יש הרבה בפורום שיש להם בתמונה/חתימה פוקימון (כולל אותי).
אז לכל מי שיש לו, רציתי לדעת למה.
אני נגיד בחרתי בוינוזאור כי אני מת על הפוקימונים של הדור הראשון כולל וינוזאור, והוא גם הכי חזק בעולם.
Printable View
יש הרבה בפורום שיש להם בתמונה/חתימה פוקימון (כולל אותי).
אני נגיד בחרתי בוינוזאור כי אני מת על הפוקימונים של הדור הראשון כולל וינוזאור, והוא גם הכי חזק בעולם.
[QUOTE=Chity;1332287]יש הרבה בפורום שיש להם בתמונה/חתימה פוקימון (כולל אותי).
אני נגיד בחרתי בוינוזאור כי אני מת על הפוקימונים של הדור הראשון כולל וינוזאור, והוא גם הכי חזק בעולם.[/QUOTE]
למען האמת, וינוזאור לא הכי חזק, אלא ארכיאוס. אני בחרתי באושאוט מפני שאני חולה עליו!
[quote=עולה אושאוט;1332288]למען האמת, וינוזאור לא הכי חזק, אלא ארכיאוס. אני בחרתי באושאוט מפני שאני חולה עליו![/quote]
הוא בטח מתכוון הכי חזק מבין הלא אגדיים (אפילו שזה גם לא נכון) .
אני בחרתי בצ'אריזרד מפני שאני ממש אוהב אותו , הוא מאוד חזק ולדעתי אחד הפוקימון הכי חזקים בדור הראשון .
בממוצע כן, אבל אפשר לנצח ארכאוס בקלות עם וינוזאור ולא להפך לדעתי.
ואושווט בסדרה הוא די נראה כאילו נדפק לו המוח, בלי להעליב.
[QUOTE=Chity;1332291]בממוצע כן, אבל אפשר לנצח ארכאוס בקלות עם וינוזאור ולא להפך לדעתי.
ואושווט בסדרה הוא די נראה כאילו נדפק לו המוח, בלי להעליב.[/QUOTE]
הקול שלו נשמע ככה חחח
[QUOTE=king4500;1332289]הוא בטח מתכוון הכי חזק מבין הלא אגדיים (אפילו שזה גם לא נכון) .
אני בחרתי בצ'אריזרד מפני שאני ממש אוהב אותו , הוא מאוד חזק ולדעתי אחד הפוקימון הכי חזקים בדור הראשון .[/QUOTE]
צ'אריזארד באמת חזק, וגם אני מת עליו.
יש עוד מישהו עם חתימה של פוקימון?
[QUOTE=Chity;1332291]בממוצע כן, אבל אפשר לנצח ארכאוס בקלות עם וינוזאור ולא להפך לדעתי.
ואושווט בסדרה הוא די נראה כאילו נדפק לו המוח, בלי להעליב.[/QUOTE]
אתה מתכוון הפוך , דבר ראשון ארכאוס אגדי ברמה גבוהה , דבר שני הוא יצר את היקום/העולם (לא נראה לי שוינזור יכול לעשות את זה) , דבר שלישי ארכאוס יכול לשנות את הסוגים שלו כך שהוא יכול להשתנות לסוג אש ולנצח את וינזור ודבר רביעי גם עם ארכאוס במצבו הרגיל (סוג רגיל) הוא מנצח את וינזור במהירות .
אלא אם כן וינוזור רמה 100 d:
[QUOTE=עולה אושאוט;1332296]אלא אם כן וינוזור רמה 100 d:[/QUOTE]
אז גם כי ארכאוס גם רמה 100 :punch:
אבל ארכיאוס שפוגשים אותו הוא רמה 70 d:
[QUOTE=עולה אושאוט;1332298]אבל ארכיאוס שפוגשים אותו הוא רמה 70 d:[/QUOTE]
אה , עדיין ארכיאוס [COLOR="Red"][U][B][I]יכול[/I][/B][/U][/COLOR] לנצח
זה יצא לגמרי מהנושא.
