-
פורום מבוכים ודרקונים
ראיתי שחלק מאנשי הקהילה מתעניינים במבוכים ודרקונים (כולל אני) ואני חושב שאולי פתיחת פורום מבוכים ודרקונים תשמח חלק מהקהילה ואף תביא משתמשים חדשים לפורום. אני מוכן להשקיע בפורום שכזה,לכתוב מדריכים,לפרסם דיונים,פעיליות וכל מיני דברים אם חושבים שלא תיהיה פעילות. זה נושא מעניין מאוד שלדעתי מי שלא מתעניין במבוכים ודרקונים בקהילה יכול לגלות שזה דווקא כיף ומעניין.
-
-
לא פורום שמשחקים בו מבוכים ודרקונים.... פורום שמדברים [B][COLOR="Black"]על[/COLOR][/B] מבוכים ודרקונים
-
מבוכים ודרקונים זה משחק תפקידים אבל אולי אפשר לעשות תת פורום
-
למה לפתוח סתם פורום כשאפילו לא מדברים עליו בפורום המתאים לזה הקיים כרגע בשם משחקים כללים.
שמה אתה יכול לדבר על מבוכים ודרקונים.
יביא משתמשים חדשים-לא חושב...זה יהיה עוד פורום יבש כמו שאר הפורמים שפתחו פה שאמרו שהם "יביאו" משתמשים חדשים...
פורום מיותר לגמריי...
-
משחקים כללי זה פורום למשחקי מחשב!!
-
מה פתאום?!
משחקים כללים זה לכל הקונסולות אם לא ידעת עד כה...
-
מבוכים רקונים זה משחק דמיון! לא בקונסולה,לא במחשב,לא בpsp לא באייפוד בדף את ודמיון!
-
[QUOTE=scizor-x;1148740]משחקים כללי זה פורום למשחקי מחשב!![/QUOTE]
נראלי אתם עשיתם את זה פורום משחקי מחשב אבל זה משחקים כללי
-
היחידים שמתעניינים בזה זה ניר ואתה...
-
בת'כלס לא יהיה אכפת לי לנהל את זה, אני אוכל להעלות לזה פעילות (*אהם אהם כאילו שאף אחד מה הקשר שלי ומה מספר השנים שאני מתעסק בזה, ואני עמוס טילים כי אני מדריך קייטנת D&d...)
אני לא יכול להגיד שיבואו אנשים, הרי פתחתי 2 משחקים של D&D ואף אחד לא הזיז את האצבע או חשב להירשם אליהם
-
גם אני אוכל להעלות פעילות וגם לי לא איכפת לנהל אני מכיר [b]מאוד[/b] טוב את גירסה 3.5 ואני יכול לכתוב לה טונות מדריכים,לעשות אתגרים וכו'
-
לא יתנו לך לפתוח פורום סתם ככה, תראה שאתה עושה משהו קודם, אתה צריך לדעת את זה כבר מניסיון קודם..
תתחיל בפורום משחקים כלליים ואם רותם יראה שיש ביקוש לזה הוא ייפתח גם פורום, ככה זה עובד..
-
משחקים כללים זה לקונסולות,מחשב וכו'!!!!!!
-
[quote]משחקים כללים זה לקונסולות,מחשב וכו'!!!!!! [/quote]
זה ממש לא..
אתה יודע מה המילה "כללי" אומרת..?
זה אומר שזה על כל משחק שיש..
לא רק משחקי מחשב ופלייסטיישן וכו'
-
[QUOTE=scizor-x;1149549]גם אני אוכל להעלות פעילות וגם לי לא איכפת לנהל אני מכיר [b]מאוד[/b] טוב את גירסה 3.5 ואני יכול לכתוב לה טונות מדריכים,לעשות אתגרים וכו'[/QUOTE]
ברור ש"לא אכפת לך לנהל... כם לי "לא אכפת" להיות בתפקיד מייסד...
הפורום הזה לא יעניין את רוב הקהילה...
-
[QUOTE=Naruto;1149573]זה ממש לא..
