[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49885&page=3[/URL]
המשך לדיון הזה, רק הפעם במקום המתאים.
דיון פורה, ותזכרו בלי קללות או העלבות
Printable View
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49885&page=3[/URL]
המשך לדיון הזה, רק הפעם במקום המתאים.
דיון פורה, ותזכרו בלי קללות או העלבות
[quote=monster;1331630]יאי נפתח פה דיון על זה שהאנימה מפגרת-בא לי גם להשתתף בדיון-להביע את דעתי.
טוב אנשים לא מבין אותכם מה אתם מוצאים כל מענין בפוקימון? הרי העלילה ידועה מראש אש מגיע למחוז חדש,תופס את התחלתים שלו.מנצח את 8 המכונות ואז מפסיד בליגה באורך פלא,על ידי ריב שלו או משהו. מוצא לו הרבה חברים שפשוט האישיות שלהם ממוחזרות.
איריס=מיסטי
הזה שכחתי איך קוראים לו=ברוק.
סתם אנימה מעפנה,שליוצרים כבר נגמרו הרעיונות לפרקים,לאישיות חדשות ועוד דברים.הכל ממוחזר באנימה הזאת.
היצורים רק רוצים כסף ועושים שטיפת מוח לילדים קטנים.
עובדה שילדים מתבגרים הם מתחילים לצאת משטיפת המוח.
תראו תמאנגה שם לכל דמות יש אישיות משלה ולא ממוחזרת,פרקים לא מוחזרים,פוקימונים.
בקיצור הבנתם למה אני מתכון.
דא הפתיח נשמע מעפן אבל נחמד שהם משנים פתיח.[/quote]
בדיוק כמו שאתה אומר , אם היו משאירים את מיסטי זה היה מאוס אבל גיבור ראשי כמו אש קשה להחליף , וגם בערך המטרה של הסדרה שהוא יזכה בליגה.
אבל שוב כמו שהגבתי שנושא הקודם הכל זה דעה אישית , לא שאני "פאן בוי" אבל זאת הייתה אנימת ילדות שלי ואני לא יכול לצאת עליה , הסדרה כנראה תגמר כשאש יזכה באחת הליגות
סדרה לא משהו~ המנגה מעולה אבל (:
[QUOTE=Psychic;1331655]בדיוק כמו שאתה אומר , אם היו משאירים את מיסטי זה היה מאוס אבל גיבור ראשי כמו אש קשה להחליף , וגם בערך המטרה של הסדרה שהוא יזכה בליגה.
אבל שוב כמו שהגבתי שנושא הקודם הכל זה דעה אישית , לא שאני "פאן בוי" אבל זאת הייתה אנימת ילדות שלי ואני לא יכול לצאת עליה , הסדרה כנראה תגמר כשאש יזכה באחת הליגות[/QUOTE]
אוי נו בקלות אפשר להחליף את אש.במלא אנימות הגיבורים הראשים מתלחפים. אז למה שלא גם זה היה. שיפנו דרך למאמן חדש. למה להיתגע על טמבל 80 ומשהו פרקים.?
אני מציע לכל אחד לקוא תמאנגה של פוקימון ולהבין תהבדלים בין אנימה למאנגה של פוקימון.
[QUOTE=Psychic;1331655]בדיוק כמו שאתה אומר , אם היו משאירים את מיסטי זה היה מאוס אבל גיבור ראשי כמו אש קשה להחליף , וגם בערך המטרה של הסדרה שהוא יזכה בליגה.
אבל שוב כמו שהגבתי שנושא הקודם הכל זה דעה אישית , לא שאני "פאן בוי" אבל זאת הייתה אנימת ילדות שלי ואני לא יכול לצאת עליה , הסדרה כנראה תגמר כשאש יזכה באחת הליגות[/QUOTE]
לא נראה שהסדרה תיגמר כשאש יזכה בליגה, אז זה לא יהיה שווה. וגם אם יהיה דור שישי אז על בטוח תהיה עוד סאגה עם אש (באמת אי אפשר להחליף אותו)
[QUOTE=The Flupy;1331671]מה שאומרים כאן זה נכון ולא נכון.
להגיד שכל פוקימון זה חרא זאת טעות.
עד הדור השלישי פוקימון היית אנימה מעולה מכאן זה רק התדרדר.
