-
משחקי הרעב-אין מקום!
[COLOR=blue][SIZE=7][SIZE=3]יש אישור מאביזי
[/SIZE][/SIZE][/COLOR][quote]אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל-ξένος לפתוח את 'משחקי הרעב'[/quote][COLOR=blue][U][SIZE=7] משחקי הרעב:[/SIZE][/U][/COLOR]
[COLOR=black][U][SIZE=3][B]עלילה:[/B][/SIZE][/U][/COLOR]
לפני המון שנים היה מרד בארץ פאנם, והקפיטול(המחוז השולט) דיכא את המרד בכח והעניש את המורדים. כל מחוז [COLOR=navy][COLOR=black]מבין 12[/COLOR] [COLOR=black]המחוזות האחרים של פאנם[/COLOR][/COLOR] יהיה חייב לשלוח בן ובת בגילאים 12-18 בהגרלה שתערך, למשחקי הרעב. משחקי הרעב הם תחרות הישרדות עד המוות, [COLOR=black]בה[/COLOR] כולם מנסים לשרוד בטבע ולהרוג אחד את השני[COLOR=black]כש[/COLOR]האחרון שישאר חי ינצח. מחוז 11, שניסה למרוד במהלך משחקי הרעב 74 הוענש ובמקום ילד וילדה הם מחויבים לשלוח 2 בנים ו2 בנות, מה שהופך את מספר השחקנים ל26.
[U][B][SIZE=3][COLOR=red]הסבר:[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[COLOR=red]ברוכים הבאים למשחקי הרעב 100, משחק התפקידים המבוסס על ספרה של סוזן קולינס והסרט שיצא בשנת 2012[/COLOR][COLOR=Red].[/COLOR]
[COLOR=red]בשנת 2036,כ20 שנה אחרי עלילות משחקי הרעב 74 הקפיטול ניסה להתארגן בכל הכוח נגד המרד[/COLOR][COLOR=red] שנוצר במחוז 11 והעניש אותו בכך שבכל משחק מאז המרד יישלחו 2 בנים ו2 בנות[/COLOR][COLOR=navy].[/COLOR]
[COLOR=red]במשחק הזה אתם תשחקו דמות שנבחרה להיות אחת [COLOR=darkgreen][COLOR=red]מהילדים שישלחו למשחקי הרעב[/COLOR][/COLOR], ותתחילו מההתחלה[/COLOR][COLOR=red],מההגרלה ועד מותכם(או הישרדותכם) במשחקי הרעב 100[COLOR=red].[/COLOR] [/COLOR][COLOR=red]
אתם תצטרכו [COLOR=sienna][COLOR=red]להשתדל[/COLOR] [/COLOR]להשאר חיים השקיעו באימו[COLOR=red]נים שלכם[/COLOR] כדי [/COLOR][COLOR=red] לקבל ציון טוב[/COLOR] [COLOR=Red]יותר מהספונסרים כי ציון טוב יותר משמעו יותר ספונסרים ויותר ציוד שיסייע לכם לחיות. המשחק הזה בניגוד לשאר משחקי הרעב[/COLOR][COLOR=red] ייתרחש בסיבובים,אתם תשחקו דמות עד מותה או ניצחונה. ברגע שמתתם אתם יוצאים מהסיבוב[/COLOR][COLOR=red] ואתם תצטרכו לחכות עד לסיבוב הבא. בסיבוב הבא ייצטרפו עוד רשומים וכך נמשיך את משחקי הרעב.[/COLOR][COLOR=red] אתם תוכלו לשנות דמות בסופי הסיבובים, והמנצח בהכי הרבה משחקי רעב, כלומר זה שישרוד כמנצח [/COLOR][COLOR=red]ב3 משחקים וכל עוד הוא עדיין חי ייזכה בפרס נדיר שייחשף בהמשך[COLOR=red].[/COLOR] אני מתכנן שהמשחק הזה יהיה המשחק[/COLOR][COLOR=red] הכי ארוך בכל תולדות הפורום,לכן אני אשמח אם תצטרפו ותקחו חלק בפרויקט הגדול הזה.[/COLOR]
[COLOR=red][U][B]*הערה:[/B][/U]ההרשמה תפתח בתחילה ל5 רשומים,וכל השאר יהיו בוטים,כלומר שחקנים שאני מפעיל.[/COLOR]
[COLOR=pink][COLOR=pink][SIZE=3][U][B]חוקים:[/B][/U][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=pink][SIZE=2][B][SIZE=3]1)[/SIZE][SIZE=3]יש להקשיב לכל החוקים הגלובאליים ולחוקי פורום חת''מ[/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