אתה יודע מה המילה "כללי" אומרת..?
זה אומר שזה על כל משחק שיש..
לא רק משחקי מחשב ופלייסטיישן וכו'[/QUOTE]
אז למה הוא בקטגוריה "מחשבים ואינטרנט"? למה בתיאור שלו כתוב "פה תוכלו לדבר על משחקי מחשב שלא קשורים בפוקימון"?
-
[QUOTE=Izanami;1148690]למה לפתוח סתם פורום כשאפילו לא מדברים עליו בפורום המתאים לזה הקיים כרגע בשם משחקים כללים.
שמה אתה יכול לדבר על מבוכים ודרקונים.
יביא משתמשים חדשים-לא חושב...זה יהיה עוד פורום יבש כמו שאר הפורמים שפתחו פה שאמרו שהם "יביאו" משתמשים חדשים...
פורום מיותר לגמריי...[/QUOTE]
זה בכלל לא צריך להביא משתמשים חדשים. אם יש מספיק אנשים בפורום שמתעניינים בנושא אז כדאי לפתוח את זה. כי פתיחת פורום חדש לא באמת מביאה עוד אנשים, שום שידרוג של הפורום לא באמת מביא עוד אנשים (לפחות לא באופן ישיר), מה ששידרוגים עושים זה הופכים את הפורום למגניב יותר בשביל אלה שכבר נמצאים בו.
-
אין טעם, חוץ מזה אתה יכול לעשות נושא בפורום משחקים כללים, ואל תגיד שזה מתאים לקונסולות כי זה [b]כללי[/b].
-
לא קראת מה שכתבתי פה? כתוב בתיאור ובקטגוריה שזה פורום למשחקי מחשב וקונסולות
-
[quote=scizor-x;1149660]אז למה הוא בקטגוריה "מחשבים ואינטרנט"? למה בתיאור שלו כתוב "פה תוכלו לדבר על משחקי מחשב שלא קשורים בפוקימון"?[/quote]
אז מה אם כתוב..
ברגע זה הוא הכי מתאין.. ואין ויכוח בכלל..
כללי זה כללי לא משנה מה כתוב בתת כותרת..
-
גם barliv וגם אני מעודדים את הפורום
-
עזוב... שידברו על זה בפורומים ששייכים לזה...
זה לא מעניין יותר מחצי מהמשתמשים אז תרדו מזה.
-
[QUOTE=טוסטר משולשים;1148892]בת'כלס לא יהיה אכפת לי לנהל את זה, אני אוכל להעלות לזה פעילות (*אהם אהם כאילו שאף אחד מה הקשר שלי ומה מספר השנים שאני מתעסק בזה, ואני עמוס טילים כי אני מדריך קייטנת D&d...)
אני לא יכול להגיד שיבואו אנשים, הרי פתחתי 2 משחקים של D&D ואף אחד לא הזיז את האצבע או חשב להירשם אליהם[/QUOTE]
הלו הלו לא להכליל סתם אני נרשמתי לכל משחק D&D שפתחת!
לנושא כמו שאמרו תשקיע בזה ואז יתנו לך לנסות מבחנתי רעיון טוב אני רוצה להכיר את זה אף פעם לא שחקתי בזה
-
אתה יודע מה תשקיע בזה שבוע שלם נראה אם תצליח ויהיה עניין... סתם בא לך לנהל איזה פורום...
תשקיע בפורום שבאמת צריך את זה...
-
תשקיעו בנושא ואז, אם תשקיעו מספיק- ייפתח פורום כזה.
-
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=22090[/url]
באיזה פורום לפתוח מדריך .. ?
-
[quote=טוסטר משולשים;1153564][URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=22090[/URL]
באיזה פורום לפתוח מדריך .. ?[/quote]
משחקים כלליים/חת"ם
ירוק זה מקרה אחר, לנושא הזה אין בכלל פורום שמתאים
-
שאלה:אם אני וניר נשקיע הרבה במדריכים של מבוכיםודרקונים יפתחו פורום לזה?
