[url]http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%AA%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A6%D7%9C%D7%9D-%D7%A2%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%99%D7%A8%D7%A7-%D7%A2%D7%9C-%D7%91%D7%99.html[/url]
איפה הרעש והצלצולים?
Printable View
[url]http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%AA%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A6%D7%9C%D7%9D-%D7%A2%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%99%D7%A8%D7%A7-%D7%A2%D7%9C-%D7%91%D7%99.html[/url]
איפה הרעש והצלצולים?
כן הא? כולם שכחו לצלצל הפעמונים כשדבר כזה קורה... מזל שלא היתה לו כיפה על הראש... אחרת הוא היה אוכל אותה...
זה לא אותו דבר...
נניח והוא כן ירק עליה, אי אפשר לומר שהוא עשה את זה מתוך ערכים שאפשר לשייך לקבוצה מסויימת. אי אפשר להגיד שכל העובדים בעיתון הארץ לא מכבדים נשים כי הערכים של עיתון הארץ הם כך וכך. אני לא אומר שמה שהוא עשה זה בסדר ולא אומר שמה שעושים לחרדים זה בסדר, אני רק אומר שה לא אותו דבר.
כל הכבוד לו
חחחחחחח נראה לי נזל לו ריר מהפה או שהוא צעק עליה והריר שלו יצא עם הצעקה...
אתם מכירים את הרגע שמדברים ויורקים בו זמנית? אני חושב שזה קרה לו עם הילדה חח והאמא ששמעה שהחרדים הקיצוניים ירקו על ילדה מסוימת,החליטה לרכוב על הגל ולהסית את האשמות על העיתונאי המסכן הזה חח
[QUOTE=Ace Ventura;1266695]זה לא אותו דבר...
נניח והוא כן ירק עליה, אי אפשר לומר שהוא עשה את זה מתוך ערכים שאפשר לשייך לקבוצה מסויימת. אי אפשר להגיד שכל העובדים בעיתון הארץ לא מכבדים נשים כי הערכים של עיתון הארץ הם כך וכך. אני לא אומר שמה שהוא עשה זה בסדר ולא אומר שמה שעושים לחרדים זה בסדר, אני רק אומר שה לא אותו דבר.[/QUOTE]
כולם יודעים שהערכים של התורה אינם מקושרים כלל למה שהקיצוניים האלו עשו!
אין שום רב שמתיר אלימות או דברי שנאה!
[QUOTE=Madara Uchiha;1266716]כל הכבוד לו[/QUOTE]
הנה דוגמא חיה של ילד שמושפע מההסתה.
תתבייש לך ליאור!
[QUOTE=NightWalker;1266732]חחחחחחח נראה לי נזל לו ריר מהפה או שהוא צעק עליה והריר שלו יצא עם הצעקה...
אתם מכירים את הרגע שמדברים ויורקים בו זמנית? אני חושב שזה קרה לו עם הילדה חח והאמא ששמעה שהחרדים הקיצוניים ירקו על ילדה מסוימת,החליטה לרכוב על הגל ולהסית את האשמות על העיתונאי המסכן הזה חח[/QUOTE]
"מסכן" הוא בטוח לא...
ומאיפה הערכים לצעוק על ילדה בת ארבע?!
המנוול שיקר ואמר שקיללה אותו, כשנשאל מה היא קיללה הוא ענה "היא אמרה לי לסגור את המצלמה....." ועוד התפרץ על התחקירן!
חחח אתה קולט?
פתאום העיתונאי מסכן
כתוב בתורה שלהם "עין תחת עין". אז שלא יתלוננו...
עריכה-ובדיוק כמו שהוא אומר-אז האימא טוענת. הדוסים יודעים טוב מאוד לנפח דברים.
[QUOTE=Machine X;1266769]כתוב בתורה שלהם "עין תחת עין". אז שלא יתלוננו...[/QUOTE]
הרבה דברים כתובים בתורה שלא מקובלים בחברה הישראלית...
