אתר megavideo (כולל MEGAUPLOAD) נסגר והבעלים נתבע.
יום אבל לכל הצופים בצפייה ישירה למיניהם.
Printable View
אתר megavideo (כולל MEGAUPLOAD) נסגר והבעלים נתבע.
יום אבל לכל הצופים בצפייה ישירה למיניהם.
אני לא מאמין :(
אני רואה שמה את רוב האנימות שלי
ומוריד שמה את רוב המשחקים שלי
מה?! זה כמעט השרת היחידי שאני יודע להוריד ממנו...
אני לא מאמין שעכשיו זה נסגר...
אכן יום אבל ..
אוקיי,נמאס לי,אני לומד להיות האקר ופורץ לממשל האמריקאי!!!
צריך לעושת מחאה גם בעולם האמיתי,
להפיץ לכל המשתמשים בכל העולם שאם הם ימשיכו נפתח בשביתה כללית גם בבית הספר וגם בעבודה.
איפה ההאקרים הישראלים שפרוצים טוב חח? נכתוב להם את זה באתר.
או נשלח להם את ליברמן חח (הם אומרים שהם לא רוצים לפגוש אותו חח).
אגב לפי הזכיות הכלילות לאדם אם אני לא טועה, אפשר לתבוע אותם בבית משפט, זה מונע את הזכות לחופש פעולה (למדתי את זה באזרחות).
[QUOTE=HapoelImperia;1272984]צריך לעושת מחאה גם בעולם האמיתי,
להפיץ לכל המשתמשים בכל העולם שאם הם ימשיכו נפתח בשביתה כללית גם בבית הספר וגם בעבודה.
איפה ההאקרים הישראלים שפרוצים טוב חח? נכתוב להם את זה באתר.
או נשלח להם את ליברמן חח (הם אומרים שהם לא רוצים לפגוש אותו חח).
אגב לפי הזכיות הכלילות לאדם אם אני לא טועה, אפשר לתבוע אותם בבית משפט, זה מונע את הזכות לחופש פעולה (למדתי את זה באזרחות).[/QUOTE]
צודק. ואני בטוח שההאקרים הישראלים עובדים על משהו,וכנראה גם האקרים בלכ מדינה אחרת.הFBI הולכים ליפול חזק ;)
[URL]http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=859648[/URL]
התגובה הגיעה, ארגון ההאקרים "אנונימוס" הפיל את אתרי משרד המשפטים האמריקני, חברת התקליטים יוניברסל מיוזיק ואת אתר RIAA, איגוד חברות התקליטים האמריקני, ואמר כי זה לא הסוף.
זאת תגובה מהפלת מגהפולד ולא לחוק בינתיים. אגב משרד המשפטים אמר שהם בין הפושעים הגדולים ביותר בתחום הזכויות ביוצרים".
המלחמה ברשת בין אמריקה להאקרים כנראה מתחילה.
[QUOTE=HapoelImperia;1272986][URL]http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=859648[/URL]
התגובה הגיעה, ארגון ההאקרים "אנונימוס" הפיל את אתרי משרד המשפטים האמריקני, חברת התקליטים יוניברסל מיוזיק ואת אתר RIAA, איגוד חברות התקליטים האמריקני, ואמר כי זה לא הסוף.
זאת תגובה מהפלת מגהפולד ולא לחוק בינתיים. אגב משרד המשפטים אמר שהם בין הפושעים הגדולים ביותר בתחום הזכויות ביוצרים".
המלחמה ברשת בין אמריקה להאקרים כנראה מתחילה.[/QUOTE]
והפעם כנראה יהיו הרבה האקרים מכל מקום שיצטרפו אליהם.אמריקה תיפול!
מה הקשר להאקרים?
