הצבים האלו בגודל 500 מטר רוחב ו500 מטר אורך שזה 1000 מטר נו"ד!
כן זה נו"ד
ראשון! אל תרצחו מהר
Printable View
הצבים האלו בגודל 500 מטר רוחב ו500 מטר אורך שזה 1000 מטר נו"ד!
כן זה נו"ד
ראשון! אל תרצחו מהר
כל כך הרבה שגיאות כתיב, לא הבנתי מה קראתי..
אלון תנעל ת'קודם
כן אה.. וזה נו"ד לא נו"ב.. ><"
נדמה לי שהוא עשה את זה בכוונה (את הנו"ב) O.o
[quote=Cool Nick;1294613]כן אה.. וזה נו"ד לא נו"ב.. ><"[/quote]
נראלי הוא עשה את זה בכוונה
נו"ד=נושא דיבורים
נו"ב=נושא בלבולי מוח
אני בטוח שהוא עשה את זה בכוונה..
תקרא מעליך
למי אכפת, זה בכל זאת לא נכון..
נכון, כי אז זה יוצא כאילו נוב..
עוד 20 דקות אני מסיים להוריד עוד 10-11 ווליומים..
אמרתי שעומר חושב ככה ואני לא נוב ואיתי מצחיק ואני שומר לעומר כפיצוי שני אז מי שלישי?
[QUOTE=Diamondes;1294626]אמרתי שעומר חושב ככה ואני לא נוב ואיתי מצחיק ואני שומר לעומר כפיצוי שני אז מי שלישי?[/QUOTE]
אבל אתה כן נוב D:
אז למה רשמת נו"ב..? O.ס
ולא אמרתי שאתה נוב חח..
[QUOTE=Diamondes;1294626]אמרתי שעומר חושב ככה ואני לא נוב ואיתי מצחיק ואני שומר לעומר כפיצוי שני אז מי שלישי?[/QUOTE]
תלמד את סימני הפיסוק, המשפטים שלך לא מובנים..
היי
אתה לא זוכר מה לימדתי אותך?
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1294629]תלמד את סימני הפיסוק, המשפטים שלך לא מובנים..[/QUOTE]
נראה לי הוא בן 6 או משהו... O.O
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1294629]תלמד את סימני הפיסוק, המשפטים שלך לא מובנים..[/QUOTE]
ותודה
[QUOTE=Cool Nick;1294628]אז למה רשמת נו"ב..? O.ס
ולא אמרתי שאתה נוב חח..[/QUOTE]
לבדיחה
[QUOTE=♣Trunks♣;1294627]אבל אתה כן נוב D:[/QUOTE]
לא אני לא
חוץ מזה מי שלישי?!
[QUOTE=Diamondes;1294633]ותודה
לבדיחה
לא אני לא
חוץ מזה מי שלישי?![/QUOTE]
עד שתלמד סימני פיסוק, אתה כן D:
[QUOTE=♣Trunks♣;1294632]נראה לי הוא בן 6 או משהו... O.O[/QUOTE]
אם הוא בן 6 לא נראה לי שהוא היה מגיע לפורום הזה בכלל..
אבל בכתיבה שלו, כן, הוא כמו ילד קטן..
ההתנהגות שלך באמת ילדותית... מה הקטע שלך??
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1294636]ההתנהגות שלך באמת ילדותית... מה הקטע שלך??[/QUOTE]
של מי..?
של מגל...
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1294636]ההתנהגות שלך באמת ילדותית... מה הקטע שלך??[/QUOTE]
מצטער. זהו
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1294635]אם הוא בן 6 לא נראה לי שהוא היה מגיע לפורום הזה בכלל..
אבל בכתיבה שלו, כן, הוא כמו ילד קטן..[/QUOTE]
אני לא בן 6 ואני בלי סימני פיסוק בנו"ד כי אני לא במחשב
[QUOTE=♣Trunks♣;1294634]עד שתלמד סימני פיסוק, אתה כן D:[/QUOTE]
לא אני לא
[quote=Sakurai Tomoki;1294611]כל כך הרבה שגיאות כתיב, לא הבנתי מה קראתי..[/quote]
תתרגל,ככה ליאון כל הזמן כותב,אם תסתכל על במ''ת של דיג'ימון שלי על התגובות של ליאון...