[B][SIZE=3][COLOR=pink]2)אין לקלל[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=pink]3)אם הוצאתי אתכם מהמשחק אל תתעצבנו תצאו ותחזרו בסיבוב הבא.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=pink]4)לא חייב להשתתף בכל הסיבובים אבל אם פרשתם באמצע סיבוב לא תוכלו לחזור לסיבוב הבא ותצטרכו לחכות שהסיבוב הבא ייגמר.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=pink]5)מי שלא יגיב יומיים(כלומר יומיים מאז התגובה האחרונה שהגבתי לכם) בשלב של משחקי הרעב עצמם(כשנכנסים לזירה ומתחילים את המשחקים), ייהרג,אל תודיעו לי שלא תוכלו להגיב. משחקי הרעב הם שלב דינמי במשחק, שדורש תגובות לפחות פעם ביומיים, אם מתתם בגלל אי פעילות תוכלו לחזור בסיבוב הבא אך אם זה יחזור שוב לא תוכלו לחזור למשחק כי זה כנראה אומר שאתם לא בנויים למשחק דינמי שכזה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=green][SIZE=3][U][B]מחוזות:[/B][/U][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=green][SIZE=2][B][U]מהו מחוז?[/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=green]המחוזות שבמשחק דומים מאוד לערים שיש כיום, פאנם מחולקת ל13 מחוזות, כל אחד עוסק במקצוע מסוים ומייבא/מייצא סחורה מסוימת, מחוזות 1,2,4 נקראים המחוזות הקרייריסטים כי הם מאוד גדולים והתעשייה שלהם מאוד מפותחת, לרוב הילדים שמגיעים ממחוזות אלו מקבלים ציון גבוה מאוד מהספונסרים ומגיעים למקומות גבוהים במשחקי הרעב, המחוזות האלו ידועים בילדים הגדולים והחזקים שהם שולחים להתחרות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green][B][U]רשימת המחוזות:[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][COLOR=green]מחוז 1:חפצי יוקרה[/COLOR]
[COLOR=green]מחוז 2:נשקים[/COLOR]
[COLOR=green]מחוז 3:טכנולוגיה[/COLOR]
[COLOR=green]מחוז 4:דיג[/COLOR]
[COLOR=green]מחוז 5:ייצור חשמל[/COLOR]
[COLOR=green]מחוז 6:תחבורה[/COLOR]
[COLOR=green]מחוז 7:עץ ונייר[/COLOR]
[COLOR=green]מחוז 8:טקסטיל[/COLOR]
[COLOR=green]מחוז 9:חיטה[/COLOR]
[COLOR=green]מחוז 10:משק חי[/COLOR]
[COLOR=green]מחוז 11:חקלאות[/COLOR]
[COLOR=green]מחוז 12:כורי פחם[/COLOR]
[COLOR=sandybrown][SIZE=3][U][B]מוטציות:[/B][/U][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=sandybrown]מכיוון שלדעת הקפיטול המשחק לא מספיק קשה, יהיו גם התערבויות פנימיות מצד הקפיטול ומוטציות ייתקפו.[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]מוטציות שנחשפו בעבר:[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]משחקי הרעב 74:[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]1)צרעות מהונדסות-צרעות אלו מסוכנות מאוד והארס שלהן יכול להרוג.[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]2)זאבים ענקיים-זאבים גדולים כמו דובים וחזקים כמו נמרים,מוטציה אכזרית שהופיעה מספר פעמים במשחקי הרעב 74.[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]3)כדורי אש-כדורים של אש שנורים לעבר מתחרה כדי לגרום לו לחזור לגבולות משחקי הרעב.[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]עוד ייחשף בהמשך.[/COLOR]
[COLOR=royalblue][SIZE=3][U][B]דמויות:[/B][/U][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=royalblue]קטניס אוורדין-המנצחת של משחקי הרעב 74[/COLOR]
[COLOR=royalblue]פיטה מלארק-המנצח של משחקי הרעב 74[/COLOR]
[COLOR=royalblue]הנשיא סנואו-הנשיא של הקפיטול[/COLOR]
[COLOR=royalblue]סזאר פליקרמן-המנחה של משחקי הרעב[/COLOR]
[COLOR=royalblue]סנקה קריין-מנהל משחקי הרעב 74, אכל גרגרים מורעלים ומת קצת לאחר סיום המשחקים
גרהארד וון בלוק-ראש שומרי השלום במחוז 9
[/COLOR]
[COLOR=indigo][SIZE=3][U][B]מנצחי משחקי הרעב הקודמים:[/B][/U][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=indigo]100.עוד לא ידוע[/COLOR]