מגה ווידאו היה האתר המוביל בכל מה שקשור לצפייה ישירה ואולי גם להורדה ישירה (מבחינת נוחות התכנים). הייתה תחושה שהאתר הזה יכול להחזיק לנצח, בעיקר בעקבות התלות הציבורית הרבה שהתפתחה בו. זה היה פחות או יותר האתר היחיד דרכו היה ניתן לראות סרטים או פרקים ארוכים (כמו ד"ר האוס) באורך מלא, ולדעתי גם אלו שסגרו אותו צפו דרכו (או שהם היו מספיק תכונים בשביל לראות כל סרט שהם רוצים בהזמנה אישית).
זה יום אבל לכל מי שלא היה לו כוח ללכת עד לספרית ווידאו בשביל סרטים, או שתיכנן לראות סרט חדש דרך מגה ווידאו כי לא היה לו זמן ללכת לקולנוע. :(
[QUOTE=HeavySnorlax;1272988]מה הקשר להאקרים?
מגה ווידאו היה האתר המוביל בכל מה שקשור לצפייה ישירה ואולי גם להורדה ישירה (מבחינת נוחות התכנים). הייתה תחושה שהאתר הזה יכול להחזיק לנצח, בעיקר בעקבות התלות הציבורית הרבה שהתפתחה בו. זה היה פחות או יותר האתר היחיד דרכו היה ניתן לראות סרטים או פרקים ארוכים (כמו ד"ר האוס) באורך מלא, ולדעתי גם אלו שסגרו אותו צפו דרכו (או שהם היו מספיק תכונים בשביל לראות כל סרט שהם רוצים בהזמנה אישית).
זה יום אבל לכל מי שלא היה לו כוח ללכת עד לספרית ווידאו בשביל סרטים, או שתיכנן לראות סרט חדש דרך מגה ווידאו כי לא היה לו זמן ללכת לקולנוע. :([/QUOTE]
האתר נסגר בגלל הFBI שעצרו את הבעלים. בגלל זה האקרים נכנסים בFBI חזק עכשיו...אנונימוס כבר הגיבו,בטח בכל העולם כבר יקטלו אותם.
[quote=HeavySnorlax;1272988]מה הקשר להאקרים?
זה יום אבל לכל מי שלא היה לו כוח ללכת עד לספרית ווידאו בשביל סרטים, או שתיכנן לראות סרט חדש דרך מגה ווידאו כי לא היה לו זמן ללכת לקולנוע. :([/quote]
זה בדיוק העניין, ההאקרים נוקמים על סגרית האתר, מה שהם עשו לפי מה שהם אומרים (הפלת האתרים שכתבתי), זה לא הסוף ולכן תתחיל כאן מלחמה בעקבות סגירת האתר.
לא! למה את מגהוידאו?! כל סרט שראיתי במחשב ראיתי שמה ]=
זה היום הנוראי בחיי.... איזה אבידה... איפה אני אראה big bang theory !!! טוב ? אתם באים להלוויה ?
[URL]http://tech.walla.co.il/?w=/4/2502104[/URL]
מידע מלא על מה שקרה בזמן הזה,
כולל כתב האישום כנגד מגהאופלד ווידאו.
למה נראה לכם שהאקרים אחרים יעשו משהו? אני לא חושב ככה..
כל האקר שלא שייך לאנונימוס כמעט לא יפעל, כי לידיעתכם זאת הקבוצה הכי חזקה שיש בעולם
הם בעקיפין מוגנים משפטית על הרבה דברים שהם עושים, האקרים אחרים לא, אם אחרים ינסו משהו אפשר לתבוע אותם בקלות.
דרך אגב, למי שלא יודע, כל המלחמה הזאת התחילה בעקבות Sopa (אם מישהו רוצה אני מוכן להסביר מה זה)..
[quote=Sakurai Tomoki;1273011]למה נראה לכם שהאקרים אחרים יעשו משהו? אני לא חושב ככה..