איך אנשים אוהבים לקחת חלקים מהתורה שנוח להם. :peee:
כתוב בתורה לא לשמוע שירת נשים. אז על זה אתם מוחים, אבל שכתוב בתורה עין תחת עין זה בסדר?
[QUOTE=YoRt3m;1266770]הרבה דברים כתובים בתורה שלא מקובלים בחברה הישראלית...
איך אנשים אוהבים לקחת חלקים מהתורה שנוח להם. :peee:
כתוב בתורה לא לשמוע שירת נשים. אז על זה אתם מוחים, אבל שכתוב בתורה עין תחת עין זה בסדר?[/QUOTE]
לא אנחנו- הם לא רוצים לשמוע את השירה,זה הפסד שלהם...
ואמרתי כבר-הדוסים יודעים טוב מאוד לנפח דברים.
זה לא הדוסים,זה התקשורת מנפחת את הדברים...
[QUOTE=NightWalker;1266774]זה לא הדוסים,זה התקשורת מנפחת את הדברים...[/QUOTE]
והדוסים יודעים לנצל את זה.
קודם כל המילה "דוסים" לא מקובלת בפורום הזה.
אם אתה רוצה לנהל דיון תנהל אותו כמו בנאדם ולא כמו ילד בן 3.
דבר שני, מה גורם לך לחשוב שאותו חרדי כן ירק על הילדה ואילו אותו צלם כלל לא עשה את זה...
או שזה מגיע לילדה בת 4?!
מה נסגר איתך בנאדם?! נדמה לך שזו דמוקרטיה? מידה תחת מילה?
ואל תשחרר מילים כמו פלוצים... "עין תחת עין" מה הקשר בכלל?! אתה יודע על מה מדובר בכלל?
[QUOTE=Machine X;1266776]והדוסים יודעים לנצל את זה.[/QUOTE]
מי בדיוק ניפח את כל הסיפור שאיזה חרדי טיפש ירק על ילדה בת 8? החרדים עצמם?
שראש העיר בה לעודד את המשפחה סילקו אותו מהבית בטענה שאם הוא רוצה לדבר ולעודד שיעשה את זה דרך 'החברה שמתעסקת בכל הסיפור'... מסתבר שכבר יש למשפחה הזאת ייצוג שרוצה לעשות מהפך בבית שמש.
קיצר, הכל בולשיט והתקשורת עושה פיל מזבוב.. איך שנוח להם.
ומה זה 'לא רוצים לשמוע שירת נשים אז זה הפסד שלהם'.
העיפו מקורס קצינים והכניסו חיילים לכלא בגלל שהאמונה שלהם מנוגדת לזה. (שאגב, חוק מטכ"ל קובע אחרת)
אני נמנע מלהגיב על הסיפור הזה ולתת את דעתי כי יש לי דעה חריפה מדי .
[QUOTE=Erwin;1266787]הוא עשה סוג של ציניקה וזלזול בעם הזה.
אני לא יודע , אבל למה שהוא מרגיש לי שהוא צודק .
לא שהייתי עושה אותו דבר..[/QUOTE]
מה?!
תגיד לי שאתה צוחק?!
ידעת שבאירופה הרבה אנשים התלוננו על היהודים והם התנהגו בצורה מסויימת ושונה "העם" הזה...
בוא תגיד לי משהו... מזכיר לה מה קרה בגרמניה?!
לאיזו רמה של שנאה הגעתם ה' ירחם!
לא היית עושה את זה אבל אתה חושב שזה מוצדק לירוק על ילדה תמימה בת 4?! אתה רציני?!
ארווין כדאי לך לחשוב לפני מה שאתה עונה לי עכשיו!
סליחה שעצבנתי אותך , אבל חרדי , בן אדם שאמור להיות בן אדם עם מוסר , מעל חילונים ,אחד עם ערכים
יורד על ילדה בת 4 זה כן בסדר ?
מה הקשר<?!
אני מגנה את אותו אדם שירק בבית שמש וגם את אותו אחד שירק אתמול!