[U][B][SIZE=3][COLOR=indigo]משחקי הרעב 100 סדר המתים[/COLOR][/SIZE][/B][/U][SIZE=3][COLOR=indigo][U][B]:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=indigo]1-24:עוד לא התחילו[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][U][B][SIZE=3]הרשמה:[/SIZE][/B][/U][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]שם:[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מחוז:1-12[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]גיל:12-18[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מין:אל תתביישו לבחור גם בת[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]ציוד:לא למלא[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]ציון:לא למלא[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מספר ספונסרים:לא למלא
[/COLOR][B][U][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]בקוד:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[quote][COLOR=mediumturquoise]
שם:[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מחוז:1-12[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]גיל:12-18[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מין:[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מספר ספונסרים:לא למלא [/COLOR][/quote]
-
*מקום שמור לדף מידע נוסף*
[COLOR=Red][U][B]לא להגיב[/B][/U][/COLOR]
-
[U][B]רשומים 1-4[/B][/U]:
1)[COLOR=#48d1cc][COLOR=black]שם:[/COLOR] [/COLOR]יאמי סאטו Yami Satou
[COLOR=black]מחוז:9 [אולי אני אשנה]
[/COLOR] [COLOR=black]גיל: 15[/COLOR]
[COLOR=black]מין: נקבה[/COLOR]
[COLOR=black]ציוד:
[/COLOR] [COLOR=black]ציון:
[/COLOR] [COLOR=black]מספר ספונסרים:[/COLOR]
סטטוס:חיה
2)שם: ג'ורדן אדריסן
מחוז:4
ציוד:
ציון:
מספר ספונסרים:
סטטוס:חי
3)שם:מיקו האטסונה
מחוז:7
ציוד:
ציון:
מספר ספונסרים:
4)שם: נקו סאקאמוטו || Neko Sakamoto
מחוז: 7.
ציוד:
ציון:
מספר ספונסרים:
[U][B] [COLOR=PaleGreen][COLOR=Lime]אפשר להגיב!
[/COLOR][/COLOR][/B][/U]
-
שם: אונן
מחוז:1 או 2, מה שיהיה פנוי. העדפה ל-2.
רקע: הרעיון הוא שאני קרייריסט שמתאמן כל חייו למשחקי הרעב ובסוף מתנדב. צריך עוד משהו חוץ מזה?
ציוד:
ציון:
מספר ספונסרים:
-
שם:קירה פארקר
מחוז:3
רקע:מותר לערוך מחר?
ציוד:
ציון:
מספר ספונסרים:
-
[u][b]אונן[/b][/u]:גם אם הרעיון ברור לי וגם אם ברור שאתה מבין במשחקי הרעב, תרחיב את הרקע באמת מה זה 3 שורות זה כלום,כרגע [b]לא רשום[/b],תרחיב עוד טיפה ואז אני אוסיף אותך.
[u][b]קירה:[/b][/u]אין בעיה, תרגיש חופשי לערוך,כשתסיים אני אבדוק ואקבל אותך אם הרקע טוב
-
יודע מה? בת [=
לדעתי כדאי להוסיף סעיף של תיאור הדמות.
ומותר לקלל במשחק עצמו?
ואגב רושמים קטניס אוורדין ולא קטניס אברדין
[COLOR=#48d1cc][/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]שם: [/COLOR]יאמי סאטו Yami Satou[COLOR=#48d1cc][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]מחוז:[/COLOR]9 [אולי אני אשנה]
[COLOR=mediumturquoise]גיל:[/COLOR] 15
[COLOR=mediumturquoise]מין: [/COLOR]נקבה
[COLOR=mediumturquoise]רקע: [/COLOR]אערוך היום מאוחר יותר או מחר.
[COLOR=mediumturquoise]מספר ספונסרים:לא למלא [/COLOR]
-
חברים יש לי הודעה, המשחק לא יוצא כמו שרציתי,אין מספיק נרשמים אז לכבוד הפתיחה נעשה ככה.
קודם כל [u][b]לא צריך רקע בטופס[/b][/u].
דבר שני נעשה "מבצע" [u][b]חבר מביא חבר:[/b][/u]מי שרשום למשחק(שזה כרגע אונן,קירה ויאמי) ויביא איתו עוד חבר ייקבל הפתעה להמשך המשחק וגם החבר ייקבל, מי שיביא יותר יקבל הפתעה גדולה יותר.
-
שם: ג'ורדן אדריסן
מחוז:4
ציוד:לא למלא
ציון:לא למלא
מספר ספונסרים:לא למלא
-
שם:מיקו האטסונה
מחוז:7
-
[CENTER][B]שם: [/B]נקו סאקאמוטו || Neko Sakamoto
[B]מחוז:[/B] 7.