כל האקר שלא שייך לאנונימוס כמעט לא יפעל, כי לידיעתכם זאת הקבוצה הכי חזקה שיש בעולם
הם בעקיפין מוגנים משפטית על הרבה דברים שהם עושים, האקרים אחרים לא, אם אחרים ינסו משהו אפשר לתבוע אותם בקלות.
דרך אגב, למי שלא יודע, כל המלחמה הזאת התחילה בעקבות Sopa (אם מישהו רוצה אני מוכן להסביר מה זה)..[/quote]
כן אמרתי שזה התחיל בגלל כל 2 החוקים החדשים של האמרקאים.
אנונימוס מספיק בשביל המלחמה הזאת חח.
החוק הזה לא יצא לפועל העדיין, בינתיים הוא בגדר הצעה
אם הוא ייצא, כל דבר ברשת כמעט ייסגר (יוטיוב, גוגל, אתרים פרטיים אפילו)
בקיצור, אם הוא ייצא אנחנו נצטרך את העזרה של אנונימוס עוד פעם כדי לפתוח רשת חדשה לגמרי שלא קשורה לאמריקאים (WWW זה World Wide Web וזה מוגן על ידם)
[quote=Sakurai Tomoki;1273019]החוק הזה לא יצא לפועל העדיין, בינתיים הוא בגדר הצעה
אם הוא ייצא, כל דבר ברשת כמעט ייסגר (יוטיוב, גוגל, אתרים פרטיים אפילו)
בקיצור, אם הוא ייצא אנחנו נצטרך את העזרה של אנונימוס עוד פעם כדי לפתוח רשת חדשה לגמרי שלא קשורה לאמריקאים (WWW זה World Wide Web וזה מוגן על ידם)[/quote]
כן,
אבל אני לא מבין אותם, בשביל מה אז צריך אינטרנט אם כל דבר יסגר. גוגל, פייסבוק וכל אלה ישארו (אלא אם יפרסמו שם דברים ואז יתבעו על יד ארצות הברית).
[QUOTE=HapoelImperia;1273022]כן,
אבל אני לא מבין אותם, בשביל מה אז צריך אינטרנט אם כל דבר יסגר. גוגל, פייסבוק וכל אלה ישארו (אלא אם יפרסמו שם דברים ואז יתבעו על יד ארצות הברית).[/QUOTE]
גוגל ופייסבוק גם בסכנה.
תבין את החוק, כל דבר שמוגן בזכויות יוצרים, לא נקנה על ידי המשתמשים ועדיין פורסם ייתבע, ייסגר וכו'.
זאת אומרת שהחיפוש בגוגל יכיל רק דברים פשוטים, אתרים בלי שום דבר מוגן, תמונות וסרטונים לא יהיו כמעט.
ביוטיוב, אם מישהו (אפילו ילד בן 5) יעלה את עצמו רוקד לצלילי איזה שיר, אותו הילד ואלה שראו את הסרטון ייצטרכו לקנות את השיר כדי לראות את הסרטון (הילד צריך לקנות כדי בכלל לעשות את הסרטון).
בפייסבוק, כל הזמן אנשים מפרסמים דברים שמוגנים, כל אחד שייפרסם ייתבע ואפילו הבעלים שאם יעשו איזו תרחות שאיכשהו פודעת בזכויות, ייתבעו ואפילו ייסגרו.
אז כמו שאתה רואה הכל בסכנה.
[quote=Sakurai Tomoki;1273024]גוגל ופייסבוק גם בסכנה.
תבין את החוק, כל דבר שמוגן בזכויות יוצרים, לא נקנה על ידי המשתמשים ועדיין פורסם ייתבע, ייסגר וכו'.
זאת אומרת שהחיפוש בגוגל יכיל רק דברים פשוטים, אתרים בלי שום דבר מוגן, תמונות וסרטונים לא יהיו כמעט.
ביוטיוב, אם מישהו (אפילו ילד בן 5) יעלה את עצמו רוקד לצלילי איזה שיר, אותו הילד ואלה שראו את הסרטון ייצטרכו לקנות את השיר כדי לראות את הסרטון (הילד צריך לקנות כדי בכלל לעשות את הסרטון).
