-
הצעה| יכולת לערוך כותרות
כמו שאתם כבר יודעים למשתמשים רגילים אין את היכולת לערוך כותרות (של הנושאים שהם פתחו) לכן אני מציע לתת למשתמשים לערוך כותרות זה כבר קרה לפני שנה אמרתם שתיקנתם את זה אבל זה עדיין קורה ולמשתמשים רגילים אין יכולת לערוך כותרות.
למה כן לתת לשנות כותרות:
1. תיקון שגיאות כתיב/הקלדה
2. תיקון לכותרות יותר ענייניות
3.כותרות משתנות נגיד *מ"ת- נשארו X מקומות!*
-
מסכימה מאוד!! לפני כמה זמן עשיתי בטעות שגיאת כתיב בכותרת וזה היה ממש לא מובן!!! אני מסכימה וחושבת שצריך
-
גם בעד.
לדעתי זה לא רע שמשתמשים ישנו לעצמם את הכותרת. אבל יוכלו לשנות רק לעצמם.
-
-
גם אני בעד, קורה לי הרבה פעמים שמתחשק לי להירשם לאיזה מ"ת, ואני צריך שעה לחפש את דף הרשומים, וכמו בהרבה משחקים, מישומה (כן, כתבתי את זה ככה...) או שהם לא מעדכנים את הדף רשומים או שהם לא כותבים עד כמה, ויהיה כל הרבה יותר נוח אם יהיה אפשר לראות את זה ככה, בכותרת...
-
אפשר לבקש ממנהל הפורום או ממישהו מההנהלה הגבוהה.
אחרת נמצא את עצמנו במצב של בלגן מוחלט, לגבי המקומות במשחקים אפשר לשאול בה''פ זה לא כזה קשה
-
-
-
כשאתה נכנס לעריכה של ההודעה הראשונה שלך יש לך אפשרות ל "עריכה במצב מלא" שמה
-
[QUOTE=YoRt3m;1244948]קיבלתם.[/QUOTE]
תודה :)
מה בלאגן בזה דניס? זה אותו דבר כמו כל כותרת אחרת
-
[QUOTE=Sandshrew;1244993]...אז איך בדיוק משנים?[/QUOTE]
לפני שאתה נכנס לנושא שפתחת תעמוד עם הכבר בשורה של כותרת הנושא שלך ותקליק עליה ואז יפתח לך מלבן לבן כזה ובתוכו שם הנושא שלך.אז תוכל לשנות את כותרת הנושא
-
מוזר, זה לא עובד לי.
שמתי את העכבר על הכותרת והיה מלבן לבן, אך בתוכו היה רשום את הדברים שיש בתחילת הנושא שלי.
-
[QUOTE=Sandshrew;1245015]מוזר, זה לא עובד לי.
שמתי את העכבר על הכותרת והיה מלבן לבן, אך בתוכו היה רשום את הדברים שיש בתחילת הנושא שלי.[/QUOTE]
נו עובד כשיש מלבן לבן אתה יכול לשנות את הכותרת איך שתרצה
-
לא, כשיש מלבן לבן כל מה שאני יכול לעשות זה ללחוץ על הכותרת, ואז זה פשוט נכנס למשחק.
-
[QUOTE=Sandshrew;1245032]לא, כשיש מלבן לבן כל מה שאני יכול לעשות זה ללחוץ על הכותרת, ואז זה פשוט נכנס למשחק.[/QUOTE]
יש לך כזה דבר?
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/8707/87204496.png[/IMG]
ניסית על נושא שפתחת?
-
אין לי כזה מלבן
וכן, ניסיתי על המ"ת שלי.
-
תוודא שזו ההודעה [b]הראשונה[/b] [b]שלך[/b] באשכול - ערוך - עריכה במצב מלא