בקיצור, וינוזאור הוא הפוקימון הכי חזק ביקום, והוא יכול לגמור את וינוזאור + אושווט + ארכאוס ביחד.
לעוד מישהו יש חתימה של פוקימון???
השאלה זה על Ev במשחקים, טכניקה ואסטרטגיה באנימה, ועוד מלא דברים בנוגעל דיון הקטנטן שנפתח פה.
~~
ישלי סנייבי
אוקיי, אז... היא מלכה, עם אישיות טובה. היא תמיד מצילה ת'תחת של אש, ומתאים לה להישאר ככה.
התמונה שיש לי (זאת שלמעלה, אני אכין חתימה מתישהו...) היא של זקרום, אני לא כזה מת עליו והוא לא מהאהובים עליי ואין סיכוי שיראה בשישיה שלי, אבל התמונה הזאת מדהימה פשוט. אבל ננסה להחליף למשהו יותר מעניין.
נ.ב.
איך אני עושה את אחת מהחתימות המושקעות האלה?
האמת כרגע יש לי 2 שילובים בחתימה
1. של ראשירם+גיראטיניה
2. של זאקרום+היטרן
3. הפוקימון האהוב עליי זה דרגונייר (לא דרגונייט, דרגונייר החיה) וטייפלוז'ן, ואחריהם גירטיניה:d
[QUOTE=mr. krabs;1332385]התמונה שיש לי (זאת שלמעלה, אני אכין חתימה מתישהו...) היא של זקרום, אני לא כזה מת עליו והוא לא מהאהובים עליי ואין סיכוי שיראה בשישיה שלי, אבל התמונה הזאת מדהימה פשוט. אבל ננסה להחליף למשהו יותר מעניין.
נ.ב.
איך אני עושה את אחת מהחתימות המושקעות האלה?[/QUOTE]
תחפש בחתימות ולוגואים - נעוץ - נושא שאלות ותשובות ועזרה פנימית|מפעל חתימות
ותפרסם בקשה לחתימה של משהו
לעוד מישהו יש חתימה של פוקימון?
[QUOTE=mr. krabs;1332385]התמונה שיש לי (זאת שלמעלה, אני אכין חתימה מתישהו...) היא של זקרום, אני לא כזה מת עליו והוא לא מהאהובים עליי ואין סיכוי שיראה בשישיה שלי, אבל התמונה הזאת מדהימה פשוט. אבל ננסה להחליף למשהו יותר מעניין.
נ.ב.
איך אני עושה את אחת מהחתימות המושקעות האלה?[/QUOTE]
הפקח אלון מעצב חתימות הוא עיצב לי את החתימה של אושאוט
[QUOTE=Chity;1332287]יש הרבה בפורום שיש להם בתמונה/חתימה פוקימון (כולל אותי).
אני נגיד בחרתי בוינוזאור כי אני מת על הפוקימונים של הדור הראשון כולל וינוזאור, והוא גם הכי חזק בעולם.[/QUOTE]
תעיף את החתימה אם בא לך זאת חתימה גרועה שלי סך הכל שלישית ובכלל לא עשיתי מדריכים (גם זאת שבחתימה שלי לא כזאת מושקעת)
גם לא וינזאור גם לא צ'אריזרד וגם לא ארכאוס הכי חזקים... הכל תלוי באיזו אסטרטגייה משתמשים אף אחד מהם לא שווה כלום בלי תמיכה מהשישייה וינזאור טוב בעיקר בשמש וכך גם צ'אריזרד אבל צ'אריזרד צריך אקסטרה תמיכה בגלל סטילט' רוק..
אני שמתי את לופי די מיהרתי לעשות חתימה שלו ועשתי אותה בסטייל חרוש שעבד רק על חתימה אחת ואז פשוט עשיתי כמה פעמים בעיקרון היא לא טובה..
