לכל אלה בנו"ד הקודם,אלא אם לא ראיתם אתפרק 125,
[spoiler]טובי הוא מאדרה, בסוף פרק 125 הוא אמר את זה!!![/spoiler]
ייאלה מדריד ובאר שבע.
אז ייאלה נו"ד בשביל הכינוי החדש שלי (מלך המלכים טובי-מאדרה).
Printable View
לכל אלה בנו"ד הקודם,אלא אם לא ראיתם אתפרק 125,
[spoiler]טובי הוא מאדרה, בסוף פרק 125 הוא אמר את זה!!![/spoiler]
ייאלה מדריד ובאר שבע.
אז ייאלה נו"ד בשביל הכינוי החדש שלי (מלך המלכים טובי-מאדרה).
ראשון!
מה קורה?.
בסדר
ליאון,תגיד אתה חייב להפוך כל נושא בפורום למכרה הודעות שלך?
שינתי את הכותרת כי זה ספוילר, בשמת בספוילר.
אז מה אם הוא אמר את זה, הוא יכול להגיד עד שזה לא יתוודע בוודאות זה רק מסקנה..
יאללה באר שבע!
אני אומר את זה בתור מישהו שבפרק 30 ומשהו בשיפודן,עד שהוא לא מוריד את המסכה,לא ידוע אם הוא מאדארה או שהוא לא
[quote=RangerForce;1329822]אז מה אם הוא אמר את זה, הוא יכול להגיד עד שזה לא יתוודע בוודאות זה רק מסקנה..
יאללה באר שבע![/quote]
[SPOILER]
לא יכול להיות מישהו אחר, כל האוציהאים חוץ מסאסקה, איטצ'י כולם מתו, מאדרה אף אחד לא ידע אם הוא מת כי מהתקופה של הוקאגה הראשון, כולם אומרים שזה הוא.
[/SPOILER]
גאדאמ אלכס הפעם באמת הגזמת, נשבר הזין שאתה לא מבין מתי אנשים ציניים ומתי אנשים רציניים! X__________________________________________________________________________x
חזרתי מהתערוכת מכוניות
איך היה?
בסדר,קצת משעמם
חחחחחחחחחח איזה מכוניות היו? :>
[QUOTE=Uchiha Madara;1329824][SPOILER]
לא יכול להיות מישהו אחר, כל האוציהאים חוץ מסאסקה, איטצ'י כולם מתו, מאדרה אף אחד לא ידע אם הוא מת כי מהתקופה של הוקאגה הראשון, כולם אומרים שזה הוא.
[/SPOILER][/QUOTE]
יש מלא אנשים.. אתה לא יכול לדעת אם הם מתו או לא.. סתם לדוגמא: אוביטו, שיסוי, איזונה.. וכאלה הם גם מועמדים לתואר "טובי" D:
[url]http://myforum.co.il/showthread.php?p=1329837#post1329837[/url]
תצפו תצחקו ותגיבו
[QUOTE=Uchiha Madara;1329824][SPOILER]
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אבל במנגה החיו את המאדרה האמיתי, מה שאומר שזה לא הוא.[/SPOILER]
היי
מיאו לכולם
מיאו לעצמי
ומיאו לאלכס
סתם, מה קורה?
שלחתי לאביזי כדי לראות עם יש שיפור למרות שזה לא גמור
משעמם אייל מה החלטת עם המ״ת אתה פורש? תרשמו לפרויקט שלי במשחקים שונים של פוקימון.
[quote=עולה אושאוט;1329846]משעמם אייל מה החלטת עם המ״ת אתה פורש?[/quote]
כן,אבל אולי אני אחזור. למרות שכשהמ"ת אוואטר ייפתח אי אל בשום מ"ת אחר,אלא אם הוא ממש טוב
[QUOTE=Tobi...;1329847]כן,אבל אולי אני אחזור. למרות שכשהמ"ת אוואטר ייפתח אי אל בשום מ"ת אחר,אלא אם הוא ממש טוב[/QUOTE]
מה זה אי אל? ומתי אתה עושה את המבחן? נולדתי בשעה 16:30 בדיוק עוד שלוש דקות אני בן 15 רשמית חחחח
[quote=עולה אושאוט;1329848]מה זה אי אל? ומתי אתה עושה את המבחן? נולדתי בשעה 16:30 בדיוק עוד שלוש דקות אני בן 15 רשמית חחחח[/quote]
מזל"ט ! :-)
[quote=עולה אושאוט;1329848]מה זה אי אל? ומתי אתה עושה את המבחן? נולדתי בשעה 16:30 בדיוק עוד שלוש דקות אני בן 15 רשמית חחחח[/quote]
אי אל זה אלא אם
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jy_t6jOiGZI[/YOUTUBE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[QUOTE=monster;1329760]מה מפגר בגיטאמה?[/QUOTE]
הכול D:
[QUOTE=Tron;1329763]מה מפגר בסול איטר?
