-
גלגל המזל!
[SIZE="4"][COLOR="Green"]זהו גלגל המזל של פורום אנימה, מנגה ומצוירים!
אז... איך זה ילך? אני אתן שם של אנימה\מנגה\מצויר ואתם תצטרכו לנחש מה זה.... אני הוספתי קאטץ' קטן... כל מי שמנחש אות והיא לא נכונה תרד לו נקודה אחת, אם היא נכונה תעלה נקודה אחת. אם הוא מנחש שם לא נכון יורדות לו 3 נקודות ואם הוא מנחש נכון עולות לו 4 נקודות. ככה שאסור לכם סתם לזרוק אותיות ושמות. מידי פעם אני אתן רמז אם זה יהיה ממש קשה.אני אנסה להשיג ימי ווינר למנצח שהוא יהיה הבן אדם בעל הכי הרבה נקודות! (הכי הרבה יכול גם להיות מינוס). כל אחד יכול לשלוח לי בפרטי שם ואני יעשה אותו כאן. על כל תגובה של אחרים שינסו לנחש הוא יקבל חצי נקודה. אם מצליחים לנחש והוא קיבל 3 וחצי נקודות החצי נעלם והוא מקבל 3 נקודות וכלן כדאי לכם להביא משהו קשה.
[SIZE="4"][COLOR="Blue"]אחרי שתגלו את שם האנימה או המצויר, אני יעשה סיקור על אותה אנימה\אותו מצויר.[/COLOR][/SIZE]
חוקים:
לא להספים
לפעול לפי הוראות המשחק
השמות הם באנגלית
להנות אבל בקטנה... אסור לכם להנות יותר מידי.... ;)
חידה ראשונה: (אנימה)
_ _ _ _ _ _-_ _-_ _ _ _ _ _ _ _ _
נקודות:
עומר (יוגי הו) 2
תומר 3
מור 1
אריאל 1-
ליאור 7
עומר 4
[/COLOR][/SIZE]
-
-
נו עומר למה אתה לא קורא??
כתבתי שהשמות הם באנגלית...
-
שאני כתבתי את זה זה לא היה שמה נשבע לך,ורק שתדע זה לא הוגן שגם אתה לא מגלה שום אות,וגם מוריד אם זה לא נכון,מילא על מילים אבל על אותיות?
לנושא Y
-
ועומר זה תמיד היה... האמת שקצת שיניתי, היה כתוב "הן" ואז שיניתי ל"הם" כי שמות זה זכר.... ואתה יודע מה? אני משנה... אם מגלים אות מכון מקבלים 2 נקודות...
_ _ _ _ _ _-_ _-_ _ _ _ _ _ _ _ _
אותיות שאין:
Y
-
אז עכשיו יש לי -1 בגלל שטעיתי?
A
-
-
-
[QUOTE=Primo;1194026]אז עכשיו יש לי -1 בגלל שטעיתי?
A[/QUOTE]
נכון, אבל עכשיו בגלל שצדקת יעלו לך 3 נקודות...
Q_ _ i _ i _ a _ i-_ _-_ a _ _ a d
אותיות שאין:
Y
תקשיבו, לא הולך לי אם האותיות זה מתבלגן לי כל הזמן... אם אתם יודעים איך לעזור לי בבקשה תגידו כמה שיותר מהר בפרטי [B]ולא[/B] להגיב פה בבקשה...
-
לדעתי זה מתבלגן לך כי אתה כותב בעברית מימין לשמאל אותיות אנגליות שהן משמאל לימין, אם אתה רוצה שהן לא יתבלגנו תנסה לכתוב את הודעה משמאל לימין...
בכל מקרה- R
-
[B]תתעלמו מהQ זה רק בישביל לשמור על הכל מסודר.....[/B]
Q _ _ i _ i _ a _ i-_ _-_ a _ _ a d-רק כדי לשמור על זה ישר, אתם עדיין יכולים לנחש את האות הזאת.....
אותיות שאין:
Y, R
-
-
Q _ _ i _ i _ a _ i-_ _-_ a l l a d-רק כדי לשמור על זה ישר, אתם עדיין יכולים לנחש את האות הזאת..... (Q)
אותיות שאין:
Y, R
-
-
Q) _ _ i _ i _ a m i-_ _-_ a l l a d)-רק כדי לשמור על זה ישר, אתם עדיין יכולים לנחש את האות הזאת..... (Q)
אותיות שאין:
Y, R
-
-
Q) _ _ i _ i _ a m i-_ _-_ a l l a d)-רק כדי לשמור על זה ישר, אתם עדיין יכולים לנחש את האות הזאת..... (Q)
אותיות שאין:
Y, R, F
[B]שימו לב שהוספתי משהו בדף הראשי, אתם לא תצטרכו לחפש הרבה זה דיי בולט...[/B]
-
-
Q) _ _ i _ i _ a m i-_ o-_ a l l a d)-רק כדי לשמור על זה ישר, אתם עדיין יכולים לנחש את האות הזאת..... (Q)
אותיות שאין:
Y, R, F
-
-
חח ליאור אם אתה יודע מה זה ישתלם לך כבר להגיד וזהו....
Q) s _ i _ i _ a m i-_ o-_ a l l a d)-רק כדי לשמור על זה ישר, אתם עדיין יכולים לנחש את האות הזאת..... (Q)
אותיות שאין:
Y, R, F
-
h
אין לי מושג מה שם האנימה אם היתי יודע היתי אומר כבר
-
Q) s h i _ i _ a m i-_ o-_ a l l a d)-רק כדי לשמור על זה ישר, אתם עדיין יכולים לנחש את האות הזאת..... (Q)
אותיות שאין:
Y, R, F
-
N
לא נראה לי שסדר האותיות הוא נכון
-
Q) s h i n i _ a m i-n o-_ a l l a d)-רק כדי לשמור על זה ישר, אתם עדיין יכולים לנחש את האות הזאת..... (Q)
אותיות שאין:
Y, R, F
הוא נכון, ואם אתה מתכוון לאנימה מסויימת כנראה שאתה מתכוון לשם שלה באנגלית... זה ביפנית....
-
-
חח כל הכבוד עומר!
אוקיי אני נועל את זה עכשיו ובהמשך אני אכין סיקור לאנימה, כשאני אפרסם את הסיקור אני אפתח עוד פעם ונמשיך עם אנימה\ מצויר אחר..