-
Dueling Dawn: שלב הבתים
[URL="http://www.fastup.co.il/v.php?file=26815521.bmp"][COLOR=navy][IMG]http://www.fastup.co.il/thumbs/26815521.bmp[/IMG][/COLOR][/URL]
תחרות DD מתחילה!
כאן יש סרטון המסביר כל הפרטים האחרונים: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=X4PUZ0XaHHM&feature=youtube_gdata[/URL]
[מסופר כאן תחילה על הדברים החשובים לכולם ולאחר מכן רק למי שלא יודע מה זה סייד וכו'.]
[B]חשוב! נאמר בסרטון כי קבוצה א' בלבד משחקת תחילה אך הדבר שונה![/B]
[B]חשוב! נאלצתי להוציא את מקס מהטורניר עקב שיקח לו 5 ימים במינ' לבנות דק ו2 הקבוצות ישחקו! התמונה למטה לא עדכנית, מקס לצערי לא ישתתף הפעם.[/B]
זכרו חוקים:
1. אין להחליף קלף אחד בדק\סייד מן הקרב הראשון ועד לסיום הטורניר
2. יש ללכת על פי הבאן ליסט העדכני של אביב: [URL]http://www.myforum.co.il/showpost.php?p=1339554&postcount=69[/URL]
3. ישנם עוד שאין צורך לציינם.
בכל סיבוב יצטרכו השחקנים לשחק על פי ההנחיות, וכל הישג יצויין כך:
הפסד -
ניצחון O
לדוגמא: אביב -O-O אלו 2 נצחונות ו2 הפסדים.
[IMG]http://ufu.co.il/files/2gin9rzuryzp50jkhoke.png[/IMG]
שחקנים:
קבוצה 1:
אביב: O
עומר: -
להב:
אייל:
קבוצה 2:
מור: O
אדם: -
דן: O
דניאל: -
ניר:
צוותים:[הלוגואים יתווספו]
[COLOR=#000080]Briliant Stars[/COLOR]
אנשי צוות: אביב, מור
Royal Knights
אנשי צוות: אייל, דניאל
Successful
אנשי צוות: דן, עומר
לוח קרבות סבב 1:
אביב - עומר
להב - אייל
מור - אדם
דניאל - דן
[ניר]
סבב 2:
מור- דניאל
דן - ניר
-
אדם מה הכינוי שלך שם רוצה להילחם עכשיו?
ובהצלחה לכולם :)
-
קוראים לי dushki9 בדואלינג בגלל משהו עם אחי, לא משנה.
-
דניאל שלח הועדה בפרטי מתי שתרצה לשחק :)
-
[b]עדכון חשוב![/b]
[b]עמית בסופו של דבר לא בטורניר, ולכן בית א' כולל רק 4 אנשים![/b]
-
yugi82 שלי.
ודן אני מוכן מתי שאתה מוכן ;-)
-
ניצחון לי במשחק נגד דניאל (yugi82)
-
עודכן - קרב שלי ושל עומר הסתיים ב2-1 לטובתי היה מותח אבל הסייקוליה שלי אמרה מראש שבגלל שידעתי מה לשים, זה יעשה תעבודה Xd
להב ואייל בבקשה לשחק!
-
-
שמע אם עד ערב יום שלישי לא שומעים ממנו נאלץ להוציאו....... מה אפשר לעשות כל אחד ש3 ימים לא מגיב גורר תתחרות וזה החוק...
-
אני באמת מקווה שמור יתחבר בקרוב...
-
חחחח וזה נראה לכם פייר שאתה ומור באותה קבוצה Xd
אתם הכי מנוסים פה... זה כמו שילד בן 14 יתן מכות לילד בן 9 ועוד התלהב שהוא קרע אותו.
-
[QUOTE=NivX10;1341180]חחחח וזה נראה לכם פייר שאתה ומור באותה קבוצה Xd
אתם הכי מנוסים פה... זה כמו שילד בן 14 יתן מכות לילד בן 9 ועוד התלהב שהוא קרע אותו.[/QUOTE]
אני לא חושב שלקבוצות יש כזאת משמעות גדולה P: זה סתם בשביל הכיף חוץ מזה אף פעם לא התנסתי בבניית דק אולד סקול שכזה ועוד לפי קלפים מוגבלים ספציפית ככה שאני לא יודע לגביי אביב אבל מי שנלחם נגדי אין לו מה לדאוג ^ ^
אדם מה הכינוי שלך?
-
אתם הכי מנוסים פה... זה כמו שילד בן 14 יתן מכות לילד בן 9 ועוד התלהב שהוא קרע אותו.[/QUOTE]
אביב אומר שהטורניר משוווה את כולם בגלל משהו.
-
TheCharmander
רוצה עכשיו? מעולה.
-
כן אבל משום מה חיפשתי וזה לא מוצא אותך תוסיף אותי Mor100200
עריכה:לא משנה מצאתי =]
-
אני משחק בקושי חודש ואתה שם אותי עם כל הסוסים?
-.-
-
היי~ הצלחתי לנצח את אביב פעם אחת XP
-
אני מקווה שלהב יתחבר בקרוב כי אני רוצה לבדוק עליו את TNT steelbeast
-
אחלה משחק אדם
נגמר 2-1 לי
במשחק הראשון ניצחתי
במשחק השני אדם די כיסח לי תצורה ברצינות =]
במשחק השלישי קיבלתי שליפה מצויינת אפשר להגיד וניצחתי P:
היה לי כיף מאוד אדם P:
-
[QUOTE=Askeladd;1341199]אחלה משחק אדם
נגמר 2-1 לי
במשחק הראשון ניצחתי
במשחק השני אדם די כיסח לי תצורה ברצינות =]
במשחק השלישי קיבלתי שליפה מצויינת אפשר להגיד וניצחתי P:
היה לי כיף מאוד אדם P:[/QUOTE]
היה מצחיק לצפות בזה מהצד xD
-
[QUOTE=geostri;1341202]היה מצחיק לצפות בזה מהצד xD[/QUOTE]
וואי לגמרי XD
-
-
יש לי חפיסה אחרת שאני אשתמש בה בעצם ואני מוכן לתת רמז:
היא סוג של פאן דק.
