נמחק
Printable View
נמחק
יפה מאוד,
תנסה להפריד יותר בין השורות, שכל השורות מחוברות זה מוציא את החשק לקרוא.
בסה''כ יצא יפה ^^
[QUOTE=may-chan;1241379]יפה מאוד,
תנסה להפריד יותר בין השורות, שכל השורות מחוברות זה מוציא את החשק לקרוא.
בסה''כ יצא יפה ^^[/QUOTE]
תוד רבה, הפרדתי :)
וואו! איזה כישרון א-ד-י-ר יש לך אחי!! הכתיבה הזאת, זה כל כך יפה :)
זה גם לא עוד סיפור מעפן של מאמן, יש כאן רעיון אחרי הכל, אני כל-כך עוקב!
[QUOTE=Deino Man;1241421]וואו! איזה כישרון א-ד-י-ר יש לך אחי!! הכתיבה הזאת, זה כל כך יפה :)
זה גם לא עוד סיפור מעפן של מאמן, יש כאן רעיון אחרי הכל, אני כל-כך עוקב![/QUOTE]
תודה רבה לך :)
אני שמח שאהבת
תמליץ על זה בנו"ד אה? חח
נראה יפה, אני אקרא את הפרק הראשון ויחליט אם אני עוקב או לא...
כתבת שאמבור השפיע על כולם עם הקטע של הסוגים אבל בתיאור של הדמויות לא הוזכר פעם אחת על ההשפעה הזאת..
לדעתי תוסיף התמחות "על טיבעית" (לא לפי מה שהטבע קבע) לכל דמות וזה יהיה סוג ראשי נוסף..
בהצלחה בכתיבת הסיפור!:)
אהבתי את הרעיון ואני מחכה לפרק הראשון אבל עדיין לא הבנתי כל כל מאיזו נקודת מבט אתה מספר את הסיפור.
אני מספר את הסיפור מנקודת המבט של סנדשרו.
שמח שאהבת
יפה מאוד, יצא לך פרק בהחלט מאוד נחמד, אבל יש לי הערה על הכתיבה שלך. אתה מתייחס רק לתיאורים ואת כל שאר הפרטים אתה מזניח, אין לי איך לנסח את זה אחרת. הרעיון טוב, מאוד דומה לסיפור שלי "הרפתאותיו של זורוגו" ואני אוהב עלילות כאלו. השארת כאן ניצוץ זוהר של מסתורין. בהצלחה בהמשך.
[QUOTE=Dia;1241464]יפה מאוד, יצא לך פרק בהחלט מאוד נחמד, אבל יש לי הערה על הכתיבה שלך. אתה מתייחס רק לתיאורים ואת כל שאר הפרטים אתה מזניח, אין לי איך לנסח את זה אחרת. הרעיון טוב, מאוד דומה לסיפור שלי "הרפתאותיו של זורוגו" ואני אוהב עלילות כאלו. השארת כאן ניצוץ זוהר של מסתורין. בהצלחה בהמשך.[/QUOTE]
אני מזניח את השאר כי בכל זאת, זאת רק הקדמה.
שמח שאהבת.
נראה לי שאצטרך לקרוא את הפרק הראשון לפני שתהיה לי חוות דעת ממש.
מה שכן, כתבת הרבה פעמים דברים שחזרו על עצמם כמו:
"תמיד הצליח בדקה התשעים להציל אותנו ממקרים של מוות ודאי."
"וכך גם הצליח לעזור לנו לחמוק ממתקפות שכמעט הרגו אותנו."
"שללא המוח הקרבי שלו, כולנו היינו כבר מתים."
תנסה לגוון, ולגוון לא הכוונה לכתוב אותו דבר במילים אחרות אלא לחשוב על דברים אחרים לספר, אחרת זה מעצבן לקרוא אותו דבר.
ממש טוב!! ממש אהבתי את הריון תהיה בטוח שני עוקבת מתי הפרק?
אם יהיה לי זמן מחר הפרק ייצא מחר
יפה מאוד. כל הכבוד.
