-
מוד תודה
פעם הייתי פעיל באיזה פורום, שהיה בו אפשרות להגיד "תודה" על תגובות של משתמשים בפורום. נניח מישהו עונה לך על שאלה או משהו, ואז אתה לוחץ על מקש ה"תודה" המוצמד לכל תגובה. בעקבות התודות היה לכל משתמש מתחת לכינוי שלו "הודה מספר פעמים" [או משהו כזה], ואז כתוב המספר, ו"הודו למשתמש הזה"... [מספר כלשהו].
בעיני זו אפשרות לפרגן ולתת קרדיט אחד לשני, סוג של אפשרות "לייק" רק בפורום שלנו. מה דעתכם, הנהלה?
-
רעיון מגניב.
כמו ''לייק '' Xd
אבל דיי קשה לעשות את זה. אולי זה קל , אבל אני חושבת שזה קשה Xd
-
-
-
פעם אני כבר הצעתי את זה רותם לא הסכים
-
[quote=Golden Boy;1164129]פעם אני כבר הצעתי את זה רותם לא הסכים[/quote]
למה לא?
-
אני בעד.
אבל כמו שלאון (תתקנו אותי אם אני טועה בשם) אמר, הוא שאל ורותם אמר לא.
-
-
-
גם נגד, פשוט תכתבו תודה וזהו, נגמר הסיפור.
-
אני חושב שזה טוב גם מכיר אתר כזה וגם שמה כל תודה מעלה לו ב"כסף" של הפורום באחד ויטש לם חנות של וינרים כינוים וכאלה
-
[quote=ארו סאנין;1164204]אני חושב שזה טוב גם מכיר אתר כזה וגם שמה כל תודה מעלה לו ב"כסף" של הפורום באחד ויטש לם חנות של וינרים כינוים וכאלה[/quote]
ואז כל משתמש שני יהיה ווינר, אני יכול לפתוח נגיד נ"וד ויהיה לי מספיק לווינר ל3 חודשים....
-
נגד.
מה הבעיה שלכם לכתוב בהודעה תודה וזהו?
-
לא התכונתי שיהיה נקודות רק אמרתי שיש כזה דבר
-
די לכתוב בעעד או נגד.... אתם בכלל לא יודעים אם זה אפשרי...
וגם נגיד שזה יתקיים, בטו יתחילו להוציא את זה מהשימוש הרגיל וילדים יתחילו להגיד "אני יתן לך תודה ואתה תתן לי אוקיי?"..... אני בטוח בזה.... אני נגד, גם כשאתה כותב כתגובה "תודה" זה עושה טוב על הלב למי שעזר...
-
[quote=buizel שולט;1164304]די לכתוב בעעד או נגד.... אתם בכלל לא יודעים אם זה אפשרי...
וגם נגיד שזה יתקיים, בטו יתחילו להוציא את זה מהשימוש הרגיל וילדים יתחילו להגיד "אני יתן לך תודה ואתה תתן לי אוקיי?"..... אני בטוח בזה.... אני נגד, גם כשאתה כותב כתגובה "תודה" זה עושה טוב על הלב למי שעזר...[/quote]
כל החבר'ה למיניהם שאומרים שישתמשו באופצייה הזו "לרעה", הנה לכם:
מה תגידו על מונה ההודעות? העובדה שזה מופעל גוררת מלא הודעות ספאם ושטויות, ופותחים אשכול מיוחד בשביל השטויות האלה כשאפשר את כל שיחות הסרק האלה לערוך במסנג'ר, פייסבוק או בכל תוכנת מסרים אחרת באופן הרבה הרבה יותר נוח, כשלא צריך לחפש ת'תגובה האחרונה שלך ואיפה הגיבו לך. אז למה את זה כן משאירים?
-
[quote=נדודי שינה;1164320]כל החבר'ה למיניהם שאומרים שישתמשו באופצייה הזו "לרעה", הנה לכם:
מה תגידו על מונה ההודעות? העובדה שזה מופעל גוררת מלא הודעות ספאם ושטויות, ופותחים אשכול מיוחד בשביל השטויות האלה כשאפשר את כל שיחות הסרק האלה לערוך במסנג'ר, פייסבוק או בכל תוכנת מסרים אחרת באופן הרבה הרבה יותר נוח, כשלא צריך לחפש ת'תגובה האחרונה שלך ואיפה הגיבו לך. אז למה את זה כן משאירים?[/quote]
לא נראה לי שיש ברירה... אולי זה חלק שאי אפשר לבטל....
-
[quote=נדודי שינה;1164132]למה לא?[/quote]
רותם רשם לא בלי הסבר
אני עדיין חושב שזה טוב מכיון שזה מונע את הספאם של אילו שלא קראו בכלל מה שרשום בנושא וסתם רושמים תודה בשביל המונה
-
[quote=נדודי שינה;1164320]כל החבר'ה למיניהם שאומרים שישתמשו באופצייה הזו "לרעה", הנה לכם:
מה תגידו על מונה ההודעות? העובדה שזה מופעל גוררת מלא הודעות ספאם ושטויות, ופותחים אשכול מיוחד בשביל השטויות האלה כשאפשר את כל שיחות הסרק האלה לערוך במסנג'ר, פייסבוק או בכל תוכנת מסרים אחרת באופן הרבה הרבה יותר נוח, כשלא צריך לחפש ת'תגובה האחרונה שלך ואיפה הגיבו לך. אז למה את זה כן משאירים?[/quote]
כי זו מסורת שהיית קיימת עוד מתחילת הפורום, מוד "תודה" זה לוואנבי פורומים, ובמידה של הבאת משתמשים, אורח שרואה שיש מוד כזה ישר מתעצבן ועושה X אדום וגדול על הפורום.