ובניגוד למנגה, האנימה מכוונת לקהל הצעיר יותר ככה שהיא יותר שטחית.
למרות שאני מסכים שהשני דורות האחרונים הם חרא.
עכשיו לקטע השני, בניגוד לאנימה המשחקים(והמנגה אבל זה משהו שונה) מעולים, ורוב המשתמשים כאן (לא יודע איך זה עכשיו) הגיעו בגלל העונות הראשונות או מהמשחקים.[/QUOTE]
אני אוהב שוקולד.
[quote=monster;1331672]אוי נו בקלות אפשר להחליף את אש.במלא אנימות הגיבורים הראשים מתלחפים. אז למה שלא גם זה היה. שיפנו דרך למאמן חדש. למה להיתגע על טמבל 80 ומשהו פרקים.?
אני מציע לכל אחד לקוא תמאנגה של פוקימון ולהבין תהבדלים בין אנימה למאנגה של פוקימון.[/quote]
אני מתערב שאם ישימו דמות גיבורה חדשה , קהל היעד יקטן בהרבה.
חוץ מזה איך אתה לא יכול להגיד שהסדרה בנויה על פיקאצ'ו?
[QUOTE=monster;1331672]אוי נו בקלות אפשר להחליף את אש.במלא אנימות הגיבורים הראשים מתלחפים. אז למה שלא גם זה היה. שיפנו דרך למאמן חדש. למה להיתגע על טמבל 80 ומשהו פרקים.?
אני מציע לכל אחד לקוא תמאנגה של פוקימון ולהבין תהבדלים בין אנימה למאנגה של פוקימון.[/QUOTE]
צודק!!
תקראו את המנגה!!
[QUOTE=Chity;1331673]לא נראה שהסדרה תיגמר כשאש יזכה בליגה, אז זה לא יהיה שווה. וגם אם יהיה דור שישי אז על בטוח תהיה עוד סאגה עם אש (באמת אי אפשר להחליף אותו)[/QUOTE]
מה הבעיה לכתוב שאטושי מתאהד לו על ידי פיקאצ'ו.
האנימה גרועה בלהתבס על המשחקים.
לא צריך להחליף את אש ולא כלום, צריך להרוג את פיקאצו לעשות טיימסקיפ להחזיר את השישיה הראשונה ולזכות בליגה סוף סוף Oo
[QUOTE=Psychic;1331676]אני מתערב שאם ישימו דמות גיבורה חדשה , קהל היעד יקטן בהרבה.
חוץ מזה איך אתה לא יכול להגיד שהסדרה בנויה על פיקאצ'ו?[/QUOTE]
צודק, אי אפשר לעשות את הסדרה בלי פיקאצ'ו. הוא פוקימון מעולה וחזק וכולם חולים עליו.
דרך אגב, לכל אלה שאומרים שפוקימון זה גרוע, אני באמת לא מבין, למה להיות בפורום הזה אם אתה לא אוהב פוקימון???
זה שמעליי, זה כבר לא פורום פוקימון, זה כללי -_-'
[quote=monster;1331630]יאי נפתח פה דיון על זה שהאנימה מפגרת-בא לי גם להשתתף בדיון-להביע את דעתי.
טוב אנשים לא מבין אותכם מה אתם מוצאים כל מענין בפוקימון? הרי העלילה ידועה מראש אש מגיע למחוז חדש,תופס את התחלתים שלו.מנצח את 8 המכונות ואז מפסיד בליגה באורך פלא,על ידי ריב שלו או משהו. מוצא לו הרבה חברים שפשוט האישיות שלהם ממוחזרות.
איריס=מיסטי
הזה שכחתי איך קוראים לו=ברוק.
סתם אנימה מעפנה,שליוצרים כבר נגמרו הרעיונות לפרקים,לאישיות חדשות ועוד דברים.הכל ממוחזר באנימה הזאת.
היצורים רק רוצים כסף ועושים שטיפת מוח לילדים קטנים.
עובדה שילדים מתבגרים הם מתחילים לצאת משטיפת המוח.
תראו תמאנגה שם לכל דמות יש אישיות משלה ולא ממוחזרת,פרקים לא מוחזרים,פוקימונים.
בקיצור הבנתם למה אני מתכון.