בפייסבוק, כל הזמן אנשים מפרסמים דברים שמוגנים, כל אחד שייפרסם ייתבע ואפילו הבעלים שאם יעשו איזו תרחות שאיכשהו פודעת בזכויות, ייתבעו ואפילו ייסגרו.
אז כמו שאתה רואה הכל בסכנה.[/quote]
הוא לא נראה לי יאשר, תראה מה קורה במחאה, גם כתבו אתמול שרוב התומכים בממשל האמרקיאי הלכו אחורה (כאילו כבר לא בעד בגלל המחאה).
ואם הוא יאשר, אני כבר יראה את העולם בשביתה כללית בכל המדינות.
[QUOTE=HapoelImperia;1273026]הוא לא נראה לי יאשר, תראה מה קורה במחאה, גם כתבו אתמול שרוב התומכים בממשל האמרקיאי הלכו אחורה (כאילו כבר לא בעד בגלל המחאה).
ואם הוא יאשר, אני כבר יראה את העולם בשביתה כללית בכל המדינות.[/QUOTE]
זה נכון, אבל אני דיברתי על מה יקרה אם יאשרו את החוק..
כל העולם החופשי כנגד זה ולא הגיעו להחלטה ממשית, אז רק עוזר להמשיך..
(דרך אגב, חברות גדולות של משחקים כמו למשל EA, תומכות בהצעת החוק, זאת כדי שיקנו את המשחקים ולא יורידו, הם לא מבינים כנראה שזה הרבה יותר גרוע מסתם שיתחילו לקנות את המשחקים).
[quote=Sakurai Tomoki;1273028]זה נכון, אבל אני דיברתי על מה יקרה אם יאשרו את החוק..
כל העולם החופשי כנגד זה ולא הגיעו להחלטה ממשית, אז רק עוזר להמשיך..
(דרך אגב, חברות גדולות של משחקים כמו למשל EA, תומכות בהצעת החוק, זאת כדי שיקנו את המשחקים ולא יורידו, הם לא מבינים כנראה שזה הרבה יותר גרוע מסתם שיתחילו לקנות את המשחקים).[/quote]
כמו שאמרתי על אפל, אם לא יוציאו פריצה, אז גם אלה שקונים כבר יפסיקו לקנות והילדים לא היו רגילים לזה והמשחק יפסיק להמכר, יותר עדיף להם שהמשחק יפרץ.
אם זה יאשר, תראה מה שיקרה כמו בסוריה, מצרים וכל מדינות ערב.
2012 התחילה בסימון של מלחמות ברשת (קודם ההאקרים הסעודים והישראלים ואחרך כך זה).
[QUOTE=HapoelImperia;1273030]כמו שאמרתי על אפל, אם לא יוציאו פריצה, אז גם אלה שקונים כבר יפסיקו לקנות והילדים לא היו רגילים לזה והמשחק יפסיק להמכר, יותר עדיף להם שהמשחק יפרץ.
אם זה יאשר, תראה מה שיקרה כמו בסוריה, מצרים וכל מדינות ערב.
2012 התחילה בסימון של מלחמות ברשת (קודם ההאקרים הסעודים והישראלים ואחרך כך זה).[/QUOTE]
על אפל זה פחות נכון, הרבה אנשים קונים את המשחקים שהם רוצים מהחנות שלהם וגם יש אנשים שקונים אייפון רק כדי לסמס, אז עדיין יש הרבה קנייה למרות ההפסדים.
אצל המשחקים זה שונה, משחקים נמכרים הרבה יותר מאייפון, במחיר נמוך יותר אבל בכמויות גדולות, אם נניח שכרגע 50% מהעולם מוריד את המשחקים האלה, הם מפסידים מיליוני דולרים על כל משחק (זה נכון דרך אגב גם לגבי תעשיית הסרטים).
