נו"ד..
Printable View
נו"ד..
למה יש יותר מנו"ד?
יאמה, פעם ראשונה שאני כותב בעמוד הראשון של הנו"ד. (וגם זה כמעט נהרס לי בגלל שהמקלדת הייתה על אנגלית).
לי זה פעם ראשונה שאני מגיב שני
[QUOTE=מאסטר ליאון;1320345]לי זה פעם ראשונה שאני מגיב שני[/QUOTE]
אז תקבל כאפת שטות. :punch: תוריד לעצמך לאטמה בבקשה.
2 נו"ד זה למה כל כל מסריח פה.
[QUOTE=דור רמאי;1320346]אז תקבל כאפת שטות. :punch: תוריד לעצמך לאטמה בבקשה.[/QUOTE]
רומה, תקיף גם לגביך עכשיו. עוד אחת על פרנציפ.
יאי! אני בנו"ד! נו"ד חדש! 1,2,3,4,5,6,7,8,9
אהלן.. אני פרופסור פטריק, ולא חדש פה בכלל אולי איזה שנתיים הייתי פה..
חזרתי מפרישה אבל זה סתם כדי להסתכל מה נשמע..
ושוב אני מדגיש, שמי הוא פרופסור פטריק,מי שאינו ייקרא לי כך ייזכה להתעלמות
זה [b][u]דוקטור[/u][/b] פרופסור פטריק בשבילך
אחד עד אינסוף
המצאתי שילוב פוקימונים כמו דיג'יקרוס והנה הוא:
תרעדו בפני סאנדמנדר!
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/kyty2y5jmnuz.gif[/IMG][/URL]
לא הבנתי כלום מההודעה הקודמת שלך ליאון, מה הכוונה ''למה שמת?'' ובא לי לקרוא לך ליאון, כמו בכינוי שלך.
ואגב זה צ'ארמיליון בשילוב שלך, לא צ'ארמנדר... צ'ארמנדר הרבה יותר חתיך.
[quote=אינפרינפ שולט;1320365]זה [B][U]דוקטור[/U][/B] פרופסור פטריק בשבילך
אחד עד אינסוף[/quote]
לעעע... בסוף שללו ממני את התואר דוקטור כי קלטו שלא באמת למדתי לזה..
אז זה בהתהליכי למידה בקרוב תוכלו לקרוא לי ד''ר פרופסור פטריק :)
[QUOTE=The Charmander;1320370]לא הבנתי כלום מההודעה הקודמת שלך ליאון, מה הכוונה ''למה שמת?'' ובא לי לקרוא לך ליאון, כמו בכינוי שלך.
ואגב זה צ'ארמיליון בשילוב שלך, לא צ'ארמנדר... צ'ארמנדר הרבה יותר חתיך.[/QUOTE]
הוא שאל אותך למה כתבת שלוש נקודות בסוף ><
היי כולם
היה לי עכשיו שעה וחצי הפסקת חשמל,איזה שיעמום!
נכון,התבלבלתי והתכוונתי: למה שמת ב"בהצלחה עם הפרק, ליאון..." שלוש נקודות בסוף,זה ציניות?
שלוש נקודות מביע כ.ב.מ מחשבה לא גמורה. אני מתקשה לראות את הקשר לציניות. (לפעמים סתם מסימים משפט עם שלוש נקודות, בלי סיבה.)
איזה לוסט קונקשן אכזרי. אם באלך נעשה ניסיון שאהיה בכרום
אין לי שום בעיה,רק שתדע יש מצב המשחק שלי יהיה איטי עם אפשרות ללוסט
לא הולך....חבל....
באסה
אביזי,עוד שבוע נותר לי אחרי השבוע הזה, נכון?
[quote=דור רמאי;1320353]רומה, תקיף גם לגביך עכשיו. עוד אחת על פרנציפ.[/quote]
מי שיקבל פה כאף שטות זה אתה ילד קטן ומסכן חלאס לשחק אותה עבריין .
[quote=מאסטר ליאון;1320383]אביזי,עוד שבוע נותר לי אחרי השבוע הזה, נכון?[/quote]
כן לצערי הרב. בעוד שבוע, בשעה שבה פתחת את הנושא של המשחק על דיג'ימון, תוכל לשוב ולהטריד אותי.
אביזי,הפעם זה משחק מפורט יותר ואני אנסה לא להטריד אותך כל כך,בסדר?
[quote=מאסטר ליאון;1320388]אביזי,הפעם זה משחק מפורט יותר ואני אנסה לא להטריד אותך כל כך,בסדר?[/quote]
'מפורט' זה לא מה שמפריע לי, מה שמפריע לי זה שהמילים שבו בדרך כלל אינן יוצרות משפטים קריאים.
ואתה רשאי כמובן להטריד אותו כרצונך, זה התפקיד שלי אחרי הכל.
