-
דברי המנהל-משחקי פנטזיה
[COLOR="Black"][U][B]שלום לכל משתמשי הפורום ומשתמשי חת"ם.[/B][/U]
ברצוני לדבר איתכם על דבר שלדעתי מעסיק לא מעט משתמשים שנכנסים לפורום חת"ם על בסיס יומי.
הנושא הוא-משחקי הפנטזיה.
יש משתמשים שמתלוננים על כך שיש יותר מדי משחקי פוקימון בפורום ומעט מאוד משחקים שלא עוסקים בפוקימון.
לדעתי הייתה עליה של המשחקים שלא עוסקים בפוקימון וזה מרומם את הרוח.
כשרק עליתי לניהול ידעתי על הבעיה הזאת והתייעצתי עם המנהל lordabizi ואמרתי לו שכדאי לעורר את המודעות על משחקי פנטזיה ולנסות לעזור למשתמשים שרוצים לפתוח סוג כזה של משחק בעזרת מדריכים ועזרים אחרים.
lordabizi חושב שחת"ם הוא שוק חופשי ואסור לכפות על המשתמשים אילו משחקים לפתוח ולדעתי הוא צודק,הרי חת"ם נועד כדי לספק הנאה למשתמשי הפורום ושיפתחו משחקים שהם אוהבים,אבל לדעתי גם ניתן להראות להם את עולם משחקי הפנטזיה ויכול להיות שיתענינו.
אין לי שום דבר נגד lordabizi והדברים הנאמרים כאן הם לדיון בלבד.
אז בשיתוף עם blackbeard פתחתי את הנושא הזה,מי שלא מכיר blackbeard היה משתמש פעיל בפורום לפני הרבה זמן ויש לו ניסיון רב בניהול והוא אפילו ניהל את חת"ם בעצמו.
אז אביב (blackbeard) הציע לפרסם מחדש מדריכים שנמצאים בלינקיה מכיוון שמשתמשים כבר לא נכנסים אליה,ולדעתי זה נכון,בלינקיה תוכלו למצוא המון עזרים כמעט לכל סוגי המשחקים שתבחרו לבנות.
אז...מה אתם חושבים? מה כדאי לעשות? האם כדאי להעלות את המודעות למשחקי פנטזיה? זה המקום לספר הכל.
אני ואביב נשמח לענות לכם על השאלות.
כמובן שגם lordabizi יכול לעזור לכם.
עוד משהו חשוב שכדאי לציין:
כשמשתמש יוצר משחק תפקידים העוסק בפוקימון הוא בעצם לוקח משהו קיים ומשנה אותו מעט שיהיה מיוחד למשחק שלו,בלי יותר מדי דברים כי הרי הכל כבר ברור וידוע על עלילת פוקימון.
לעומת זאת,משחקי פנטזיה עוסקים בהמון דמיון והרבה השקעה,אתה יכול להפוך וליצור את המשחק על פי איך שאתה חושב.[/COLOR]
-
אני לא יודע גם אני חושב שכדאי להעלות מודעות למשחקי תפקידים שהם לא פוקימון.
אני לדוגמא,פתחתי את חמשת הדרקונים (אף שנסגר אחרי זמן קצר) אך משחק חדיש לחלוטין שלא קשור לפוקימון בכלל שלי הולך להיפתח לדעתי פוקימון קצת נמאס כי זה נורא חוזר על עצמו וגם העלילות מאוד דומות. מדריכונים בהחלט יעלו את המודעות וגם שאתה ואביב תפתחו משחקי פנטזיה חדישים.
-
ברור שכדאי להעלות את המודעות למשחקי פנטנזיה.
אבל אנשים עצלניים מדי כדי לעשות משהו שלא קיים.
אנשים היום הולכים על מה שקל ומשעמם, לא מה שקשה
ומעניין.
אבל לא חובה משחקים דמיוניים. אני הייתי הולך על משחקים עם קצת דמיון,
והרבה יותר מציאות.