[B]גיל:[/B] 15.
[B]מין:[/B] אם אני בת, אז זה אומר שאפשר גם להיות בן?.. D:
אם כן, אז בן! 3:
[B]ציוד: [/B]לא למלא
[B]ציון: [/B]לא למלא
[B]מספר ספונסרים:[/B] לא למלא .[/CENTER]
-
[b][u]אתם רשומים!
לכבוד זה שהגענו ל6 ההתחלה תפורסם כעת! הנה ההתחלה שהיא לכולם ביחד.
[/u]התחלה משותפת:
[/b]יום חדש, אתם קמים בבוקר הציפורים מצייצות השמש זורחת
אבל יש הרגשה של משהו אחר ביום הזה
אתם מסתכלים מבחוץ ורואים את שומרי השלום בחוץ דופקים בפראות על דלתות הבתים
ודפיקות רמות נשמעות על דלת הבית שלכם
מה תעשו?
-
[QUOTE=ξένος;1323692][b][u]
[/u]התחלה משותפת:
מה תעשו?[/QUOTE]
אפהק בעייפות, ואקום מהמיטה לכיוון הדלת, ואפתח אותה.
"כן?~ אתם צריכים משהו? D: " אשאל את שומרי השלום בחוץ.
~ ~ ~
לא קוראים להם ''אוכפי שקט'' או משהו? D:
-
[QUOTE=ξένος;1323692][b][u]אתם רשומים!
[/u]התחלה משותפת:
מה תעשו?[/QUOTE]
אתלבש , אלך לדלת ואפתח , "מה אתה רוצה." אומר , 'אני מקווה ששומרי השלום האלה יפסיקו זה משגע לי את השכל.' אחשוב בכעס ואסגור את הדלת ולאחר מכן אלך למטבח ואכין לעצמי דג מבושל .
-
התחלה משותפת:
יום חדש, אתם קמים בבוקר הציפורים מצייצות השמש זורחת
מה תעשו?
''הממ'' אמלמל בעצבנות ''יש לי תחושה רעה לגבי זה''.
אאסוף את שיערי האדום (לא ג'ינג'י, אדום) ואלך לבדוק מ הם רוצים ממני וממשפחתי.
---
אני צריך להמציא את המשפחה שלי, נכון?
והדמות שלי ההשראה שלה היא מדמות שיצרתי למשחק של וואן פיס (סיפור ארוך)
-
[U][B]נקו:
[/B][/U]לפי דעתי זה משהו כמו Peace Keepers לא?
-------------------------------------
אתה רואה אדם מאוד גבוה לפניך, הוא מאוד כועס "ההגרלה..אתה..להרשם..קדימה!" הוא אומר,ניכר עליו שהוא "חכם". השומר השני שלידו קצת יותר חכם והוא אומר לו "עזוב את הילד בשקט ההגרלה רק עוד חודשיים.." הוא מסתכל עליו "אל תשתיק אותי!" השני אומר לו ותוך שניה הם כמעט רבים מכות
אתה רואה מישהו עם מדים טיפה יותר מכובדים מהם מתקרב בעצבים אל שני הרבים,האם תזהיר אותם?
[U][B]ג'ורדן:[/B][/U]
שומר השלום לא קיבל בעין יפה את העובדה שטרקת לו את הדלת בפנים, הוא צווח מכאב ודופק בדלת בפראות עוד יותר גדולה ומכה גם עם הקת של הרובה שלו, זה מחרפן אותך לגמרי, האם תמשיך להכין את הדג או תלך לראות מה הוא רוצה?
[U][B]יאמי:[/B][/U]
"אנחנו שומרי השלום" אומרים לך שני אנשים גבוה ונמוך "באנו לשאול כמה אנשים בין הגילאים 12-18 יש בבית הזה? אל תשקרו לנו או שנהרוג את מי שמסתירים." הם אומרים בקול חסר רחמים.
-
שם: לני רייל
מחוז:3
-
-
[quote=ξένος;1323699][u][b]
[u][b]ג'ורדן:[/b][/u]
שומר השלום לא קיבל בעין יפה את העובדה שטרקת לו את הדלת בפנים, הוא צווח מכאב ודופק בדלת בפראות עוד יותר גדולה ומכה גם עם הקת של הרובה שלו, זה מחרפן אותך לגמרי, האם תמשיך להכין את הדג או תלך לראות מה הוא רוצה?