וינזאור יכול לנצח את ארכאוס רק בשמש
זה גם תלוי בסוג של ארכאוס ומה המצב אבל נגיד 1 על 1 שניהם בסטים הנורמאלים שלהם..
אני אחשב
252 SpAtk Life Orb Arceus (+SpAtk) Judgment vs 0 HP/0 SpDef Venusaur: 73.75% - 86.71% (2 hits to KO)
2 מכות לנצח בפול HP של בייס 120 (שתכלס זה ממש לא הרבה)
252 SpAtk Life Orb Venusaur (+SpAtk) SolarBeam vs 0 HP/0 SpDef Arceus: 52.23% - 61.68% (2 hits to KO)
וונזאור עם סולר בים ולייף אורב גם 2 מכות אבל פחות נזק תלוי אם יש שמש הוא יכול להישתמש בסולר ביים ויש לו 100 התקפה מיוחדת לעומת 120 הגנה מיוחדת של ארכאוס...
לעומת זאת:
252 Atk Life Orb Arceus (+Atk) ExtremeSpeed vs 0 HP/0 Def Venusaur: 68.77% - 80.73% (2 hits to KO)
ארכאוס תמיד מנצח את ונוזאור אם הוא פיזי 1 על 1 בלי שמש ועם שמש יש לו סיכוי של 25% לנצח (כי וונוזאור יכול להרדים)
בכל מקרה וונוזאור גם לא משתמש בסולר ביים כי זה דורש שמש ואם אין שמש זה חסר תועלת לכן לרוב שמים אנרג'י בל שזה לא עושה כלום לארכאוס.
לסיכום: באוברס יש גם פוקימונים חזקים יותר מארכאוס כמו רשיהאם, רייקואזה, זאקרום, [B]קיוגר[/B], גרודון מיוטו, דיאוקסיס -A (שזה הפוקימון בעל ההתקפה הכי גבוהה (כן כן הכי גבוהה))
אוקיי אחי קודם כל וינוזאור יחסית לעכשיו הוא אחד הפוקמונים הכי חלשים עם להעליב כי אתה דפוק!
ודבר שני אתה יודע ש-Arceus הוא יכול להפוך לכול סוגי הפוקמונים כגון אש, דרקון, רוח ועוד ועם כל סוג גם באה יכולת שהוא לא נפגע ממתקפות מהסוג שהוא נכנס אליו אז שתוק!!!!!
וחפרתי על זה כי אתה טמבל
[QUOTE=itaiking123;1333141]אוקיי אחי קודם כל וינוזאור יחסית לעכשיו הוא אחד הפוקמונים הכי חלשים עם להעליב כי אתה דפוק!
ודבר שני אתה יודע ש-Arceus הוא יכול להפוך לכול סוגי הפוקמונים כגון אש, דרקון, רוח ועוד ועם כל סוג גם באה יכולת שהוא לא נפגע ממתקפות מהסוג שהוא נכנס אליו אז שתוק!!!!!
וחפרתי על זה כי אתה טמבל[/QUOTE]
[url]http://www.smogon.com/bw/pokemon/venusaur[/url]
חלש אה?
[QUOTE]Venusaur is very difficult to safely counter before Sleep Clause has been activated, but once it's put something to sleep, it becomes much more manageable. Heatran walls any set without Hidden Power Fighting or Earthquake. Blissey and Chansey are hard stops to special Venusaur thanks to their great Special Defense. Steel-types in general wall Venusaur lacking Hidden Power Fire, with the exception of ones that have a secondary typing weak to Grass. Auto-weather inducers can't switch in on Venusaur, but can take away its sunlight and its Speed, allowing it to be effortlessly revenge killed. Whimsicott can switch in while Venusaur uses a boosting move and lock it into that move with a Prankster Encore, or paralyze Venusaur with Stun Spore to end any chance of a sweep.[/QUOTE]
וונזאור לא חלש כלל וכלל הוא לא פוקימון הכי חזק בעולם אבל הוא........ רחוק [B] מאוד[/B] מלהיות חלש
ולמה להעליב משתמשים על הדעות שלהם?