-
אני מוכרח לתקן את מה שאמרת - אף אחד לא אמר לכפות, לא כופים דבר על אף אחד, תומכים, נותנים דגש למדריכים, נותנים צ'ופרים לכל מה שלא פוקימון, לתת דחיפה ליצירתיות. לא לכפות.
-
אני מסכים עם שניכם.
ועוד משהו שכדאי לציין:
כשמשתמש יוצר משחק תפקידים העוסק בפוקימון הוא בעצם לוקח משהו קיים ומשנה אותו מעט שיהיה מיוחד למשחק שלו,בלי יותר מדי דברים כי הרי הכל כבר ברור וידוע על עלילת פוקימון.
לעומת זאת,משחקי פנטזיה עוסקים בהמון דמיון והרבה השקעה,אתה יכול להפוך וליצור את המשחק על פי איך שאתה חושב.
אני אוסיף את זה לתגובה הראשונה בשביל שמשתמשים שלא נכנסו עדיין יוכלו לראות.
אביב-כן ברור,לזה התכוונתי.
-
אה וכן, שכחתי להוסיף עוד משהו.
לא ראיתי משחק אחד שנגע טיפה בעלילה של עצמו.
כולם מפחדים לסיים את המשחק.
המשחק אף פעם לא נגמר.
-
[QUOTE=Daniel;1178099]אה וכן, שכחתי להוסיף עוד משהו.
לא ראיתי משחק אחד שנגע טיפה בעלילה של עצמו.
כולם מפחדים לסיים את המשחק.
המשחק אף פעם לא נגמר.[/QUOTE]
למה אתה מתכוון? שאף משחק בעצם לא הגיע לסופו?
-
כן. בדיוק לזה התכוונתי.
הם מותחים את המשחק עד שזה הופך למטומטם ומשעמם.
-
[QUOTE=Daniel;1178103]כן. בדיוק לזה התכוונתי.
הם מותחים את המשחק עד שזה הופך למטומטם ומשעמם.[/QUOTE]
משחקים ובמיוחד משחקי פוקימון הם משחקים מאוד ארוכים,צריך לעבור 8 מכונים,בינהם יהיו דברים,אימונים,משימות ודברים שלוקחים הרבה מאוד זמן,עוד לא ראיתי משחק שהגיעו בו למכון החמישי.
-
[QUOTE=Meganium;1178106]משחקים ובמיוחד משחקי פוקימון הם משחקים מאוד ארוכים,צריך לעבור 8 מכונים,בינהם יהיו דברים,אימונים,משימות ודברים שלוקחים הרבה מאוד זמן,עוד לא ראיתי משחק שהגיעו בו למכון החמישי.[/QUOTE]
זאת בדיוק הבעיה במשחקי פוקימון.
-
[quote=Meganium;1178106]משחקים ובמיוחד משחקי פוקימון הם משחקים מאוד ארוכים,צריך לעבור 8 מכונים,בינהם יהיו דברים,אימונים,משימות ודברים שלוקחים הרבה מאוד זמן,עוד לא ראיתי משחק שהגיעו בו למכון החמישי.[/quote]
טוב, במשחק שלי יש מישהו שעבר את המכון החמישי. קוראים לו Joke והוא עבר את המכון החמישי במשחק Pokemon Journey to The Past.
טוב, אין לי כל כך מה להוסיף מעבר לדעה שלי שהוצגה על ידי Meganium, שעשה עבודה די טובה והציג את הדברים שלי בדיוק כמו שאמרתי אותם. אולי מה שאני יכול להוסיף זה שפשוט מפריע לי שאנשים טוענים שמשחק לא של פוקימון טוב יותר ממשחק של פוקימון. אני יודע שאם אני ארצה אני בטח אצליח לעשות משחק על איזשהו נושא שאינו פוקימון, אבל אני בטח אנהל אותו בדיוק באותה צורה איטית כמו שאני מנהל את שאר המשחקים שלי, ככה שלא יקרה כלום. לדעתי הכל תלוי במנהל המשחק ואין שום קשר לנושא שבו הוא פותח את המשחק. אני ממעיט לעקוב אחרי משחקים לאחר שאני מאשר אותם, כי זה סביר מאוד שמנהל המשחק החליט לכוון מעט את המשחק לכיוון אחר ולתת לעלילה פירוש אחר, או משהו כזה.
