-
ממצב? חדש כאן :)
היי ;)
אני חדש כאן,אני אהבתי פוקימון שהייתי קטן,אספתי משחקים לגיימבוי,ראיתי סרטים של הסדרה וגם את הסדרה ביום יום,אבל עכשיו הסדרה נהייתה קצת יותר לילדים קטנים בערוץ הילדים/ערוץ דיסני איפה שזה לא יהיה אז ממזמן הפסקתי לראות..
יש לי DS עם הרבה משחקים ולא מזמן קניתי Pokemon Pearl אבל עידכנו אותי שהוא קצת התיישן וכבר יש משחקים חדשים שזה משהו שמאד ביאס אותי עד שהביאו לי אותו מארצות הברית :P
אבל לא נורא חפיף אני בטוח שעדיין אני יימצא שימוש במשחק נכון?
אלא אם כן לא הרבה משחקים בו XD
אשמח שתעדכנו אותי כבר,אני כבר במשחק הגעתי ל3 מדליות של מכונים והפוקימון הכי חזק שלי כרגע ברמה 30 :D
שמעתי שאפשר לשחק ברשת אולי תוכלו לזעור לי קצת ולהסביר לי איך,ואיך מחליפים פוקימונים..?
ואני ממש רואה אנשים ויכול להסתובב איתם או שזה רק להילחם?
תודה רבה!
-
ברוך הבא :)
מקווה שתהנה ותשתלב כאן, ואם אתה רוצה לשאול על זה דברים אז יש פורום למשחקים של זה
אם תצטרך עזרה אני אנסה לעזור לך במה שאני יכול, ושוב פעם, מקווה שתהנה פה! :)
-
ברוך הבא אחי קוראים לי איל אני גם משחק לפעמים בפארל יש לי אמיתי
-
ברוכים הבאים.
מקווה שתהנה.
-
-
היי קוראים לי תומר אני אח של איל :)
Parl באמת קצת היתישן גם אותי ביאס המשחקים החדשים :) כך זה יעזור לך להיתחבר לonline ואם תיצתרל עזרה אנ י ישמך לעזור ולהחליף איתך :) (יש לי Ds אמיתי)
עריכה:שחחתי ברוך הבא :)
-
חחחח תודה רבה אהבתי את השם שלך בפורום :d
ואמרת שתביא לי משהו שיעזור לי,איפה הקישור ?
-
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=23006[/URL] תהנה כפרה :) ואיזה משחקי אמתיים יש לך ל DS?
-
כל המשחקים שלי מקוריים ואמיתיים בDS מה זאת אומרת?
את כולם קניתי,אני לא פרוצניק :D
ויש לי די הרבה(הרשימה לא כוללת משחקי גיימבוי אדוונס,רק DS,באדוונס יש לי איזה 50 משחקים XD):
Ridge Racer DS,Kim Possible:Kimmunicator,Need for speed:Underground 2,Star Wars:Lethal Alliance,Chicken Shoot,Avatar:The Last Airbender,Worms 2
Open Warfare
,ATV:Monster Trucks Mayhem,Pokemon Pearl,Metroid Prime Hunters:First Hunt
-
אני אלון מנהל פורום ציור ממוחשב.
אני מקווה שתהנה בפורום (:
-
-
אני יונתן,המשתמש שכולם אוהבים אבל אף אחד לא מודה בזה.
אה ומתחננים שאני אעשה כל מיני דברים (להגיב במשחק שלי) כל זמן פנוי.
-
היי,אני יואב,די ותיק פה אם לומר את האמת,מקווה שתשתלב פה :)
-
-
אני סיגל, אחת הבנות היחדות בפורום (יש שלושה) ונראה לי הפעילה ביותר , מקווה שתשלב ותהנה
-
תודה סיגל ;)
ולא ידעתי שיש בנות שמשחקות פוקימון,נחמד לדעת =)
-
ברוך הבא לפורום, שמי הוא דניס.
אני מנהל ראשי, לכל דבר אני כאן לעזור :wink:
-
[QUOTE=bluemoonight;1201558]אני סיגל, אחת הבנות היחדות בפורום (יש שלושה) ונראה לי הפעילה ביותר , מקווה שתשלב ותהנה[/QUOTE]
שלושה יש [B]פעילות[/B] בטוח יש יותר.
ברוך הבא!
אני יונתן (בדרך כלל קוראים לי יונת ןגארה כי יש עוד יונתן) אני די ותיק כבר
,מקווה שתשלב כאן.
