זוכרים בעונה הראשונה היה אפשרות לבחור רק או בלבזור או צ'ארמנדר או סקווירטל ובסוף יש לו את שלושתם אמנם הוא קיבל אותם אחרת אך זה מוזר וגם בסינו יש לו שתי התחלתיים טרטוויג וצ'ימצ'אר (שהתפתחו לטורטרה ואינפרנייפ בעונה 13 שלא שודרה בארץ)
Printable View
זוכרים בעונה הראשונה היה אפשרות לבחור רק או בלבזור או צ'ארמנדר או סקווירטל ובסוף יש לו את שלושתם אמנם הוא קיבל אותם אחרת אך זה מוזר וגם בסינו יש לו שתי התחלתיים טרטוויג וצ'ימצ'אר (שהתפתחו לטורטרה ואינפרנייפ בעונה 13 שלא שודרה בארץ)
הוא לא רמאי,הוא תפס אותם
אז...?
אז מה הוא תפס אותם בצורה הוגנת
המשחקים והסדרה מעולם לא היו אותו דבר..
הם שונים כמעט בהכל :)
לדעתי,אש תופס את כל ההתחלתיים שהוא יכול, בגלל שהוא לא קיבל התחלתי רגיל. לדעתי זה איזה משהו פסיכולוגי (כן,אני ניתחתי את זה פסיכולוגית,תשפטו אותי)
חחחחחחחחחח.......
מה אתה רוצה להגיד בזה?...
נתפוס אותו נתלה אותו על עץ.../=
[QUOTE]המשחקים והסדרה מעולם לא היו אותו דבר..
הם שונים כמעט בהכל :) [/QUOTE]
1+
תבין אם הם היו אותו דבר זה כבר לא היה מעניין לשחק בהם לא?
תראה את פוקימון "צהוב" הוא מחכה את הסדרה ואיזה רייטינג נמוך היה לו!
משחקים כמו avatar: the burning erth או kong fu panda לא מצליחים כי במקום לבלות שעות על המשחק שהוא לא בגרפיקה טובה ומחסיר פרטים אפשר פשוט לראות את הסדרה/סרט שהם יותר יפים ומעניינים!
המטרה של המשחקים היא שאתה תעבור את המשחק בדרך יחודית!!!
(דרך אגב גם לפי מה שאתה טועןאש לא רמאי כי במשחק צהוב ניתן להשיג את שלושתם. וכמובן אפשר בכל המשחקים ע"י החלפה.)
אבל עדיין מה זה משנה לו? הוא חייב לתפוס כל פוקימון שהוא רואה? שייקח רק את בלבזור ובעונה של סינו את טרטוויג זה יוצא שעם יש לו כמה התחלתיים הוא יוצא דופן...
בדור 2 זה בהחלט היה מוגזם טיפה..
אבל דור 4 לדוגמה, הוא תפס רק אחד, ואת האחר זה היה יותר מחובה. הרי הוא רואה פוקימון שהתעללו בו, ואז שחררו אותו.. די הגיוני לדעתי, כנ"ל לגבי צ'ארמנדר וטפיג.
טוב צודק.... אבל מאיפה אתם רואים פרקים של עונה 14 wtf? איזה כיף לכם...
[QUOTE=eitan503;1310612]אבל עדיין מה זה משנה לו? הוא חייב לתפוס כל פוקימון שהוא רואה? שייקח רק את בלבזור ובעונה של סינו את טרטוויג זה יוצא שעם יש לו כמה התחלתיים הוא יוצא דופן... ופירסמתי את זה רק כדי להסביר את זה לנורמליים ולא לצינים כמוכם[/QUOTE]
מ הקשר נורמלי...?
אח שלי נגע לי במחשב אז הוא כתב את זה על הנורמליים... (הגדול הוא אוהב לעשות לי צרות סליחה)
לקרוא לו רמאי זה קצת לא קשור
בדרך כלל פוקימונים שהוא תופס הוא נקשר אליהם קודם
ורק אז תופס אותם
למשל סקווירטל, אש הלך בלי לתפוס אותו, אבל סקווירטל עקב אחריו וביקש להצטרף אליו
חוץ מזה זה החלטה של היוצרים
האנימה נועדה לקדם את המשחקים, ואין מה שמקדם את המשחקים יותר טוב מאשר התחלתיים
לכן אפילו בהואן שהיה לו רק התחלתי אחד, לברוק ומיי היו את השניים האחרים
דווקא עם בלבזור הוא לא כל כך התיידד ברוב הפרק בלבזור כעס על אש ומיסטי והמטפלת של הפוקימונים שהצילה אז את ברוק בנהר טיפלה בההרבה פוקימונים ובלבזור היה השומר בסוף בלבזור הסכים לבוא עם אש כי המטפלת אמרה לו (לא זוכר איך קוראים לה...) אבל אחר כך הם התיידדו
אם תשים לב, לכל אורך העונה הראשונה (כולל השיר פתיחה!) הוא מביע את רצונו להיות מאסטר פוקימון שלכד את כולם, נראה לי שאי אפשר להתפלסף על זה... ואם הוא רוצה מותר לו! זה כמו שתגיד שאם אני משחק במשחק מסוים של פוקימון ואני מוצא פוקימון נדיר, אסור לי ללכוד אותו, כי זה לא פייר לגבי האנשים האחרים שמשחקים בעולם! ואם תשים לב, גם במשחקים יש מאמנים עם שניים או יותר התחלתיים, בעיקר במערות הניצחון...
זה לא קשור לרמאי, בסינו פרופסור רוואן אמר שצ'ימצ'אר, פיפלאפ וטארטוויג נבחרו להיות הפוקימונים המתחילים של סינו כי הם הכי נפוצים בסינו מה שאומר שיש הרבה מתחילים משוחררים. למיי יש גם סקווירטול וגם בלבאזאור, אתה קורא לה רמאית?
בסדרה המתחילים נחשבים לפוקימונים נורמליים ונפוצים כמו כל פוקימון אחר, במשחקים לא נתנו ללכוד את כולם כדי לגרום להם להיות ייחודיים.