אוקיי רותם, עשינו שרשור ניסיון, הלך (לדעתי) מצוין,ועכשיו השאלה שנשאלת היא....
מה הלאה?
בסוף מוסיפים את זה לפורום או לא?
Printable View
אוקיי רותם, עשינו שרשור ניסיון, הלך (לדעתי) מצוין,ועכשיו השאלה שנשאלת היא....
מה הלאה?
בסוף מוסיפים את זה לפורום או לא?
לא אמרתי שתפתח שרשור ניסיון ואחרי כמה ימים תפתח נושא מחדש. רציתי לראות איך זה מתקדם. לפי דעתי זה לא מתקדם ברמה כל כך טובה שמגיע לו פורום. 3 עמודים לסוג של משחק תפקידים זה ממש איטי. ועוד סיבה היא שזה רק ל2 משתתפים.
אבל כל הקטע זה שאפשר יותר משני משתמשים.
אפשר ליצור קבוצה של 5 אפילו, וכל אחד יוכל ליצור טוויסט משלו בעלילה.
שרשור הניסיון היה רק לי וליואב, ולכן זה רק לשניים והתקדם לאט.
כי אחד תלוי בשני.
אבל אם עושים יותר משני משתמשים, זה הולך הרבה יותר מהר ובקצב הרבה יותר טוב.
לדעתי צריך לפתוח את זה,ראיתי את שרשור הניסיון וזה לדעתי ממש נחמד וטוב
[QUOTE=YoRt3m;1246865]לא אמרתי שתפתח שרשור ניסיון ואחרי כמה ימים תפתח נושא מחדש. רציתי לראות איך זה מתקדם. לפי דעתי זה לא מתקדם ברמה כל כך טובה שמגיע לו פורום. 3 עמודים לסוג של משחק תפקידים זה ממש איטי. ועוד סיבה היא שזה רק ל2 משתתפים.[/QUOTE]
אי אפשר לפתוח לכל הפורום,זה יצור בלגן אדיר...ומה לעשות שיש לנו בית ספר,ואנחנו לא יכולים להיות דבוקים לשרשור כל היממה...וגם לא יכולים להיות דבוקים לזה אחרי בית ספר, כי יש לנו מסגרות אחרות ואתה לא באמת מצפה שנוותר על הכול בשביל זה,נכון?
זה עדיין נראה לי כמו ספאם..
שרשורים אפשר לעשות בה"פים, גם תאמין לי שלא הרבה יקראו כל שרשור שיפתח.
מיותר לגמרי לפתוח פורום בשביל משחק תפקידים ברגע שיש כבר פורום למשחקי תפקידים!
שירשורים זה משחק תפקידים לכל דבר, זה כמו שאני אפתח מ״ת ואבקש שיפתחו בשבילו פורום...
מיותר.
לא צריך לפתוח לזה פורום זה בטוח, אני גם דיי בטוח שזה יותר מתאים לספרות
זה סתם ספאם ו"המשחק" הזה אף פעם לא יבוא לרעת מישהו. זה סתם סיפור בהמשכים ולגרום לשני להיות מאושר שכל מה שקורה מצליח לו.
קראתי את כל השרשור הזה ופשוט ספאם ומיותר.
כמו שאמרו.. זה על הרעיון של סיפור בהמשכים. תפתחו שם שרשורים באישור... תקבעו לזה פורמטים מסויימים ותווים שתלכו לפיהם בכל השרשורים שייפתחו והנה לכם פורום ספרות. לא צריך בנפרד.
[QUOTE=YoRt3m;1247333]כמו שאמרו.. זה על הרעיון של סיפור בהמשכים. תפתחו שם שרשורים באישור... תקבעו לזה פורמטים מסויימים ותווים שתלכו לפיהם בכל השרשורים שייפתחו והנה לכם פורום ספרות. לא צריך בנפרד.[/QUOTE]
לדעתי לא כדאי שזה יקרה בפורום ספרות מהסיבות הבאות:
- תהיה התלהבות התחלתית של שירשורים וגם הם כל פעם מוקפצים וזה יגרום לסיפורים של משתמשים להידחק לעמודים אחרים...
- זה מתאים יותר לחת"ם כי זה משחק תפקידים. לכל אחד יש תפקיד ויש עלילה....
[QUOTE=buizel שולט;1247338]לדעתי לא כדאי שזה יקרה בפורום ספרות מהסיבות הבאות:
- תהיה התלהבות התחלתית של שירשורים וגם הם כל פעם מוקפצים וזה יגרום לסיפורים של משתמשים להידחק לעמודים אחרים...
- זה מתאים יותר לחת"ם כי זה משחק תפקידים. לכל אחד יש תפקיד ויש עלילה....[/QUOTE]
כמה כבר שרשורים ייפתחו, 2-3? אני בספק אם זה יהיה כזה להיט.
יש לי רעיון אחר לפתוח פורום ספאם(או השעמום) שבו המונה לא עולה ואפשר לשחק משחקים כאלה ועוד כל מיני שטויות
[QUOTE=duel master;1247470]יש לי רעיון אחר לפתוח פורום ספאם(או השעמום) שבו המונה לא עולה ואפשר לשחק משחקים כאלה ועוד כל מיני שטויות[/QUOTE]
לא.
[QUOTE=YoRt3m;1247464]כמה כבר שרשורים ייפתחו, 2-3? אני בספק אם זה יהיה כזה להיט.[/QUOTE]
תתפלא.
[b]תצביעו בסקר.
נעול.[/b]