[QUOTE=NightWalker;1273032]חוק Sopa תקף גם על הפורום הזה ועל מה שהוא מכיל..
הוא עלול להמחק...אם החוק יתקיים...וכל הפורמים היושבים על שרת זה גם.[/QUOTE]
אני יודע את זה, החוק חל על כל האינטרנט כמו שאנחנו מכירים אותו היום, כל דבר שעובר על זכויות יוצרים עלול להמחק..
אני לא מאמיו שהוא נסגר, כמעט כל סרט אני רואה שם.. /=
לאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה לחיות ללא האתר הזה!!! הוא ה..נ.שמה /שלי!!!!!!!!!!!!! למה?!!!!
כרגע בדקתי Sopa כן יצא, עכשיו הכל תלוי רק באנונימוס..
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1273110]כרגע בדקתי Sopa כן יצא, עכשיו הכל תלוי רק באנונימוס..[/QUOTE]
משמע: רשימת חיסול על פייסבוק, גוגל, ויקיפדיה.
לא יהיה מלחמת האקרים ואמריקה לא תיפול. סגירת אתרי אינטרנט תהיה לפי מה שיסגרו. במקרה שיסגרו את כל המגהמשהו הזה, יפילו 4% מהאינטרנט וזה כאב יכאיב לאמריקאים. במקרה שהם יפילו יותר, היה מפלה כלכלית חזקה יותר. סגירת גוגל למשל, תעשה פגיעה עצומה בדולר.
אבל הפלת ויקיפדיה- יהרסו את כל המבצע התרמה ^^ באסה..
אז לא לדאוג, אמריקה במלחמה פסיכולוגית עם עצמה. אני מקציב חודש.
[quote=לעולם לא תדע;1273225]משמע: רשימת חיסול על פייסבוק, גוגל, ויקיפדיה.
לא יהיה מלחמת האקרים ואמריקה לא תיפול. סגירת אתרי אינטרנט תהיה לפי מה שיסגרו. במקרה שיסגרו את כל המגהמשהו הזה, יפילו 4% מהאינטרנט וזה כאב יכאיב לאמריקאים. במקרה שהם יפילו יותר, היה מפלה כלכלית חזקה יותר. סגירת גוגל למשל, תעשה פגיעה עצומה בדולר.
אבל הפלת ויקיפדיה- יהרסו את כל המבצע התרמה ^^ באסה..
אז לא לדאוג, אמריקה במלחמה פסיכולוגית עם עצמה. אני מקציב חודש.[/quote]
לא,
רשימת החיסול בינתיים היא רק האתרים למאפשרים הורדות או צפויות ישירות (כמו מגה, ראפיד הוא הבא בתור כנראה). גוגל ופייסבוק לא נראה לי יפולו עד אשר כל האתרים האלה יעלמו.
SOPA לא יוכל להחזיק מעמד, כי כולם הולכים להפסיד,
ואני מאמין שיפולו עוד אתרים של הממשל האמרקאי ואפילו רחוק יותר (הפצת דברים סודיים מאתר הממשל האמרקאי).
[QUOTE=HapoelImperia;1273240]לא,
רשימת החיסול בינתיים היא רק האתרים למאפשרים הורדות או צפויות ישירות (כמו מגה, ראפיד הוא הבא בתור כנראה). גוגל ופייסבוק לא נראה לי יפולו עד אשר כל האתרים האלה יעלמו.
SOPA לא יוכל להחזיק מעמד, כי כולם הולכים להפסיד,
ואני מאמין שיפולו עוד אתרים של הממשל האמרקאי ואפילו רחוק יותר (הפצת דברים סודיים מאתר הממשל האמרקאי).[/QUOTE]
עוד נראה, עוד נראה.
גם לגוגל וגם לפייסבוק יש גניבת זכויות יוצרים.
באסה שזה נסגר..
דווקא שחזרתי להוריד משם..