שרשור לי ולעמית- המוטאנטים הצעירים
הטופס הרשמה-
שם (האלטר-אגו): רצוי אמריקאי (או שאתה עולה חדש LOL)
מראה: תתפרע
אופי: תתפרע
כינוי: כינוי למוטאנט/גיבור על (אתה יכול להוסיף גם כינויים נוספים)
כוחות: כל היכולות של הדמות.. אבל אל תגזים, לא לעשות אובר פאוור.
רקע: הקווים הרגילים שתיכננו.. אנחנו חיים בתיכון שנינו, שנינו מוטאנטים (יודעים אחד על השני), נלחמים נגד האויב הזה, מה שסגרנו..
הערות:
שלי-
שם: לוק קאסטלאן
מראה: בעל שיער שחור פרוע, ועיניים אדומות שמאפיינות את אישיותו. די גבוה לגילו, שרירי וחזק יחסית.
אופי: ילד מצחיק, חוצפן כשהוא רוצה, ציני הרבה פעמים, מתחכם, וילד מתלהב.
כינוי: מולטי-סימביוט קיד. (כינוי נוסף-דה רד איי מן, זוחל הקירות, והמשתכפל)
כוחות- כוחות לשכפל את עצמו, ולדבוק לכל משטח. חוזק על וסיבולת על. בעל יכולת גמישות גבוהה יחסית.
בעל חליפת שריון מתכתית שחורה המעניקה לו אפשרות לירות אנרגיה.
רקע: שלום, קוראים לי לוק, לוק קאסטלאן. לפני ההשתנות למוטציה הייתי ילד רגיל, עם חיים נורמליים. גדלתי לצד אימי בילדותי, בן יחיד. ידעתי שאבא שלי לפני שמת עבד בסוכנות shield, בתור מדען ומכונאי בכיר. חוץ מזה לא שמעתי על shield כלום. טוב לפחות עד אחרי שהשתניתי. לא סיפרתי לאף אחד על הכוחות שלי, כי ידעתי לשלוט עליהם טוב יחסית, אז יכולתי להפעיל ולהפסיק אותם מתי שאני רוצה, בלי שאף אחד יידע מה קרה.
כשהתחלתי להשתמש בזה כדי לעזור לאנשים, כולם כבר ידעו איך קוראים לי, דה רד איי מן. זה בגלל העיניים שלי, מן הסתם.
אני תמיד לובש חליפת שריון שחורה, שאבא שלי הכין לי, אחרי שביקשתי ממנו. הוא היחיד שידע את הסוד שלי.
העיקרון הוא, שהמסיכה שלי לא מסתירה את העיניים שלי, ובגלל זה כולם קוראים לי ככה.
כל יום ויום התאמנתי ושיחקתי בכוחות שלי, לשכפל את עצמי ליותר שכפולים, לחזק את עצמי, וללמוד לתפעל את השריון שלי, איך לירות אנרגיה קוסמית, להפעיל מאתר אוטומטי לאויבים, להקליט דברים וכ'ו.
לאחר הרבה זמן, שגדלתי יותר. אבא שלי רצה לגייס אותי לshield, הוא כל הזמן צחק ואמר שבתור גיבור על צעיר אני מתאים לדברים האלה.
אבל סירבתי לו, אמרתי שאני לא רוצה להיות שום סוכן של שום דבר, טוב, לפחות בינתיים.
יש עוד ילד שאני מכיר, בתיכון שלי. גם לו יש כוחות על. מאז אנחנו עובדים יחד.
הערות: קו זמן, עדכני. יעני, יש עדיין מלחמה בין אקסמן והאוונג'רס.
לי לא אכפת בסוף אם יגייסו אותנו לshield או אקסמן, נזרום.. אה ואני יתחיל.