אחלה סיפור! אני מנחש שמי שמספר הוא סאנדסלאש (אמרת לי) אני מציע לך לעשות גם גיבור מסוג מים, אין אחד כזה בחבורה הישנה
אני לא עומד לשנות את ההרכב הזה.
אבל תודה על התגובה.
נחמד מאוד, יחסית לסיפור וקימון אהבתי
ממתי פלייגון קשוח? Xd
[QUOTE=Tigraro;1242091]נחמד מאוד, יחסית לסיפור וקימון אהבתי
ממתי פלייגון קשוח? Xd[/QUOTE]
תודה רבה
ממתי שקבעתי :)
פליגון הוא על בסיס שפירית שנקראת באנגלית "דראגון פליי" אז טיפה משנים את זה וזה הופך ל"פלייגון".
אני אחכה לסיפור.
נשמע כמו סיפור מעניין,מחכה להמשך.
אם אתה צריק איזו עזרה בנוגע לסיפור,רק תשלח לי הודעה וזהו.
ביי!
תודה לך.
אני עכשיו באמצע לכתוב את הפרק הראשון.
נמחק
פרק יפה.. אבל קהל יצורים? זה כולה שישה לפי החישובים שלי?
[QUOTE=Deino Man;1243012]פרק יפה.. אבל קהל יצורים? זה כולה שישה לפי החישובים שלי?[/QUOTE]
לא, לידו היו הרבה יצורים. תבין את זה בפרק הבא.
זה נחמד מאוד הפרק! חשבת על זה פעם, איך נראה החלק של דיגלט שמתחת לאדמה? ועוד הוא יכול להשתמש ב"אס אווירי"!
החלק של דיגלט מתחת לאדמה עוד יתגלה בהמשך, חשבתי כבר על רעיון מקורי ואדיר :)
[QUOTE=Sandshrew;1243047]החלק של דיגלט מתחת לאדמה עוד יתגלה בהמשך, חשבתי כבר על רעיון מקורי ואדיר :)[/QUOTE]
מאז שהתחלתי לשחק בפוקימון (גיל חמש וחצי) וראיתי דיגלט, רציתי לדעת מה יש שם למטה?!?!?! רגליים, עוד גוף, עוד דיגלטים שמחוברים אליו שיוצאים כשהוא הופך לדוגטריו... פרק יפה סך הכל
פרק ממש יפה,אבל קצר פעם הבאה תאריך סך הכל מחכה לבא :)
פרק יפה אבל יש משהו שאני לא מבין בתחילת הפרק אמרת שהרוח הייתה נעימה ואחר כך אמרת שהיה גשם שפוגע בסנדשרוו בגלל שהוא סוג אדמה
[quote=אינפרינפ שולט;1243785]פרק יפה אבל יש משהו שאני לא מבין בתחילת הפרק אמרת שהרוח הייתה נעימה ואחר כך אמרת שהיה גשם שפוגע בסנדשרוו בגלל שהוא סוג אדמה[/quote]
כל הקטע של הרוח הנעימה יהיה בפרק הבא, הקטע שהראיתי זה רק הקדמה לפרק הבא.
תודה על התגובות.
פרק יפה יש לך כישרון לכתיבה אתה כותב מצווין
תודה רבה!
קראתי את ההקדמה ואהבתי איך שאמבואר אמר שכל מה שבני אדם מלמדים את הפוקימונים זה בולשיט.
וגם אהבתי את הפרק הראשון. אם הגיבור לא יצא אל העולם לפני הסיפור זה אומר שהוא יגלה המון דברים חדשים והסיפור יהי מעניין ומצחיק. הכתיבה שלך ממש סבבה ואני נהניתי מאד.
מחכה לעוד פרקים:)
תודה רבה.
בא לכם שאפרסם במוצ"ש עוד פרק?
כן מאד!
כתיבה מעולה,יש לך כישרון אדיר :) מחכה בקוצר רוח לפרק הבא!
נמחק
הפרק יצא ממש טוב!~
מחכה לפרק הבא D:
תודה רבה.
שמח שאהבת.
הפרק היה מעולה ומי שמשחק במ"ת של הסיפור יכול גם להבין שזו באמת ההתחלה.
אהבתי מאוד ואני מחכה לפרק הבא.