[/quote]
אעצור להכין את הדג ואפתח את הדלת , "מצטער שטרקתי את הדלת , אני קצת עצבני על הבוקר." אומר , 'איזה מעצבן.' אחשוב לעצמי , "כן , אז מה רצית?" אשאל את שומר השלום בסקרנות רבה .
-
"אנחנו שומרי השלום" אומרים לך שני אנשים גבוה ונמוך "באנו לשאול כמה אנשים בין הגילאים 12-18 יש בבית הזה? אל תשקרו לנו או שנהרוג את מי שמסתירים." הם אומרים בקול חסר רחמים.
קראו להם אוכפי שקט
---
''כאן?'' אענה ''אחת, וזאת אני''.
אחשוב על אמי שלא נמצאת כרגע בבית, עובדת בשדות החיטה.
ואז על אחי, שנבחר יום אחד בטקס האסיף ואלינו לא חזר.
נשברתי אז, הייתי מחוברת לאחי התאום, אשר עזב אותנו לעולם של אבדון וזירה חסרת רחמים בגיל פעוט של שנים עשר שנים בודדות.
מאז, בשלושת השנים, נהייתי קרה וקטלנית לכל אחד הפונה אליי.
---
מפתח עלילה [=
-
[QUOTE=ξένος;1323699][U][B]נקו:
[/B][/U]לפי דעתי זה משהו כמו Peace Keepers לא?
-------------------------------------
אתה רואה אדם מאוד גבוה לפניך, הוא מאוד כועס "ההגרלה..אתה..להרשם..קדימה!" הוא אומר,ניכר עליו שהוא "חכם". השומר השני שלידו קצת יותר חכם והוא אומר לו "עזוב את הילד בשקט ההגרלה רק עוד חודשיים.." הוא מסתכל עליו "אל תשתיק אותי!" השני אומר לו ותוך שניה הם כמעט רבים מכות
אתה רואה מישהו עם מדים טיפה יותר מכובדים מהם מתקרב בעצבים אל שני הרבים,האם תזהיר אותם?
[/QUOTE]
אממ כן~ D:
~~~~
אבהה בהם מספר שניות כשאני עדיין מחייך.
לאחר מכן, אביט במישהו האחר ההוא, " אממ.. החבר שלכם מתקרב אליכם~ D: " אומר לשומרי השלום
הרבים. '' אתה קשור אליהם?~ D: " אשאל את השומר שלום האחר, כשהוא מגיע.
" ובכן, מה רציתם ממני? אשאל אותם ואפהק.
-
[U][B]ג'ורדן:
[/B][/U]"אני שונא מתחכמים.. טוב נו שמע וזהו, רציתי לשאול כמה אנשים בין הגילאים 12-18 יש לכם בבית? ולא לשקר לי,אחרת מאוד ייכאב למי שישקר לי" הוא אומר וחושף חיוך מפחיד מלא שיניים צהובות..
[U][B]יאמי:[/B][/U]
למה אתה לא מצטט כמו שצריך?
-----------------------------
"אז קחי כרטיס להגרלה שתערך בעוד חודשיים" הוא אומר ומושיט לך כרטיס "אני ממליץ להתאמן כי האחרונים שהיו בסיבוב 99 היו מאוד לא מאומנים.." הוא אומר ונקרע מצחוק השומר השני דופק לו עם קת הרובה בראש ואז הוא משתתק. הם בורחים משם ואז את רואה ילד מוזר שלא ראית אף פעם, הוא קורא לך להתקרב אליו..
[U][B]נקו:[/B][/U]
הם משתתקים במקום,"תודה" מסנן אחד וזיעה קרה נופלת ממצחו. "אני גרהראד וון בלוק(Gerhard Von Block),ראש שומרי השלום במחוז הזה ובאתי למסור לך כרטיס להגרלת משחקי הרעב שיתרחשו עוד חודשיים. האם יש עוד אנשים בגילאי 12-18 חוץ ממך שיכולים להשתתף? אל תשקר לאדם כמוני." אומר לך גרהארד.
-
[QUOTE=ξένος;1323692][b][u]אתם רשומים!
[/u]התחלה משותפת:
מה תעשו?[/QUOTE]
אני אלחץ מעט ואלך בחשש אל דלת ביתי ואפתח אותה ''שלום..אמ..אפשר לעזור?'' אשאל את שומרי השלום.
-
[QUOTE=ξένος;1323705][u][b]ג'ורדן:
[/b][/u]"אני שונא מתחכמים.. טוב נו שמע וזהו, רציתי לשאול כמה אנשים בין הגילאים 12-18 יש לכם בבית? ולא לשקר לי,אחרת מאוד ייכאב למי שישקר לי" הוא אומר וחושף חיוך מפחיד מלא שיניים צהובות..[/QUOTE]
'הוא חושב שהוא מפחיד , ממש מצחיק.' אחשוב לעצמי , "אני בן 12 , חוץ מימני אין אף אחד." אומר באנחה , "למה?" אשאל ואעשה לאיש פרצוף שמשדר לא כדי לך להתעסק איתי , תאמין לי .