אחי גם אתה מפגר הם הרבה פחות חזקים יא אללה למה כולם מטומטמים הוא הכי חזק עד שיצאו יותר חזקים!!!1:punch:
לסיכום: באוברס יש גם פוקימונים חזקים יותר מארכאוס כמו רשיהאם, רייקואזה, זאקרום, [B]קיוגר[/B], גרודון מיוטו, דיאוקסיס -A (שזה הפוקימון בעל ההתקפה הכי גבוהה (כן כן הכי גבוהה))[/QUOTE]
[QUOTE=itaiking123;1333146]אחי גם אתה מפגר הם הרבה פחות חזקים יא אללה למה כולם מטומטמים הוא הכי חזק עד שיצאו יותר חזקים!!!1:punch:
לסיכום: באוברס יש גם פוקימונים חזקים יותר מארכאוס כמו רשיהאם, רייקואזה, זאקרום, [B]קיוגר[/B], גרודון מיוטו, דיאוקסיס -A (שזה הפוקימון בעל ההתקפה הכי גבוהה (כן כן הכי גבוהה))[/QUOTE][/QUOTE]
ועל איזה בסיס אתה אומר את זה?
אני מבסס את הטענות שלי אתה לא ארכאוס לא כזה חזק יש לו הגנות גבוהות עם התקפות סבירות אבל הוא לא הכי חזק
דיאוקסיס-A הוא הפוקימון בעל ההתקפה הכי חזקה במשחק.
וקיוגר הוא הפוקימון הכי קטלני באוברס של BW
אגב ארכאוס לא יכול להביס את לוגיה אלק חזק.
אבל יחסית לפוקמונים שקיימים עכשיו!
וונזאור לא חלש כלל וכלל הוא לא פוקימון הכי חזק בעולם אבל הוא........ רחוק [b] מאוד[/b] מלהיות חלש
ולמה להעליב משתמשים על הדעות שלהם?[/quote]
[QUOTE=itaiking123;1333149]אבל יחסית לפוקמונים שקיימים עכשיו!
וונזאור לא חלש כלל וכלל הוא לא פוקימון הכי חזק בעולם אבל הוא........ רחוק [b] מאוד[/b] מלהיות חלש
ולמה להעליב משתמשים על הדעות שלהם?[/quote][/QUOTE]
גם לא הוא ברמת אובר כן אבל הוא לא הרבה יותר חזק מרוב האוברים ההתקפות שלו לא הכי גבוהות.
למשל למאמוסווין יש התקפה גבוהה משלו לג'ולטיאון מהירות גדולה משלו לקארסליה הגנות גבוהות משלו לבליסי הגנה מיוחדת הרבה יותר גבוהה מלארכאוס
לקלויסטאר הגנה יותר גבוהה מלארכאוס ואלו רק דוגמאות.. ארכאוס חזק אבל הוא לא הפוקימון הכי טוב יש חזקים ממנו כמו למשל שמיו הוא בעל סטטוסים של 100 שזה בסדר אבל הוא חלש מאחד שיש לו סטטוסים לא מאוזנים אבל מסודרים היטב.
[url]http://www.smogon.com/bw/pokemon/arceus-normal[/url]
כן חלש
אתם יודעים, אמרתי שוינוזואר יותר חזק מארכאוס בצינות.
כתוב שם שהראקרוס מנצח את ארכאוס בקלות גם רק קראת את ההתחלה שזה נכון הוא טכנית הפוקימון הכי "חזק" במשחק אבל לא מעשית וונוזאור ב+2 מביס אותו במכה אחת
אתה אף פעם לא שיחקת אוברס..
