החרק שלו)
שאלה לאש יש אין סוף פוכדורים?כי אנורים להיות לו 52או 6פוכדורים
-
[QUOTE=Woodpecker;1111118]פרק נחמד
עכשיו שאש תפס את רגולנה הזה וכדי לפתח אותו לצורתו האחרונה צריכים להחליף אותו.כנראה הוא יחליף אותו עם מאמן(שבדרך שיחליף גם את החרק שלו)
שאלה לאש יש אין סוף פוכדורים?כי אנורים להיות לו 52או 6פוכדורים[/QUOTE]
לא נראה שהוא יחליף אותו, רוגנרולה שלו הוא טוב
-
יחסית לשאר הרוגנרולה (במשחקים) הזה של אש חזק.
-
פררק נחמד אבל זה מעצבן שהוא תופס הרבה פוקימונים