-
-
שמעו מניסיון עבר לא ייתנו לפתוח את הפורום על בסיס אמירות. כבר קם אדם ששכחתי את שמו, רצה לפתוח פורום לפרויקט חת''מ ענקי שהוא רצה לעשות, אחרי מריבות רבות וקשות פתחו לו פורום ומה קרה? התקדם קצת ואז רב עם מישהו(לא זוכר מי אבל הוא התעצבן על משהו על ההנהלה נדמה לי ועל זה שאין מספיק דרישות לזה) אז הוא סגר את הפרויקט שלו וסתם זה לחינם.
בקיצור צריך להראות השקעה ומקסימום אז יועברו הנושאים לפורום המתאים,זה הרבה יותר עדיף מקודם לפתוח פורום ואז לראות אותו ריק. ודניס צודק בקשר לירוק באמת לא היה מקום להכניס את זה, ואני חושב שההחלטה לפתוח את ירוק היא החלטה צודקת ואכן זה אחד הפורומים הפעילים שיש לנו.
-
ולא רק זה,היה גם פורום שלם לנושא של יוגי הו,בגלל שהמנהלת האחרונה שלו [בר]נעלמה מהפורום,פורום יוגי הו נסגר,אז נראה לי שטעות לא עושים פעמיים אז חבל לפתוח פורום שיהיה פעיל חודש-חודשיים ואז לא תהיה פעילות ואז הוא יסגר.
-
אבל אני לא נעלם! אני נשאר פה! אני הרבה מחובר אז הפורום יהיה כל הזמן פעיל
-
אהבתי את ההשקעה בפורום משחקים כלליים, אבל שחושבים על זה שם, שום נושא שם לא יכול לגרור לתגובות מי יודע מה,
רק מחמאות על הכנת העבודה אבל לא באמת לקיים דיונים ארוכי טווח על המשחק, מה דעתכם?
-
[QUOTE=YoRt3m;1155180]אהבתי את ההשקעה בפורום משחקים כלליים, אבל שחושבים על זה שם, שום נושא שם לא יכול לגרור לתגובות מי יודע מה,
רק מחמאות על הכנת העבודה אבל לא באמת לקיים דיונים ארוכי טווח על המשחק, מה דעתכם?[/QUOTE]
לנו אין דעה, [B]אתה [/B]המייסד
-
גם לדעתי לא תצליחו לגרור עניין במשחק... אולי תוכלו להשקיע במדריכים וכו' אבל חוץ מזה, לא...
-
[quote=טוסטר משולשים;1155187]לנו אין דעה, [b]אתה [/b]המייסד[/quote]
מה זה קשור?
אני רוצה לפתוח את הפורום אבל אני לא רוצה שיהיה מגניב לאיזה שבועיים וזהו.
אחרי הכל, זה פורום עם נושא ספציפי מאוד ואין טעם להשאיר אותו ללא פעילות.
זה כמו שאני אפתח פורום לסדרה ספציפית, ואז הסדרה תיגמר ויפסיקו לדבר עליה לכל החיים ><
-
[QUOTE=YoRt3m;1155194]מה זה קשור?
אני רוצה לפתוח את הפורום אבל אני לא רוצה שיהיה מגניב לאיזה שבועיים וזהו.
אחרי הכל, זה פורום עם נושא ספציפי מאוד ואין טעם להשאיר אותו ללא פעילות.
זה כמו שאני אפתח פורום לסדרה ספציפית, ואז הסדרה תיגמר ויפסיקו לדבר עליה לכל החיים ><[/QUOTE]
תאמין לי שD&D יהיה אפשר למשוך להרבה מאוד זמן
אם עושים מדריך על מפלצת כל יום, יקח לפחות 10000000000000 ימים עד שתיגמר הפעילות .
-
טוב, ניתן לזה צ'אנס.
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=42549[/url]
בגלל שאיני בקיא בכל הנושא, איזה חוקים לדעתכם צריך להוסיף לפורום?
-
סבבה רק תוסיף את הדיון שלי.