ושים לב! אני לא אומר "חרדי" או "חילוני".
אתה החלטת שחרדי צריך להיות עם יותר מוסר? למה?
ועדיין... איך זה מצדיק ארווין?!
מן הסתם שחרדי שלומד יותר תורה יהיה יותר בן אדם מוסרי מאשר חילוני שנחשף לתקשורת , ועוד תכנים שלא מתאימים
חרדי הוא דרגה מעל ברמה של הערך .
יכול להיות שאתה צודק , שזה אותו דבר , ששתיהם לא בסדר .
אבל הסברתי את הראש של הצלם , יכול להיות שנבע מכעס , והכעס הזה הוא מוצדק .לאו דווקא הדרך שהוא הוציא את הכעס היא נכונה ,אלא הסיבה למה הוא עשה את זה.
וליבק טוען שהוא לא עשה זאת בכלל ,יש לי נטייה להאמין לו .
כאחד שלומד תקשורת ופרסום למדנו שקבוצת מיעוטים מרגישה חלשה היא תוקפת "ההגנה הכי טובה היא התקפה"
[QUOTE=The Charmander;1266744]כולם יודעים שהערכים של התורה אינם מקושרים כלל למה שהקיצוניים האלו עשו!
אין שום רב שמתיר אלימות או דברי שנאה!
א) דווקא כן, יש [B]מעטים[/B] אבל שהם כן מתירים אלימות (נגד ערבים וכו'...).
ודבר שני החרדים לוקחים א התורה ומקצינים אותה, אז נכון לא כתוב בתורה לא לכבד נשים ודברים מסוג זה אבל איכשהו החרדים הגיעו לזה.
אבל כן אתה צודק, עושים מהעניין קצת יותר מידי חגיגה, אבל זה לא העיקר. העיקר הוא שזה הוביל למאבק לזכויות נשים, זה כמו תירוץ (תסלח לי על הקישור אבל זה כמו במלחה"ע 1 שרצחו את יורש העצר האוסטרי).
זה הסיבה שמהמקרה עם החרדי עשו מזה חגיגה ולא עם המקרה הזה.
חוץ מזה,אף אחד לא יודע מה באמת קרה בין השניים...
תחשבו ילדה בת 4 שלא מבינה כלום מהחיים שלה וקשיש שלא יודע כלום מהחיים שלו מדברים ביניהם...
אני בטוח שגם היא ירקה בטעות
[IMG]http://www.holesinthenet.co.il/wp-content/uploads/2011/12/image83.png[/IMG]
טוב היא זה סיפור אחר כבר...צריך להעניש אותה :ם
זה חוסר כבוד,פגיעה בכבוד האדם =[
[QUOTE=YoRt3m;1266890]אני בטוח שגם היא ירקה בטעות
[IMG]http://www.holesinthenet.co.il/wp-content/uploads/2011/12/image83.png[/IMG][/QUOTE]
חחח גדול
היא הגזימה
רותם ישנם עדויות לאלימות נוראית כלפי חרדים! אפילו כאן באנגליה חטפתי עקיצה עסיסית!
יש שמועה לחרדי שחטף מכות!
שלא תהיה מלחמת אחים =[
[QUOTE=Madara Uchiha;1266896]חחח גדול
היא הגזימה[/QUOTE]
שמח שאתה חושב שזה גדול ומצחיק :peee:
לירוק על אנשים זה ילדותי ולא מכובד כל מי שעשה את זה צריך להתבייש בעצמו ולהתנצל מיד במה שהוא עשה..
אם ההסבר הוא שזה בשביל למנוע בגידה אז למה הם יורקים על ילדה בת 8? יש להם הפרעות נפשיות..
ובכלל מי נותן להם את הזכות להתערב בזה אישה יכולה לשיר אם בא לה ולהתלבש איך שבא לה אנחנו במדינה דמוקרטית לא באירן...