[quote=DarkTiger;1294618]נראלי הוא עשה את זה בכוונה
נו"ד=נושא דיבורים
נו"ב=נושא בלבולי מוח[/quote]
LIKE
הלכתי
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1294638]של מגל...[/QUOTE]
אוקיי
[QUOTE=Diamondes;1294640]מצטער. זהו
לא אני לא[/QUOTE]
מה זה משנה..?
תלמד לעשות סימני פיסוק לא משנה איפה אתה..
גם באייפון/אייפוד או מה שזה לא יהיה יש סימנים..
לא אני לא[/QUOTE]
לא דיברתי עליך אלא על מגל, אתה לא זוכר את זה?
"אייל אתה כאילו כותב את התגובות שלך בלחץ..
תכתוב אותן לאט לאט ושיהיו ברורות.. אני לא יודע איך אני מבין אותן אבל השאר לא מבינים והן באמת לא מנוסחות טוב...
הנה דוגמא:
"קראתי הסיפור טוב אבל לא מגיב לחוסר ספאם ותגיב בסיפור לא רק תראה"
זה נראה כאילו כתבת את המשפט כדי להיפטר ממנו ובגלל זה הוא נראה מוזר וספאמי. נתחיל בשלוש המילים הראשונות, "קראתי הסיפור טוב". קשה להבין למה הכוונה וזה בגלל שאתה זורק מילים בלי להפריד ביניהן ובלי להביא לכל אחת משמעות משלה. הנה תיקון שיתן משמעות יותר ברורה למה שהתכוונת, "קראתי, הסיפור טוב".
נעבור לשאר המילים, "אבל לא מגיב לחוסר ספאם". אתה מתקמצן במילים וזה גורם לאי הבנה של המשפט. הנה דרך יותר נוחה להבין את הכוונה של המשפט "אבל אני לא מגיב בשביל למנוע ספאם". החלק השלישי הוא דיי ברור אבל הוא כבר אמור להיות משפט אחר לכן תוסיף "." כדי שיהיה לקורא יותר נוח לקרוא את מה שכתבת ולהפריד בין משמעויות של צירופי מילים. עכשיו בוא נשווה:
שלך: "קראתי הסיפור טוב אבל לא מגיב לחוסר ספאם ותגיב בסיפור לא רק תראה"
שלי: "קראתי, הסיפור טוב אבל אני לא מגיב בשביל למנוע ספאם. תגיב בסיפור ולא רק תראה"
בבקשה תיישם את זה ואנשים יתייחסו אליך אחרת, אני מבטיח ;)"
לא אני לא[/QUOTE]
חחחח אתה אומר שאין לך סימנו פיסוק ולמעלה רשמת נקודה XD
בכל מקרה, אתה אף פעם לא משתמש בפסיקים וכל אלה, אין מצב שאתה אף פעם לא מהמחשב.
שלום אנשששים!
הייתי היום בבצפר ועשיתי לחברים שלי די אנד די על קניידלעכים שנלחמים בשניצלים Xdddd
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1294645]לא דיברתי עליך אלא על מגל, אתה לא זוכר את זה?
תכתוב אותן לאט לאט ושיהיו ברורות.. אני לא יודע איך אני מבין אותן אבל השאר לא מבינים והן באמת לא מנוסחות טוב...
הנה דוגמא:
זה נראה כאילו כתבת את המשפט כדי להיפטר ממנו ובגלל זה הוא נראה מוזר וספאמי. נתחיל בשלוש המילים הראשונות, "קראתי הסיפור טוב". קשה להבין למה הכוונה וזה בגלל שאתה זורק מילים בלי להפריד ביניהן ובלי להביא לכל אחת משמעות משלה. הנה תיקון שיתן משמעות יותר ברורה למה שהתכוונת, "קראתי, הסיפור טוב".