ואני אגלה לך סוד קטן כתוב שם גם שסקארמורי מנצח אותו
והנה קיוגר: [url]http://www.smogon.com/bw/pokemon/kyogre[/url]
[QUOTE] Kyogre's Water Spout is the strongest immediate, non-recoil attack in the game.[/QUOTE]
וונזאור יכול לנצח את ארכאוס עם סיכוי של 75% (מרדים את ארכאוס עם SLEEP POWDER ) בלי שמש וסיכוי של 100% אם זה ארכאוס בלי ES בשמש 1 על 1 ואם יש לו סולר ביים
עוד משהו BLUE FLARE של רשיהם בשמש הורג חצי אוברס במכה
אתה לא משחק בויפי.. כן ארכאוס הוא איום והוא חזק אבל לא הכי חזק כמו שרוב הנובים טוענים.
לי יש צ'ארמנדר!
חולה עליו הוא פשוט חמוד!!!
[QUOTE=The Charmander;1333165]לי יש צ'ארמנדר!
חולה עליו הוא פשוט חמוד!!![/QUOTE]
כן גם החתימה די טובה בכללי
זה לא אני עשיתי אותה.... הכינו לי אותה ב2005...
מישהו בשם GaGa
[QUOTE=The Charmander;1333170]זה לא אני עשיתי אותה.... הכינו לי אותה ב2005...
מישהו בשם GaGa[/QUOTE]
האתר היה אז קיים?!
ה- Atk שלו לא הכי טוב אבל לפי הסידרה והסרט הוא הפוקימון הכי חזק שנולד אי פעם
[QUOTE=The Charmander;1333170]זה לא אני עשיתי אותה.... הכינו לי אותה ב2005...
מישהו בשם GaGa[/QUOTE]
אני לא יכול לראות אותה במחשב שלי
[QUOTE=itaiking123;1333141]אוקיי אחי קודם כל וינוזאור יחסית לעכשיו הוא אחד הפוקמונים הכי חלשים עם להעליב כי אתה דפוק!
וחפרתי על זה כי אתה טמבל[/QUOTE]
איתי, אתה יודע שאמרתי את זה בציניות, אני לא חושב באמת שוינוזאור הוא הכי חזק ביקום, אבל לדעתי הוא בכל זאת מאוד חזק.
[QUOTE=itaiking123;1333174]ה- Atk שלו לא הכי טוב אבל לפי הסידרה והסרט הוא הפוקימון הכי חזק שנולד אי פעם[/QUOTE]
פה אני יכול להסכים..
אבל הסרטים והסדרה גרועות בטירוף אז לא שבאמת אכפת לי מהן...
אגב אשאיר את זה כאן:
[QUOTE]In fact, after a Growth, Venusaur can OHKO max HP Normal Arceus that has taken Stealth Rock damage.[/QUOTE]
[QUOTE=itaiking123;1333174]ה- Atk שלו לא הכי טוב אבל לפי הסידרה והסרט הוא הפוקימון הכי חזק שנולד אי פעם[/QUOTE]
ולפי הסדרה והסרטים מתקפות ברק יכולות לפגוע בפוקימונים מסוג אדמה. מה אתה מנסה להגיד פה בדיוק?
[quote=הקדוש ברוך הוא;1333180]ולפי הסדרה והסרטים מתקפות ברק יכולות לפגוע בפוקימונים מסוג אדמה. מה אתה מנסה להגיד פה בדיוק?[/quote]
לא תמיד, בעיקר כשמדובר בפוקימוני אדמה שהם גם סוג אבן.
[QUOTE=Chity;1333187]לא תמיד, בעיקר כשמדובר בפוקימוני אדמה שהם גם סוג אבן.[/QUOTE]
אם זה סוג אדמה הוא חסין לחשמל בלי קשר באנימה סתם ניסו לעשות שפיקאצ'ו ינצח..
האשכול ננעל עקב קללות+ספאם.