[IMG]http://www.holesinthenet.co.il/wp-content/uploads/2011/12/image83.png[/IMG][/QUOTE]
ברור שכן, היא התעטשה ובגלל ההדף הידיים שלה עפו אחורה.
סיבה שנייה, פוטושופ.
וכמובן שאני ציני.. :)
לנושא, תפסיקו כבר להפריד בין חרדים לדוסים לחילוניים, כולנו בני אדם. זה כמו שיפני ירצח יהודי והיהודים יכללו את כל היפנים כרוצחים..
עכשיו, אני יודע שיש כמה כאן שלא מצליחים להבין את זה אז אני אתבטא בדרך שהם כן יבינו. אני עובד עם ילדה דוסית קטנה בכיתה ה', ואני גם בקשר עם ההורים שלה, ואני חילוני, אבל חילוני שהכי רחוק מהדת אני לא שומר הרבה דברים ואני גם לא ממש מאמין [B]אבל[/B] אני יכול לומר לכם שהם משפחה באמת חמודה, הם ממש נחמדים, הם יודעים מה המצב הדתי שלי (אפסי) והם מכבדים אותי כמו בן משפחה שלהם.
זה שבן אדם אחד שבא מהחברה הדתית היה ספציפית בן אדם רע, זה לא אומר שכולם ככה.
עכשיו בכתבה שהייתה בחדשות ראו איך שאר הדוסים הגנו עליו וזה לגיטימי לגמרי, הוא בן משפחה שלהם אז גם אם זה אומר להוציא אותם הכי רעים והכי לא צודקים הם יעזרו לו..
לנושא הצדדי שהתפתח פה, הקטע של להפוך את כל הארץ בהדרגה לדתית זה מוגזם ואין פה חופש בחירה. מה שקורה בבית שמש זה לא בסדר.
[QUOTE=YoRt3m;1266902]שמח שאתה חושב שזה גדול ומצחיק :peee:[/QUOTE]
אני אנטיידתי(יש כזה דבר?)
[QUOTE=Madara Uchiha;1266909]אני אנטיידתי(יש כזה דבר?)[/QUOTE]
כן יש, אתאיסט וגזעני
[QUOTE=Ilan;1266913]כן יש, אתאיסט וגזעני[/QUOTE]
לא נראה לי שאני אטיאסט אני לא שונא את כל הדתות ושונא דת בכללי
מה הקשר גזעני?
[QUOTE=Madara Uchiha;1266918]לא נראה לי שאני אטיאסט אני לא שונא את כל הדתות ושונא דת בכללי
מה הקשר גזעני?[/QUOTE]
אטאיסט זה אחד שלא מאמין בכוח עליון בכלל לא אחד ששונא דתות
גזען זה קשור לכך שאתה מכליל...
[QUOTE=Ilan;1266937]אטאיסט זה אחד שלא מאמין בכוח עליון בכלל לא אחד ששונא דתות
גזען זה קשור לכך שאתה מכליל...[/QUOTE]
ומביע דעות של בור... אל תשכח גם את זה...
בכלל ליאור אני מציע שתלך להגיב ביו גי הו... פה אתה לא ממש מביע חכמה עילאית...
[QUOTE=The Charmander;1266957]ומביע דעות של בור... אל תשכח גם את זה...
בכלל ליאור אני מציע שתלך להגיב ביו גי הו... פה אתה לא ממש מביע חכמה עילאית...[/QUOTE]
כע אתה צודק XD
קצת חוצפה...פוגעת בכבודו וגם היא פוגעת בכבוד של אדם אחד ולא של כל הקובוצה שזה רע. (לא שאני אומר שצריך לירוק על כולם).
נראה שזה עושה מהומה, כמו כל מהומה שהיתה בארץ- גם מזה ישכחו תוך חודש...נקווה שיצא מזה משהו חוץ מיריקות ברחוב...
"מעניין מה אוהד יגיד בנושא" בטח חשבתם לעצמכם.
ואני חושב, בואו נמחק את הנושא הזה.
