-
רעיון ללילה לבן
חשבתי על רעיון ממש טוב
נעשה לילה לבן שבו כולם ישחקו באותו משחק ונתחיל באותה שעה וכל עדכון שקורה במשחק שלכם ( תפיסת פוקימון חדש, התפתחות, ניצחון בקרב מכון ועוד..) נעדכן פה ונראה מי יגיע הכי רחוק עם הצוות הכי חזק
אני ממליץ על זה שנתחיל באדום אש כי האימולטור עובד יותר מהר ואפשר להגיע יותר רחוק במשחק ויהיה יותר מעניין
-
[quote=ranrevah;1160240]חשבתי על רעיון ממש טוב
נעשה לילה לבן שבו כולם ישחקו באותו משחק ונתחיל באותה שעה וכל עדכון שקורה במשחק שלכם ( תפיסת פוקימון חדש, התפתחות, ניצחון בקרב מכון ועוד..) נעדכן פה ונראה מי יגיע הכי רחוק עם הצוות הכי חזק
אני ממליץ על זה שנתחיל באדום אש כי האימולטור עובד יותר מהר ואפשר להגיע יותר רחוק במשחק ויהיה יותר מעניין[/quote]
אמממ זורם בכיף,למה לא D:
-
רעיון טוב.
אבל איך ידעו שהוא התחיל מאותו נקודת התחלה?
-
[quote=Daniel;1160291]רעיון טוב.
אבל איך ידעו שהוא התחיל מאותו נקודת התחלה?[/quote]
נרא'לי שפשוט כדאי לנעוץ את זה באיזה אשכול,נגיד עוד כמה ימים ככה וזה,שיותר אנשים ידעו וזה שתהיה ללילה מודעות רבה יותר בפורום =]
-
-
רעיון מעניין....
אני בעד.
למרות שלשחק לילה שלם פוקימון זה די נואש חחח,אבל זה לא משהו שעוד לא עשיתי...
-
אני בעד זה נישמה רעיון יפה
-
זה לא העניין של לנצח, אז אם מישו רוצה להתחיל מהאמצע אז הוא סתם פחות נהנה כשכולם מתחילים מההתחלה..
-
-
בעד!!!!!!1
אבל איזה באסה שאי אפשר שכל הפורום להיפגש במשחק של פוקימון,אם יש ולהתקדם כל הלילה
יש PwO
-
רעיון טוב !
אבל , טוב , זה לא כיף שזה לא באונליין O:
עדיף במשחק שאפשר לעשות בו אונליין .
יש משחק כזה של פוקימון אונליין? D:
אם אין אז יש לי כמה רעיונות למשחקים אחרים שאפשר לשחק בהם אונליין במקום ^^ ( Minecraft , Flyff ... )
-
-
[QUOTE=niv961;1160397]בעד!!!!!!1
אבל איזה באסה שאי אפשר שכל הפורום להיפגש במשחק של פוקימון,אם יש ולהתקדם כל הלילה
יש PwO[/QUOTE]
אפשר בדור הרביעי מתחת לאדמה אם אני לא טועה...
או שאפשר סתם בקבוצות בחדרים של הWiFi.
-
לא אין לי Ds חח
קונים ל בסוף החודש
באסה ,עם יעשו אני לא יוכל להשתתף
-
חח בעד:)
מוכן להקריב מעצמי לילה שלם לפוקימון....
ונעשה על אדום אש או ירוק עלה.... נוסטלגיה קצת לא תזיק.....
-
דיונים כאלה מיותרים.
אם למישהו יש רעיון פרקטי ומעשי, איך לעשות את זה, באיזה משחק וכדומה שישלח לי הודעה פרטית.
אבל להתחיל כולם נגיד לשחק ביהלום מההתחלה ביחד וכל שעה לרשום לאן אנשים הגיעו זה אומר להסתמך על המילה שלהם ואין הוכחה או משהו.
ננעל