-
-
[URL="http://forum.pokemons.co.il/forumdisplay.php?f=80"]http://forum.pokemons.co.il/forumdisplay.php?f=80[/URL][url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=41861[/url]
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=41865[/url]
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=35578[/url]
על הראשון עבדתי ארבעה ימים
על השני עבדתי יומיים
ועל השלישי עבדתי ארבעה חודשים .
הראשון, היה לו מקום ל-11 רשומים, נרשמו רק 4 בפעם הראשונה- ואחרי אוטוטו שבוע כולם פרשו חוץ מאחד .
בפעם השנייה שהוא נפתח, אותו אחד נרשם והמשחק נשאר ריק
השני, השגתי 10 משתמשים שזה הישג אדיר למשחק D&D . הייתי צריך עוד 2 משתמשים, הייתי צריך להתחנן לכל המשתמשים הספאמרים שנרשמים לכל משחק שירשמו
וכמובן, התשובה הייתה לא
השלישי, המשחק הראשון שלי בפורום- לקח לי ארבעה חודשים לעבוד עליו
היו לו 8 רשומים, למרות שהוא היה הכי פחות "אסטטי"
הוא גם היה הכי פוטנציאלי, ובאמת כבר היה לי את העלילה שלו לעוד 30 שנה-הושקע בו המון זמן
אבל מתישהו הבנתי שאף אחד לא נהנה... המשתמשים מסבכים אותי כל הזמן, אני כבר לא נהנה מלכתוב להם המשכים והם לא נהנים לריב- אבל כל הזמן הדעות שלהם שונות
אני כבר מתעסק 11 שנים בD&D, שבהם ארבע אני מדריך, ואני משתתף בכנסים, ימי הולדת,קייטנות ועוד כמה דברים . עשיתי פה [URL="http://forum.pokemons.co.il/forumdisplay.php?f=80"]המון [/URL]מדריכים תוך מספר של שלושה ימים, בשביל שהיה כבר פאקינג מישהו שיכול להרים את הריטוש שקורה פה, ויוכל להוסיף המון למשחק שלו, הייתי יכול להמשיך אבל ראיתי שלא באמת למישהו אכפת מזה ורק כותבים "מגניב" כדי לעשות הודעות למונה .
זה משהו שכתבתי לא מזמן לאביב בנו"ד, שדיברנו על ללמד אותם לא להיות מונו פוקימון ולהסתכל:
[QUOTE]אני יכול לחנך את הפורום עד שאני אגיע לראשון לספטמבר אך הבעיה היא שאין לי סמכות לזה, וגם לאחר הכרה עם המשתמשים גם אני לא חושב שיש לי רצון [/QUOTE]
אני אסיים את החפירה שלי אליכם והשיעמום הטוטאלי בכך שאני שוב אשים ציטוט שאמרתי לאביב, הפעם לגבי המשחק שלי 'Gladiator'- שמשקף כמה דברים לגבי הנושא שאנחנו מדברים עליו:
[QUOTE]פתחתי משחק איכותי- חייבים להגיד, עם מדריך שמדריך כבר 4 שנים D&D עם שתי קבוצות, לפעמים אפילו יוצא לי שאני עם 4 בשבוע כי אני מחליף ומשתתף בבכנסים, בקייטנות ובימי הולדת פותח משחק יפה של גלדיאטורים
התנאים שהצבתי ?
14+, אם תקרא את ההודעות האחרונות של המשחק תבין למה .
זה שהקהילה לא טרחה לקרוא את ההתחלה, לא רק שלא הייתי יכול לקבל משתמשים אלא גם לא קיבלתי . אין פה ילדים שברמה מספיק גבוהה כדי לשחק איכותי במשחק איכותי, (חוץ מכל החברה הישנים שלא ספאמרים או שלא נרשמים לכל משחק אפשרי) רציני ולא "
שחקן: "פיקאצ'ו! תעשה מכת ברק!