בואו פשוט ננעל כל נושא שקשור לזה, כדי שלא יגיבו.
ואולי, אולי כדאי אפילו לא לפרסם את הנושאים האלה!
ולמה? כל ה"מה דעתכם" האלו תמיד גרמו לריבים בסוף... תסתכלו עכשיו על המכנה המשותף שיש לכל הנושאים על החרדים והחילונים.
מי הוא זה שעושה רעש וצלצולים? אה, רותם?? האם זה התקשורת, או שמא אתה, אותו בנאדם שמלכתחילה פרסם את הכתבה ורשם "איפה הרעש והצלצולים?". בתור בן אדם בוגר, משרת בצה"ל, ציפיתי שתחשוב רגע לפני שתפרסם.
הרי היה ברור שזה יגרום לריבים!
מכירים את המשפט "איש באמונתו יחיה"? כל אחד ואמונתו! די לריב על זה! הפורום התחלק ל'שבטים' ואתם אפילו לא שמים לב! מתחילים להיות פה ריבים קבוצתיים!
נמאס כבר! תנעלו את הנושא וזהו! נמאס לי לראות את המשתמשים שבהתחלה, כשעוד נרשמתי לפורום, ממש הערצתי... ועכשיו אני רואה אותם רבים אחד עם השני כמו תינוקות.
רוצים לריב? תמצאו פורום אחר! פה זאת משפחה, במשפחה אולי יש ריבים לפעמים בין אחד לשני, אבל בחיים לא יהיה פילוג לקבוצות, ותסכימו איתי שאם יש, כנראה זו משפחה לא שפויה.
את דעתי על הכתבה אני לא יביע, מכיוון שאתם תתחילו להתעצבן עליי.
קחו בחשבון, וצריך לנסח חוק על זה, שמי שיש לו דעה שיכולה לפגוע בדת מסוימת או במין מסוים, שלא יפרסם. בושה וחרפה מה שהולך כאן.
[QUOTE=sandslash;1266970]"מעניין מה אוהד יגיד בנושא" בטח חשבתם לעצמכם.
ולמה? כל ה"מה דעתכם" האלו תמיד גרמו לריבים בסוף... תסתכלו עכשיו על המכנה המשותף שיש לכל הנושאים על החרדים והחילונים.
מי הוא זה שעושה רעש וצלצולים? אה, רותם?? האם זה התקשורת, או שמא אתה, אותו בנאדם שמלכתחילה פרסם את הכתבה ורשם "איפה הרעש והצלצולים?". בתור בן אדם בוגר, משרת בצה"ל, ציפיתי שתחשוב רגע לפני שתפרסם.
מכירים את המשפט "איש באמונתו יחיה"? כל אחד ואמונתו! די לריב על זה! הפורום התחלק ל'שבטים' ואתם אפילו לא שמים לב! מתחילים להיות פה ריבים קבוצתיים!
נמאס כבר! תנעלו את הנושא וזהו! נמאס לי לראות את המשתמשים שבהתחלה, כשעוד נרשמתי לפורום, ממש הערצתי... ועכשיו אני רואה אותם רבים אחד עם השני כמו תינוקות.
רוצים לריב? תמצאו פורום אחר! פה זאת משפחה, במשפחה אולי יש ריבים לפעמים בין אחד לשני, אבל בחיים לא יהיה פילוג לקבוצות, ותסכימו איתי שאם יש, כנראה זו משפחה לא שפויה.
קחו בחשבון, וצריך לנסח חוק על זה, שמי שיש לו דעה שיכולה לפגוע בדת מסוימת או במין מסויםשלא יפרסם. בושה וחרפה מה שהולך כאן.[/QUOTE]
קצת הלכת רחוק. לא היה שום ריב ואיש לא העליב אף אחד.. מלבד מישהו אחד שהוזהר...
ואתה לא ממש יכול להתעלם ממה שקורה סביב... אנשים מעוניינים להביע דיעה.
