-
הנו''ד מסריח מאנימות....
עכשיו ברצינות. לא נעים בנו''ד, אני מרגיש שכל מה שנשאר לדבר עליו זה אנימות. וזה לא כיף. במיוחד לאור העובדה שיש גם ספויילרים מעצבנים שצבועים בצהוב שלא בא לי לקרוא אבל אני תמיד איכשהו קורא.
עכשיו, אני לא בטענות, כיף לדבר על אנימות. אבל בנו''ד אני כבר מקבל את ההרגשה שזה מה שנשאר לדבר עליו. שזה הרי פשוט לא נכון.
ההצעהשליהיא פשוטה. נו''ד. של''מ. נו''ד שמיועד לאנימות - מנגות.
נו''ד נפרד לחלוטין שיהיה מיועד לדיבורים באופן חופשי על נושאים שכאלו. כך שבנו''ד הרגיל נושאים כאלו יוקצו לנו''ד החדש.
זוהי כמובן רק הצעה, העלתי לחשוב על מנת לשמוע את דעתכם...
אז... מה דעתכם?
-
רעיון מעולה, כבר אי אפשר לדבר על כלום בנו"ד... רק אנימות תמיד... ומי שלא כל כך אוהב אנימות ( כמוני , שאני רואה רק פוקימון ) אין לו כל כך מה לעשות בנו"ד.
-
יש משהו בדברים שלך, לפעמים כשאני נכנס לנו"ד אני רואה שמדברים רק על אנימות אז אני מיד יוצא כי אני לא כל כך מתעניין בזה אז אין לי כל כך על מה לדבר..
-
אז בוא באות צעד נוריד את המקסימום עמודים של הנו"ד ל-50.. אתה לוקח את האנימה וכלום לא נשאר..
חוץ מזה שזה לא משהו "פרטי" אתה רצה לדבר? תעשה את זה אף אחד לא מפריע לך..
נייטרלי
-
שקד מי אמר שנו''ד חייב להגמר תוך יומיים?
זה לא קשור לפרטי, פשוט מי שלא מתמצא באמינות מרגיש חוסר שייכות.
-
בעד. אין לי המון מה לדבר שם והנו"ד נעשה נו"במ(נושא בלבולי מוח)
-
אייל, אני לא מסכים. בנו''ד קרוב לודאי מעניין. אבל לא לכולם. אני מציע להעביר את נושאי הדיבורים פשוט למקום אחר. חופשי מחוקים ומשוחרר כמו נו''ד רגיל, אבל עדיין, במקום אחר.
-
אוי נו אז התחילו לראות אנימות אחרות שהם לא פוקימון,
חוץ מזה גם בנושאים אחרים יש כאלו מרגישים חוסר שיכות כשמדברים על ספורט(אני) לא רק על אנימות.
לי לא אכפת אם היה נוד רק לזה- למרות שפעם פתחו נוד כזה הוא לא היה הצלחה רבה, אז בשבילמה שהיו 2 נודים יבשים שהיה רק נוד 1יבש.
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=23504"]נוד אנימה[/URL] -אפשר פשוט להקפיץ אותו וזהו.
-
לא יכול להזיק לפורום לפתוח נוד למנגות (ואנימות) יהיה פחות ''ספאם'' בנוד של הדיבורים.
-
זהלא זה, ואני לא זוכר דיבורים חסרי הפסקה על ספורט. אפשר להזכיר ספורט פה ושם אבל מה הצורך בלדברעלאיימה כל היום? זה לא נוח למי שלא מתמצא! העניין הוא שאפשר למלא את הפורום בצחוקים ובשיחות זורמות במקום...
אולי ככככהנו''ד לא יהיה יבש כל כך... לאחר שיהיה מעניין קצת שם
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1350409]זהלא זה, ואני לא זוכר דיבורים חסרי הפסקה על ספורט. אפשר להזכיר ספורט פה ושם אבל מה הצורך בלדברעלאיימה כל היום? זה לא נוח למי שלא מתמצא! העניין הוא שאפשר למלא את הפורום בצחוקים ובשיחות זורמות במקום...
