משחק כדורגל בפייסבוק, למרות שחבל שאין כדורסל, מישהו משחק פה?
אולי נעשה נושא רשמי וזה.
ספרו מה הולך אתכם במשחק
Printable View
משחק כדורגל בפייסבוק, למרות שחבל שאין כדורסל, מישהו משחק פה?
אולי נעשה נושא רשמי וזה.
ספרו מה הולך אתכם במשחק
אני התחלתי לשחק שבוע שעבר, מקום שני בליגה רמה 1.. ובמשחק אתמול פצעו לי 2 חלוצים, מזל שהיו לי שניים רזרביים חח
איזה חרות , פצעו לי את 2 השחקנים הכי טובים שלי ועכשיו במקום מקום 1 אני מקום 4
וואלה גם אני הצטרפתי היום ומקום 2 איזה יופי חחחחחח
התחלתם להתמקצע? עושים דברים או שסתם נותנים לזה לשחק?
[QUOTE=X-Drake;1375986]וואלה גם אני הצטרפתי היום ומקום 2 איזה יופי חחחחחח
התחלתם להתמקצע? עושים דברים או שסתם נותנים לזה לשחק?[/QUOTE]
אפשר לקנות שחקנים , לרפא אותם , לתת להם פסיכולוג , לתת להם מנוחה , לשדרג את המגרש של הקבוצה ועוד...
רמה 10 יאיי
ומקום 4
רגע אתה רמה 10? מה זה כמה זמן אתה משחק? ובא לך לחשוף אסטטרגיות מערך וכו
[QUOTE=X-Drake;1376017]רגע אתה רמה 10? מה זה כמה זמן אתה משחק? ובא לך לחשוף אסטטרגיות מערך וכו[/QUOTE]
אני סתם מסדר לפי התפקיד זה הכל
ולשאלות האחרות?
[QUOTE=X-Drake;1376021]ולשאלות האחרות?[/QUOTE]
שנה ומטה .
כל ליגה היא חודש .
אם לא מגיעים למקום 7 -1 לא עוברים דרגה
[QUOTE=matan0066;1376022]שנה ומטה .
כל ליגה היא חודש .
אם לא מגיעים למקום 7 -1 לא עוברים דרגה[/QUOTE]
ואם אתה בין המקומות 4 - 1 אתה עולה לליגת האלופות.
איך זה הולך בליגת אלופות? בואנה אתם לא מסבירים כלום אין עם מי לדבר חח
עולים ליגה מי שמקומות 1-2 1-3? איך זה הולך
אין לי מושג איך זה הולך בליגת אלופות, מהסיבה הפשוטה שאני לא עליתי לשם אף פעם אז לכן אני לא יכול לראות את החוקים שם... ובשביל לעלות ליגה ( שאתה עולה ליגה אתה עולה רמה ) אתה חייב להיות בין המקום השביעי לראשון, אם אתה מקום שמיני עד ארבע-עשרה אתה נשאר בליגה רמה 1 ואתה נשאר רמה 1. מקווה שהבנת (:
מה, אז להיות במקום 1-3 זה סתם לצלחת\גביע ולא קשור לעלייה?[וליגת אלופות כמובן] איך ארד למקום 7 ><
איזה כיף שהתחלנו כמעט באותו הזמן נוכל לעקוב אחד אחרי השני. מה השם שלך אנסה להוסיף לחברים[לא בטוח איך]
[QUOTE=X-Drake;1376096]מה, אז להיות במקום 1-3 זה סתם לצלחת\גביע ולא קשור לעלייה?[וליגת אלופות כמובן] איך ארד למקום 7 ><
איזה כיף שהתחלנו כמעט באותו הזמן נוכל לעקוב אחד אחרי השני. מה השם שלך אנסה להוסיף לחברים[לא בטוח איך][/QUOTE]
מה השם שלך? אני דרך הפייסבוק של אח שלי ( הוא לא נוגע בפייסבוק אז אני משחק משם בטופ אילבן חח ) אני אתן לך את השם של הפייסבוק בה"פ אם בא לך..