-
אייל מבקש לא להספים כאן, אם אין לך מה להגיד על הנושא עדיף שתשמור לעצמך, מקווה שלא נראה שנטפל אליך, ממש לא
ניב- הקבוצות הן לא יותר ממתן תואר הקבוצה המנצחת שאף אחד לא יסתכל עליו ולא משחקים בכלל יחד כקבוצות... ולהפך, זה הכי בא להראות שגם כשלוקחים לחדשים את כל הסינכרואים והדברים שקשה להם, עדיין שני המומחים יצליחו לבנות משהו ברמה אחת מעל כולם ^^" [לא משחצנות]
מור- נפלא! נשמע שאתם ממש נהנתם שם! O::: הטורניר הוא הצלחה[לצערי לא ניפגש... כשתהיה נגד עומר בחצי גמר תבין Xddddd]
אדם - 2-1 מול מור ממש לא בא בכדי, מבחנתי אין אחד פה[חוץ מעומרי שלא קשור] ברמה שלו ם:
-
טוב אם אתה שם את זה כך... ^^
בכל אופן, מה זה אומר עכשיו לגבי...
-
אני דוחה את הסיבוב ה2 של קבוצה ב' כי להב לא מגיב ואם ביומיים הבאים גם לא, נאלץ להוציאו ואולי להעביר ניר אלינו כי נהיה 3 בקבוצה. לא תהיה ברירה לכן לא רוצה שניר עוד ישחק בב' עד שזה יתבהר ביום שלישי.
-
-
[QUOTE=X-Drake;1341309]אייל מבקש לא להספים כאן, אם אין לך מה להגיד על הנושא עדיף שתשמור לעצמך, מקווה שלא נראה שנטפל אליך, ממש לא
ניב- הקבוצות הן לא יותר ממתן תואר הקבוצה המנצחת שאף אחד לא יסתכל עליו ולא משחקים בכלל יחד כקבוצות... ולהפך, זה הכי בא להראות שגם כשלוקחים לחדשים את כל הסינכרואים והדברים שקשה להם, עדיין שני המומחים יצליחו לבנות משהו ברמה אחת מעל כולם ^^" [לא משחצנות]
מור- נפלא! נשמע שאתם ממש נהנתם שם! O::: הטורניר הוא הצלחה[לצערי לא ניפגש... כשתהיה נגד עומר בחצי גמר תבין Xddddd]
אדם - 2-1 מול מור ממש לא בא בכדי, מבחנתי אין אחד פה[חוץ מעומרי שלא קשור] ברמה שלו ם:[/QUOTE]
חחח לא הבנתי למה אתה מתכוון יענו שאני אפסיד לעומר בחצי? אני לוקח את זה בחשבון P: למרות שאף פעם לא ראיתי אותו משחק ומי אמר שאני יגיע לחצי XDD מה עשית ממני אני קצת טוב לא יותר מזה ברצינות
-
אתה השחקן שהכי מאתגר לי נגדו ובונה 700 דקים גם חדשים שאין להם 'בניות מוכנות ביוטיוב', מבחינתי אתה טוב מכל השאר, וכן שתפגוש את עומר תבין למה רק הדק שלי יכול לנצח אותו Xdd לא מדבר שלא להרוס לו אבל יש כאן קאטץ' תאמין לי. הוא ניצח מלפיק של עומר TRON היוםחחח
-
[QUOTE=X-Drake;1341518]אתה השחקן שהכי מאתגר לי נגדו ובונה 700 דקים גם חדשים שאין להם 'בניות מוכנות ביוטיוב', מבחינתי אתה טוב מכל השאר, וכן שתפגוש את עומר תבין למה רק הדק שלי יכול לנצח אותו Xdd לא מדבר שלא להרוס לו אבל יש כאן קאטץ' תאמין לי. הוא ניצח מלפיק של עומר TRON היוםחחח[/QUOTE]
כאילו אנטי מטה אולד סקול? או משהו בסגנון? P:ו
וwtf הוא ניצח איתה דק רגילה ועוד של מלפיק...נגד עומר tron? וואו אני מת להילחם נגד הדק שלו כבר
-
[QUOTE=Askeladd;1341519]כאילו אנטי מטה אולד סקול? או משהו בסגנון? P:ו
וwtf הוא ניצח איתה דק רגילה ועוד של מלפיק...נגד עומר tron? וואו אני מת להילחם נגד הדק שלו כבר[/QUOTE]
כןכן! ולא מלפיק אחד~ היו שלושה בזירה שלו! X3
-
עומר באלך דואל עם הדק הזאת? :) :) :)
-
-
-
[QUOTE=Askeladd;1341702]מצידי עכשיו =][/QUOTE]
זורם :O
-
תתחבר לדואלינג ותוסיף אותי Mor100200
-
וואי אני במחשב בבסיס והוא בקושי זז =\
-
הכרזה! להב עד חמישי בערב פנוי רק בבקרים עד 12 בערך, יש לקוות כי לאון יוכל לשחקו בזמן זה ואם לא אז בחמישי בערב או בשישי חובה מצד שניכם!
קבוצה ב' בנתיים תמשיך!
מור- דניאל
דן - ניר
[אדם בצד]
-