אולי ככככהנו''ד לא יהיה יבש כל כך... לאחר שיהיה מעניין קצת שם[/QUOTE]
תראה זה מסובך, מי שלא מתעניין ומתמצא כל כך באנימות יגיד לך שאתה צודק וזה נמאס לו להיכנס כל הזמן לנו"ד ולראות שמדברים רק על אנימות כל היום ושטוחנים את זה כל רגע ושנייה, אך מי שמתעניין ומתמצא באנימות יגיד לך שאותו דבר אז צריך לעשות נו"ד נפרד לספורט, לספרות, למוזיקה או לא יודע למה עוד, כך שפיתרון ברור לצערי לא תמצא לזה..:um_face:
-
[quote=ヒトカゲ;1350402]שקד מי אמר שנו''ד חייב להגמר תוך יומיים?
זה לא קשור לפרטי, פשוט מי שלא מתמצא באמינות מרגיש חוסר שייכות.[/quote]
אני לא אומר יומיים, אבל תראה את הקצב עכשיו, אין הגבלה או משהו ואתה יכול לעשות מה שבא לך ולכתוב הכל גם אם זה ההפך המוחלט מאנימות, אבל גם עם זה כמה יוצא? 5 עמודים ביום, וזה עם אנימות. אז נושא דיבורים אחר יהיה יותר פעיל? אין לי בעיה שיפתח אבל למה? למה בכלל ה"חוסר שייכות" הזאת? אתה לא יודע מה זה אנימה, אל תצדבר על אנימה חד וחלק זין על האחרים..
-
נגד,מה אכפת לך שמדברים על אנימות בנו''ד?זה לא משהו שאסור לדבר עליו,זה כמו שתגיד שאסור לדבר על סרטים בנו''ד או שאסור לדבר על סדרות טלוויזיה,לא רק שזה לא יעבוד,זה רק עוד יותר יהרוס את הפורום
-
נגד.
זה כמו לעשות נו"ד לכל פיפס.זה כמו לעשות נו"ד לנאדים,קקי,פיפי וחוויות אחרות בשירותים.
-
נגד... מה רק באנימות אסור? לא מבין מה הבעיה באנימות
עומר- פוקימון זה גם אנימה
לגבי ספוילרים ששימו בספוילר אני גם לא מתמצא ברוב השיחות ובשיחות על אנימה אני כן למה נראה לכם אני מתמצא ביוגיהו שמדברים על זה כל היום? לא..
-
גם נו"ד לאנימות לא יעזור כי כל מה שיעשו בו זה לספיילר לאנשים ולדבר על נארוטו ~.~
וזה יהרוס את פואנטת ה"מותר לדבר חופשי על הכל" של הנו"ד הרגיל.
כי אם יוציאו נושא כל שהוא ממנו- הוא לא "נושא דיבורים"
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1350456]גם נו"ד לאנימות לא יעזור כי כל מה שיעשו בו זה לספיילר לאנשים ולדבר על נארוטו ~.~
וזה יהרוס את פואנטת ה"מותר לדבר חופשי על הכל" של הנו"ד הרגיל.
כי אם יוציאו נושא כל שהוא ממנו- הוא לא "נושא דיבורים"[/QUOTE]
על זה אתה מתלונן? מה לעשות שהרבה רואים נארוטו O:
ובכלל הרוב פה לא כמוני, ליאור או פלופי שקוראים וצופים באנימות הרבה, אז הנושאים מצתמצמים..
-
לא התלוננתי על כלום, אמרתי כמה מיותר ודל הוא יהיה..