אבל הפעם ניסיתי לפשט ככל האפשר
[quote=מאסטר ליאון;1320392]אבל הפעם ניסיתי לפשט ככל האפשר[/quote]
אולי הדימוי הבא יועיל:
ברומח הדרקון יש גזע שקוראים לו גנומים. זה גזע של יצורים בעלי כושר המצאה גבוה, אבל הם מדברים נורא מהר, דוחפים פסקאות שלמות בלי לעצור לנשום, ויחד עם כל מילה שהם אומרים הם גם אומרים כל אסוציאציה שיש להם בקשר למילה הזו. לכן קשה מאוד להבין אותם. (למשל - כשגנום ירצה להגיד לך את שמו, הוא יספר לא רק את שמו, אלא גם את השמות של כל אבותיו, ואת כל הסיפורים שלהם...)
ומעבר לזה, השתדל להמנע מתיאורים מוזרים כמו בובת פינוקיו שיורה טילים ובוכה או מה שזה לא היה התיאור המפלצתי הזה שהיה לך במשחק עם הטיירואים, שגרם לי לצאת מדעתי....
[quote=LordAbizi;1320394]אולי הדימוי הבא יועיל:
ברומח הדרקון יש גזע שקוראים לו גנומים. זה גזע של יצורים בעלי כושר המצאה גבוה, אבל הם מדברים נורא מהר, דוחפים פסקאות שלמות בלי לעצור לנשום, ויחד עם כל מילה שהם אומרים הם גם אומרים כל אסוציאציה שיש להם בקשר למילה הזו. לכן קשה מאוד להבין אותם. (למשל - כשגנום ירצה להגיד לך את שמו, הוא יספר לא רק את שמו, אלא גם את השמות של כל אבותיו, ואת כל הסיפורים שלהם...)
ומעבר לזה, השתדל להמנע מתיאורים מוזרים כמו בובת פינוקיו שיורה טילים ובוכה או מה שזה לא היה התיאור המפלצתי הזה שהיה לך במשחק עם הטיירואים, שגרם לי לצאת מדעתי....[/quote]
תתן לו שישלח לי קודם תמשחק אני אתן לו את התיקון הראשוני ואז נעביר אותו אלייך ? במקום שהוא יטריד אותך לי גם ככה יש קצת זמן פנוי.
אולי הדימוי הבא יועיל:
ומעבר לזה, השתדל להמנע מתיאורים מוזרים כמו בובת פינוקיו שיורה טילים ובוכה או מה שזה לא היה התיאור המפלצתי הזה שהיה לך במשחק עם הטיירואים, שגרם לי לצאת מדעתי....
*אני לא יכול לצטט
זה בלי תיורים מוזרים ואני באמת צריך לנקד יותר, אבל חוץ מזה זה נהדר לדעתי.
[quote=The Sir;1320397]תתן לו שישלח לי קודם תמשחק אני אתן לו את התיקון הראשוני ואז נעביר אותו אלייך ? במקום שהוא יטריד אותך לי גם ככה יש קצת זמן פנוי.[/quote]
אני לא חושב שזה יהיה הכרחי. אני לא צופה עומס גדול מדי על עצמי בשבוע הבא... והרי, הוא ייאלץ להטריד אותי בין כה וכה.
[quote=מאסטר ליאון;1320398]אולי הדימוי הבא יועיל:
*אני לא יכול לצטט
זה בלי תיורים מוזרים ואני באמת צריך לנקד יותר, אבל חוץ מזה זה נהדר לדעתי.[/quote]
נראה בעוד שבוע.
(הערה: אין לי מושג מה הקשר של ניקוד לכל העסק הזה, ואין לי מושג גם למי המילה "זה" (ב-"זה נהדר") מתייחסת. תשתדל שבעיות שכאלו לא יהיו במשחק...)
אביזי,אני יכול לשלוח לרומה בכל זאת?
תגיד ליאון,אתה שואל אנשים קודם לפני שאתה שולח להם מ''תים שלך?
כן,חוץ מאביזי.
טוב לדעת
[quote=מאסטר ליאון;1320402]אביזי,אני יכול לשלוח לרומה בכל זאת?[/quote]
אתה יכול לעשות כל מה שאתה רוצה, כל עוד הוא חוקי. אם רומה מוכן לעזור לך עם המשחק שלך, בבקשה. (כזכור, גם אני יכול לעזור לך עם המשחק, אבל אני אעשה את זה רק כשהתקופה שבה את הצריך לדבוק במשחק על דיג'ימון תעבור...)
[quote=מאסטר ליאון;1320402]אביזי,אני יכול לשלוח לרומה בכל זאת?[/quote]
אין לי בעיה לעזור לך כל עוד אתה תבטיח להיתאמץ ולנסות להפיק את המירב.
שלחתי,רומה
היי כולם.
עומר-הסרטון בחתימה שלך חולני..
אביזי תזכיר לי מתי אתה פותח את המ"ת על הנארוטו? ויש סיכוי אתה מביא לי תטופס הרשמה בפרטי שהוא יהיה לי מוכן מהעכשיו חחח