מה מפגר באסוויץ?
מה מפגר באינוישאה?
מה מפגר באו נו אקסוריסט?
מה מפגר באנג'ל ביטס?[/QUOTE]
סול איטר- יש שם אנשים שהופכים לנשקים
אוסוויץ'- אלה שני ארנבים בכלא
אינויאשה- לא יודע, לא זוכר D:
אאו נו אקסורסיסט- יש שדים והשטן
אנג'ל ביטס- זה העולם שלאחר המוות גוד דאם!
[QUOTE=Tobi...;1329770]אני יכול להגיד על כל האנימות שאני רואה,מצד שני טובי הוא אף אחד אז....[/QUOTE]
הבנתי רק 30% מהמשפט הזה
[QUOTE=עולה אושאוט;1329774]כולכם יורדים על ליאון עכשיו?[/QUOTE]
אנחנו תמיד יורדים עליו D:
[QUOTE=Tron;1329778]אנחנו יורדים עליו כשהוא עושה משהו מפגר\מציק\מעצבן[/QUOTE]
בקיצור- תמיד.
[QUOTE=עולה אושאוט;1329779]באסה לו... למה התחלתם לרדת עליו? ( אני יודע שזה כיף אבל בכל זאת... )מה הוא עשה?[/QUOTE]
לא התחלנו, זה פשוט מהרגע שהוא הגיע פתאום היה לנו חשק וזה הגיע טבעי.
------------------------------------------------------------------
בוא'נה אני לא מבין איך אתם לא קולטים שליאון פשוט הורס את הפורום הזה?! מאז שהוא הגיע יש מלא ספאם, קללות, עבירות על החוקים, באנים, "שפה בוטה", פרישות והכי חשוב - נובים! אבל מה הקטע? כולם לצידו! הוא מעצבן, משקר, מתרץ ומציק אבל בכל זאת הדבר הכי גבוה שהוא מקבל זה אזהרה בע"פ ובכל זאת כשמישהו אחר אומר עליו פיפס הוא מקבל באן.
אני לא אכעס אם תיתנו לי באן. להפך, דניס אמר שזה כיף, משחרר את החושים.
אני פשוט לא מבין איך אתם לא קולטים שהבנאדם הזה פשוט ממיט אסון על הפורום (ובעיקר על אביזי). ואל תתחילו להגיד לי שאני רק רוצה צומי, להפך. אני מעדיף פרישה איטית ובהדרגה. אני רוצה לחוללל "מהפכה" לאו דווקא ע"י פרישה.ועכשיו סיימתי סוף סוף את החפירה ה"בוטה" הזאת. נתראה אחרי ה8 באנים שאלכס יתן לי.
[QUOTE=♣Trunks♣;1329852]הכול D:
הבנתי רק 30% מהמשפט הזה
בקיצור- תמיד.
בוא'נה אני לא מבין איך אתם לא קולטים שליאון פשוט הורס את הפורום הזה?! מאז שהוא הגיע יש מלא ספאם, קללות, עבירות על החוקים, באנים, "שפה בוטה", פרישות והכי חשוב - נובים! אבל מה הקטע? כולם לצידו! הוא מעצבן, משקר, מתרץ ומציק אבל בכל זאת הדבר הכי גבוה שהוא מקבל זה אזהרה בע"פ ובכל זאת כשמישהו אחר אומר עליו פיפס הוא מקבל באן.
