מישהו יודע איך עוברים את המשימה במכון החשמל שאפשר להשתמש רק בפוקימון ההתחלתי ואי אפשר להשתמש בשלושת הכלבים
Printable View
מישהו יודע איך עוברים את המשימה במכון החשמל שאפשר להשתמש רק בפוקימון ההתחלתי ואי אפשר להשתמש בשלושת הכלבים
אתה צריך לחכות שג'יודוד יקח סוכריה, ואחר כך לגרום לו להתבלבל ולחזור אחורה ואז מהצד השני לבלבל אותו שוב עד הסוף בזמן ששאר הפוקימונים תוקפים את הפוקימונים האחרים.
מה זאת אומרת לבלבל אותם? איך מבלבלים אותם?
אם מתקפות מבלבלות או מתקפות על חושיות
אפשר עם roar שיש אותו לארקניין ממה שידוע לי (גם לגרווליט)
אין לי מתקפה על חושית אז מה אני יעשה?
תתפוס אברה תפתח אותו לאלאקזם מה אתה משתמש רק בהתחלתי ובכלבים?
כן כי אני לא יודע איך תופסים פוקימונים
יש את הפוקדור בצד נכון? שיש לפוקימון אדום על החיים או אדום על כל החיים(סימן שהוא זוהר) א אתה פשוט לוקח את הפוקודר מהר לפני שייהרגו את הפוקימון שאתה רוצה מזיז את הפוקדור לפוקמוין והוא נפתח שהוא נפתח תעזוב והוא ייתפס הבנת?
כן תודה אני שניה אנסה אהה ואיפה אני יכול למצוא אברה?
אם אתה משחק בגרסא הכחולה אז רק בדרך 5
אם באדומה אז נראה לי במכון סרולין..וגם בדרך 5
דרך 5 הוא קצת קשה למציאה ותשתמש בהתחלתי שלך נגדו כי הכלבים הורגים אותו בלי בעיה שים את התחלתי ראשון ואת הכלבים במשבצות הכי למטה כדי שפוקמונים אחרים לא יעברו לסוכריות....
טוב תודה על העזרה! גם soper sonic זו מתקפה מבלבלת אז היא תתאים לי למשימה במכון החשמל?
לגבי המכון השלישי שאתה לא יכול להשתמש בכלבים הנה שישיה:
וייפלום תפיסה מאודיש ברדך 5\מכון סרוליאן\מערת הירח 2 וקניית אבן עלה בפוק מארט\וינזור
ניינטלס\ארקניין\צאריזרד
אלאקאזם
גארידוס -לגבי אלה שחושבים שהמשימה של החכה היא סתם אז אתם טועים היא פותחת את האפשרות לתפוסמגיקארפ במכון סרוליאן\ בלסטויז
גולם - מהאתגר הראשון והוא זוהר
הם דיי טובים
[quote=טוביאיתי1;1182979]לגבי המכון השלישי שאתה לא יכול להשתמש בכלבים הנה שישיה:
וייפלום תפיסה מאודיש ברדך 5\מכון סרוליאן\מערת הירח 2 וקניית אבן עלה בפוק מארט\וינזור
ניינטלס\ארקניין\צאריזרד
אלאקאזם
גארידוס -לגבי אלה שחושבים שהמשימה של החכה היא סתם אז אתם טועים היא פותחת את האפשרות לתפוסמגיקארפ במכון סרוליאן\ בלסטויז
גולם - מהאתגר הראשון והוא זוהר
הם דיי טובים[/quote]
אתה טועה
היה לי מג'יקראפ בסרולין לפני שהשלמתי את האתגר
אע טוב כי לפני זה לא היה לי ואחרי שהשגתי את החכה יצא לי כל Wave מגיקארפ
לפותח הנושא עדיף שתלמד את מי שהצעתי ומי שיכול רעידת אדמה זה יעזור במכון....
אולי כי אנחנו משחקים בגרסאו תשונות
לפותח האשכול
ממליץ מאוד לשים מספר פוקימונים שישתקו\ירעילו\ירדימו\יהפנטו\יבלבלו אותם
אם כל הפוקימונים יהיהו איטים,לא תהיה בעיה לנצח במכון