-
ארנב- תתפוס את הגזר!
[SIZE=6][COLOR=red]ארנב- תפוס את הגזר![/COLOR][/SIZE]
אישור מאביזי:
[QUOTE]אני, LordAbizi, מנהל חת"ם מתיר בזאת ל דור רמאי לפתוח את התחרות "ארנב תפוס את הגזר!"[/QUOTE]
[SIZE=7][COLOR=blue]איך זה פועל?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=navy][B]למשחק 6 משתתפים, והוא קצר מאוד. הראשון שמגיע ל-10 נקודות הוא המנצח.[/B][/COLOR]
[COLOR=navy]כל אחד מהמשתתפים הוא ארנב (חוץ מהשועל, שעליו יפורט בהמשך.) המטרה שלו, זה לתפוס את הגזר ולהשאר אחרון בחיים. בעזרת התוכנה Random, בכל סיבוב אני אבחר את הארנב עם הגזר. הארנבים האחרים צריכים לנשוך אותו לגנוב את הגזר לעצמם. בכל סיבוב, מי שישאר אחרון עם הגזר ינצח.[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=navy][B]איך הורגים ארנב?[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=navy]פשוט מאוד, בכל תת-סיבוב יש הצבעה אחת של איזה ארנב אתה רוצה לנשוך. ההצבעות יעשו בהודעות פרטיות. הארנב עם הכי הרבה נשיכות, ילך. אם הוא הארנב עם הגזר, זה שנשך ראשון יקבל את הגזר. הקבלה של הגזר החדש לארנב שנשך ראשון היא אנונימית.[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=navy]התפקיד: "שועל"[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=navy] השועל צריך לבחור כל פעם בסיבוב, את מי הוא נושך. אם זה הארנב עם הגזר, הוא יקבל נקודה ויתחיל סיבוב חדש. אם לא, הוא ימשיך כרגיל. בחריתו של השועל היא אנונימית. גם שועל יוגרל כל סיבוב באתר Random. [/COLOR]
[COLOR="Navy"][SIZE="4"]
פרסים[/SIZE]
הפרס של המנצח בכל סיבוב יהיה ווינר ליום. נראה איך זה ילך. [/COLOR]
[SIZE=6][COLOR=navy]טופס הרשמה:[/COLOR][/SIZE]
[quote][COLOR=navy][B]שם משתמש:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=navy]האם אני יכול להיות זמין ל10-20 דקות בשביל סיבוב שלם אחד:[/COLOR][/B] [/quote]
-
שם משתמש: PizzaBlaster
האם אני יכול להיות זמין ל10-20 דקות בשביל סיבוב שלם אחד: עכשיו? כן, אבל סיבוב קצר
-
שם משתמש:i♥alon
האם אני יכול להיות זמין ל10-20 דקות בשביל סיבוב שלם אחד:כע
-
שם משתמש:~בר רפאלי~
האם אני יכול להיות זמין ל10-20 דקות בשביל סיבוב שלם אחד:כן אני יכול להיותר כל הלילה
-
אם יהיו 3 אנשים אני יעשה סיבוב עכשיו..
-
שם משתמש:prinny~
האם אני יכול להיות זמין ל10-20 דקות בשביל סיבוב שלם אחד: כן
-
2 אנשים בשביל סיבוב עכשיו..
-
שם משתמש: Amitlv
האם אני יכול להיות זמין ל10-20 דקות בשביל סיבוב שלם אחד: ברור! ואפילו יותר מזה ;)
-
מבטל הגעה היום.. אני יכול רק מחר בגלל שעוד לא התחלנו ואני צריך ללכת.. עברו 20 דקות כבר.. לילה טוב. סליחה.
-
אם יהיו עכשיו 6 אנשים, אני עושה סיבוב. מי שרוצה שיאשר בנו"ד.
-
שם משתמש:מאסטר ליאון
האם אני יכול להיות זמין ל10-20 דקות בשביל סיבוב שלם אחד: כן
זה כמו מ"ת בעצם,נכון?(אני מתכוון מ"ת כמו של עידן לא אחד עם תגובות מושקעות כאלו וזה).
-
תקשיבו משהו מי שרוצה..
מי שנרשם, שישלח לי בה"פ מתי השעות שהוא יכול ואז אני אגיד כל פעם מתי יהיה סיבוב..
-
שם משתמש : עולה אושאוט
האם אני פנוי ל 10 20 דקות : תלוי מתי עכשיו אני לא יכול אני אשלח לך פרטי מתי שאוכל :)
-
אני רוצה לעשות סיבוב ב-8 בערב. כל מי שיכול, שיכתוב בנו"ד לאחר ההודעה שאני עומד לכתוב.