תן לי ותסביר איך מוסיפים חחחח אגב איך עושים ידידות? הייתי עושה בינינו למרות שלידידות עדיף להביא סגל שני שלצערי לא מראה תיכולת האמיתית ם:
[QUOTE=X-Drake;1376098]תן לי ותסביר איך מוסיפים חחחח אגב איך עושים ידידות? הייתי עושה בינינו למרות שלידידות עדיף להביא סגל שני שלצערי לא מראה תיכולת האמיתית ם:[/QUOTE]
אני עושה משחק ידידות אחד פעם בשבוע, אני יודע שזה נותן לשחקנים נקודות אימון והכל, אבל תמיד נפצעים לי שחקנים \:
אה לול טוב תשלח לי תשם שלך ותסביר איך מוסיפים, ובהז' נעשה ידידות.
אני עושה שינויים בסגל לגמרי, זה על 4-3-3 וין לי חלוצים מחליפים! ושמתי כמה צעירים חדשים בסגל, עשיתי השאווה על קשרים יש אחד בהגנה איזה 20 בהכל שהזקן 10 חח
גם אני לא עליתי אף פעם לאלופות .
ורק שתדעו , אחרי שעולים רמה אז כל שחקנים שלכם מאבדים כוכב אחד .
מההההההההה? למה זה מה ההיגיון? אבל הכוכב משפיע ישירות על הציונים? ואיך אתה משחק שנה ולא היית מקום 4?
[QUOTE=X-Drake;1376107]מההההההההה? למה זה מה ההיגיון? אבל הכוכב משפיע ישירות על הציונים? ואיך אתה משחק שנה ולא היית מקום 4?[/QUOTE]
כל רמה פוצעים לי חצי מהזמן של הליגה שתי שחקנים ככה שאני צריך לארגן סגל חדש ועד אז אני יורד במקומות .
[QUOTE=X-Drake;1376107]מההההההההה? למה זה מה ההיגיון? אבל הכוכב משפיע ישירות על הציונים? ואיך אתה משחק שנה ולא היית מקום 4?[/QUOTE]
זה כדי שיהיה יותר אתגר, וחוץ מזה אם אתה עושה להם הרבה אימונים אוטמטיים הם יכולים לעלות בכמות הכוכבים, זה מה שקרה עם השוער שלי קודם הוא היה 4 כוכבים ועכשיו 5 כוכבים (:
טוב אעשה אימונים אוטומטיים, אבל זה מפגר להוריד תכוכבים ><""""""""""""" טוב נראה איך זה, ותגידו קניתם שחקנים? יש בשוק שחקנים שאני יכול לקנות שטובים פה כמה מכל מה שיש לי
[QUOTE=X-Drake;1376110]טוב אעשה אימונים אוטומטיים, אבל זה מפגר להוריד תכוכבים ><""""""""""""" טוב נראה איך זה, ותגידו קניתם שחקנים? יש בשוק שחקנים שאני יכול לקנות שטובים פה כמה מכל מה שיש לי[/QUOTE]
אני לא קונה כל הזמן, אני קונה רק מתי שצריך, נגיד ששחקן שחשוב להרכב שלי נפצע ( מבחינת התפקיד הוא חשוב ) אז אני קונה עוד שחקן בתפקיד הזה, וכמה טוקנס ( tokens ) יש לך?
אה הבנתי! זה רק מראה כוכבים לליגות שונות. נגיד שחקן מסוים ייראה 5 כוכבים לליגה 1ף אבל לליגה 2 ייראה 4 וכן הלאה. נצטרך לכתוב מדריכים בעתיד Xd ויש לי יזה 7
[QUOTE=יוסי בניון;1376111]אני לא קונה כל הזמן, אני קונה רק מתי שצריך, נגיד ששחקן שחשוב להרכב שלי נפצע ( מבחינת התפקיד הוא חשוב ) אז אני קונה עוד שחקן בתפקיד הזה, וכמה טוקנס ( tokens ) יש לך?[/QUOTE]
אני לא ממליץ לך לעשות את זה , זה מבזבז טוקנס , אני מרפא אותם .
כנס לעמוד שמסביר על השחקן (שחקן מסויים) , תיכנס לעמוד הבריאות ואחרי זה תוכל להחזיר לו את הכושר (עם המזוודה הירוקה) , לשפר לו את מצב הרוח (עם המזוודה הכחולה) ולרפא לו פציעה (עם המזוודה האדומה) .
ואימונים אוטומתיים עולים מלא טוקנס .
כל כמה זמן מקבלים מזוודה? ושמע יש שחקנים ממש טובים לקנייה, בשביל מה צריך טוקנס בכלל?