-
תומך בהצעה שלך אני נמצא בפורום אחר שזה קיים בו והנו"ד ממש מצליח. זה גם ימנע פה את כל מריבות ה"עשית לי ספויילרים בלהבלהבלהב"
-
סתם שאלה,בפורום האחר,הוא יותר פעיל מהפורום הזה נכון?יש בו איזה משהו כמו יותר מ-100 משתמשים נכון?אז הנה הודעה בשבילך,בפורום הזה יש 15 משתמשים גג,לפצל נושאים לנו''דים אחרים זה לא רעיון טוב במיוחד
-
[QUOTE=Rias Gremory;1350405]אוי נו אז התחילו לראות אנימות אחרות שהם לא פוקימון[/QUOTE]
בבקשה תגיד לי שאתה צוחק |:
[QUOTE=Salamander;1350505]סתם שאלה,בפורום האחר,הוא יותר פעיל מהפורום הזה נכון?יש בו איזה משהו כמו יותר מ-100 משתמשים נכון?אז הנה הודעה בשבילך,בפורום הזה יש 15 משתמשים גג,לפצל נושאים לנו''דים אחרים זה לא רעיון טוב במיוחד[/QUOTE]
100? חחחח ממש לא. להפך, מחוברים שם כרגע 21 משתמשים. הוא יותר פעיל, אבל לא בהרבה.
לא מדבר על לפצל לחלוטין את הנו"דים ושיהיה אסור לדבר על אנימה בנו"ד הרגיל, אבל עדיף שיהיה נושא מותאם לזה מאשר שעכשיו יבוא מישהו וירצה להגיב בנו"ד אבל הוא לא יוכל להיכנס לשיחה באף אופן כי הם מדברים על דברים שלא מעניינים אותו או שהוא לא מבין בהם. זאת חסימה חברתית. בנו"ד תמיד, אבל תמיד מדברים פה על אנימה ומנגה. תמיד. אפשר פשוט להעביר אותו לפורום אנימה וזהו /:
-
[QUOTE=FIupy;1350513]בבקשה תגיד לי שאתה צוחק |:
100? חחחח ממש לא. להפך, מחוברים שם כרגע 21 משתמשים. הוא יותר פעיל, אבל לא בהרבה.
לא מדבר על לפצל לחלוטין את הנו"דים ושיהיה אסור לדבר על אנימה בנו"ד הרגיל, אבל עדיף שיהיה נושא מותאם לזה מאשר שעכשיו יבוא מישהו וירצה להגיב בנו"ד אבל הוא לא יוכל להיכנס לשיחה באף אופן כי הם מדברים על דברים שלא מעניינים אותו או שהוא לא מבין בהם. זאת חסימה חברתית. בנו"ד תמיד, אבל תמיד מדברים פה על אנימה ומנגה. תמיד. אפשר פשוט להעביר אותו לפורום אנימה וזהו /:[/QUOTE]
כי זה תחום עניין משותף שיש להרבה מאיתנו מה לעשות.. אתה רוצה שנדבר על כמה שעות מגרבצים ביום?
אתה יודע שאין לי בעיה לנהל שיחה שלמה איתך על כמה שאתה משתמש בולבול אבל זה לא קורה כי אתה אפילו לא נמצא.
שמע, רוב אם לא כל מי שהתלונן פה עד עכשיו בנושא והצביע בעד הוא מישהו שבקושי נכנס או פשוט לא יוזם שיחות ואז מתבכיינים לי שהכל זה אנימה.
בוא לנו"ד ותתחיל לכתוב, אפשר לחשוב שאנחנו דוחים אותך לשולי החברה, אני לא מבין איך זה הגיע למצב של "חוסר השתייכות"...
-
[quote=מלך השטיחים;1350516]כי זה תחום עניין משותף שיש להרבה מאיתנו מה לעשות.. אתה רוצה שנדבר על כמה שעות מגרבצים ביום?
אתה יודע שאין לי בעיה לנהל שיחה שלמה איתך על כמה שאתה משתמש בולבול אבל זה לא קורה כי אתה אפילו לא נמצא.
שמע, רוב אם לא כל מי שהתלונן פה עד עכשיו בנושא והצביע בעד הוא מישהו שבקושי נכנס או פשוט לא יוזם שיחות ואז מתבכיינים לי שהכל זה אנימה.
בוא לנו"ד ותתחיל לכתוב, אפשר לחשוב שאנחנו דוחים אותך לשולי החברה, אני לא מבין איך זה הגיע למצב של "חוסר השתייכות"...[/quote]
אני לא מדבר עלי. לי אין בעיה לדבר עם כל אחד על אנימה, לי זה לא מפריע בתחום האישי חח
אני דווקא נורא פעיל בנו"ד, הנמכתי פעילות פשוט בזמן האחרון בגלל שהיד שלי משותקת... כשאני אבריא אני אחזור לפעילות מלאה.