מדריך: "אתה אומר: "פיקאצ'ו תעשה מכת ברק!" פיקאצ'ו עושה מכת ברק ופוגע מה תעשה ?
"
אלא משחק רציני, עם תגובות ארוכות ולא פוקימון
רשומים? אין .
מה ההסבר:
אני לא יכול להגיד שאין שחקנים שמתאימים למשחק, אני אומר שיש שחקנים מתאימים, אלא בגלל שזה לא פוקימון וזה דורש קצת יותר מלהגיד "פיקאצ'ו תעשה מכת ברק"
הסיבה הגדולה שאני חושב שהיא הייתה רעיון גדול, היא חוק הברזל
"מישהו שלא רשום ליותר ממשחק 1 של פוקימון"[/QUOTE]
רומז משהו...?
-
מצד אחד חוסר הרצון של המשתמשים זו הבעיה הכי גדולה, ומהצד השני בתכלס זו לא בעיה כי זה רצונם ואי אפשר להכריח אותם לדבר. אפשר כן להגיד שזו בעיה בשביל משחקי הפנטזיה. לכן האנשים שכן רוצים יכולים בינם לבין עצמם לשחק וליהנות כאן בפורום, ועם הזמן אולי אנשים אחרים ישתכנעו, יתעניינו וכו'.
משמע בשורה התחתונה, הכל תלוי בקהילה, המנהלים יכולים לתת תתמיכה ותיד התומכת, האנשים שכן רוצים לעסוק בזה יעסקו, והמשתמשים הם אלו שיקבעו אם זה ילך או לא.
ואגב 8-11 שחקנים זה לא המון? איך אפשר לתת תשומת לב לכל כך הרבה?
אני תמיד ממליץ על פתיחת הרשמה לשחקנים בודדים בלבד.
-
[QUOTE=Blackbeard;1178265]מצד אחד חוסר הרצון של המשתמשים זו הבעיה הכי גדולה, ומהצד השני בתכלס זו לא בעיה כי זה רצונם ואי אפשר להכריח אותם לדבר. אפשר כן להגיד שזו בעיה בשביל משחקי הפנטזיה. לכן האנשים שכן רוצים יכולים בינם לבין עצמם לשחק וליהנות כאן בפורום, ועם הזמן אולי אנשים אחרים ישתכנעו, יתעניינו וכו'.
משמע בשורה התחתונה, הכל תלוי בקהילה, המנהלים יכולים לתת תתמיכה ותיד התומכת, האנשים שכן רוצים לעסוק בזה יעסקו, והמשתמשים הם אלו שיקבעו אם זה ילך או לא.
ואגב 8-11 שחקנים זה לא המון? איך אפשר לתת תשומת לב לכל כך הרבה?
אני תמיד ממליץ על פתיחת הרשמה לשחקנים בודדים בלבד.[/QUOTE]
אני מדריך קבוצה של 15 ילדים בD&D . וזה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר קשה .
מקום 11 שחקנים זה לארג, לא באמת חשבתי שהיהיו 11
המשחק השני, הייתי צריך 16 אנשים והיו לי 14 .
המסכנה של הנושא: [B][COLOR="Red"]להחזיר את חוק איסור פתיחת משחקי פוקימון ![/COLOR][/B]
-
זהו שכדאי להיזהר מהחוק הזה Xd
הדעה שלי השתנתה מהרגע שפתחתי אותו, והבנתי שאי אפשר לכפות דברים על הקהילה, כמה שלא נחשוב שזה יעזור ושזה לטובה. יש אנשים שיבואו לפתוח משחקים בלי מחשבה, יש אנשים שירצו לשחק בלי מחשבה, אי אפשר למנוע מהם.
ובמיוחד לא לדבר על זה לא לעצבן את אביזי Xd
אז בקיצור, מי שמסוגל צריך איכשהו להתמודד עם המצב שקיים בפורום וליצור פנטזיה, לשחק פנטזיה, בשילוב כמובן עם תמיכה מהמנהלים, והזמן יעשה את שלו. ואגב זה הרבה משתמשים לדעתי אין מה להתלונן Xd
-
אני מסכים עם הדברים שנאמרו כאן וחושב שצריך להעלות את המודעות,גם ראיתי שיש יותר משחקים השונים מפוקימון. ישר כוח על היזמה.