אני פשוט לא מבין איך אתם לא קולטים שהבנאדם הזה פשוט ממיט אסון על הפורום (ובעיקר על אביזי). ואל תתחילו להגיד לי שאני רק רוצה צומי, להפך. אני מעדיף פרישה איטית ובהדרגה. אני רוצה לחוללל "מהפכה" לאו דווקא ע"י פרישה.ועכשיו סיימתי סוף סוף את החפירה ה"בוטה" הזאת. נתראה אחרי ה8 באנים שאלכס יתן לי.[/QUOTE]
1+*אינסוף XD
מדהים איך שאייל סופג את כל מה שאתם אומרים לו..
כל הכבוד אייל D:
[QUOTE=RangerForce;1329855]מדהים איך שאייל סופג את כל מה שאתם אומרים לו..
כל הכבוד אייל D:[/QUOTE]
תודה :) ואם זה ימשיך אני אתן משתמש לבת שתגרום להם להבין שאני הייתי מקצוען לעומתה
הבנתי רק 30% מהמשפט הזה
בקיצור- תמיד.
אני פשוט לא מבין איך אתם לא קולטים שהבנאדם הזה פשוט ממיט אסון על הפורום (ובעיקר על אביזי). ואל תתחילו להגיד לי שאני רק רוצה צומי, להפך. אני מעדיף פרישה איטית ובהדרגה. אני רוצה לחוללל "מהפכה" לאו דווקא ע"י פרישה.ועכשיו סיימתי סוף סוף את החפירה ה"בוטה" הזאת. נתראה אחרי ה8 באנים שאלכס יתן לי.[/QUOTE]
שמע תתחיל להירגע....רדו כבר מליאון נו! לא מתאים לכם מה שהוא עושה תחסמו אותו מילה שלפי דעתי כל אחד מנסה לשחק אותה פה איזה גבר שהוא יורד עליו אתם יכולים פשוט מאד להתעלם ולהפסיק לז**** כל הזמן תשכל על כמה שהוא ילדותי ושהוא מעצבן אותכם ושאתם חושבים שהוא ילד קטן בגלל שאתם אלו שמתנהגים פה כמו ילדים קטנים! לא מתאים לכם תחסמו אותו וזהו..!!
מה המצב כולם
אני לא מאמין שאני מצדד בצד שלהם אבל:חסימה הורגת אותך מסקרנות מה כתבו...
הבנתי רק 30% מהמשפט הזה
בקיצור- תמיד.
דווקא פעם הייתי בבאן וזה עיצבן אותי.
[quote=עולה אושאוט;1329861]דווקא פעם הייתי בבאן וזה עיצבן אותי.[/quote]
זה מעצבן ומרגיע באותו הזמן....
סקרנות למה בדיוק? הם פשוט לא חוסמים כי הם רוצים לראות מה אתה מגיב בשביל לרדת עליך עוד ממש כמו תינוקים לפי דעתי אתם באמת צריכים להתחיל להירגע ואני בטוח שכל אחד שיורד עליו היה נוב לכמה זמן פעם אז די!
מה קורה?
[QUOTE=Tobi...;1329862]זה מעצבן ומרגיע באותו הזמן....[/QUOTE]
זה לא! אתה יכול לעזור לי עם המפה ( לתת שמות למקומות רק אין צורך בעיצוב )
[QUOTE=עולה אושאוט;1329865]זה לא! אתה יכול לעזור לי עם המפה ( לתת שמות למקומות רק אין צורך בעיצוב )[/QUOTE]
כן,אבל אחר כך?
[QUOTE=accelerator;1329863]סקרנות למה בדיוק? הם פשוט לא חוסמים כי הם רוצים לראות מה אתה מגיב בשביל לרדת עליך עוד ממש כמו תינוקים לפי דעתי אתם באמת צריכים להתחיל להירגע ואני בטוח שכל אחד שיורד עליו היה נוב לכמה זמן פעם אז די![/QUOTE]
סקרנות מה כתבו,אני חסמתי אותם ואז ביטלתי חסימה כי מתתי מסקרנות
[QUOTE=Tobi...;1329866]כן,אבל אחר כך?
סקרנות מה כתבו,אני חסמתי אותם ואז ביטלתי חסימה כי מתתי מסקרנות[/QUOTE]
אוקיי
ואייל אני אגיד לך למה אתה צריך טופס בפרויקט
1) כדי שידעו שאתה רשום בוודאות
2) כדי שיראו שמגיבים וככה עוד ירשמו