קיבלתי איווי בגולדנרוד-למי הכי טוב לפתח אותו?
Printable View
קיבלתי איווי בגולדנרוד-למי הכי טוב לפתח אותו?
למשחק תבחר מה שבא לך חוץ מאומבראון ופלראון
לכל השאר יש התקפה מיוחדת גבוהה ככה שהם טובים למשחק ג'ולטיאון ואספיון מהירים במיוחד ולכן גם יותר מומלצים
אוקי תודה
ולמה אמבריאון גרוע?
את פלארון אני מבין אבל אמבראון?
ואת גלסיון וליפיון אפשר לקבל בsoul silver?
כי הוא הגנתי וההתקפות שלו גרועות.
אי אפשר לקבל אותם וגם הם לא ממש טובים ממילא, לאפאון עוד מילא אבל גלסאון בכלל לא טוב בגלל שהוא איטי.
ופוריון. ויהיה לך עבד לsurf.
תכלס זה תלוי מי השישייה שלך, וככה תתאים.
בינתיים זה
טיפלוזיון
גרידוס
אמפארוס
ודרגונייר
תוציא אמפרוס שים ג'ולטיאון או שתשים ופוריאון שיהיה לך פוקימון מים מיוחד.
יש לי מספיק מיוחדיפ
אני נראה יפתח אותו לאספיון-בחירה טובה?
כן 130 התקפה מיחדת ו110 מהירות מאוד טוב למשחק אבל שים לב שלכל התפתחות של איווי תטרך ללמד Tmים כדי שהוא יהיה טוב
אני ימצא איפשהו tm psychic
התכוונתי לshadow Ball Psychic הוא לומד מעליית רמה
כבר מצאתי shdow ball אני ילמד אותו
דרך אגב, מאמוסווין הוא טוב?
מאמוסווין הוא פוקימון מעולה אבל תלוי בשישיה עם אין לך פוקימוןן קרח או אדמה ואתה לא מתכון לשים אז קח אותו
אז נראה לי שאני ייקח אותו
[QUOTE=alakazam;1364459]מאמוסווין הוא פוקימון מעולה אבל תלוי בשישיה עם אין לך פוקימוןן קרח או אדמה ואתה לא מתכון לשים אז קח אותו[/QUOTE]
די עם השטות הזאת!
אם הוא רוצה ויש לו פוקימון קרח או אדמה שישים.
[QUOTE=Ilan;1364615]די עם השטות הזאת!
אם הוא רוצה ויש לו פוקימון קרח או אדמה שישים.[/QUOTE]
לא כולם משחקים בשביל הפוקימונים רוב האנשים משחקים בשביל לעבור את הליגה ואת מה שאחרי אז אם הוא רוצה פוקימון חזק שיקח אותו אבל עם יש לו כבר פוקימון אדמה או קרח שיקח אחר לא חסר פוקימון בדור הזה וכמה שיותר מגוון יותר כיף כי שי לך מתקפות שונות
[QUOTE=alakazam;1364618]לא כולם משחקים בשביל הפוקימונים רוב האנשים משחקים בשביל לעבור את הליגה ואת מה שאחרי אז אם הוא רוצה פוקימון חזק שיקח אותו אבל עם יש לו כבר פוקימון אדמה או קרח שיקח אחר לא חסר פוקימון בדור הזה וכמה שיותר מגוון יותר כיף כי שי לך מתקפות שונות[/QUOTE]
לדעתי הוא צודק כי באמת רוב האנשים בונים צוות בלי כפל סוגים ושהפוקימונים יהיו מעניינים. לא כל הצוותים חייבים לצאת צוות לויפי. הוא יכול לקחת את ממוסווין, זה פוקימון מצוין.
אוי לא חייבים להישתמש בסטאבים אם יהיה לך 2 פוקימונים מאותו סוג לא תוכל לגוון במתקפות. (תעשה טובה.. אפשר לגוון כמה שרוצים במתקפות לכל פוקימון מבלי שיהיה לו סטאב על זה)
די לומר שטויות בויפי לא רק שאין בעיה עם כפל סוגים אלא שזה נעשה מלא מי שחושב ככה מפסיד מלא אסטרטגיות טובות.
אין בעיה בכפל סוגים ומעולם לא הייתה זה סתם משהו שהמציאו בפורום הזה.
[QUOTE=Ilan;1364623]אוי לא חייבים להישתמש בסטאבים אם יהיה לך 2 פוקימונים מאותו סוג לא תוכל לגוון במתקפות. (תעשה טובה.. אפשר לגוון כמה שרוצים במתקפות לכל פוקימון מבלי שיהיה לו סטאב על זה)
די לומר שטויות בויפי לא רק שאין בעיה עם כפל סוגים אלא שזה נעשה מלא מי שחושב ככה מפסיד מלא אסטרטגיות טובות.
אין בעיה בכפל סוגים ומעולם לא הייתה זה סתם משהו שהמציאו בפורום הזה.[/QUOTE]
אני יודע שאפשר לעשות כפל סוגים בויפי, תאמין לי. אני פשוט אומר שלא חייבים לעשות את זה בכל צוות.
אני לא אומר שאסור לעשות כפל סוגים, פשוט נחמד יותר ככה עם כמה סוגים בשישיה
וגם עדיף שיהיה כמה שיותר סוגים בלי קשר לכפל סוגים בגלל הstab
זה תלוי איזה פוקימון חסר לך בשישיה
הוא מתפתח או לאש או למים או לחשמל או לעל חושי או לעשב או לקרח או לחושך
מי שאין לך בשישיה תפתח אותו לזה
[QUOTE=word_ life;1364637]זה תלוי איזה פוקימון חסר לך בשישיה
הוא מתפתח או לאש או למים או לחשמל או לעל חושי או לעשב או לקרח או לחושך
מי שאין לך בשישיה תפתח אותו לזה[/QUOTE]
זה לא רק מי שאין לי בשישיה
כי גם אם אין לי אש בחיים לא הייתי מפתח אותו לפלארון