דא הפתיח נשמע מעפן אבל נחמד שהם משנים פתיח.[/quote]
וואו, אם אתם לא ראיתם פשוט אל תרשמו סתם *~*
העונה הזו היא הכי מחודשת.. אתה מעדיף שיהיה מישהו אחר, או שברוק ימשיך עם אש? סילן הוא חידוש, עם מקצוע מחודש, ועם אופי מוזר ._.
איריס ומיסטי דומות, יש דמיון, אם כי.. מה רע? 8 עונות כבר לא הייתה מנהיגת מכון, אז אני מוכן להתערב איתך שאם הייתה סתם מאמנת התחלתית הייתה אומר "XXX=דון=מיי". תמיד אפשר להתלונן על דבר כזה
האנימה לא ממוחזרת, כמו שטענתי, אם צוות רוקט היו נשארים אותו דבר היית טוען שהם לא משתנים כבר 14 עונות.. אבל הם כן, אז למה לא להסתכל על הצד החיובי הזה? או על עצם זה שאין את פלזמה כבר הרבההה זמן? הרי זה לא בעיה להתעלם שצוות רוקט כבר לא מופיעים הרבה, היו בהתחלה עם בגדים חדשים, ועם משימות חדשות..
בעקרון, אם אתם לא רואים את הסדרה, אין לכם מה לטעון O_ם'
האמת שלא בטוח שתזכו לראות יותר פוקימון בארץ, אז הדיון קצת עקר.
[quote=Hit Man;1331696]האמת שלא בטוח שתזכו לראות יותר פוקימון בארץ, אז הדיון קצת עקר.[/quote]
זה דיבור על פוקימון אנימה כללי , אנימות כנראה בכלל לא יזכו לראות.
מתי פעם אחרונה דיבבו אנימה?
[QUOTE=snivy~;1331695]זה שמעליי, זה כבר לא פורום פוקימון, זה כללי -_-'
העונה הזו היא הכי מחודשת.. אתה מעדיף שיהיה מישהו אחר, או שברוק ימשיך עם אש? סילן הוא חידוש, עם מקצוע מחודש, ועם אופי מוזר ._.
איריס ומיסטי דומות, יש דמיון, אם כי.. מה רע? 8 עונות כבר לא הייתה מנהיגת מכון, אז אני מוכן להתערב איתך שאם הייתה סתם מאמנת התחלתית הייתה אומר "XXX=דון=מיי". תמיד אפשר להתלונן על דבר כזה
האנימה לא ממוחזרת, כמו שטענתי, אם צוות רוקט היו נשארים אותו דבר היית טוען שהם לא משתנים כבר 14 עונות.. אבל הם כן, אז למה לא להסתכל על הצד החיובי הזה? או על עצם זה שאין את פלזמה כבר הרבההה זמן? הרי זה לא בעיה להתעלם שצוות רוקט כבר לא מופיעים הרבה, היו בהתחלה עם בגדים חדשים, ועם משימות חדשות..
בעקרון, אם אתם לא רואים את הסדרה, אין לכם מה לטעון O_ם'[/QUOTE]
כן ואתה אילו אנימות ראית בחייך?
היט מן יופי סוף סוף אין פוקימון בארץ יאי.
ליאור, מבחינתנו זה כבר ישנות... לא חדשות :)
[QUOTE=snivy~;1331695]זה שמעליי, זה כבר לא פורום פוקימון, זה כללי -_-'
בעקרון, אם אתם לא רואים את הסדרה, אין לכם מה לטעון O_ם'[/QUOTE]
אני יודע שזה לא רק של פוקימון, אבל הם מגיבים בחלק של הפורום של פוקימון. התכוונתי, שאם הם לא אוהבים פוקימון שלא יגיבו בחלק הזה. עריכה: אני מבקש לקרוא לי נתן
אתם יודעים כמה פוטנציאל יש לרעיון ?כמה טוויסטים אפשר לעשות עם זה ?
בפורום של סרבי אנשים הביאו רעיונות גאוניים לסופים שלא יביישו אפילו את אודה.
הרעיון לא טיפשי הוא אפילו גאוני (עובדה שהוא סחף מיליונים) אבל הביצוע עלוב.
[QUOTE=Chity;1331704]אני יודע שזה לא רק של פוקימון, אבל הם מגיבים בחלק של הפורום של פוקימון. התכוונתי, שאם הם לא אוהבים פוקימון שלא יגיבו בחלק הזה.[/QUOTE]
אנשים רוצים להראות שזאת אנימה מפגרת.