-
[QUOTE=ξένος;1323705]
[U][B]נקו:[/B][/U]
הם משתתקים במקום,"תודה" מסנן אחד וזיעה קרה נופלת ממצחו. "אני גרהראד וון בלוק(Gerhard Von Block),ראש שומרי השלום במחוז הזה ובאתי למסור לך כרטיס להגרלת משחקי הרעב שיתרחשו עוד חודשיים. האם יש עוד אנשים בגילאי 12-18 חוץ ממך שיכולים להשתתף? אל תשקר לאדם כמוני." אומר לך גרהארד.[/QUOTE]
" אה, לא, אני גר לבד. המשפחה שלי מתה מזמן~" אומר לו בפיהוק ואשפשף את עיני בידי.
" אפשר את הכרטיס בבקשה? ובאיזה יום זה יוצא?" אשאל אותו בחיוך.
-
"אז קחי כרטיס להגרלה שתערך בעוד חודשיים" הוא אומר ומושיט לך כרטיס "אני ממליץ להתאמן כי האחרונים שהיו בסיבוב 99 היו מאוד לא מאומנים.." הוא אומר ונקרע מצחוק השומר השני דופק לו עם קת הרובה בראש ואז הוא משתתק. הם בורחים משם ואז את רואה ילד מוזר שלא ראית אף פעם, הוא קורא לך להתקרב אליו..
אני מהאייפוד..
''מי אתה ומה אתה רוצה?'' אשאל אותו בתוקפנות ואז אחשוב על ההגרלה 'יכול להיות שאני אצא, אסור לי לצאת! זאת התאבדות! אם אני אאבד לאמי היא לא תעמוד בזה יותר!'
-
[U][B]ג'ורדן:
[/B][/U]"כי במשחקי הרעב מוגרלים כל בני ה12-18 של המחוזות ומי שבורח יורים בו." הוא מראה לך את הרובה שלו,יורה יריה באוויר וחושף שוב את חיוכו המגעיל "אל תתעסק איתנו!" הוא אומר,נותן לך את הכרטיס והולך. לפתע עף עליך פתק נייר, אתה פותח אותו ורואה "אל הנהר נלך,כי מי שילמד את מקצוע המחוז,ישרוד בלי בעיות!"
[U][B]נקו:
[/B][/U]"עוד חודשיים.. אתה תדע." הוא אומר,נותן לך את הכרטיס והולך. שני הרבים חוזרים לריב אך לפתע הוא קולט את זה. הבזק של אור,קול של שתי יריות ואז אתה קולט 2 דברים:אתה תצטרך לנקות כי שני הרבים מוטלים שם מדממים,פצועים אנוש ושגרהארד נעלם.
[U][B]מיקו:
[/B][/U]את רואה שומר והוא שואל אותך "מי אצלכם בן 12-18? אנחנו מחלקים כרטיסי הגרלות למשחקי הרעב"
[U][B]יאמי:
[/B][/U]"תגידי לי את רוצה יריה בראש?!?" הוא מתחרפן "אני שומר שלום את לא תדברי אליי ככה.. אני אדאג להכניס את השם שלך 10 פעמים שבטוח תצאי בהגרלה!" הוא אומר ובורח משם מחורפן,ככל הנראה הוא מקלל.
[COLOR=Red][SIZE=7]חברים אני לא עומד בלחץ,קשה לי עם 7 משתתפים.. קודם כל ההרשמה סגורה ודבר שני ינופו 2-3 שחקנים בקרוב מאוד שיירד לי קצת הלחץ אחרת אני לא אוכל לנהל את המשחק בכלל..[/SIZE][/COLOR]
-
[u][b]מיקו:
[/b][/u]את רואה שומר והוא שואל אותך "מי אצלכם בן 12-18? אנחנו מחלקים כרטיסי הגרלות למשחקי הרעב"
''אני בת 13'' אומר מעט בחשדנות
''אמ...ההשתתפות חובה למה לא בא לי למות'' אומר לשומר ואקרוץ בחיוך.
אפהק בעייפות ואקח את הכרטיס מן השומר ''יום טוב'' אומר ואטרוק את דלת ביתי בפרצופו של השומר ואז אחזור לנמנםd:
-
"תגידי לי את רוצה יריה בראש?!?" הוא מתחרפן "אני שומר שלום את לא תדברי אליי ככה.. אני אדאג להכניס את השם שלך 10 פעמים שבטוח תצאי בהגרלה!" הוא אומר ובורח משם מחורפן,ככל הנראה הוא מקלל.