נעבור לשאר המילים, "אבל לא מגיב לחוסר ספאם". אתה מתקמצן במילים וזה גורם לאי הבנה של המשפט. הנה דרך יותר נוחה להבין את הכוונה של המשפט "אבל אני לא מגיב בשביל למנוע ספאם". החלק השלישי הוא דיי ברור אבל הוא כבר אמור להיות משפט אחר לכן תוסיף "." כדי שיהיה לקורא יותר נוח לקרוא את מה שכתבת ולהפריד בין משמעויות של צירופי מילים. עכשיו בוא נשווה:
שלי: "קראתי, הסיפור טוב אבל אני לא מגיב בשביל למנוע ספאם. תגיב בסיפור ולא רק תראה"
בבקשה תיישם את זה ואנשים יתייחסו אליך אחרת, אני מבטיח ;)"[/QUOTE]
תודה ואתה צודק. אני גם המלצתי עליך למנהל מסוים כדי שתהיה פקח
[QUOTE=Angelamon;1294642]תתרגל,ככה ליאון כל הזמן כותב,אם תסתכל על במ''ת של דיג'ימון שלי על התגובות של ליאון...
LIKE[/QUOTE]
אני אשתנה
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1294645]לא דיברתי עליך אלא על מגל, אתה לא זוכר את זה?
הנה דוגמא:
בבקשה תיישם את זה ואנשים יתייחסו אליך אחרת, אני מבטיח ;)"[/QUOTE]
+ מיליון
אי אפשר להגיד במילים אחרות פשוט, תתחיל לעבוד על זה..
שלום אנשששים!
הייתי היום בבצפר ועשיתי לחברים שלי די אנד די על קניידלעכים שנלחמים בשניצלים Xdddd
מי ניצח? עם השניצלים, והם עוד חיים, אני יצרף אותם לצבא שלי.. הוא כמעט מוכן כדי לצאת לקרב נגד הפורום D:
[QUOTE=Angelamon;1294642]תתרגל,ככה ליאון כל הזמן כותב,אם תסתכל על במ''ת של דיג'ימון שלי על התגובות של ליאון...
LIKE[/QUOTE]
לא רוצה להתרגל, שישנה את איך שהוא כותב..
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1294652]לא רוצה להתרגל, שישנה את איך שהוא כותב..[/QUOTE]
צודק בהחלט ועק"ו(נשמע כמו תנועה חברתית) אני אכתוב סימני פיסוק וכרגע אני לא במחשב
[QUOTE=Master Po;1294650]שלום אנשששים!
הייתי היום בבצפר ועשיתי לחברים שלי די אנד די על קניידלעכים שנלחמים בשניצלים Xdddd[/QUOTE]
מי ניצח? ומה זה די אנד די?
[QUOTE=Diamondes;1294653]צודק בהחלט ועק"ו(נשמע כמו תנועה חברתית) אני אכתוב סימני פיסוק וכרגע אני לא במחשב
מי ניצח? ומה זה די אנד די?[/QUOTE]
מבוכים ודרקונים.. אף פעם לא שיחקתי בזה תכלס XD
[QUOTE=Diamondes;1294653]צודק בהחלט ועק"ו(נשמע כמו תנועה חברתית) אני אכתוב סימני פיסוק וכרגע אני לא במחשב
מי ניצח? ומה זה די אנד די?[/QUOTE]
טוב, אבל כדאי שזה יהיה מהיר S:
ודי אנד די זה מבוכים ודרקונים
[QUOTE=Diamondes;1294648]תודה ואתה צודק. אני גם המלצתי עליך למנהל מסוים כדי שתהיה פקח
אני אשתנה[/QUOTE]
זאת לא הכוונה שלי! אתה מאבד את הפואנטה... אתה רק כותב "טוב", "אני יעשה את זה", ואתה לא עושה כלום..