פלאפי צודק. פוקימון לא חייבת להיות צפויה, המנגה לדוגמה היא ממש ממכרת. אני יודע את זה מניסיון אישי.
[quote=monster;1331709]אנשים רוצים להראות שזאת אנימה מפגרת.[/quote]
ליאור אתה לא אמור לעשות את זה אתה יודע , זה כמו שאתה לא רוצה שיראו שואן פיס זאת אנימה גרועה
[QUOTE=monster;1331672]אוי נו בקלות אפשר להחליף את אש.במלא אנימות הגיבורים הראשים מתלחפים. אז למה שלא גם זה היה. שיפנו דרך למאמן חדש. למה להיתגע על טמבל 80 ומשהו פרקים.?
אני מציע לכל אחד לקוא תמאנגה של פוקימון ולהבין תהבדלים בין אנימה למאנגה של פוקימון.[/QUOTE]
האמת היא,אני מעריץ יחסית של פוקימון כי היא אחת מאנימות הילדות שלי,אבל המנגה טובה ואולי שיעשו קטע כמו עם ילוו? זה יהיה הכי טוב ואין לי בעיה עם מאמן חדש,במקום להיתקע עם אחד שהופך לנוב כל עונה מחדש שייקחו נוב חדש ואז יהפכו אותו לאלוף,יחד עכם דור חדש ומחוז חדש בעידן חדש,זה הכי טוב.
[QUOTE=Hit Man;1331711]פלאפי צודק. פוקימון לא חייבת להיות צפויה, המנגה לדוגמה היא ממש ממכרת. אני יודע את זה מניסיון אישי.[/QUOTE]
עוד פעם אתה והפלאפי :@?
[QUOTE=Psychic;1331713]ליאור אתה לא אמור לעשות את זה אתה יודע , זה כמו שאתה לא רוצה שיראו שואן פיס זאת אנימה גרועה[/QUOTE]
זה שונה
אילו אנימות אתה ראית?
זה הכינוי שלי אליך. אי אפשר ללמד היטמן זקן טריקים חדשים.
[quote=monster;1331718]זה שונה
אילו אנימות אתה ראית?[/quote]
אני לא הייתי חובב אנימות , ראיתי את אלה שהיו בערוץ הילדים - פוקימון , DBZ , יוגי הו וגם דיג'ימון אבל זה שייך לעבר
[QUOTE=monster;1331718]זה שונה
אילו אנימות אתה ראית?[/QUOTE]
מה כל כך שונה בזה???
אה, להגיד דברים על פוקימון זה סבבה אבל להגיד על דברים שאתה אוהב - זה כבר אסור.
[QUOTE=Psychic;1331722]אני לא הייתי חובב אנימות , ראיתי את אלה שהיו בערוץ הילדים - פוקימון , DBZ , יוגי הו וגם דיג'ימון אבל זה שייך לעבר[/QUOTE]
עכשיו הכל מסתדר לי.
הפאזל הושלם.
[QUOTE]מה כל כך שונה בזה???
אה, להגיד דברים על פוקימון זה סבבה אבל להגיד על דברים שאתה אוהב - זה כבר אסור.[/QUOTE]
די התכונתי שבא לי להגיב מה שבא לי. רוצה תגיד דברים רעים על וואן פיס-גם ככה אתה לא רואה את זה.
איזה אנימות אתה ראית?
[QUOTE=Hit Man;1331720]זה הכינוי שלי אליך. אי אפשר ללמד היטמן זקן טריקים חדשים.[/QUOTE]
אתה ורותם היחידים שלא הפנימו :(
בכל מקרה [B][U]"על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח"[/U][/B] ככה שהדבר היחיד שחשוב להבהיר זה שפוקימון לא מנצל גרוש מהפוטנציאל שלו.
דווקא אני ראיתי פרק אחד, רק אחד של וואן פיס וכבר קבעתי את דעתי עליה בהשוואה לפוקימון. מאז כבר ראיתי עוד 10 פרקים שלה, אבל עדיין.
[QUOTE=Hit Man;1331729]דווקא אני ראיתי פרק אחד, רק אחד של וואן פיס וכבר קבעתי את דעתי עליה בהשוואה לפוקימון. מאז כבר ראיתי עוד 10 פרקים שלה, אבל עדיין.[/QUOTE]
כן אני זוכר,איזה 40 אנשים יצאו עליך כולל אני על זה.
