-
6k מושקעים!
כן כן הקדשה שישית! עכשיו ההקדשה הזאת היא לכבוד הקיץ! קרדיט ליואב, עמית ושקד על הרעיון :)
אני מזכיר, הסדר לא משנה!
יום אחד דרודיגון צעיר בשם [B]עומר[/B] החליט להזמין את כולם לחוף! וכולם החליטו להגיע!
[B]אבי [/B]הביא בוגי ושחה! [B]שקד[/B] ניצל את ההזדמנות ופתח בסטה בחוף בלי שיגנבו לו את הגלידות!
[B]קודק וליאור [/B]לקחו ארטיקים משקד ואכלו בביס אחד וקיבלו קיפאון במוח, [B]אביזי [/B]הביא להם תנור וחישב כמה טמפרטורות צריכים כדי שיחזרו להכרה.
[B]יואב [/B]השתנה לחייזר מיוחד שיכול להפיץ חום ולעזור לאביזי להחזיר את קודק וליאור.
[B]פו זון [/B]ניצל את ההזדמנות וצייר את החייזר. בעוד [B]שנל ואלי פיצ'ו [/B]מסתכלים עליו בהערצה. [B]דניאל[/B] מצא את החייזר וסיפר עליו בנו"ד!
בינתיים [B]משה וראול [/B]שיחקו בכדורגל, בעוד [B]שדניס[/B] יושב לידם ומתחבר לפורום מהאייפד לראות את העדכון החדש על פוקימון של [B]stm[/B] .
[B]עומר יוגיהו [/B]בינתיים קילל את עצמו. ובסוף חטף באן מ[B]רותם[/B], [B]היטמן[/B] התעצבן מרותם ופרש.
[B]עמית דוד ואלי קיסאמה [/B]ניצלו את ההזדמנות, והלכו לתפוס את [B]קילר בי[/B]. במטרה לתפוס את הביג'ו שלו.
[B]סיגל ומאי [/B]שיחקו כדורעף, בזמן [B]ששני המור [/B]בפורום שחו באגם להנאתם. [B]עידן [/B]התחזה לכריש והפחיד אותם, אבל [B]עומר שף [/B]כבר גילה אותו וחשף אותו.
[B]דור [/B]העביר ל[B]גלעד[/B] שיעורים בפייקים ושילובים, ו[B]יונתן[/B] לקח את ההזדמנות וגנב מהם את הפייקים בשביל המ"ת שלו!
[B]דודי [/B]גילה אותו ועצר אותו! יונתן השתמש בכוחות החול שיש לו, אבל מהר מאוד [B]תומר[/B] עצר את שניהם עם הבובות שלו.
[B]יונתן סקיזור וניר [/B]שיחקו להם בD&D , [B]איתי [/B]היה עייף כהרגלו ונפל מעייפות על המשחק! הם התעצבנו מאוד ואחד מהם החליט לפרוש מהפורום!
אבל [B]שלומי ושני הניב [/B]מהפורום, פייסו אותם.. [B]איתי לוקריו וגיל [/B]אכלו פיצה, מה שגיל ממש אהב....
לעומת זאת [B]עומר סקסטייל [/B]שנא את הפיצות והחליט לברוח מהם, [B]קקיקשי[/B] עצר אותו והודיע לו בשמחה שיש לו מחשב חדש!
למרות שמי שהכי התלהב היה [B]אלכס[/B], והוא נתן לו עצות על באגים ותוכנות, [B]ולאון ויובל[/B] צוטטו להם כי השתעממו.
[B]רונאל[/B] טבע במים שאף אחד לא שם לב, אבל מהר [B]דן[/B] הציל אותו והביא אותו [B]לתומר בובי בוטן[/B], כי הוא לא ידע מה לעשות.
תומר לקח את רונאל למציל. המציל לא שם לב כי הוא התחיל לכתוב שיר.
[B]אביב [/B]צעק לו "ארוין!" והמציל[B] ארוין[/B] התעורר מהשיר, הוא כתב שיר מיוחד על היום הזה:
[I]"עומר דרודיגון הגיע להקדשה!
כולנו מריעים מכל עבר ופינה!
הוא הגיע להקדשת ששת אלפים,
ולכן כולנו אותו מברכים!
מהפוקימונים של הפורום הוא דרודיגון,
והוא גם זוהר, זה מוסיף המון!"[/I]
יאללה תגידו לי מזל טוב, אני השקעתי בהקדשה הזאת כמו חמור.. שלא תגידו שאני עצלן (אהם-משה-אהם)
אה ואני דיי עייף, אז אם יש אנשים ששכחתי תגידו לי..
אה וכל זה הקדמה להקדשה של דור החתיך
-
יאי קיפאון במוח
למה הקדשת אם לא הגעת בכלל ל6k?
מזל טוב ספאמר
-
מזל טוב ותודה.
מילא ליאור מוקפא, אני לא Xd
-
[QUOTE=monster;1155077]יאי קיפאון במוח
למה הקדשת אם לא הגעת בכלל ל6k?
מזל טוב ספאמר[/QUOTE]
כי מחקו לי הודעות כי הסרתי אשכול אחד שפתחתי..
תודה :)
[QUOTE=ZiGzAg;1155078]מזל טוב ותודה.
מילא ליאור מוקפא, אני לא Xd[/QUOTE]
-
מזל טוב ותודה על ההקדשה..:) מה הקשר כריש?:)
אתה הבטחת שתגיד בן כמה אתה!!:)
-
-
[QUOTE=Real Spartan;1155088]אין מזל טוב[/QUOTE]
חח דניס הוא הקדיש לך..