[QUOTE=X-Drake;1376117]כל כמה זמן מקבלים מזוודה? ושמע יש שחקנים ממש טובים לקנייה, בשביל מה צריך טוקנס בכלל?[/QUOTE]
הבעיה היא כשאתה ברמה 11 אתה צריך אנשים שיש להם 6 כוכבים ומעלה ואם אתה רוצה לקנות אותם אתה צריך כמה מליונים ויותר מחמישים טוקנס .
ומקבלים מזוודות כל יום נראה לי וגם דרך משחקים , איך קוראים לקבוצה שלך ?
haifa magic
וואו אבל אם הגעת לרמה 11 אתה בטח טוב לא?
[QUOTE=X-Drake;1376121]haifa magic
וואו אבל אם הגעת לרמה 11 אתה בטח טוב לא?[/QUOTE]
אני עדיין לא ב11 אבל עכשיו שאני ב10 יש לי 2 שחקנים של 6 כוכבים וזה לא מספיק
לול טוב ליגה גבוהה רצח בטח, קניתי שחקן עכשיו צעיר הייתי חייב. חלוץ בן 18, די נחמד 18 בעיטות 17 סיומת שחקן די טוב. יש מצב בזבזתי כסף אבל היית חייב חחח
[QUOTE=X-Drake;1376129]לול טוב ליגה גבוהה רצח בטח, קניתי שחקן עכשיו צעיר הייתי חייב. חלוץ בן 18, די נחמד 18 בעיטות 17 סיומת שחקן די טוב. יש מצב בזבזתי כסף אבל היית חייב חחח[/QUOTE]
טוב , כמובן שאם חייבים זה בסדר , לדוגמא כשתיגמר הליגה הזאת 2 שחקנים יעזבו אותי אז אני אקנה במקומם שחקנים חדשים .
הבנתי, מתי יש לכם משחקים היום? לי 4 וחצי
[QUOTE=X-Drake;1376134]הבנתי, מתי יש לכם משחקים היום? לי 4 וחצי[/QUOTE]
15:15 חח ,איזה מגניב
[QUOTE=matan0066;1376116]אני לא ממליץ לך לעשות את זה , זה מבזבז טוקנס , אני מרפא אותם .
כנס לעמוד שמסביר על השחקן (שחקן מסויים) , תיכנס לעמוד הבריאות ואחרי זה תוכל להחזיר לו את הכושר (עם המזוודה הירוקה) , לשפר לו את מצב הרוח (עם המזוודה הכחולה) ולרפא לו פציעה (עם המזוודה האדומה) .
ואימונים אוטומתיים עולים מלא טוקנס .[/QUOTE]
מאמן אישי עולה מלא טוקנס, אימונים אוטומטיים זה חינם, ואני קונה עוד שחקן שיהיה לכל מקרה..
[QUOTE]הבנתי, מתי יש לכם משחקים היום? לי 4 וחצי [/QUOTE]
לי בתשע ורבע ( בערב )
[QUOTE=יוסי בניון;1376160]מאמן אישי עולה מלא טוקנס, אימונים אוטומטיים זה חינם, ואני קונה עוד שחקן שיהיה לכל מקרה..[/QUOTE]
כן , התבלבלתי :embarrassed:
עשיתי תיקו מול אחת הגרועות בליגה. בתכלס עם כל הכבוד זה די חרא של משחק, אין פירוט משחק סתם מתי הבקיעו, ואין שום סטטיסטיקות שאדע מה לשפר וכו'... כשהייתי משחק בהאטריק זה אומנם משחק בשבוע או שניים בשבוע אבל לפחות מקצועי
פרשתי זה חרא של משחק חיקוי הכי עלוב בעולם להאטריק
יוואו פע םשיחקתי בזה , הגעתי בערך לליגה 6-5 ופרשתי :d
המשכתי להסתכל מאז על המשחק ולעשות קצת דברים, והיום קרה משהו ענק!
שיניתי מערך ל4-5-1 שזה 3 קשרים באמצע, אחד בצד ואחד סוג של קיצוני.
2-0 לי והוא מקבל אדום, שניתי להתקפי וקלטתי שיש לו 2 קשרים בגלל האדום באמצע אז שמתי שישחקו באמצע,
ניצחון 5-0!!!!!!!!
וזה על קבוצה ממקום 3 אני 4!
נותרו 3 מחזורים לסיום כאשר 2-3 נקודה מעליי, ו1 3 נקודות ולי מאזן שערים הכי טוב