'לא נראה לי!' ארוץ במהירות הגבוהה האופיינית לי ואעקוף אותו, אחסום אותו ''אתה ילד, איך אתה שומר שלום?! חוץ מזה, אתה בכלל לא יודע את השם שלי!''
-
[u][b]יאמי:
[/b][/u]"האומנם.." הוא אומר ומוציא מעין רשימה כזאת.. "אממ.. אדמונית.. בערך בגילי.. יאמי סאטו! חעחעחעחעחע!!" הוא אומר וצוחק בקול מטורף
-
יאמי:
"האומנם.." הוא אומר ומוציא מעין רשימה כזאת.. "אממ.. אדמונית.. בערך בגילי.. יאמי סאטו! חעחעחעחעחע!!" הוא אומר וצוחק בקול מטורף
אביט בו בהלם, ואשתדל לא להכניס לו אגרוף ''לא ענית לי, איך אתה שומר שלום?!''
-
[QUOTE=ξένος;1323716][U][B]ג'ורדן:
[/B][/U]"כי במשחקי הרעב מוגרלים כל בני ה12-18 של המחוזות ומי שבורח יורים בו." הוא מראה לך את הרובה שלו,יורה יריה באוויר וחושף שוב את חיוכו המגעיל "אל תתעסק איתנו!" הוא אומר,נותן לך את הכרטיס והולך. לפתע עף עליך פתק נייר, אתה פותח אותו ורואה "אל הנהר נלך,כי מי שילמד את מקצוע המחוז,ישרוד בלי בעיות!"
[COLOR=Red][SIZE=7]חברים אני לא עומד בלחץ,קשה לי עם 7 משתתפים.. קודם כל ההרשמה סגורה ודבר שני ינופו 2-3 שחקנים בקרוב מאוד שיירד לי קצת הלחץ אחרת אני לא אוכל לנהל את המשחק בכלל..[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"מי שילמד את מקצוע המחוז ישרוד בלי בעיות הא." אומר , 'כמובן שרוצים שאני אוכל דגים ואעזור לתפוס אותם.' אחשוב לעצמי וארוץ בשיא המהירות לנהר , וכשאגיע אקח סירה וחכה ואתחיל לתפוס דגים .
-
[B]כדי למנוע את זה שאני אקרוס פה,אני מוציא מהמשחק 3 שחקנים,כואב לי הלב על זה אבל עדיף 4 ושזה ימשיך מאשר 7 ושזה ייקרוס,תודה למי שלא ימשיכו איתנו יותר שהם:rO3e,מאסטר ליאון ודור רמאי
[U]יאמי:
[/U][/B]"תסתכלי מקרוב!" להפתעתך את רואה שה"ילד" הוא למעשה שומר שלום נמוך במיוחד
"וזאת פעם אחרונה שאת קוראת לי ילד, אני שומר ואני בדרגה מכובדת אני לא אתן שיזלזלו בי"
[U][B]ג'ורדן:
[/B][/U]"לא כל כך מהר חביבי!" אומר לך איזה זקן שעומד לפני הסירות "הסירות האלה עולות כסף אתה יודע.. אבל מכיוון שאתה נראה לי אחד שלא עושה בעיות, נעשה איתך עסקה, תדוג כמה דגים שאתה רוצה רק תזכור שאתה חייב לי את דמי הכניסה, שהם קילו של דגים, בכל פעם שתרצה להכנס.. ואל תדאג בחלקים העמוקים יש דגים גדולים" הוא אומר לך שמח ומושיט לך חכה וסירה
[U][B]מיקו:[/B][/U]
השומר דופק על הדלת בפראות הוא צורח "תפתחי מיד אם את לא רוצה שאני אדאג שתמותי הרבה לפני ההגרלה!"
-
[QUOTE=ξένος;1323724][B]כדי למנוע את זה שאני אקרוס פה,אני מוציא מהמשחק 3 שחקנים,כואב לי הלב על זה אבל עדיף 4 ושזה ימשיך מאשר 7 ושזה ייקרוס,תודה למי שלא ימשיכו איתנו יותר שהם:rO3e,מאסטר ליאון ודור רמאי
[U]יאמי:
[/U][/B]"תסתכלי מקרוב!" להפתעתך את רואה שה"ילד" הוא למעשה שומר שלום נמוך במיוחד
"וזאת פעם אחרונה שאת קוראת לי ילד, אני שומר ואני בדרגה מכובדת אני לא אתן שיזלזלו בי"[/QUOTE]
''תרשה לי לצטט אותך, 'גמדון', אתה ילד'' אחייך חיוך גדול קריר ומזלזל ואחקה את קולו "אממ.. אדמונית.. בערך בגילי.. יאמי סאטו!''