ג
[QUOTE=Ace Ventura;1266695]זה לא אותו דבר...
נניח והוא כן ירק עליה, אי אפשר לומר שהוא עשה את זה מתוך ערכים שאפשר לשייך לקבוצה מסויימת. אי אפשר להגיד שכל העובדים בעיתון הארץ לא מכבדים נשים כי הערכים של עיתון הארץ הם כך וכך. אני לא אומר שמה שהוא עשה זה בסדר ולא אומר שמה שעושים לחרדים זה בסדר, אני רק אומר שזה לא אותו דבר.[/QUOTE]
רותם, כל הכבוד על הדיון המעמיק.
אני רוצה להגיב דווקא לדבר הזה, כי אני חושב שזה דבר שפשוט חולף ליד האוזנים של כולם ולא שמים לב לזה כי התרגלנו, אבל כשהתקשורת מגנה את זה זה פתאום מגונה, במויוחד אצל אנשים מסויימים.
דקווה בדיוק אפשר להגיד שהוא עשה את זה מתוף ערכים שאפשר לשייך לקבוצה מסויימת.
מה, אנשי תקשורת מהשמאל (עוד מעט יגידו שאני מסיט נגד השמאל, שוב אותו אבסורד) שרוצים למצוא דברים על חרדים ושחושבים אותם לרעים, זה לא שייוך לקבוצה מסויימת בעקבות אידיאלים.
אתה צודק, זה לא. אבל גם היריקה של אותו חרדי על ילדה בת 8 אי אפשר לשייך, בדיוק באותה מידה, לקבוצה מסויימת שפועלת מתוך ערכים מסויימים, אלא לאידיוט אחד.
וגם אם אפשר לשייך, ישנן אינסוף יריקות וקללות אחרות של גברים על נשים, ולא מהציבור החרדי.
לא כל כך קשה למצוא אנשים מהציבור החילוני (די כבר אם זה שאני חייב להשתמש בהגדרות המכלילות האלו, אני מקווה שתסלחו לי) שמקללים אנשים ונשים, ואין אחד שמתלונן על זה. אז היא נפגעה, וזאת הייתה אפליה, אותה חיילת ש"סך הכל" קראו לה "שיקצה" או "פרוצה". מי אמר שהיא נכנסה בשקט? אולי היא נכנסה בהפגנתיות? להבדיל, מי אמר שהחיילים שיצאו מהטקס יצאו בהפגנתיות? אולי הם יצאו בשקט? במקרים האלו הפוגע הופך להיות באופן מידי הנשים (ושוב סליחה), אבל תמיד נראה לנו אחרת, שהדתיים הם לא בסדר וטועים.
אעז אני מאוד מצטער, אבל לא כל הדתיים אותו דבר, ולא כל החילונים אותו דבר, ולא כל החרדים אותו דבר. ולא כל אדם מכל קבוצה היה מגיב באותה צורה על הסיטואציה הספציפית.
אחוז החרדים שעליו כל הזמן מדברים בתקשורת הוא אפסי כמעט, אדם אחד מתוך מאות אוטובוסים ירק על ילדה, אחד מתוך מאות נוסעים קילל חיילת, מאה מתוך עיר שלמה יוצאים בהפגנה, זה בערך אחוז מכל הציבור. אז אל תיתממו, בגלל שהתקשורת היא בעלת כח לגרום לכל אחד להיות שנוא על ידי ההמון למטרותיהם הפרטיות, אז אל תשחקו לידיים שלהן.
[QUOTE=HeavySnorlax;1267009]רותם, כל הכבוד על הדיון המעמיק.
אני רוצה להגיב דווקא לדבר הזה, כי אני חושב שזה דבר שפשוט חולף ליד האוזנים של כולם ולא שמים לב לזה כי התרגלנו, אבל כשהתקשורת מגנה את זה זה פתאום מגונה, במויוחד אצל אנשים מסויימים.
דקווה בדיוק אפשר להגיד שהוא עשה את זה מתוף ערכים שאפשר לשייך לקבוצה מסויימת.