-
בקשר לכמות השחקנים, אני במ"תים מדריך בין שתי שחקנים לחמישה בדרך כלל. ולדעתי רוב השחקנים מאוד נהנים במשחקים שלי, גם כשהם משחקי פוקימון טפלים.
פוקימון בבסיסו לא דבר רע. המחאה לא כנגד פוקימון, המחאה נגד הרמה.
אני ארשם למשחק פוקימון עם רעיון ורמה טובה או שאני רואה שהוא יוצא דופן. הבעיה היא שאין כמעט כאלה.
פורום חת"ם הפל למדגרת הודעות. משחק יכול להגיע לעמוד 200-300 שזה הישג יפה שמראה על דביקות נדירה של המנהל, אבל הצצה על ההודעות חושפת שמדובר ב"תרמית", ההודעות לרוב הם "פגשת פוקימון" "הרגת פוקימון". חסרות תוכן ועלילה.
במילים אחרות, לדעתי לא צריך לשים את הדגש רק על משחקי פנטזיה. יש עוד משחקים כמו משחקי חיים ומשחקי אסרטגיה שיכולים להיות מוצלחים מאוד. צריך "ללמד" את המשתמשים איך להעלות את הרמה. ללמד אותם טיפים וכדומה.
כמו כתיבה, מדובר במיומנות נרכשת, אתה לא נולד שה"מ מוצלח, אתה נעשה כזה מניסיון, מדריכים ועוד.
כל מה שעלינו לעשות הוא להאיץ את זה. ע"י גורמים כמו- עידוד פתיחת עוד משחקים, עידוד למידה מטעויות, פתיחת משחקים מושקעים כדוגמא לשה"מים מתחילים, קורסים לשה"מים והרבה מדריכים.
ועוד הצעה- אני ממליץ להחזיר את "ביקורת חת"ם" שאמיר עשה פעם. זה היה מעולה, הייתה היענות ולעיתים קרובות גם שיפר את מצב המשחק.
-
אז ככה:
מאיך שאני רואה את התגובות של האנשים אני רואה שיש שיפור,מספר המשחקים שהם לא מבוססים על פוקימון עלה וזה טוב מאוד.
אני לא חושב שצריך להחזיר את החוק על איסור פתיחת משחקי פוקימון כי מן הסתם זה פורום פוקימון ואפילו שיש רוב למשחקי פוקימון לא אומר שצריך את זה.
להראות את המדריכים שיש בלינקיה מחדש יכול להיות רעיון טוב.
ואפילו אפשר לצרף ללינקיה קישור ללינקיה של פורום מבוכים ודרקונים בשביל משתמשים שירצו לדעת יותר על די אן די.
real piazza- בקשר לביקורת חת"ם גם אני הייתי בעד ואפילו הצעתי שיסקר את המשחק שלי בתור התחלה אבל עומר די עסוק ואין מי שיעשה זאת.
-
[QUOTE=Meganium;1178331]אז ככה:
מאיך שאני רואה את התגובות של האנשים אני רואה שיש שיפור,מספר המשחקים שהם לא מבוססים על פוקימון עלה וזה טוב מאוד.
אני לא חושב שצריך להחזיר את החוק על איסור פתיחת משחקי פוקימון כי מן הסתם זה פורום פוקימון ואפילו שיש רוב למשחקי פוקימון לא אומר שצריך את זה.
להראות את המדריכים שיש בלינקיה מחדש יכול להיות רעיון טוב.
ואפילו אפשר לצרף ללינקיה קישור ללינקיה של פורום מבוכים ודרקונים בשביל משתמשים שירצו לדעת יותר על די אן די[/QUOTE]
לגבי הסוף, או פשוט לשים אותי...