מבין את העניין של "זה תחום עניין משותף" וזה מתקבל, אבל אנשים שלא מתעניינים בזה מוצאים את עצמם מדברים לעצמם בנו"ד או פשוט לא מגיבים בכלל. שוב, לא אומר "תפסיקו לדבר על אנימה בנו"ד בכלל", אני אומר פשוט שתפתחו לנושאי שיחות אחרים.
-
בעד, שיהיה נושא מיוחד לאנימות ומנגות.
-
ניטרלי
זה יכול להיות יעיל, אבל אתה לא צריך להפריד אנשים, חלק שאוהבים לדבר על אנימה לנו"ד שלהם וחלק לנו"ד כביכול "כללי", אני בעיקרון לא פעיל בכלל בנו"דים כי אני מעדיף לשבת, להסתכל, ולתקוע נודים במקום לדבר בהם, אבל אני גם רואה שהכל מדובר על אנימות במיוחד נארוטו.
אבל אם אתה לא אוהב נארוטו ורוצה לדבר על אנימה אחרת, תיזום שיחה, ואם לא בהכרח אנימה, אז על כל מה שאתה רוצה ומי שרוצה לדבר על זה יזרום איתך, אני למשל כרגע רואה רק וואן פיס וכשאני רואה דיונים או אנשים שמגיבים לגבי וואן פיס אני אוהב להגיב להם ולקחת חלק בדיון, כי זה האנימה האהובה עליי וזה מה שאני רואה
-
חח ממש לא אדם, זה ממש מטומטם כי זה הולך להיות יבש..
ואנחנו לא כל הזמן מדברים על אנימות, רבאק. מה אמרתי שתי הודעות?
אל תקצה את זה לעניין כזה.. פשוט כיף ככה לומר דבר או שתיים לחבר בנושא אנימה, אז מה..
-
אבל למה כל פעם שמציעים משהו אתם הופכים את זה לתלונה?
מצידי דברו שבועיים על כמה הבולבול של נארוטו שעיר... למי אכפת חח
לא התלוננתי. העליתי רעיון.
יש משתמשים שלדעתי מרגישים פחות יכולת להשתלב בנו''ד... קחו לדוגמא את אייל שהיה חייב להמציא שהוא ראה הכל ואז אמר שבעצם לא וכו'...
אני רק אומר. הפרדה לא טוטאלית תוביל לקו ברור יותר לדעתי. אני לא אומר שאם יקום פתאום מישהו וישאל בנו''ד כמה חתיך אש אז אף אחד לא יענה לו... סתם. נושא אחר.
זה גם יכול לקדם את פורום איימה ומנגה שהפך ידי שומם, נו''ד שמה יכול רק לעשות לו טוב.
אני רק שואל, מה הבעיה עם זה? הרי אין מקום נורמלי תכלס לשוחח על אנימות בלי חוקים וחשש מספאם. נו''ד מתאים לזה...
-
[quote=ヒトカゲ;1350676]אבל למה כל פעם שמציעים משהו אתם הופכים את זה לתלונה?
מצידי דברו שבועיים על כמה הבולבול של נארוטו שעיר... למי אכפת חח
לא התלוננתי. העליתי רעיון.
יש משתמשים שלדעתי מרגישים פחות יכולת להשתלב בנו''ד... קחו לדוגמא את אייל שהיה חייב להמציא שהוא ראה הכל ואז אמר שבעצם לא וכו'...
אני רק אומר. הפרדה לא טוטאלית תוביל לקו ברור יותר לדעתי. אני לא אומר שאם יקום פתאום מישהו וישאל בנו''ד כמה חתיך אש אז אף אחד לא יענה לו... סתם. נושא אחר.
זה גם יכול לקדם את פורום איימה ומנגה שהפך ידי שומם, נו''ד שמה יכול רק לעשות לו טוב.
אני רק שואל, מה הבעיה עם זה? הרי אין מקום נורמלי תכלס לשוחח על אנימות בלי חוקים וחשש מספאם. נו''ד מתאים לזה...[/quote]
אבל ללכת לנו"ד מיוחד לאנימות..?