-
-
תבין שפוקימון זה לא רק לילדים קטנים,גם לנערים! והמשחקים החדשים שייצאו הם הדור ה5 שחור ולבן :-) בהצלחה במשחק
-
אני לא האחד שיגיד שפוקימון זה לילדים קטנים,כי אני בעצמי רואה מגה מן,דרגון בול זי(בגלל נוסטלגיה בלבד ולהיזכר מה ראיתי בכלל שהייתי קטן Xd) אבל אני סה"כ אומר שבגירסא העברית הוא הרבה יותר לקטנים,לפי דעתי בגירסא האמריקאית הוא נשמע יותר בוגר.. מבחינת כל השחקנים :)
-
-
[QUOTE=Yami;1203238]ברוך הבא
כיף לריב איתך[/QUOTE]
גם לי כיף לריב איתך זה מעביר את הזמן בלי לשים לב,וחוץ מזה אי אפשר לקרוא לזה לריב פשוט לשנינו יש חילוקי דעות :)
ותודה רבה!
-
[QUOTE=bluemoonight;1201558]אני סיגל, אחת הבנות היחדות בפורום (יש שלושה) ונראה לי הפעילה ביותר , מקווה שתשלב ותהנה[/QUOTE]
סיגל, יש ארבע בנות פעילות.
לאחת יש שם משתמש די לא ברור והיא לא ממש פעילה.
זה משהו עם t ו r בשם שלה.
-
[QUOTE=AnimeLover;1203240]גם לי כיף לריב איתך זה מעביר את הזמן בלי לשים לב,וחוץ מזה אי אפשר לקרוא לזה לריב פשוט לשנינו יש חילוקי דעות :)
ותודה רבה![/QUOTE]
צודק
אני מציע לך לעבור לקרוא את המנגה של פוקימון מאשר לראת תאנימה פוקימון
המנגה יותר טובה מפוקימון(אנימה) פי אלף
-
[QUOTE=Yami;1203243]צודק
אני מציע לך לעבור לקרוא את המנגה של פוקימון מאשר לראת תאנימה פוקימון
המנגה יותר טובה מפוקימון(אנימה) פי אלף[/QUOTE]
אבל שאתה קורא אתה לא יכול לראות את זה בעיניים בדיוק אחד על אחד,זה קצת הורס לא?
-
[QUOTE=AnimeLover;1203248]אבל שאתה קורא אתה לא יכול לראות את זה בעיניים בדיוק אחד על אחד,זה קצת הורס לא?[/QUOTE]
למה הכונה?
-
[QUOTE=Yami;1203250]למה הכונה?[/QUOTE]
כשאתה קורא,אתה מדמיין בראש,וזה נחמד והכל אבל כשאתה רואה בעיניים,אתה ממש רואה איך הכל הולך ואתה מבין יותר טוב מה קורה בפרק..
לזה אני מתכוון..
או שאתה עדיין לא מבין אותי?
-
[QUOTE=AnimeLover;1203253]כשאתה קורא,אתה מדמיין בראש,וזה נחמד והכל אבל כשאתה רואה בעיניים,אתה ממש רואה איך הכל הולך ואתה מבין יותר טוב מה קורה בפרק..
לזה אני מתכוון..
או שאתה עדיין לא מבין אותי?[/QUOTE]
זה הבדלים בין מנגה לאנימה
אני מפסיק להגיב פה אני עושה פה תם וחבל שינעלו לך תאשכול
אם תרצה להמשיך תשיחה אתה מוזמן בנוד
-
אוקיי הבנתי את ההבדלים,תודה רבה על ההסברים..
-
-
תודה רבה,אני אקרא חוקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי..
-
תכיר את רותם.
הוא קובע כאן הכל.
וכדאי שתקשיב להמלצה שלו, קריאת חוקים זאת הדרך הטובה ביותר והמהירה ביותר להתעדכן כאן ולהבין דברים.
-
[QUOTE=RabbiKingler;1203289]תכיר את רותם.
הוא קובע כאן הכל.
וכדאי שתקשיב להמלצה שלו, קריאת חוקים זאת הדרך הטובה ביותר והמהירה ביותר להתעדכן כאן ולהבין דברים.[/QUOTE]
כן הבנתי זאת ע"י קריאת התת ניק שלו,"מייסד האתר ובעל הפורום..",חוץ מזה שייסדתי מס' פורומים בעבר אז יש לי ניסיון בחוקים,פשוט אצלכם החוקים קצת שונים.. אז אני צריך קצת להתעדכן וזהו זה בסה"כ :)