אבל להחזיר את החוק יהיה מאוד קשה כדי לעשות את זה
וכמובן, צריכים לאמץ משחקים שהם לא פוקימון כדי שיהיו עוד
-
או שעדיף שמשחקי פוקימון יבדקו בקפידה יתרה.
על איך שהשה"מ מגיב, ועוד כל מיני דברים שיבדקו אותו לעומק.
-
[quote=Real Pizza;1178329]בקשר לכמות השחקנים, אני במ"תים מדריך בין שתי שחקנים לחמישה בדרך כלל. ולדעתי רוב השחקנים מאוד נהנים במשחקים שלי, גם כשהם משחקי פוקימון טפלים.
פוקימון בבסיסו לא דבר רע. המחאה לא כנגד פוקימון, המחאה נגד הרמה.
אני ארשם למשחק פוקימון עם רעיון ורמה טובה או שאני רואה שהוא יוצא דופן. הבעיה היא שאין כמעט כאלה.
פורום חת"ם הפל למדגרת הודעות. משחק יכול להגיע לעמוד 200-300 שזה הישג יפה שמראה על דביקות נדירה של המנהל, אבל הצצה על ההודעות חושפת שמדובר ב"תרמית", ההודעות לרוב הם "פגשת פוקימון" "הרגת פוקימון". חסרות תוכן ועלילה.
במילים אחרות, לדעתי לא צריך לשים את הדגש רק על משחקי פנטזיה. יש עוד משחקים כמו משחקי חיים ומשחקי אסרטגיה שיכולים להיות מוצלחים מאוד. צריך "ללמד" את המשתמשים איך להעלות את הרמה. ללמד אותם טיפים וכדומה.
כמו כתיבה, מדובר במיומנות נרכשת, אתה לא נולד שה"מ מוצלח, אתה נעשה כזה מניסיון, מדריכים ועוד.
כל מה שעלינו לעשות הוא להאיץ את זה. ע"י גורמים כמו- עידוד פתיחת עוד משחקים, עידוד למידה מטעויות, פתיחת משחקים מושקעים כדוגמא לשה"מים מתחילים, קורסים לשה"מים והרבה מדריכים.
ועוד הצעה- אני ממליץ להחזיר את "ביקורת חת"ם" שאמיר עשה פעם. זה היה מעולה, הייתה היענות ולעיתים קרובות גם שיפר את מצב המשחק.[/quote]
ביקורת חת"ם זה אכן רעיון מעולה, אבל צריך למצוא מישהו שיודע לעשות את זה היטב. אני יודע אישית שלי יש בעיות רציניות עם גיבוש דיעה (זה נובע מההכשרה שלי כמתמטיקאי. יש סלידה ברורה מאוד ממושגים מעורפלים), וזה עלול להפריע לי אם אני ארצה לעשות דבר כזה בעצמי.
@Daniel
אני מתייחס לכל המשחקים בצורה שיווינית בכל דרך שהיא. משחק פוקימון נבדק בדיוק באותה צורה כמו משחק לא של פוקימון. כמו שמי שבונה משחק שאינו של פוקימון צריך להתאמץ יותר כדי להסביר על העולם, בעיה שמי שפותח משחק של פוקימון פחות או יותר מתחמק ממנה. עם זאת, אני עדיין בודק את הגיוניות העלילה והבהירות שלה, בערך באותה צורה שבה בדקתי, למשל, את המשחק שלך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1178348]ביקורת חת"ם זה אכן רעיון מעולה, אבל צריך למצוא מישהו שיודע לעשות את זה היטב. אני יודע אישית שלי יש בעיות רציניות עם גיבוש דיעה (זה נובע מההכשרה שלי כמתמטיקאי. יש סלידה ברורה מאוד ממושגים מעורפלים), וזה עלול להפריע לי אם אני ארצה לעשות דבר כזה בעצמי.[/QUOTE]
אני אתנדב לעשות זאת בשמחה.
-
[QUOTE=Daniel;1178341]או שעדיף שמשחקי פוקימון יבדקו בקפידה יתרה.
על איך שהשה"מ מגיב, ועוד כל מיני דברים שיבדקו אותו לעומק.[/QUOTE]
יכול להיות רעיון טוב מאוד.