-
[B][COLOR=#000080]שם משתמש: [B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][/COLOR][/B]~Donphan~
[B][COLOR=#000080]האם אני יכול להיות זמין ל10-20 דקות בשביל סיבוב שלם אחד:[/COLOR][/B] תלוי אם אין לי באותו יום משו
-
[SIZE="7"][COLOR="Red"]התחלנו![/COLOR][/SIZE]
משתתפים:
אמיטב
מאסטר ליאון
אלון הפקח
עידן פריני
מגל גוגיטה משהו
איתי בר רפאלי
מי שלא מקבל הודעה, הוא ארנב רגיל. [SIZE="4"][U]אז את מי אתם רוצים לנשוך.?[/U][/SIZE]
-
[size="4"]עברו כמעט 10 דקות ולא היו הצבעות כמעט.
מאסטר ליאון עף. לא נמצא הארנב עם הגזר.
השועל טעה. ממשיכים.[/size]
[SIZE="7"][COLOR="Red"][/COLOR]הפעם אני מגביל את זה ב5 דקות![/SIZE]
-
[size="4"]איתי בר רפאלי עף
השועל ראה את איתי ואכל אותו. הוא שכח את זה שהוא צריך לתפוס את הארנב עם הגזר.[/size]
[size="7"][u]מוות הבא עוד 5 דקות.[/u][/size]
-
[size="4"]עידן פריני עף. ארנב.
השועל יצא לפנסייה בינתיים.[/size]
[size="7"][u]הדחה הבאה עוד 2 וחצי דקות[/u][/size]
-
[size="4"]השועל מגיע.. ורץ.. ופתאום הוא קולט את הארנב עם הגזר!
אבל אז.. משום מקום.. מגיע ארנב אחר וקופץ עליו! אמיטב עף! אין שועל![/size]
[size="7"]2 דקות[/size]
-
[SIZE="7"][COLOR="Red"]מגל עף, אלון ניצח.
וינר ליום בשביל אלון. תחליט למי מגיע ווינר.[/COLOR][/SIZE]
סיבוב הבא בחמישי בצהריים.
-
חשבתי שזה הצבעה ביום אז הלכתי סליחה ^^'
ומתי בצהריים?
-
[COLOR="Red"]מי שרוצה סיבוב ב-3 לאשר בנו"ד.[/COLOR]
-
[B][U][SIZE="5"]הפעם נהיה 5 משתתפים, אבל צריך לנצח פעמיים..[/SIZE][/U][/B]
[SIZE="7"]משתתפים:[/SIZE]
[COLOR="Red"][SIZE="4"]עומר פיקאצ'ו
אלון
זיו
עידן פריני
מגל[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="4"][COLOR="red"]תפקידים ישלחו למי שצריך. לבנתיים, בחרו את מי לנשוך.[/COLOR][/SIZE]
-
[B]שם משתמש: [/B]May-chan
[B]האם אני יכול להיות זמין ל10-20 דקות בשביל סיבוב שלם אחד: [/B]כן.
-
[SIZE="7"][COLOR="Red"]רצוח ראשון, עידן פריני.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="5"][COLOR="red"]הגזר הועבר רנדומלית לאיש אחר. [/COLOR][/SIZE]
מאי, את נכנסת לסיבוב עכשיו. בחרי את מי לנשוך ובהודעה פרטית-
-
[SIZE="7"][COLOR="Red"]רצוח[/COLOR][COLOR="white"]ה[/COLOR] [COLOR="red"]שני[/COLOR][COLOR="White"]ה[/COLOR]: [COLOR="red"]מאי[/COLOR][/SIZE]
שועל טעה.
להמשיך בבקשה.
-
[SIZE="7"][COLOR="Red"]רצוח שלישי: מגל[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="4"][B][U]השועל קופץ על שתי רגליו במטרה למצוא את הארנב עם הגזר. הוא רואה אותו, אבל מחליט לנשוך אותו עם השיניים הארנביות שלו. באותו הזמן ארנב אחר עושה עליו בנג'י וביחד אלון והארנב האחר הורגים את השועל האכזר.[/U][/B][/SIZE]
[SIZE="6"][COLOR="red"]מכיוון שאין עוד אנשים פעילים, אלון מנצח. מכיוון שהוא פקח, הווינר מגיע למגל.[/COLOR][/SIZE]