-
[quote=ξένος;1323716]
[u][b]נקו:
[/b][/u]"עוד חודשיים.. אתה תדע." הוא אומר,נותן לך את הכרטיס והולך. שני הרבים חוזרים לריב אך לפתע הוא קולט את זה. הבזק של אור,קול של שתי יריות ואז אתה קולט 2 דברים:אתה תצטרך לנקות כי שני הרבים מוטלים שם מדממים,פצועים אנוש ושגרהארד נעלם.
[/color][/quote]
אחכה שגרהארד ילך לגמרי; כך שלא יוכל לראות אותי, ואכניס את שתי שומרי השלום לביתי,
ואניח אותם על המיטה.
אלך לחדר השני בביתי, שבעבר היה שיך להורי, ואוציא מן הארון גליל בד ארוך ולבן,
ואלך חזרה לחדר השינה. אנקה את הדם מאזור הפציעה, ואחבוש את אוכפי השקט במקום שבהם נפצעו.
" אתם בסדר?~" אשאל אותם ברצינות, ואקווה שהם עדין לא מתים.
-
[u][b]מיקו:[/b][/u]
השומר דופק על הדלת בפראות הוא צורח "תפתחי מיד אם את לא רוצה שאני אדאג שתמותי הרבה לפני ההגרלה!"[/quote]
אני אפתח את הדלת ואביט בשומר בתמימות, אפהק מול פרצופו ואומר ''שיש...מנסים לישון פה יאו...''
אפהק שוב ואראה מעט ישנונית ''מה אתה צריך עכשיו? אפשר לעזור לך איכשהו?'' ואפהק שוב בעייפותd:
אני עייפה 3:
-
[u][b]מיקו:
[/b][/u]"ההשתתפות חובה!" הוא אומר והולך
*אם הדמות שלך הולכת לישון תגידי לכמה זמן,ומה את רוצה לעשות אחרי שתקומי*
[u][b]נקו:
[/b][/u]הם עונים לך בקושי "זהו הלך עלינו.. כשגרהארד ואן בלוק מחליט שאתה מת אתה מת." אומר אחד מהם(ה"חכם") ונרדם. "תודה רבה על הטיפול,אולי באמת זה יעזור, אני רק מקווה שזה לא מפריע לך,בכל זאת היינו מאוד לא נחמדים אליך.." אומר לך השומר החכם.
[u][b]יאמי:[/b][/u]
*תזהר אתה קרוב למוות*
---------------------
"גמד?! אני אראה לך מה זה גמד!!" הוא אומר ויורה לאוויר. "אם את לא רוצה שהיריה הבאה תהיה בראש שלך כדאי שתרגעי ומהר."
-
"גמד?! אני אראה לך מה זה גמד!!" הוא אומר ויורה לאוויר. "אם את לא רוצה שהיריה הבאה תהיה בראש שלך כדאי שתרגעי ומהר."
''טוב, אני ארגע'' אמלמל ואשאל הפעם בלי זלזול ''אז למה אמרת שאתה בערך בגילי?''
-
[QUOTE=ξένος;1323729][u][b]מיקו:
[/b][/u]"ההשתתפות חובה!" הוא אומר והולך
*אם הדמות שלך הולכת לישון תגידי לכמה זמן,ומה את רוצה לעשות אחרי שתקומי*
''כן כן וואט אבר'' אומר ואגלגל עיינים.
אלך לישון למשך שעתיים וכאשר אקום אתלבש ואתארגן.
לאחר מכן אצא החוצה לטייל ברחוב ואתהה מי ייבחר השנה להשתתף במשחקים בידיעה מוחלטת ובתקווה שזו לא אני, לבסוף אנסה למצא את חבריי ברחוב
-
[u][b]מיקו:
[/b][/u]את רואה ברחוב חבר בן גילך,הוא מפוחד מאוד ונראה כאילו הוא מדבר עם שאר החברים שלך
[u][b]יאמי:
[/b][/u]"סתם בשביל להתבדח, אבל שזה לא יחזור עוד פעם החוסר כבוד הזה. אני צריך ללכת, שיהיו לך משחקי רעב "מהנים" אני אדאג שזה יהיה לך מהנה.. במיוחד כשהשם שלך יופיע בהגרלה 10 פעמים" הוא אומר ומנסה לברוח ממך