טוסטר משולשים-לשים אותך? כמנהל?
-
[QUOTE=Meganium;1178351]יכול להיות רעיון טוב מאוד.
טוסטר משולשים-לשים אותך? כמנהל?[/QUOTE]
לא
אבל אני כבר בקיע 11 שנים בD&D..
מספיק מידע בשביל משתמשים, לא? ;ם
וקוראים לי ניר ..
-
אני הייתי עושה ביקורת חת"ם בכיף אבל אני טס לחו"ל יום שישי. אם לא תמצאו מישהו עד אז כשאני יחזור אני אפתח את ביקורת חת"ם...
-
[QUOTE=Real Pizza;1178355]אני הייתי עושה ביקורת חת"ם בכיף אבל אני טס לחו"ל יום שישי. אם לא תמצאו מישהו עד אז כשאני יחזור אני אפתח את ביקורת חת"ם...[/QUOTE]
אם אתה אומר שיש לך מספיק ניסיון נוכל לשים אותך כמבקר חת"ם אם לא נמצא מישהו אחר.
טוסטר משולשים-לדעתי אין שום בעיה שתהיה מנהל,אתה מילאת את הלינקיה ורואים שיש לך הרבה ידע,לדעתי תפנה לדניס והוא יראה את ההשקעה שלך,שווה לנסות
-
[quote=Daniel;1178349]אני אתנדב לעשות זאת בשמחה.[/quote]
הממ.... אני לא יודע, אבל לדעתי כדאי שמי יערוך את זה יהיה מישהו שלדעת "כולם" מכיר את התחום היטב וש"כולם" יודעים שיש לו ניסיון.
מצד שני, כמובן, לא חייב להיות בקר יחיד למשחקים. כמו כל דבר, אפשר גם לעשות את זה כשוק חופשי של מבקרי משחקי תפקידים. זה נראה רעיון מעניין שיש לשקול.
-
[QUOTE=LordAbizi;1178360]הממ.... אני לא יודע, אבל לדעתי כדאי שמי יערוך את זה יהיה מישהו שלדעת "כולם" מכיר את התחום היטב וש"כולם" יודעים שיש לו ניסיון.
מצד שני, כמובן, לא חייב להיות בקר יחיד למשחקים. כמו כל דבר, אפשר גם לעשות את זה כשוק חופשי של מבקרי משחקי תפקידים. זה נראה רעיון מעניין שיש לשקול.[/QUOTE]
אני לא חושב,מבקר חת"ם צריך להיות מישהו מנוסה ולא כל אחד שרוצה להיות.
בלי להעליב אף אחד כן? פשוט אני חושב שהכי נכון יהיה שמבקר חת"ם יהיה מישהו שניהל כבר כמה משחקים בעברו ושיחק בכמה ושידע מה כל משחק צריך בשביל שיהיה טוב.
לדעתי כדאי לתת ניסיון ל-real pizza
-
[QUOTE=Meganium;1178358]
טוסטר משולשים-לדעתי אין שום בעיה שתהיה מנהל,אתה מילאת את הלינקיה ורואים שיש לך הרבה ידע,לדעתי תפנה לדניס והוא יראה את ההשקעה שלך,שווה לנסות[/QUOTE]
אני צעד אחד לפניך, עשיתי את זה לפני חודש אולי, ועד עכשיו אין תשובה
דרך אגב- גם אני יכול להיות מבקר חת"ם, אבל רק אוטוטו החודש הקרוב
-
[quote=טוסטר משולשים;1178369]אני צעד אחד לפניך, עשיתי את זה לפני חודש אולי, ועד עכשיו אין תשובה
דרך אגב- גם אני יכול להיות מבקר חת"ם, אבל רק אוטוטו החודש הקרוב[/quote]
נראה לי שאם ואתה תהיה מבקר חת"ם אז זה כבר מבקר משחקים שהם לא של פוקימון כי מן הסתם יש לך יותר ניסיון בזה,לא? ולדניס יש הרבה עבודה,אולי תנסה לשלוח לו עוד פעם
-
[quote=Meganium;1178367]אני לא חושב,מבקר חת"ם צריך להיות מישהו מנוסה ולא כל אחד שרוצה להיות.