דא תמשיך לראות האנימה רק משתפר ת מפרקים 50+
אני אומר לכם אינויאשה הכי טוב :p
אז למה שלא תכתוב כתבה למה וואן פיס יותר טובה מפוקימון?
[QUOTE=monster;1331731]כן אני זוכר,איזה 40 אנשים יצאו עליך כולל אני על זה.
דא תמשיך לראות האנימה רק משתפר ת מפרקים 50+[/QUOTE]
וואן פיס מנגה מעולה אבל יש מנגות יותר טובות....
ליר אמר את זה קודם,
יש דברים לשיפור, היא לא הכי טובה. אבל מאיפה אתם קובעים שהיא חרא אנימה?
האנימה נועדה לילדים צעירים בעיקר, וזה לא סוד. עובדה שעד גילאים 13 ככה ראיתם את זה.. וזה הלך די טוב
אז מה אתה מנסה להשיג? מי שאוהב, יראה. מי שלא, לא. זה לא שמישהו יפסיק לראות בגלל שאין מישהו חדש, זה מה שיש, מסתדרים..
[quote=The Flupy;1331716]עוד פעם אתה והפלאפי :@?[/quote]
אל תספים
תזכרו שזה דיון על פוקימון ולא על מה יותר טוב מפוקימון ם:
[QUOTE=Hit Man;1331733]אז למה שלא תכתוב כתבה למה וואן פיס יותר טובה מפוקימון?[/QUOTE]
למי יש כוח פשוט לכו תקראו נתמאנגה/או תראו תאנימה.
חוץ מזה יש בחורות ערומות לא שווה
[QUOTE]אני אומר לכם אינויאשה הכי טוב :p[/QUOTE]
או יופי יותר טוב.
על מה מדברים? אין לי כוח לקרוא..
[size="7"]בואו נדבר על אושאוט הגבר![/size]
[QUOTE=monster;1331724]עכשיו הכל מסתדר לי.
הפאזל הושלם.
די התכונתי שבא לי להגיב מה שבא לי. רוצה תגיד דברים רעים על וואן פיס-גם ככה אתה לא רואה את זה.
איזה אנימות אתה ראית?[/QUOTE]
אני בטוח שאתה אתה מבין באנימות הרבה יותר ממני, באמת לא ראיתי כל כך הרבה, גם אני לא התכוונתי לתקוף או משהו כזה, אני פשוט חושב שפוקימון זו באמת סדרה טובה.
[QUOTE=Chity;1331740]אני בטוח שאתה אתה מבין באנימות הרבה יותר ממני, באמת לא ראיתי כל כך הרבה, גם אני לא התכוונתי לתקוף או משהו כזה, אני פשוט חושב שפוקימון זו באמת סדרה טובה.[/QUOTE]
נו אם פוקימון זה משראית אז אין טעם שתגיד פוקימון זה אנימה מעולה אם לא ראית אנימות אחרות חוץ מפוקימון.אז ין טעם להשוות למי שלא ראה.
[QUOTE=The Flupy;1331735]וואן פיס מנגה מעולה אבל יש מנגות יותר טובות....[/QUOTE]
אני יודע כמו , ברסרק וגאנטז אחלה מנגות.
אתם כנראה מפספסים את הנקודה, הסדרה של פוקימון בנויה לילדים וזה קהל היעד שלה. אתם יכולים לשפוט ולבקר אותה כמה שאתם רוצים, אבל מה הטעם פה? זה כמו שתגידו שדורה זאת חרא של סדרה. זה אמור לעניין אתכם בכלל מההתחלה? לא, כי אתם לא קהל היעד שהיוצרים מנסים להגיע אליו.
לפוקימון יש פוטנציאל להיות האנימה הכי טובה של כל הזמנים עם פנייה לקהל יעד בוגר יותר, מי שקרא את המנגה או ראה את הטריילר החדש שעשו לbw2 יבין כמה שהיצורים החמודים והתמימים האלה יכולים להיות ברוטאליים
אבל זה לא קהל היעד שיעשה לנינטנדו עוד כסף, אז זה לא אמור לעניין אתכם בכלל. אין טעם בדיון הזה.