מה, אנשי תקשורת מהשמאל (עוד מעט יגידו שאני מסיט נגד השמאל, שוב אותו אבסורד) שרוצים למצוא דברים על חרדים ושחושבים אותם לרעים, זה לא שייוך לקבוצה מסויימת בעקבות אידיאלים.
אתה צודק, זה לא. אבל גם היריקה של אותו חרדי על ילדה בת 8 אי אפשר לשייך, בדיוק באותה מידה, לקבוצה מסויימת שפועלת מתוך ערכים מסויימים, אלא לאידיוט אחד.
וגם אם אפשר לשייך, ישנן אינסוף יריקות וקללות אחרות של גברים על נשים, ולא מהציבור החרדי.
לא כל כך קשה למצוא אנשים מהציבור החילוני (די כבר אם זה שאני חייב להשתמש בהגדרות המכלילות האלו, אני מקווה שתסלחו לי) שמקללים אנשים ונשים, ואין אחד שמתלונן על זה. אז היא נפגעה, וזאת הייתה אפליה, אותה חיילת ש"סך הכל" קראו לה "שיקצה" או "פרוצה". מי אמר שהיא נכנסה בשקט? אולי היא נכנסה בהפגנתיות? להבדיל, מי אמר שהחיילים שיצאו מהטקס יצאו בהפגנתיות? אולי הם יצאו בשקט? במקרים האלו הפוגע הופך להיות באופן מידי הנשים (ושוב סליחה), אבל תמיד נראה לנו אחרת, שהדתיים הם לא בסדר וטועים.
אעז אני מאוד מצטער, אבל לא כל הדתיים אותו דבר, ולא כל החילונים אותו דבר, ולא כל החרדים אותו דבר. ולא כל אדם מכל קבוצה היה מגיב באותה צורה על הסיטואציה הספציפית.
אחוז החרדים שעליו כל הזמן מדברים בתקשורת הוא אפסי כמעט, אדם אחד מתוך מאות אוטובוסים ירק על ילדה, אחד מתוך מאות נוסעים קילל חיילת, מאה מתוך עיר שלמה יוצאים בהפגנה, זה בערך אחוז מכל הציבור. אז אל תיתממו, בגלל שהתקשורת היא בעלת כח לגרום לכל אחד להיות שנוא על ידי ההמון למטרותיהם הפרטיות, אז אל תשחקו לידיים שלהן.[/QUOTE]
אתה צודק, באמת אנחנו (גם אני כמובן) מושפעים מהתקשורת. אבל אתה חייב להסכים שהיחס של החרדים לנשים הוא לא הכי מכבד...אני יודע זה התרבות שלהם וכו', אבל בכל זאת, זה לא בסדר לדעתי. נכון, יש מקרים בודדים של ממש פגיעה, אבל תמיד היחס לא הכי מכבד.
אבל המקרה הזה זה רק תירוץ, אמרתי את זה כבר- אני אחזור על זה שוב כי לדעתי זה חשוב: זה רק עילה למשהו יותר גדול- יש מאבק למען זכויות הנשים. אתה יכול לקרוא לזה: "הקש ששבר את גב גמל". ושוב, אני מקווה שיצא טוב מהמקרה- יותר שוויון זכויות לנשים, ושלא יצא רע מהמקרה- שנאה של החרדים.
[QUOTE=sandslash;1266970]"מעניין מה אוהד יגיד בנושא" בטח חשבתם לעצמכם.
קחו בחשבון, וצריך לנסח חוק על זה, שמי שיש לו דעה שיכולה לפגוע בדת מסוימת או במין מסוים, שלא יפרסם. בושה וחרפה מה שהולך כאן.[/QUOTE]
זה לא ריב, זה דיון מעמיק וכל אחד מביע את דעתו בצורה מכובדת ויפה. לעומת דיונים אחרים שהיו פה, זה דיון ממש יפה ומוצלח. טיפל'ה הגזמת.