בלי להעליב אף אחד כן? פשוט אני חושב שהכי נכון יהיה שמבקר חת"ם יהיה מישהו שניהל כבר כמה משחקים בעברו ושיחק בכמה ושידע מה כל משחק צריך בשביל שיהיה טוב.
לדעתי כדאי לתת ניסיון ל-real pizza[/quote]
כמובן מישהו מנוסה, אבל אנחנו יכולים לשים כמה אנשים מנוסים שכולם יבקרו בו זמנית משחקים. זה הרעיון שלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1178373]כמובן מישהו מנוסה, אבל אנחנו יכולים לשים כמה אנשים מנוסים שכולם יבקרו בו זמנית משחקים. זה הרעיון שלי.[/QUOTE]
אני חושב שאם כבר לשים כמה מבקרי חת"ם אז ניר יוכל להיות מבקר משחקים שהם לא על פוקימון ו-real pizza יהיה מבקר משחקי פוקימון ודניאל יוכל לעזור לו.
-
או שאפשר שכל מבקר ימונה על כמה מ"תים קיימים.
-
[QUOTE=Meganium;1178371]נראה לי שאם ואתה תהיה מבקר חת"ם אז זה כבר מבקר משחקים שהם לא של פוקימון כי מן הסתם יש לך יותר ניסיון בזה,לא? ולדניס יש הרבה עבודה,אולי תנסה לשלוח לו עוד פעם[/QUOTE]
וגם לא של נארוטו ...
בכל השאר אני סביר במידע ....
המבקר שאני חושב שהכי מתאים זה אביזי, למרות שהוא מנהל .
-
[quote=טוסטר משולשים;1178379]וגם לא של נארוטו ...
בכל השאר אני סביר במידע ....
המבקר שאני חושב שהכי מתאים זה אביזי, למרות שהוא מנהל .[/quote]
אני לא חושב שהמנהלים צריכים להיות מבקרים.
הם עושים עבודה קשה גם ככה, עם כל הבדיקות שלפני האישור וכל הדברים האלו.
אביזי באמת מתאים, רק נראה לי שהוא לא יוכל לקחת עליו את שתי הדברים האלו.
-
[QUOTE=Daniel;1178387]אני לא חושב שהמנהלים צריכים להיות מבקרים.
הם עושים עבודה קשה גם ככה, עם כל הבדיקות שלפני האישור וכל הדברים האלו.
אביזי באמת מתאים, רק נראה לי שהוא לא יוכל לקחת עליו את שתי הדברים האלו.[/QUOTE]
אני מסכים איתך.
הרעיון שהמשתמשים יהיו גם המבקרים יכול מאוד להקל על המנהלים שגם ככה עסוקים באישורי משחקים ופעילויות לפורום.
-
המצב של הפורום כרגע פשוט נוראי.
תתחילו לעשות משחקי פנטזיה אתם המנהלים
שיראו איך זה משחק פנטזיה ברמה גבוהה
ושיראו איזו הנאה אפשר לקבל מזה.
-
[QUOTE=I'm No SuperMan;1178401]המצב של הפורום כרגע פשוט נוראי.
תתחילו לעשות משחקי פנטזיה אתם המנהלים
שיראו איך זה משחק פנטזיה ברמה גבוהה
ושיראו איזו הנאה אפשר לקבל מזה.[/QUOTE]
זה קל לומר תעשו,אבל תחשוב שאנחנו לא בפורום 24 שעות ביממה ולהכין משחק פנטזיה בשביל למשוך את תשומת הלב של האחרים לא נראה לי יפתור את הבעיה,מי שבאמת אוהב פנטזיה צריך לפתוח ולא מנהל רק בשביל למשוך אחרים לעשות זאת
-
שלומי, אתה סותר את עצמך
מצד אחד אתה רוצה אותי כמנהל מו"ד, ומצד שאני כמבקר של משחקים שהם לא פוקימון (ונארוטו)