-
[quote=buizel שולט;1155083]מזל טוב ותודה על ההקדשה..:) מה הקשר כריש?:)
אתה הבטחת שתגיד בן כמה אתה!!:)[/quote]
אמרתי מתישהו..
[quote=Real Spartan;1155088]אין מזל טוב[/quote]
למה אין? הקדשתי לך..
[QUOTE]
בינתיים [B]משה וראול [/B]שיחקו בכדורגל, בעוד [B]שדניס[/B] יושב לידם ומתחבר לפורום מהאייפד לראות את העדכון החדש על פוקימון של [B]stm[/B] .
[/QUOTE]
-
מזל טוב ותודה רבה,עוד מעט תעקוף אותי :)
-
לעולם לא ייתפסו אותי!
מזל"ט
-
מזל טוב ותודה, לדעתי יתאים לחייזר הזה השם heatray :)
עריכה- ואחרי זה גם לjetray כדי לעשות על האש :)
-
-
[QUOTE=Element;1155094]מזל טוב ותודה רבה,עוד מעט תעקוף אותי :)[/QUOTE]
מוחעחע אני בא אלייך!
[QUOTE=KillerBee;1155098]לעולם לא ייתפסו אותי!
מזל"ט[/QUOTE]
נחכה ונראה..
[QUOTE=CrashRide;1155104]מזל טוב ותודה, לדעתי יתאים לחייזר הזה השם heatray :)[/QUOTE]
או Abizihalping
תומר- תודה :)
-
-
-
תשנה לעמית.
זה הרעיון שלי!אני עשיתי ראשון ועוד גם ב-6k!
בכל מקרה מזל"ט ותודה.
לוקאס-חכה חכה.תפסתי אותך פעם אחת אתפוס אותך פעם שנייה.
-
מזל טוב (:
הקדשה נחמדה אבל אני דורש זכויות יוצרים על כל הרעיון של הקיץ ואת ה-20 שקלים שליאור ואלון חייבים לי על הגלידות שלי..
-
[size="5"]תודה לכולכם :)[/size]
שקד, עמית, בסדר אני מוסיף קרדיט..
-
-
חח אהבתי, אני וראול משחקים כדורגל אני מוזכר פעמיים בהקדשה שלך חח גם אני עצלן לא קטן תאמין לי ואם היית מכיר אותי היית יודע את זה אולי אפילו יותר ממך. Xd
-
[QUOTE=ErWiN;1155365]מזל טוב[/QUOTE]
אחלה שיר יצא לך שם.. D:
[QUOTE=white_angel;1155366]חח אהבתי, אני וראול משחקים כדורגל אני מוזכר פעמיים בהקדשה שלך חח גם אני עצלן לא קטן תאמין לי ואם היית מכיר אותי היית יודע את זה אולי אפילו יותר ממך. Xd[/QUOTE]
כן אני יודע לספור XD
-
חח מזל טוב המחשב בתיקון עד מחר אני עם האייפוד טאץ
-
אדיר,צחקתי הרבה. למה הפכתי ליונתן סיזור והוא לא ליונתן גארה? אני היייתי פה לפניו.. אני רק משחק מבוכים ודרקונים? מה אם לחפור שמתעלמים ממני?
-
-
חחח יפה
מזל טוב ותודה על ההקדשה
-
[QUOTE=niv961;1155369]חח מזל טוב המחשב בתיקון עד מחר אני עם האייפוד טאץ[/QUOTE]
[QUOTE=scizor-x;1155413]אדיר,צחקתי הרבה. למה הפכתי ליונתן סיזור והוא לא ליונתן גארה? אני היייתי פה לפניו.. אני רק משחק מבוכים ודרקונים? מה אם לחפור שמתעלמים ממני?[/QUOTE]
כי ככה החלטתי לקרוא לך בנו"ד P:
[QUOTE=7;1155415]מזל טוב ותודה :)[/QUOTE]
תודה אחי D:
[QUOTE=mor15;1155429]חחח יפה
מזל טוב ותודה על ההקדשה[/QUOTE]
תודה.. :)
-
גיל ממש אהב? אתה ממעיט בערכי.
נעלבתי.
לא מגיע לך מזל"ט.
נו טוב.
מזל טוב עד מתאיים חמישים K ושתגיע לכל כוכב ו...הבנת את היתר.
-
מזל טוב ותודה
סיזור-אני ילא יונתן גאארהxd זה שיש לי סט של גאארה בחתימה ובסמל האישי זה אומר שחודש הבא אניי ישנה לסט קיבה.
-
[QUOTE=Real Pizza;1155544]גיל ממש אהב? אתה ממעיט בערכי.
נעלבתי.
לא מגיע לך מזל"ט.
נו טוב.
מזל טוב עד מתאיים חמישים K ושתגיע לכל כוכב ו...הבנת את היתר.[/QUOTE]
לשנות לממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אהב..?
[QUOTE=Gaara;1155569]מזל טוב ותודה
סיזור-אני ילא יונתן גאארהxd זה שיש לי סט של גאארה בחתימה ובסמל האישי זה אומר שחודש הבא אניי ישנה לסט קיבה.[/QUOTE]
הלו מדברים עליי! לא על יונתן סקיזור!
-
-
-
מזל טוב ותודה!
הקדשה מצחיקה
אבל אני ומאי בריב אז אם כבר אני חובטת לה כדור בראש
-
-
-
תראה אני שמתי אותך