די ברור שזה לא יהיה פעיל..
והבולבול של נארוטו לא שעיר D:
-
וואי, לפצל את הנו"ד זה טעות...
בעבר היה נו"ד אנימה שפשוט לא היה פעיל והנו"ד הפך מאחד פעיל לשניים לא פעילים.
אני נגד...
אני מבין את הבעיה, אבל דרך יעילה יותר לגוון קצת עם הנושאים בנו"ד היא להעלות לדיון נושאים אחרים...
וזאת הדרך הטובה ביותר מבחינתי ועדיפה על פיצול הנו"ד.
זאת דעתי.
-
מסכים עם עומר. למרות שאני דווקא חושב שנו"ד אנימה יהיה פעיל, אני מניח שעדיף להעלות לדיון נושאים אחרים.. כי אז הנו"ד הרגיל לא יהיה פעיל..
בעקרון אם מדברים על אנימות, תפנה אליהם ותדבר איתם על משהו שונה. תנסה לפתוח אתה את השיחה
-
[QUOTE=מלך השטיחים;1350468]על זה אתה מתלונן? מה לעשות שהרבה רואים נארוטו O:
ובכלל הרוב פה לא כמוני, ליאור או פלופי שקוראים וצופים [U][B]מנגות :( [/B][/U]הרבה, אז הנושאים מצתמצמים..[/QUOTE]
אנימות זה קקי :(
בכל מקרה, לעשות נוד זמני למנגה (ואנימה >>) לא יכול להזיק, תתנו לזה שבוע שבועיים ותראו אם הנודים יהיו פעילים :nose_pick:
-
חייבים לעשות נו"ד לאנימות, כי גם לי אין כל כך על מה לדבר כשאני רואה שכל היום מדברים רק על זה.
-
[QUOTE=Chity;1351457]חייבים לעשות נו"ד לאנימות, כי גם לי אין כל כך על מה לדבר כשאני רואה שכל היום מדברים רק על זה.[/QUOTE]
מה הקשר בין הדברים?
זה שמדברים על אנימות לא אומר שחסרים נושאי שיחה, רוצה לדבר בנו"ד תפתח שיחה בעצמך למה להתעצל..? אם מישהו רוצה שיגיב לך..
-
[quote=מלך השטיחים;1351470]מה הקשר בין הדברים?
זה שמדברים על אנימות לא אומר שחסרים נושאי שיחה, רוצה לדבר בנו"ד תפתח שיחה בעצמך למה להתעצל..? אם מישהו רוצה שיגיב לך..[/quote]
תקשיב, אם אני רואה עמוד מלא בדיבורים על אנימות, ושגם העמוד שלפניו מלא, אז אין כל כך קטע לפתוח על משהו אחר, במלא כל אלה שידברו על אנימות ימלאו את העמוד ואף אחד לא יראה את התגובה.
-
[QUOTE=Chity;1351485]תקשיב, אם אני רואה עמוד מלא בדיבורים על אנימות, ושגם העמוד שלפניו מלא, אז אין כל כך קטע לפתוח על משהו אחר, במלא כל אלה שידברו על אנימות ימלאו את העמוד ואף אחד לא יראה את התגובה.[/QUOTE]
תגיד לי אתה רציני? מה אתה לא מבין? זה שיש אנימות בדפים לא אומר שאתה לא יכול לפתוח שיחה, ועוד בכלל כשאתה בא בגישה הזאת של "אוי זה אנימה אז אני מראש לא אתחיל שיחה מחשש שאולי לא יגיבו לי אוי אוי אני בוכה"..
-
[QUOTE=Chity;1351457]חייבים לעשות נו"ד לאנימות, כי גם לי אין כל כך על מה לדבר כשאני רואה שכל היום מדברים רק על זה.[/QUOTE]
בעיה שלך..
חוץ מזה, בנו"ד בינתיים [B]אפשר[/B] לדבר על אנימות, אתה יכול להגיב שם.. אפילו אי אפשר לקרוא לזה בעיה...